Någon som sett denna människa?

Alex

Någon som sett denna (där) människan? Det är nämligen min bästaste kompis i hela hela världen som saknas oerhört. Jag vet inte vad du håller på med om du är i London eller Paris? Till Grekland har du väl inte hunnit ännu? Hör av dig i alla fall, ditt engelska nummer är avstängt och snart kommer du stå utan någon kavaljer till bröllopet vid påsk. Jag börjar bli orolig (nej, helt fel ordval, småsur eller varför inte riktigt förbannad).

Jag saknar att skratta så mycket att jag får ont i magen, avsaknaden av fysisk närhet (ni skall se oss när vi kramas efter vi inte setts på länge, som två stela pinnar), att ha 4Gott som andra hem och inte Chezan (fast Chezan duger bra det med), att ha någon att se alla vändningar som någonsin gjorts i "Advokaterna" och att göra sig rolig på andras bekostnad (mest underskattade någonsin).

Nu grannbråk på "Insider", hur bra som helst.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

men jag eju i grekland.....jag trodde jag sagt det..hmm forlat.....men snart e jag hemma igen...skall bara en svang te paris och sen blir det 4-gott och maskerad-brollop....pa sjalvaste langfredagen...fan Thomas har ingen respekt for Jesu Lidande.

2007-03-05 @ 00:14:59
Postat av: Anonym

på lÅ ngfredagen? jag antar att det inte är ett kyrkligt bröllop :). blir det maskeradbröllop? då tar jag ett lakan och gör ett hål i mitten så går jag som spöke.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback