Semesterpappan

Försöker få tag i pappa och önska en lycklig resa eller vad man säger men får inte tag på honom. Till sist svarade  Ellen som sa till mig att sluta ringa för pappa inte är hemma och hälsa det till alla du känner för det ringer hela tiden.

Tror att pappa kommer smälta in bra bland alla tanzanier med sina khakifärgade shorts, piké, vita tubsockor och sandaler. Han har alltid som mål att smälta in bland "urinvånarna" vart vi än var men ser alltid ut som den största turisten på orten. Den man ser från flera mils avstånd och tänker att man kan lura skjortan av. Fast pappa kan utnyttja systemet han med. Vet ni att vi fick böja oss och göra oss kortare tills vi var åtta år för då kom man in gratis på ställen där priset är baserad på ens längd.

Har så många sjuka historier från våra semestrar genom åren som inkluderar pappa och extrapris. Allt från när han blev sur på mig när vi var i Grekland och båtluffa för jag tyckte att pappa inte behövde deala med fem olika hotell utan bara välja ett för vi alla var trötta. Pappa tyckte inte så och sa till mig att gå därifrån för de kan förstå svenska. Jag höll alltså på att fucka upp dealen. Eller när han samla upp en gäng främlingar i Italien för att gå in på museum med grupprabatt. Sen följde dom efter oss från sal till sal för de trodde pappa var en guide för vilken annan idiot samlar ihop ett gäng främlingar och låtsas att dom är bästa kompisar när man kommer fram till entrén.

Men man garvar ihjäl sig sen. Efter några år när allt har sjunkit in och de blir bra historier att berätta sen. Och sen är han sjukt ball. Semesterpappan.




Kommentarer:
Postat av: wisse

hahaha skön!!

2011-06-21 @ 23:17:26
Postat av: oscar

haha sunes farsa på riktigt?

2011-06-22 @ 09:09:12
Postat av: Anonym

Killen är ju ekonom. Leve Handels!

2011-06-22 @ 22:11:49
Postat av: anna braun

pappa rudolf upp i dagen. ja han är en ekonomisk ekonom. ej snål utan ekonomisk enligt han själv. däremot är det aldrig några problem när pengar skall spenderas på han själv

Postat av: anna braun

pappa rudolf upp i dagen. ja han är en ekonomisk ekonom. ej snål utan ekonomisk enligt han själv. däremot är det aldrig några problem när pengar skall spenderas på han själv

2011-06-22 @ 23:25:43
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback