Ave Maria

I med att jag inte är en riktig fullblodsjude och det är såååå viktigt för dom så får jag väl göra några ave maria efter skrivit och dess innan tänkt detta. Såg denna bild och tänkte herregud vad kort han är hahahah, sen scrolla jag ner och såg att han satt i rullstol. Det får mig att tänka mig på en bekant som frågade mig om jag skulle ut en lördag för några veckor sedan. Jag sa att jag inte visste och frågade som man alltid gör själv då varpå han svarar jag får se jag kanske rullar ner till stan. Nämnde jag att min läpp fick bitmärken efter han sagt så.


image693

När någon bloggare jag läser och tycker om har mig som länk kan det göra min dag. Såg att världens bästa och roligaste moralkaka har mig som länk och det gjorde min dag igår. Vem skall få göra min dag idag? Flygvärdinnan, känner du dig manad eller kanske bara pressad.


Kommentarer:
Postat av: flygvärdinnan

lova att du aldrig seglar med mig på stilla havet så ska jag nog göra din natt.. oh lala...

Postat av: steff

stackars jävla Tompa Fogdö...från kung i pisten till tung i sitsen...kul...jag hade nog inte pallat o bli förlamad, hade rullat mig själv ned för ett stup isf. Men alla kan ju inte ha ett psyke av stål.

2008-01-16 @ 05:07:11
Postat av: Olle

Måste bara instämma med Steff. Men samtidigt ganska slarvigt av en, rankad nr 3 eller ngt i världen, att åka av på en transportsträcka i Åre och därtill bryta ryggen.

2008-01-17 @ 05:16:21
URL: http://lol2u.blogspot.com/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback