Sting & The Police

Är vaken nu i vanlig ordning men med ett stort undantag, jag har redan sovit för natten. Vaknade vid halv fem och kände mig utvilad så nu är jag uppe för att stanna. Fast jag har lovat att hjälpa Ellen med en sak som jag kan göra var jag känner för så jag tänker inte lämna min säng denna förmiddag. Sedan skall jag in ril lstada och gå på bio på Palladium som skall läggas ner snart med pappsen. Vi skall se Hollywoodrullen "American Gangster" och han frågade spydigt om det var tillräckligt kulturell för mig. Jag tror jag försöker måla upp en bild av mig som egentligen kanske inte ens finns. Vi skall se filmen som går 17:45 som alla töntar gör, så vi är verkligen i rätt sällskap. Jag beställade och betalade biljetterna över internet och jag känner min pappa såpass bra så jag vet varför jag skulle göra det. För att han är rädd för att hans kort skall bli kapat men det gör inte så mycket om det inträffar mig.
image565

Är det bara jag som tycker Sting är underskattad trots hans töntiga uttalande om hans sexliv? Jag har tyckt om honom sedan jag hörde "Message in a bottle" för första gången. Jag skulle göra mycket för att få se The Police live nu när dom dragit på världsturne. Jag har bara varit på konsert en gång i mitt liv, det är inte riktigt min grej med en massa skrikande, svettiga människor överallt. Men den konserten vi såg, jag och Alex, var toppen tror vi. Pappa hade fixat de bästa platserna som fanns men problemet var att vi inte såg så mycket. Men i med att det inte driekt var helt utsålt om man säger så kunde vi hänga med Fabbe, Sebbe, hans flickvän och hennes kompis. Undrar om de var på dejt kom jag på nu? Inte så att vi kan ha kommit och stört, inte alls. Roxanne, Message in a bottle, Bring on the night, Don't stand so close to me, Sending out an SOS, Every little thing she do is magic och King of pain är i alla fall fantastiskt bra låtar av The Police.. Och Stings Fields of Gold är tusen gånger bättre än Eva Cassidys.

Jag brukar alltid ha måndagsångest men idag känns det bra, än så länge i alla fall. Var och hyrde veckans filmer igår och när jag är nöjd med mina 6 val går jag därifrån och känner mig smått nykär.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback