Kom ihåg! Barnpassning lördag 22/11 klockan 11:00

Kom hem från barnpassning för några minuter sedan. Behovet att mat var totall så jag åkte förbi och köpte baguette på Shell. Kunde inte beställa mig för räkor eller ost/skinka så med mina nyförtjänade pengar köpte jag båda två. Åt en tugga av räkbaguetten och två av ost/skinkan innan jag bestämde mig för att dom smakade vedervärdigt och kastade dom. 76 kr och tre tuggor, prisvärt?

Skall passa barnen på lördag för- och eftermiddag nästa vecka från kl 11:00 (skriver det här för komma ihåg det). Hoppas nästan att det inte blir utgång på min födelsedag (fredag) och kanske på lördagen istället. Kan äta gott och dricka lite vitt vin på min födelsedag och bara känna lugnet.

Daniel och jag pratades vid idag, han retar gallfeber på mig. Han säger att alla i Sverige är tråkiga och inte alls som London-bor där han bott i en och en halv vecka nu, knappt. Han är fort. en torr svensk, man blir inte engelsman förrens man avgudar fish and chips, har gula tänder och tycker att Jordan är snyggast på jorden.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback