I don't wanna feel like a sell-out

Daxs att sälja ut andra och berätta om mina romantiska öden och missöden under Mykonos resan. Offer nummer ett, en dj på Mykonos bar som var snygg så länge han stod bakom dj-båset och man inte märkte att han var 1,50 (hade Daniel varit med hade han sagt något så passande som "hello shorty"), offer nummer 2 som var något av det snyggaste jag sett (eller kanske inte riktigt, men ändå, det låter bra. Han såg väldigt bra ut i alla fall) som var ett år yngre än mig och kanske såg 3 år yngre.  Alex tyckte att när han frågade om jag vill hänga med honom hem att jag skulle nappa och se Bolibompa med honom för det är vad man gör i den åldern, haha. Sist med inte minst offer nummer 3 (jag var där i 2 v så 3 är ingen överdriven siffra när det kommer till kyssar och handhållande) Michalis Michalis Michalis. Jag så juh innan att han inte skulle ha något val att jag med eller utan hans tyckte skulle kyssa honom och det gjorde jag, näst intill varje dag. Det roliga är att han är bartender på Scandinvian Bar och klart varje bartender får mycket tjejer och det störde jag mig inte på men när jag kysste Bolibompa killen blev det ett himla liv (eller han var sur i ett dygn men man får väl överdramatisera lite). Bolibompa-killen:Snyggvo, hahaTill Alex...

Till Alex, jag vet inte om du snubblar in på min blogg, eller på din hotmail först men jag vill gärna ha danskarnas mail så jag få korten dom tagit och ditt grekiska mobilnummer. Har dina föräldrar börjat använda nattstad.se ännu? (råkade göra det till startsidan på något konstigt vänster, andra tabbar jag lyckats göra är att förstöra ett fönster när jag skulle gå in i duschen och inte kollade mig riktigt för och jag har även hunnit hem att snubbla över några STÅLvajar på en båt som gick av. Ja jag var full och priset blev skrapsår och blåmärken.)

Och Alex jag har flagnat ännu mer i ansiktet, jag ser ut som en blandning mellan en brändskadad och en knaperstekt kalkon, på riktigt.

Min pappa sa...

för övrigt att jag bara var skinn och ben igår, att jag inte kan ha ätit mycket på semester och måste gå på bantningspiller. HAHAHAH, om inte bantningspillret heter pasta Bolongese med en tallrik pommes frites till och gör att man går upp 3 kilo så har jag inte tagit något.

Letade som en galning efter min fotosladd igår så jag kan lägga upp och kolla på mina bilder från resan. Det är allt annat än några flavless pictures men dom är tagna på och av mig på min semester och är mina vackra minnen.

En välbetänkt(?) plan...

Igår fick jag för mig (vilket jag fort. funderar starkt på) att ta ut pengar från ett konto jag har och sedan ta mig till Landvetter och köpa en flygbiljett till nästa flygplan som skall lämnna flygplatsen (kanske om inte planet går till Sundsvall) men till Paris, London, Milano, New York (men det går väl inga direktflyg från Landvetter dit?), Paris, Rom, Barcelona, ja ni börjar förstå bilden nu. Jag står inte ut här i Sverige, kort och gott sagt.

Det är allt, sen är jag nöjd

Jag vet hur det låter, att jag är en bortskämd skitunge (och det må jag kanske vara), men igår var det verkligen kaos hemma hos mig så jag sov hos pappa. Och det säger allt, då är det verkligen kaos.

Jag vill bara ha min zon, mitt rum, där jag har vita väggar (inga hemska tapeter som jag har nu med ballonger), min säng på rätt plats, mina saker i hyllorna, kläderna i en gaderob, tv- och telefonjack, att den trådlösa internetuppkopplingen skall fungera och ha persiener. Det är allt, och sen är jag nöjd.


För ett dygn sedan...

För ett dygns sedan så gjorde jag mig i ordning för att åka in till stan för att äta gott, säga hej då till staden och handla upp dom sista slantarna. Ett dygn senare sitter jag här i ett land som är kallare än Grekland men känns som tropisk hetta för att det blåser ingenting, har ätit köttbullar med gräddsås och varken telefonjacken, den trådlösa internetuppkopplinen eller tv-uttagen fungerar som det skall. Jag kan hålla på med den här leken i evigheter känns det som, imorgon blir det "för två dygn sedan...".

"Hemma"

Är "hemma" nu efter min underbara semester (snarare resa, har alltid semester) jag haft på Mykonos. Varenda fiber i hela min kropp ville att jag skulle ta mitt handbagage, skita i resten av mitt bagage som redan var på planet och bara gå därifrån. Med två väskor till handbagage som innehöll mycket mer än en tröja, ett par shorts, lite pengar och smink kanske man inte skulle klara sig hela livet på? Men det var i alla fall vad jag ville tro. Tog dock min förnuft till fånga och satte mig på planet för att mellanlanda på Atens flygplats och strossa omkring för att leta efter presenter till mins systrar (varför kan aldrig dom resa och köpa presenter till mig?). Landade vid en tre och en halvtimme senare var jag "hemma" i mitt nya hem som inte längre är Värslev. 43 i Askim utan Spektrumsgatan 34 i V. Frölunda (hade visst fel om adressen det var Svängrumsgatan någonting), jäck!

Jag och Alex ute i svängen

Jag vet inte vad man skall börja med att beskriva så jag gör det enkelt och väntar med det till senare. Ångesten var i alla fall inte nådig när man tog sig till gaten på Atens flygplats där man för två veckor sedan hade gått leendes, föväntansfull och med Alex. Nu var man sur som ättika, allt annat än förväntansfull inför ens nya hem och ensam.


Börjar få lite smått panik...

Börjar få lite smått panik, precis målat klart mina tånaglar och att få nagellacken att torka tar längre tid än vad flaskan utlovar (fast egentligen, för jag har inte lagt ut en massa pengar på någon quick and dry nagellack utan hederlig billig H&M skit). Nu ligger jag lite bakom i mitt schema men jag vet att även om vi skulle åka till flygplaten en timme senare än utsatt så skulle vi ändå va i god tid, men så kul skall vi nte ha det.

Flyg till Aten, taxi till en hamn jag glömt av namnet på och sedan snabbåt till Mykonos och sen väntar två veckors paradis.


Att packa är en hel vetskap

Att packa är en hel vetskap och efter att jag tagit den stora väskan och den är halvfylld efter handdukar, linnen och några shorts förstår jag att det är på tid att jag omorganiserar min packning och vad jag skall ha med mig. Efter många om och men så har jag tagit bort två short,s två kjolar och en paljettbolero. Det kändes!

Jag kan vara den enda som har med mig mer dit än hem. När jag skall hem dumpar jag alltid handdukar och shampoo, balsam och allt sådant som blir över så då är packning så enkel och nätt.

Om fem timmar är vi på flygplatsen ,yeah!

Snart snart!!

Idag har jag inte gjort mycket, hunnit med att färgat mitt hår och blivit av med min hemska utväxt (jag är egentligen en äkta blondin jag looovar) till en mindre hemsk blekning av mina hårrötter. Sedan var jag uppe och åt hos pappa (tada grillspett det jag fått dom senate femtioelfte gångerna jag ätit där, men jag klagar inte för alla gånger hellre det än hans tacos).

Imorgon bär det av till Mykonos. Egentligen på söndag morgon om man är petig, men jag kommer ändå inte få mig någon riktig sömn imorgon och vi måste gå upp vid en tre för den som tänkt sig att sova så man kan lika gärna säga att vi åker imorgon (för då känns det närmare). En bekant frågade mig på msn om jag skulle fjortissupa på Mykonos som om det vore någon sketen charterö landets bönder åker till för dricka billigt, nä nä!

Fick ett (eller flera) arga mail från min f.d kursare angående rapporteringen från "kriget" (eller vad man skall kalla det) mellan Israel och Libanon och han var upprörd över varför Svt inte visar israeliter som lider, är rädda, gråter och är skadade. Det undrar jag med, för jag undrar var neutralietens hos Svt finns? Men jag antar att i sådana situationer finns det inget som heter neutraliet. Läs lite här om konfliktens bakgrund:
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,856448,00.html

Kycklingsallad med couscous

Kyllningsallad med couscous finns på MacDonalds nu, vilket för mig är absurt, på MacDonalds äter man cheesburgare, massa pommes frites, vitlöksdip, coca-cola och glass. Allt detta tills man är rund som en boll och mår illa.

Vår masterplan uppd.

Efter att våran masterplan gått åt helvete ännu mera, dom höjde med en 500 hundring nu imorse, så förstod vi att det var bäst att slå till nu innan biljetterna kostade multum och vi inte ens skulle ha pengar till att ta båten till Mykonos från Aten eller att biljetterna skulle ta slut. Sagt och gjort, jag åkte till stan och köpte mig min biljett så nu finns det ingen återvändo, och nu får dom jättegärna höja biljetterna massamassa så man känner att man gjort en bra affär. Dess värre med min tur så lär dom säkerligen ligga på tusennånting på lördag och alla själar som klarat av att vara coola som en filbunke kan skratta åt mig och Alex som köpte biljetterna när dom var som dyrast. Strossa omkring på stan och inhandlade lite förnödigheter inför resan som två par skor (till mig och mamma), bikini, smink, hårblekning, stringtrosor och strandväska (man kan inte gå till stranden  utan att en sådan).

Sedan köpte jag billiga svenska jordgubbar som smakade skit och åkte hem för att packa ner mina saker inför flytten och sedan började jag kolla över mina kläder och se vad jag skall ha med mig. Jag handtvättade till och med två bikinis nu innan och jag kände mig så huslig och som om jag vore skapt för att bli en hemmafru.

Vår masterplan

Snåla djävlar som vi (jag och Alex) är så kom vi på att istället för att köpa våra flygbiljetter till Aten nu direkt så kan vi vara riktiga gamblers och vänta några dagar tills priset går ner. Vår plan, än så länge, har inte gått som planerat när biljetten nu är 400kr dyrare än vad den var när vi kollade först. Fan!

Brigette Nielson tredje (femte) gången gilt

Brigette Nielson

Vilket vackert par, Brigette ser ut som en sommardag (på någon plats det ständigt blåser och regnar). Detta är i alla fall femte gången gilt för Brigette.

Tjuvlyssnat - bluff och båg

Visst är tjuvlyssnat.se ett roligt intiativ (även om man kopierat overheardinny.com rakt av) så undrar jag hur många av samtalen där som är sanna? Vissa är meterlånga, andra hör vad vissa viskar och några få personer har tjuvlyssnat ca 50% av allt som står på sidan. Så är sidan roliga tjyvlyssningar eller är det bara en massa personer som själva tänkt ut några samtal som vore roligt om någon hade tjuvlyssnat på?


Jag, en soffpotatis

Jag, en soffpotatis, har ett tips till allmänheten som alla andra soffpotatiser borde snappa upp. Ät aldrig aldrig köttbullar och potatis med lingon och gärddsås i din säng. Även med djup tallrik kan det gå helt fel.

Rapporter från Båstad

Jag  blir smått rädd (och skäms) över mig djälv när jag frenetiskt följer vad som händer i Båstad. Och bästa sätt att göra det när man inte själv är i Båstad (som jag aldrig varit under Tennisveckan och aldrig annars med för den delen) är att följa Jessicas Isakssons blogg från Båstad samt Tjejer från Stureplan som jag både har som länkar här till höger.

Båstad 2005

Det är kul att uppdateras på vem som gjorde det med vem, vart folket var igår (inte för det finns så många ställen att välja mellan), se bilder och se hur dom goa gäteborgarna har (och om hybris borde vara en nyckelord i detta sammanhang).

Själv så har jag absolute inga planer på att någonsin besöka Båstad under Tennisveckan, inte för att det är en lekplats för dom rika och berömda (haha, eller snygga), utan för att det finns andra ställen på denna jord som bjuder på roligare partaj med charmigare människor. Att se människor sittdansa, spruta champagna, veva, sätta på tjejer hit och dit medan tjejerna gör allt för att bli påsatta av någon som betyder något, göra av med snuskigt mycket pengar, ytligheten (det går nog i bästan fall 1 på 1000 som faktiskt har något innanför hjärngloben), kindpussarna (det får man bara göra i varma, lite mer exotiska länder i Europa inte i en djävla småstad(by) och kanske främst för att jag skulle känna mig malplacerad.

Men jag tackar både Jesscia Isaksson och Tjejer från Stureplan för den roande läsningen.

Nu verkar det i alla fall bli av

Nu  verkar det i alla fall bli av, jag och Alex åker troligen till Mykonos på söndag där jag stannar i två veckor. Måste innan det: färga håret (kan inte gå runt och ha denna utväxt längre), köpa bikini, ett par högklackat, bestämma mig för vad jag skall göra till hösten, packa ner mina saker inför flytten och säga vilket rum jag vill ha (har för önsekmål) i den nya lägenheten.


Victoria Beckham - "I am my beloved, my beloved is mine"

Victoria Beckham - "I am my beloved, my beloved is mine.""I am my beloved, my beloved is mine"

Ibland lönar det sig att ha läst religionvetenskap i 1,5 år, inte ofta men ibland. Victoria Beckham har skaffat sig en tatuering där det på hebreiska står "I am my beloved, my beloved is mine" (som även David har men på armen), vilket kommer från det Gamla Testamentet eller snarare från "Höga Visan" 6:3  ("Song of Solomon" på eng) . På svenska betyder det "jag är min väns och han är min" som det ofta står på bröllopsringarna när judiska par gifter sig, Beckhams gjorde det däremot för att fira sin sjätte bröllopsdag och även för att hedra sin (Davids) familj som är judisk (sen när är min fråga?).

Jag saknar min Ellen...

EllenLinnea och Ellen

Jag saknar min Ellen (not the brightest star on the sky, haha), hon har varit och seglat med pappa i några dagar och det är bara att konstatera att det hon gjorde frivilligt skulle jag inte göra för en miljon (eller för en miljon men knappast för mindre). Vi är inte av samma skrot och korn (fast vi är ganska lika varandra till utseendet, bara att hon är en skinny bitch ochg jag har bröst. Livets ironi, hon vill ha bröst och jag skulle gärna dumpa dom för att vara pinnsmal), hon tar åt sig av minsta lilla skämt och jag skulle inte klara mig en dag utan att skämta om andra och om mig själv (och utstå andras skämt). Jag använder mig av ord hon inte ens förstår vad dom betyder (nähä, blink till Alex), hon umgås med tjejgäng som alltid bråkar, jag umgås med killar (och i och för sig är jag nästan alltid sur på Daniel av en eller annan anledning), lyssnar på trance som jag bannlyst i hemmet (det är djävlens musik).

Ångrar nästan...

Dessutom så ångrar jag nästan kyssen från i fredags, det verkar som folk tror att jag inte skulle kunna hålla händerna borta från honom om (när) jag träffar honom igen, det är trots allt en "kompis" kompis. Ni behöver i alla fall inte vara rädda, jag skall snart till Mykonos och kan vänta med mina kärlekseskapader tills dess (observera att Mykonos inte är sliskig charterort där man får gratis sprit och blir hetsad till oralsex, no no, Mykonos är lika högklassigt som hmmm ja jag).


myspace.com

Blev medlem på myspace.com och rätta mig om jag har fel är inte hela konceptet med den sidan att man skall kunna ladda upp en massa bilder så alla ens vänner från världen skall se dom? Inte för att jag några vänner från hela världen, men Alex har och han förbannade den sidan efter att han bara kunnat ladda upp tio bilder.


Partyskorna av

Det blev inga partyskor på, dom behöver klackas om (jag använder mig av symbolik för er som inte fattar). Jag vet inte ens hur och om jag ens varför skall förklara varför det inte blev någon utgång, kort och gott, så har man bara sig själv att lita på till slut (och några mer om man har tur). Jag har mig själv, Alex och mamma och det räcker bra och väl även om man tids nog glömmer av att dom bara går att räkna på ena handen och får hybris och tror att man behöver alla fingrar på händer som finns på MacDonalds viud Frölunda när Viktväktarnas möte precis tagit slut (har aldrig varit där själv men har insider tips att en grupp hänger där någonstans vid krokarna). I alla fall blev det lite fotboll, Nip/Tuck och Da Brat när dom visade någon avslutning för "Surreal Life 4" (och visst var Markus Schekenberg otroligt karismatisk, nej precis!).

Lyssnar på Björk högt och vill svepa ett eller tre glas vin så jag kan sova.

Någon och Alex

Någon och Alex

I med att denna blogg handlar om mig till 1% och Alex dom resterande så kan jag lika gärna lägga upp en till bild på (någon och) Alex från modeveckan.


Ibland borde det vara fotoförbud

Den snällare
Såg sådana hemska bilder på mig (för att förtydliggöra det hela mera jag ser hemsk ut inte James) och James från Valand där vi partaja för några veckor sedan. Jag hade ingen aning att dessa bilder existera och om det ännu vore så väl. Med den bilden i en kontaktannons (inte för att jag har någon) så skulle inte en blind nappa. Rubrikerna på bilden som Donken lagt upp är alla något i stil med "Anna och James hahaha", "hahaha" och så vidare. Why hahahahaha? Eller jo jag fattar varför.

Den här bilden är den snällaste jag hitta och roligare än så här skall vi ICKE ha. Jag med Gargamel-hakan, smurfar se upp!

www.nattstad.se

Loggar in på www.nattstad.se (som jag faktiskt och kanske dess värre har medlemskap på) och så blinkar min meddelande-skylt (då har man fått meddelande) och jag trycker mig fram för att läsa ett meddl. som lyder "Hej sötis;) vill du snacka lite på msn??? jag har cam ;)". Öh, nej tack!


