Kloka beslut

Jag lämnade in min mobil i torsdags så numera har jag min kära mors. Hon är inte hemma för tillfället så när jag letade upp hennes nummer i min telefonbok för att ringa och se vart hon håller hus så snubbla jag över Mattias nummer. Jag har absolute inga tankar på att anävnda numret men är det inte lite konstigt att min mamma har kvar mitt exs nummer som jag själv inte har haft i mina ägor på 2 år?

Men det är inte det enda konstiga här i världen. Min kompis mamma som kanske inte gjort de klokaste beslutet de senaste åren och egentligenför längesedan slutat chocka oss chockade oss igår trots allt. Hon har meddelat att hon skall byta namn, förnamnet skall sluta på en massa z:an och efternamnet är givet, det blir Zoolander.

Sen har jag en liten fråga. Ungefär när meddelar man någon att man inte har den blekaste aning vem den är? Fick ett sms igår och vi smsade fram och tillbaka några gånger när jag kände för fråga vem personen i fråga var. Han, hon, det svarade inte då. I fredags hade jag tydligen varit frikostig med dyrgripen mitt telefonnummer.

Min hjärna fungerar fortfarande inte och min kropp känns som en 80årings. Får i princip ont i huvudet av att följa pucken på tvskärmen. Yes jag ser på hockey för min något som jag inte ens kan definera är med och spelar. Hoppas det går bra för honom för det är han värd.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback