Snart snart!!

Idag har jag inte gjort mycket, hunnit med att färgat mitt hår och blivit av med min hemska utväxt (jag är egentligen en äkta blondin jag looovar) till en mindre hemsk blekning av mina hårrötter. Sedan var jag uppe och åt hos pappa (tada grillspett det jag fått dom senate femtioelfte gångerna jag ätit där, men jag klagar inte för alla gånger hellre det än hans tacos).

Imorgon bär det av till Mykonos. Egentligen på söndag morgon om man är petig, men jag kommer ändå inte få mig någon riktig sömn imorgon och vi måste gå upp vid en tre för den som tänkt sig att sova så man kan lika gärna säga att vi åker imorgon (för då känns det närmare). En bekant frågade mig på msn om jag skulle fjortissupa på Mykonos som om det vore någon sketen charterö landets bönder åker till för dricka billigt, nä nä!

Fick ett (eller flera) arga mail från min f.d kursare angående rapporteringen från "kriget" (eller vad man skall kalla det) mellan Israel och Libanon och han var upprörd över varför Svt inte visar israeliter som lider, är rädda, gråter och är skadade. Det undrar jag med, för jag undrar var neutralietens hos Svt finns? Men jag antar att i sådana situationer finns det inget som heter neutraliet. Läs lite här om konfliktens bakgrund:
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,856448,00.html

Kommentarer:
Postat av: Tesse

I do like your blogg! Antar att det inte blir några fler inlägg under resan?

2006-07-15 @ 18:44:48

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback