Lysekil here I come

Några timmar har gått och Daniel likaså. Vi åkte förbi Lizzie med pengar till Havsbadet-biljetten och jag tror (och hoppas) att Daniel har ändrat sig och skall nog med till Lysekil nu.

Skall faktiskt bli riktigt kul, ett glatt gäng på 50 personer i en liten sommarstuga som sedan skall ta sig till Havsbadet och partaja. Underbart att se och träffa nya ansikten och inte bara samma gamla vanliga ”schtekare” från Göteborg som tror att vad som händer på Deep, Park Lane, Vallgatan, Keybar etc är livsviktigt. Att troatt Göteborg eller Stockholm för den delen är en metropol är banalt och tråkigt, det gäller att se världen höll jag på att skriva (och gjorde visst det, så Lysekil here I come!).

I med att vi är 50 pers som skall till Lizzie skall vi indelas i smågrupper som skall fixa en eller flera delikatesser till middagen. Jag och Daniel blev först tilldelade jordgubbsgruppen men efter att Daniel (som jag tidigare skrivit är snål, och jag hatar att jag refererar till mig själv som om vad jag skriver är viktigt och att människor läser det) skrek att det var dyrrrrt så tror jag vi blev jordgubbsgruppen (gissa vad vi skall fixa Einstein?).


Kommentarer:
Postat av: äza

säg inte att din alex är killen som är med i senaste solo?!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback