Stör ej!

Jag är dömd till en miserabel vecka och idag var inte ett undantag. Jag är en ganska trevlig men ändå en något bitter person, hur det nu en kan gå ihop, men idag tog den bittra, negativa och helt hemska Anna över helt. Satt på spårvagnen och tänkte att om någon ber mig att hoppa in till sittplatsen innanför mig, om någon biljettkontrollant vill se mitt färdbevis eller någon bara andas på mig så skriker jag. Jag har varit sur som ättika hela dagen och gått runt och varit toksjuk.

Det bliur inte bättre av alla samtal och sms jag får (av samma människa, inte av olika, den turen har jag inte), mitt grupparbete som är dömt till döden och min tenta nästa vecka som jag kommer få underkänt på hur jag än gör. Hur jag gör än gör är en så länge ingenting, men snart måste väl även jag öppna en bok eller två och få något läst. Jag tänker inte heller gå på föreläsningarna i veckan, jag är som sagt dödssjuk, och skall bara träffa min grupp och gå på föreläsningen. Istället för att ha en skylt på dörren som vissa hade under sin tonårsrevolt där det stod "stör inte" borde jag gå runt med en sådan runt mig hela tiden.

Det ända bra på hela dagen var att Gringo hörde av sig rekordsnabbt angående en fråga jag och min grupp hade och sådant uppskattas och det gör att de får ha alla dolda presstöd i hela världen för mig.

Fibes, Oh Fibes - Last Party

image425
Bara en och en halv vecka kvar nu, sedan avviker du diskret (eller varför inte springa i Morgan Freeman style?) så vi slipper han i rosa skjorta

Kommentarer:
Postat av: Anonym

bra skrivet

2007-04-05 @ 02:11:23

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback