Uppe med tuppen

Uppe med tuppen, i mina mått mätt, och skall snart till skolan för att ha min första föreläsning i en ny delkurs som jag inte har den blekaste om vad den handlar om. Inom ramen för medie- och kommunikationsvetenskap vet jag, men sen tar det slut.

Jag vill verkligen verkligen inte till skolan. Så fort man sätter sig i föreläsningssalen känns det som man blir serverad ett sömnpillar, ingen utmanning (vilket jag hade klagat på om det inträffa nu, jag har ingen lust att lägga ner tid på detta), ointressant och oinspirerande. Hoppas bara att Freddan är där och att han är på tiptop humör (det vill säga sarkastisk) och att vi kan skratta ihop (vilket vi alltid gör) på 15 minuters rasten som känns som en. Underbart är kort.

Har under alla mina studentår på universitetet åkt med hundrakort och nu på senare tid betalat 2 kuponger resp. väg för att ta mig till skolan. Börjar fundera om det inte är lönsamt att köpa ett riktigt busskort , det borde det vara (i med att jag är den enda jag ser som köper kuponger som en nybörjare), men har inte den blekaste vad det kostar. Gick in på vasttrafik.se men det gjorde mig inte mycket klokare (läs, jag orkade inte ens trycka fram mig från startsidan och undrar om ni vet?).

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback