Semestertider

Colors gick väl sådär. Gick och shotta med Nickie och sa; säg inte till Staffan, det här är vår hemlighet och sedan direkt till  Staffan och shotta sa; säg inget till Nickie, det här är vår hemlighet.Igår var vi hos Tashi och grillade och där träffade jag typ den roligaste killen på jorden. Rikard. Tydligen hade hans kompis träffat någon tjej ute några gånger, alltid full, och visste inte riktigt om hon var söt eller inte. I onsdags hade han gått på henne igen och skulle presentera henne för Rikard varpå han säger; men hon är juh inte alls speciellt ful. Dör. Och han sa det inte för var elak utan det är sådant som händer när man pratar innan man tänker.

När jag sen kom hem var Jerry Springer på TV och det handlade om otrohet (nähä!). En kille hade varit otrogen mot sin tjej för hon hade kört sönder hans Ford Focus. Man måste bara älska WhiteTrash-Amerika.

Götteborg

Solen har hittat tillbaka till Göteborg och jag och Nickie skall till Colors ikväll. Livet leker.

Bästa tjejerna

Varit hos Tashi ikväll med underbaraste vännerna. Tashi, Nickie, Sarah, Jessica och Jessicas kompis Natti. Sjukt glad av att ha dessa underbara, roliga och galna vännerna i mitt liv.

Tashi, Nickie och jag kollade på youtube-klipp när brunetterna hade gått och nostalgin var överväldigande. Kommer ni ihåg?
Kärlek

Igår när vi var ute och åt igår så satt en tjej och kille bredvid mig och uppenbarligen hade sin första dejt för jag tjuvlyssnade och ikväll gick de förbi mig hand i hand när jag väntade på vagnen. Sött.LOL

Skulle träffa Nickie halv nio och det gjorde jag. Vi skulle ta en öl och det gjorde vi med. Sen tog vi några mer, dansa salsa, drack mer, gick till Yaki-Da där Staffan, Nickies pojkvän som jag älskar är (om alla hade sådana goa pojkvänner hade jag dött), och hans kompis. Ringde mamma, klockan var tio i tre och Villa Belparc där vi visste att Ellen, min lilllllllllllsyrra, var stängde tre så vi åkte dit för att hämta henne.

Utan att hon visste om det. Tror du hon blev glad när vi ringde fem gånger och sa att vi var utanför. Hon dog. Av ilska. Åkte vi hem? Nej, Vi fick till sist prata med Marcus, vår Marcus, som Ellen har känt sen man blev av med sina mjölktänder. Alla Ellens kompisar har alltid varit våra. När vi hade bal på högstadiet (jag med, några år tidigare) så fick föräldrar alltid komma senare och dricka kaffe och hämta sina barn och gjorde mamma det? JA. Gjorde hon något annat med? Dansade bugg med alla. Mamma kan vara den mest älskade på balerna och var en ikon.

Men vi åkte sen för vi var snälla och jag sa; mamma, du vet att Ellen kommer döda oss imorgon och hon svara; jag vet, men det kan jag ta och sen garva vi mer.
Vår Markus. <3Och så växte han upp och lärde sig fuck you.


Massa stolpskott trodde vi var svarttaxi och vi tjänade enmiljonhundratusenfemtiosex.

Äre fest eller

Vet inte riktigt varför man tycker det är en bra idé att blogga efter man varit ute men jag tyckte visst det igår eller imorse rättare sagt.

Natasha skulle till Tylösand över dagen men när jag ser denna bild på facebook säger mig något att hon kommer stanna där ett tag till.Nu in till stan i regnet och träffa Nickie.

...

80 personer döda av en gärningsman. Mår illa. Tänker på deras nära och kära.

VA?

Mina syskon brukar säga till mig att jag har en tygremsa på mien vem fan bryr sig när min idol ser ut sådär.
90-talet ringde och ville ha tillbaka dina plastbröst som du köpte på en tur- och retur resa till Skövde och dina indiska extensions. See ya, don't wanna be ya.


PS! Tjejen på bilden har inget med texten att göra.
Fredag

Kollar på nyheterna om vad som händer i Norge. Förutom explosionerna i Oslo har flera skadats på ett sommarläger stod det. Fast på norska och när det stod sommelier trodde jag först att det stod att sommalier hade utfört dåden. Kände mig som värsta rassen sen.

Skall ut och äta en bättre middag snart och sen ut. Det var väl det.

Eller jo, kollat klart på alla avsnitt av Celebrity Rehab och Jason Davis är självklart min favorite. Skönt med någon som är rättfram och ärlig.


Bästa

Varje vecka har stureplan.se en bäst klädda-lista och denna vecka fann man bland annat en tjej som ja.....läs själva.

Aida Avdid

Sockrig klänning som blir om möjligt ännu sötare med en frisyr som känns lite Anne Frank på ett vackert sätt.
Nästa gång jag går till frissan tar jag med mig en bild på Anne Frank och säger; sådär vill jag se ut.


Okej

Min syster och pojkvän (hennes, inte min, för jag har juh ingen) skulle hämta mig klockan 9:30. Klockan är nu tio och ingen ringer för att säga att dom är på väg och jag börjar bli liiiite irriterad. Här går man upp svintidigt och kunde inte somna igår för jag visste att jag skulle upp tidigt och föregående natt sov jag inget alls.

Skall till Orust till min farmor och kolla på hennes vernissage och i med att hon är typ hundra år skall det bli kul och se vad som finns.


Margareta

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Margareta-dagen. Mitt andranamn vi fått efter min mormor. Andra Margaretor i släkten: Ellen, Becka, mamma, moster, kusin Elsa.


Andra kända Margaretor är Margareta Sandstedt, den sköna SD-bönan, som inte har helt koll på siffror. Vinterns stora skratt. €400 000 som blev till 40 000 miljarder SEK
Batmobile

Varit i Båstad i två nätter och haft det göttigt. Var som sagt där med bästa Tashi, Andreas, steket och Le David. Var på något event i måndags, igår åt vi på Hamnkrogen och båda kvällarna avslutades med utgångar. Hamnade på någon efterfest igår och hoppade studsmatta och Tashi skulle självklart bada i poolen med kläderna på. Stod massa dyrgripar till bilar där vilket provocerade Andreas mycket.

Va fan gör alla dessa Batmobiles här. Jag skall fan gå loss på dom. Ge dom punka.

Det gjorde han inte men jag tror att han i tanken var otrogen mot sin bil foxy.


Kaffe på det?

Efter skandalboken om kungen så är det knappt någon svensk som inte vet vad en kaffeflicka är. Hörde en kille, eller man kanske man skall säga, runt 40 år, peka på några flickor och säga att det där är mina kaffeflickor.

Det inträffa klockan ett på natten i Båstad på ett uteställe och jag blev fly förbannad. Sådär skall man inte tala om någon och så har han en stackars fru hemma så jag sa precis vad jag tyckte om honom och ja, skällde ut honom. Sedan visades sig att de faktiskt var hans kaffeflickor. Att han var sommelier och åkte runt i Sverige på någon resturangturné och att dom faktiskt serverade kaffe. Dog. Ridå.Bild sjukt oklar.

Expertkommentator

Olle om fotboll;

oväntat att dessa fiskbensflätade glamourflator åker på däng... till nästa års vm kräver jag enbart butchflator.

Cirkus

Åker till Båstad imorgon och det är väl inga konstigheter alls. Förutom att jag alltid har trashat ner på alla som åker dit och dumförklarat dom. Look who's laughing now.

Nej men läget är såhär. Andreas och Tashi skall dit med Andreas skötebarn Le Specs och båda har tagit med sig varsin kompis för de är mer där för att eventa och synas. Så det blir vi tre och broschan som Andreas kallar honom. Inte hans bror utan min för vi liknar tydligen varandra.

Skulle du varit en kille hade du sett ut som Eric
sa han och tyckte det var en komplimang. Killen är snygg så det tackar vi för men att han ens tänkt tanken att det är så jag skulle se ut som kille gillar jag icke. Jag är en tjej. Punkt slut.

Skall bli kul och spännande att åka med gänget.Ängel

Fortfarande fruktansvärt kär i Torbjörn Nilsson. Kan inte släppa taget om den människan. Hans fru måste vara den lyckligaste kvinnan på jorden.
Kolla Svennis. Lol.


Zemezter

Fyra timmar innan semestern börjar så kommer regnet ner om och det spöregnar? But of course.

Skulle grilla och mysa ikväll men bara att ändra och träffas inomhus istället så nu skall jag träffa gänget och äta.


Miffo

För några veckor sedan började barnen på jobbet prata om miffon hela tiden och efter att hört dom säga; kolla ett miffo! tyckte jag inte det riktigt var okej.

Men barn, ni kan inte kalla någon för miffo. Det är inte snällt.
Men det är ett miffo.
Nej men...
Vill du kolla?
Kolla på vad?
På miffot
och så visar dom mig en hink med någon insekt längst ner.

Det var alltså det dom kallade för miffo. Så jag frågade vad de egentligen är och de svarade;
Ett miffo.
Men heter det inget annat?
Nej, miffo.

Så nu har jag gått runt och trott att det heter miffo tills idag när en annan förskolelärare gick förbi och sa; det är en skalbagge, miffo är bara något de hittat på. Barnen har lurat mig.

Googlar miffo och får upp den här bilden. Lol.


Genialiskt


Gareth <3

Joel Kinnaman i The Killing är sjukt lik Gareth i The office.


FFLPå midsommar fick jag och tjejerna sådana här fina halsband av Tashi med våra namn ingraverade. I'm special, i'm loved.


Kärlek

Såg lite på bröllopet mellan Charlene och Albert och vad skall man säga. Aldrig sett en olyckligare brud. Såg ut som hon hade dödsångest.


Like

Människor som helt sonika byter efternamn.
LIKE