2006:s Moder Theresa

Det glömde jag nämna, finns det något som heter kharma så kommer jag inte alls bli en fluga eller i värsta fall amöba som jag skulle sätta mina pengar på i mitt nästa liv. Inte efter gårdagens hjältedåd eller kanske bara helt vanligt vanlig medmänsklighet. Såg en avdäckad kille som låg och sov på en busshållplats vid en fem då alla nattbussar och spårvagnar slutat gå och då går jag, Anna, fram till honom och kyssar honom. Eller inte, jag väckte honom, fråga om han visste vart han bodde, fråga om hade pengar och satte honom i pengar och sa till några Torslandabönder att dom så snällt fick leta efter en annan taxi för vi (han) var där först. Så istället för att råna honom såg jag till att han kom hem helskinnad. Jag är rörd till tårar av min godhet.

Partyskorna på...

Imorgon blir det partyskorna på med siktet inställt på Trädgårn

Nattklubbschef hybris

Utan att avslöja mig alltför mycket så är ett gammalt (typ en månad gammalt haha) ragg (men jag vill inte att människor tror att jag pratar i nattmössan för att reda ut framtida eventuella missförstånd så vill jhag deklarera att han inte är från Göteborg) nattklubbschef på Pepes Bodega  under tennisveckan och jag förstår inte varför det skall vara alla killars högsta drömmar att bli någon sketen nattklubbschef, även om det bara är för någon vecka. Allt jag har att säga är att han måste akta sig för farbror hybris och framförallt bränna upp hans vita trekvartsbyxor med dragsko.

Alex har kommit hem

Alex

Alex kom hem i onsdags men tack vare att hela tillvaron snurrade enligt honom så fick jag inte träffa honom förrens på torsdagen. Yeah right, och jag som trodde jag hört dom alla.

Vi har umgåtts, varit i stan, fikat, lunchat (rättare sagt jag lunchat han kollat på), shoppat (denna gång tvärtom dess värre, han shoppat jag kollat på), gått ut med Sebbe (bild till höger), Fabbe och Peter (bild till vänster) och myst (inte det "mys" som ni skulle tro, här är mys synomynt med frossa socker och fett).
Peter och Sebbe
Igår var vi ute som sagt och efter många om och men hamna vi på "Bryggeriet" (ja jag vet, vilken misär) ocfh där spelade dom goa låtar som "I natt i natt är det du är det ja....", "Elouise...." och alla dom andra trallvänliga/buggvänliga låtarna till min och Alexs besvikelse (ni skulle sett Peter han dansa som aldrig förr).

Jag fick mig en puss och en kram och det var välbehövligt trots att jag är känslokall och cynisk (yeah right, jag klarar inte ens av att lura mig själv).

Bilden är på Alex under modeveckan i Paris eller Milano, potatoe potato.

Vílken kille den där Petit

Armando Petit

Hahaha, vilken kille den där Petit. Kvällens snyggaste mål gjordes av Armando med ett litet litet minus, det var SJÄLVMÅL! Petits insats i kvällens match gjorde verkligen hela min dag och det var nära att han var den enda målgöran i Portugals lag. Tänk er scenariot att han efter matchen då skulle sagt "sorry grabbar, synd att ni inte fick chansen att göra mål ikväll", hahah. Men det fick han tyvärr inte chans att säga och det är Nuno Gomes fel alltihoppa.

"Vill du ha dig en stekare?"

Kom och tänka på midsommar när Daniel skulle fråga mig om jag ville ha mig en stänkare och han som vanligt hade fått allt i bakfoten och fråga "vill du ha dig en stekare?" Hahaha! Och ja han syfte på sprit och inte på företrädare av det manliga könet.

Dessutom har han börjat tjata om att vi måste ut och fira hans födelsedag (som va i torsdags jag skickade sms i onsdags, ops) som om att fira hans födelsedag är det viktigaste i allas liv. Man måste bara älska honom.


Varför gör människor så mot sig själva om mig?

Snubbla in på en blogg, en 40-någonting avdankad sångare som hade lagt ut bilder på sig i bar överkropp och änglavingar. Varför gör människor så mot sig själva och ännu värre mot andra?


En NAGEL i nattmackan

Åt nattmacka och när jag tuggade så upptäckte jag något som absolute inte skall finnas i min macka eller någon annans heller för den delen, en NAGEL! Och inte var den min, vet inte hur den kommit dit men antar att dom som tafsat på skinkan och förslutit förpackningen måste ha varit boven i dramat (men måste dom inte ha plasthandskar?). Gick raka vägen in till köket, spottade ut den jag hade i munnen, kastade mackan och gick in i badrummet och tvättade munnen med tvål. Ja ni läste rätt, men tvål. Som ett f.d. OCD-are, för er som vet vad det är, fanns det bara en sak att göra och det var att döda bakterierna och ingen stark alkohol hade vi hemma så det fick bli det näst bästa. Tur att jag är näst intill frisk nu från OCD:n så jag slipper att kämpa mot mina hjärnspöken hela natten och tvätta och tvätta. Bättre lite skit i hörnet än ett rent helvete.


Sisqo's Shakedown

Sisqo

Zappade över till MTV runt åttatiden och programmet som visades var "Sisqo's Shakedown", nostalgikänslorna överväldigade mig minst sagt. Hahah, kommer ni ihåg det? En massa människor i vad som då ansågs hippa kläder, (batik, hängslebyxor, hemskt korta toppar oavsett om man vägde 45 eller 75 kg, bara överkroppar, platåskor och annat hemskt) som dansar till hemska remixar. Sedan fanns det dom som hade turen att få medverka i semifinalen och visa sina egna dansmoves, anamma någon känd koreografi etc. Den manliga och kvinnliga deltagaren som klarade sig bäst vann men självklart inget annan än den stora äran, haha. Programmet ledes av självaste Sisqo (nähä), han med den mindre smickrade hårfärgen (ser ut som en svart Bingo).


Jackie Collins - Hollywoodfruar (den nya generationen)

Jackie Collins

Kan nog titulera mig som en bokmal men jag skall inte sticka under stolen att jag inte bara läser tung litteratur utan även en massa kiosklitteratur som nu senast Jackie Collins (bild) - Hollywoodfruar (den nya generationen). Och den var allt annat än bra, banala konversationer, intriger, förklaringar, etc, etc etc. En bok på hela 450 sidor som lätt skulle kunna kortas ner till 150 för allas bästa. Michael och Lissa Romans dialoger när dom flörtar med varandra är skrattretande, likaså kidnappningen och allt annat.

Nån mer än jag som misstänker att Jackie har gjort en och annan skönhetsoperation?


Rädd för att...

Horror för att man skall hitta sig på denna evighet av community:s när man är 25+. Att ha rosa text i xl där det står "Aiya Napa 2011" eller något dylikt, det är horror.

Man får rysningar av välbehag av Tori Amos - Cooling

Jag vill inte förvandlas till Virtanen fullt ut så istället för leka "dagens låt" så säger jag helt enkelt sanningens ord: man får rysningar av välbehag av Tori Amos - Cooling. Så är det.

Finansiering av Mykonos-resan

Även om min mamma inte riktigt förstått det än så SKALL jag till Mykonos i sommar med Alex. Och grejen är att jag behöver hennes hjälp med pengarna, ni vet pappa betalar fungerar inte här utan här är det mamma som betalar. Nej, men skämt åsido så behöver jag bara hennes hjälp med att skaka fram mina pengar. Vet inte hur och vart mina pengar finns, inte för att det finns överdrivit mycket av dom men någonstans skall det väl finnas en slant eller två.

Ett djävla tjat om Mykonos och Alex nu va. Lika bra att vi åker iväg till Mykonos så det blir tyst på mig om dessa två. Det bästa med Mykonos förutom att det är just Mykonos är att trots (märk att det står trots och inte därför)  att det är en jetset semesterort så är det helt fritt från Svensson- brats som vevar, sprutar champagne och sittdansar.


Till hösten

Träffade Maria, hon som jag antagligen kommer dela boende med i Malmö till hösten i lördags. Det hela kändes helt okej men jag har inte riktigt givit upp hoppet om en idé jag inte ens nämnt för någon. Jag hade tänkt att jag, Lisa och Anna skulle kunna flytta ihop i en 4 i Malmö (dom skall plugga i Lund men i och med att det är så nära och att det är mer hålligång i Malmö kanske dom vill bo där). Kollat runt lite och att hitta en 4 som är centralt belägen och inte överdrivit dyr visade sig inte vara helt omöjligt, men måste som sagt dela med mig om min fixidé jag fått. 

En annan tanke jag har är att hänga med Alex som en skugga var han nu än går, nej men att flytta ner till Milano eller vart han nu skall modella om han ens skall göra det till hösten. Det är varmare klimat, trevligare människor och förhoppningsvis inte så svårt att få jobb. Att bara byta miljö, land och människor omkring sig skulle nog vara uppfriskande.

En CYNISK romantiker

Trots att jag brukar säga att jag är en fullblodad cyniker så måste jag erkänna att det någonstans inom mig finns en romantiker (som ställer till med fanskap i min och Alexs relation när jag får för mig att skaffa pojkvän och umgås med honom). Romantikern kommer fram vid dom konstigaste tidpunkterna och tillfällen som när jag cykla hem från pappa för några veckor sedan och trodde att jag på hemvägen skulle möta "den där" som får hjärtat att slå lite fortare, som både har karisma, humor och alla dom andra tusentals kriterierna. Jag tog till och med en omväg ner till Hovåsbadet när jag insåg att det bara var några hundra meter kvar tills jag var hemma. Jag varken cykla på eller mötte honom den där dagen.


Britney i Harper's bazaar

Britney

Alla har kommenterat bilderna i Harper's Bazaar på grund av att hon är gravid, "naken" och har svart hår. Det kunde jag inte bry mig mindre om, jag bara undrar vad hon gör på den här bilden?

Jag tycker om alla remixar - Hard Rock Hallelujah, Boten Anna

Hard Rock Hallelujah - körversion
http://www.youtube.com/watch?v=M2roPaSJdk0


Boten Anna - dansbandsversion
http://www.youtube.com/watch?v=c7ju7YnFOuQ

Fräls världen genom handlingar inte genom ord Marie Plosjö

Blogga av vilken anledning du själv vill eller föredrar förutom om du vill frälsa jorden med din godhet. Var cynisk, elak, såga människor hit och dit, påpeka, analysera men att tro att världen förändras till det bättre genom ditt bloggande är det dummaste jag hört. Jag kommenterade en gång en intervju som hade gjorts på glife med Marie Plosjö och hon hörde då av sig till mig, via min blogg och att hon hade blivit sårad. Min mening var inte att såra någon, men däremot så var den intervjun ganska så skrattretande och jag när jag läser hennes blogg stör jag mig på hur hon vill frälsa världen med hennes godhet och vara en livslevande moralkaka som skriker peace, love and understanding. Kasta en femma till nästa gatumusikant du ser, köp ut till minderåriga (jag skämtar!), ge pengar till Rädda barnen, gå runt med en pengabössa och samla in pengar till välgörande ändamål men ändra världen genom handlingar inte genom ord. Mycket möjligt att alla dessa kärleks-, moral- och fredsbloggar gör allt detta men låt oss andra livslevande, cyniska, klagande, sarkastiska och kanske i vissa fall rent av elaka bloggare vara.

Jag är en medmänniska som kanske lite naivt men livsnödvändigt vill tro på att jag vill lämna denna jord som en bättre plats än vad det var när jag föddes och bara för jag inte vill frälsa Sverige med cheesiga blogginlägg så kan jag vara en god människa för det.

YADA-YADA!

Världens mest underskattade ord/uttryck/fras/vad-fan-man-vill. Yada-yada är precis vad du vill och används flitigt av mig när jag konverserar på eng.


Tv-söndagar, dagens Nip/Tuck - Brittany Snow

Brittany Snow

Tv-söndagar är inte mycket att hurra för. Någon dålig tv-film med Nicollette Sheridan på femman, Gigli på trean, Face Off på fyran, ja listan kan göras lång så får man får tacka och buga för Nip/Tuck som går på tvåan. "Judar med raka näsor och vanliga namn, patetiskt" sas precis av Ariel Alderman (Brittany Snow som spelar Megan i "Drömmars tid", bilden) som är med i dagens avsnitt av "Nip/Tuck". Hopp, antar att jag skall behålla mitt namn livet ut och så får vi se med det andra.

Egentligen hatar jag att tv-program och filmer tar upp nazism i populärkulturella forum och hur nazism och nazisterna än framställs så gör det allt annat än stjälper deras popularitet. Kommer ihåg när "American History X" släpptes och alla pratade om hur rolig den feta nynazisten var. Dessutom blev min kompis som är från Chile blev helt insnöad på nazism, då är något väldigt fel. Jag fick inte ens vara med alla gånger.


Dagens låt: Tori Amos - Sister Janet

Dagens låt ännu en gång av Tori Amos - Sister Janet. Hjälp, hybris a la Virtanen är på ingång.

Den har jag aldrig hört och jag heter trots allt Braun

Från tjuvlyssnat.se:

Bollnäs tågstation

(Tjej ljushårig 18+ sitter på en bänk när kille mörkhårig 18+ kommer ut från tåget för att röka)
Kille: Du, jag måste bara säga det. Fan vad du är lik Eva Braun!
Tjej: Okej.
Kille: Ja, Hitlers tjej alltså!
Tjej: Eh, jasså.
(Paus)
Kille: Så... är du rasist eller?

Hahahah, det har jag aldrig hört och jag heter trots allt Braun. Eller ja jag har juh fått frågan om jag är släkt med Eva Braun etc. (och svaret är som alla andra gånger nej) men aldrig har något sagt att jag är lik henne och tack tack mycket tack för det.


Lizzie, Tobbe och DANIEL är hemma från Milano

Lizzie, Tobbe, Daniel
Nu är dom hemma, Lizzie. Tobbe och Daniel (bilden är från förra modeveckan i Milano i januari) det vill säga. Hemma från Milano, fester, mode och självklart bråk. Det är en regel är man med Daniel i mer än en timme så blir det bråk, spelar ingen roll vart man är och vad man gör det blir bråk i alla fall. Om allt eller inget, stora eller små, men bråk blir det. Och det sjukaste är att trots det blir bråk och man svär och säger det ena och andra så vet man att vi är fortfarande kommer vara bästa kompisar när det är över och att detta är varken det första (nähä, jag har klippt sönder hans überdyra jeans en gång och när vi var på Mykonos och på Malta med för den delen så pratade han inte med mig på flera dagar. Det mina damer och herrar är en bedrift jag aldrig skulle klara av) eller det sista. Vi älskar att hata varandra.


En sista kväll med gänget

I fredags efter jag varit och ätit middag hos Kathe och gråtit floder över att Tyskland vann över Argentina (vilket land som helst får vinna förutom Tyskland) så åkte jag in till stan för att gå på fest och träffa bekanta ansikten från förr. Nästan alla från mitt förra ”gäng” som jag hängde ihop med på gymnasiet var där, vissa har jag inte träffat på ett helt halvår, och det var ett kärt återseende även om alla (nästan) minst sagt har gått vidare med sina liv. Emil, Sebbe, Fabbe. Hampus (som i och för sig inte gick på Frölunda men är basketspelare) och Mike var där. Emil har efter att spelat i basketligan i Jämtland flyttat tillbaka till Göteborg och skall nu fortsätta spela i Högsbo som skall börja spela i ligan, Sebbe har varit ute och rest efter lumpen och skall flytta utomlands och arbeta som bartender i några månader, Fabbe läser medicin i Prag och är tillsammans med en israelit (vet in att om man använder sig av synonymer på Microsoft Word kommer mosaisk trosbekännare upp som förslag till israelit), vad Hampus gör vet jag inte riktigt och Mike han fortsätter med samma jobb han haft sedan han tog studenten. Så förutom Fabbe så är det bara jag som tagit klivit in till den akademiska världen och jag tror inte jag Har uppmuntrat någon annan att göra det när jag beskriver det kort och gott som lätt men tråkigt.  

Efter vi hade varit hos Kalle ett tag fick jag och Sebbe för oss att vi skulle gå ut så vi tog oss till Park Lane som visade sig ha queer-kväll. Mindre lyckat kanske men Fabbe kom efter en stund och då tog vi oss därifrån.

Saknade Alex i vanlig ordning, men nu är det bara en vecka kvar tills han kommer hem. Varför all denna uppståndelse över Robbie Williams (som för övrigt var på Park igår) när Alex kommer om en vecka. Han är den riktiga stjärnan och kan vara lika arrogant och självsäker som Robbie om tillfälle ges (eller snarare när tillfälle inte ges).

Äventyr med släkten

I onsdags kom släkt från Nyköping ner så jag har spenderat, med mina mått mät, ofantligt mycket tid med min pappa. Jag har varit på äventyr på Liseberg och blivit fullständigt förnedrad i 5-kampen, varit och ätit god mat (ja vet, visst låter det konstigt) hos pappa och varit på middag hos Kathe. Att åka ut med båten hoppa jag då jag fått allt annat än mersmak efter förra sommarens segelsemester. Har tagit massvis med kort för att dokumentera mina eskapader och kan härmed erkänna att jag aldrig kommer att bli någon fotograf. Suddiga kort där alla är halshuggna samt inzommade, heja heja!

Kungen, Liseberg

Det enda korten jag lyckades att inte kapa var på kungen som visar sig varje jämn timme(?) vid Sagoslottet, Liseberg. Men inget besök på Liseberg är komplett utan att ha sett och vinkat åt honom(vem kan nu påstå att jag inte är för monarki?).