Systrar

Min systrar läser min blogg. Den ena, Becka, är alltid antingen sur för att jag aldrig skriver om henne utom bara om Ellen eller så är hon sur för att jag skrivit om henne. Ellen däremot tycker jag är en tönt, att allt jag skriver är töntigt och att mina bilder är töntiga, främst de på mig själv. Jag ser ut som en fjortis på dom alla enligt henne förutom på ett kort då jag visst ser ut som kossan Mu. Nu sitter jag i alla fall och väntar på att Ellen skall vakna. Man kan aldrig påminna henne för många gånger om att hon inte skall glömma av att köpa smycket idag. Det finns bara ett kvar och på det står det mitt namn på. Hon slutar vid fyra så ringer jag fem i fyra hinner hon glömma av det och ringer jag fem över fyra sitter hon på vagnen på väg hem, på helt sant.

Apropå syskon och släktingar och sådant tycker jag att Alexs kusin Michalis skolgång på Mykonos är komisk. Jag älskar Mykonos, det är vackert, varmt och massa party. Fast allt detta inträffar främst på somrarna, under resten av året är det bara bönder där som Alex uttrycker det och han är glad över att han inte växte upp där. Allmänbildningen kanske inte är all time high på den lilla ön alla gånger och inte heller bland lärare. När de pratade om geografi och sjöar så sa Michalis lärare att man inte kan simma i sjöar för då drunknar man:
-Jo det kan man.
- Haha, Michalis. Vad har du fått detta ifrån?
- Jag är halvsvensk så när jag är i Sverige badar jag i sjöar.
- Visst gör du det, haha. Det är viktigt med fantasi barn och det har Michalis gott om. Bada i sjöar, haaaa.

Det här är min och Alexs låt. Första gången vi skulle lyssna på den var på den gamla goda tiden då man använde sig av bärbara cdspelare istället för mp3. Vi hade bara en som vi delade på och när han ville lyssna på den här låten på väg till Malmö tvärvägra jag. Introt var så dåligt att jag bytte efter 5 sekunder och då flippa han. När han flippar så surar jag vilket innebär att jag är helt tyst och inte svarar på någon fråga för det vet jag att han hatar. Sedan efter någon timme eller två så lyssnade vi på låten och nu älskar älskar jag den. Neneh Cherry är coolers.


Kommentarer:
Postat av: flygvärdinnan

Den där hade jag på kassettband. jävla lyxunge.. CD och grejer!

Postat av: anna braun

så retro ;)

2008-01-11 @ 10:45:15
URL: http://sellouts.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback