Underbara jul

Nu har Daniel gått och jag trodde aldrig jag skulle bli av med honom. Varenda gång han skulle ut och röka lät det såhär:

Jag skall nog gå...
Hem?
Ut och röka.
Aha.


Hade världens trevligaste jul förutom att jag lyckades få båda mina syskon att gråta idag och det var ej tårar av lycka. Dock var det vid olika tillfällen fast det kanske gör det hela sämre?

Mamma sa i alla fal till mig att tänka på vad jag säger och det är just det jag gör. Tänk om jag inte gjorde det, herregud.

Fick världens finaste klänning av Ellen och en annan klänning av Becka som var världens finaste med. No joke. Böcker, The Office-boxen som jag än gång haft i mina ägor som jag tror att Ellen slarvat bort, Den nakna pistolen-boxen, lite räkningar betalda och sådant. Är nöjd som fan rent ut sagt.

Daniel kom vid åtta och då samlades vi alla igen och spelade spel. Ellen var då på sitt rum och var sur på mig så jag sa till Daniel att han skulle hämta henne. Det skulle nog gå bättre. Men grejen är den att man spelar i lag när man är Pictionary så man skall vara ett jämnt antal så det är nog bättre om hon ligger och surar. Så sa han. Hehe. Men han gick självklart in och hämtade Ellen, snyggast i det Braunska hemmet enligt Daniel, och sen var det frid och fröjd igen och skrattkalas.

Idag är jag riktigt lycklig. En fantastisk jul med min dysfunktionella familj och Daniel. Imorgon skall jag upp till Sisjön och pappa och fira jul del 2 där. Hört rykten om att Schönbeck är i Sisjön hela helgen. Yeeees.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback