What the fuss is all about

Nu är klockan sju och jag är hemma. Vart Daniel är har jag inte den blekaste om och tur är kanske det. Var nästan rädd att han skulle ligga i min säng när jag kom hem. Skulle träffa Daniel kvart över två efter min lektion med betygutdelaning  (som gick okej) men han kommer  tjugo i tre. Så där står jag som ett fån vid Kompassen och vänta. Min mobbe har fortfarande inte kommit så jag är inte kontaktba och jag måste sett ut som en 100 kronors, nej 50 kronorshora. Guldpojkarna gick till och med förbi flera gånger och kollade konstigt på mig.

Sedan kom han i alla fall och visst såg han ut som en riddare på en vit springare. Eller det var snarare han som var vit, efter mitt klago m hans acne har han någon superduperkur som gör att han ser ut som the one and pnly Micheal Jackson, haha. 

Daniel och jag skulle göra stan, sagt och gjort på fem och sedan bestämde vi oss för att fika. Inget passade oss så till sist gick vi för att ta en öl, bra att varva ner sådär tre på en tisdagseftermiddag. Gick till Cheers som nästan är det enda haket öppet i stada och där var vi och creme de la creme från Göteborg. Där sitter dom alla som har en tyst överenskommelse med varandra om att dom inte alls är alkoholister sa Tobbe sen när han kom, haha. I alla fall så skulle vi ta en öl som blev en ölkanna, drinkar och massvis av shots. Jag drack jag med, men bara lite, Daniel drack allt han kommer över och va dyngrak fem på eftermiddagen. Lite pinnigt kan man tycka och det tyckte jag och Tobbe med. Sedan gick vi och åt och jag bestämde mig för att åka med till Torget för sätta the D i närmaste taxi eller buss, sådan kompis jag är.

Innan vi ens hann komma till Torget sa han "vad fan klor du på djävla rödtott, din djävla tomat" till en trettonåring och så gör man inte Daniel lille. Väl på Torget fick han rycket och skulle köpa "den dyraste djävla mobilen ni har" på 3 där vår kompis jobba. Pinnigt det med. Och sen delade han upp käglor till allt och alla och på Torget gör man ogärna det. Jag höll mig några steg bakom för inte åka på stryck men det hela gick bra. Sedan när klockan slog sex skulle han in till stan för att möta Elin och "betala för allt, jag betalar för allt, hela kvällen, åk in, nuuuuuu". Ungefär där gick jag för köpa Ben& Jerry glass som jag aldrig smakat på. Hör ni? Aldrig, så nu skall jag ta reda på  what the fuss is all about. När jag sedan  kom hem var jag rädd att Daniel skulle vara här som sagt men icke, puh. Så nu är han väl inne i stada och beställer in gin och sådana nymodigheter han fått för sig.

Jag vet att han kommer hata mig för det här inlägget. Fast bara i en sekund, sedan älskar du mig igen som jag älskar dig även om jag hatade dig i en sekund idag.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback