Jul. 31, 2013

Vad skall man säga förutom att allt är underbart. När jag var här 2004 och alltså var 9 år, höhö, var det hemskt med försäljare som drog i en överallt, nyp i rumpan och massa sexistiska kommentarer.


Nu, allt toppen. Finns en lång bargata med småkids och ställen för oss "mognare". Jag och Natasha går sjukt bra som resesällska även fast hon däckar av trötthet när vi kommer hem och jag mer eller mindr blir förpassad till soffan. Igår åkte jag upp och ner med vårt supersäkra safety box i hissen och hade asball

Safety box i hiss och dagens strandlook;


Hej balkongen

Hemma nu, vi är juh här för sol, bad, äta gott och dricka gott. Alla pratar om fulsprit, alltså egenproducerade läkarsprit, man dör av men tro mig det finns inte här. Turkarna är för snåla för ge sprit i huvudtaget. 4 stark drinkar, några öl och någon skit och hon är nykter.

Imorgon kommer the Queen bee Sarah som jag känt längst av alla i vårt gäng som jag hyser sådan respekt för, säger hon hoppa frågar jag hur högt. Hehe. Saknar henne. Förutom vara helt skräckingivande är hon snygg, rolig, skinn på näsan, svar på tal, rolig (okej min misär i mitt liv är komisk men kanske haha-kul), sa jag snygg som i ståtlig, ingiver respekt, ball, tankvärd och det bästa SYSTER MARAL OCH KUSIN NAZLi.


Bilder från ikväll.


Dagens kassaskåp

Kassaskåpet vi skall lägga in värdesaker väger max fem kilo. Idag tar den en drink med oss på balkongen.


Jag har det bra

Jag har det bra! Imorgon kommer Sarah! Hejaheja!


Hej bloggen

Är framme nu på hotellet nu som faktiskt imponerade på mig. Men två saker som är bazinga.

Våran safety som man kan använda som en väska. Den är inte så tung så att säga.

Och utsikten. Havsutsikten.
Men allt är bra, skall bli hunsad av Natasha i två dagar och sen kommer Sarah hit och därefter Nazli hit med.

På planet frågade dom som satt bredvid oss hur gamla vi var och deras min var priceless. Blivande kärringar skall inte åka på charter om man inte är en kärring och gör hela den svennebanancharterresan med all inclusive.


Bjuder på en bild från the view.


Jul. 28, 2013

Men tjena tjabba hallå. Är redan hemma för skall upp supertidigt imorgon, typ elva, och tvätta det sista jag skall ha med mig. Har med mig sinnes med kläder. Åtta bikinis, en burkini (okej inte men skulle vilja leva i en), fyra klänningar i samma modell men i olika färger, fyra andra klänningar, fem shorts, fiercea strandkläder, vanliga strandkläder, sovkläder som två söta satinshorts och linne, massa toppar, massa nyinköpta underkläder SOM SITTER RENT ÅT HELVETE FÖR TYDLIGEN HAR JAG ETT MINDRE OCH ETT STÖRRE BRÖST (skall kapa av fanskapen så fort jag får pengar till fina c-kupor), väskor, högklackat jag aldrig komma använda för vi är inte där på samma sätt som de andra charterturisterna i med att vi är gamla....öh....äldre.....i och för sig ingen som behöver veta det.

Sarah och Nazli kommer på måndag hoppas jag. Jag som är värsta mesen och blir lurad på allt och ej kan pruta kommer bli uppäten levande där om det inte vore för Natasha och mitt hjärta Sarah.
Men om ikväll. Träffade Cissi och Peter och spelade biljard och jag var så dålig så det inte var roligt sä vi till Pustervik och åt och dansa till ett band vars fanbase (kompisar, släkt) var borta.2


Startenders

Jag gråter inombords när jag läser detta. SÅ SORGLIGA MÄNNISKOR.
 
Och allt är gratis. "Sprit, mat och brudarna".

Damn you

Damn you Ryan Braun för att du drar ner mitt namn i skiten. Vi skulle juh gifta oss och allt.


Fashion police

Fast dom shortsen på bilden är aldrig okej.


Nikita

1990, året då alla unga tjejer ville bli lönnmördade när de blev stora.


Självinsikt

Jag funderar att ha med mig ett block och skriva lite på bästsäljare under semestern och jag är allvarlig. Det där med att inte ha någon självinsikt eller självkritik kan vara ganska kul ändå.
Ikväll har jag ätit räkor, blivit hånad för ett klipp GP spelade in med mig för längesedan, fixat händer och fötter så dom är fina inför resan och nu läser jag en god bok och kollar Nikita så med andra ord inget med bloggvärde.


Blast from the past

 

Carpe diem

Men det är viktigt med sådant. Budskap, alltså. Typ carpe diem eller sitt namn om man skulle glömma bort det.

Det enda som någonsin skulle få stå på min kropp är detta citat;


Satan vad snyggt

Kanske blir en liten sån djävel under semestern att smälla upp över hela bröstet. Innovativt, snyggt och stilrent.Eller så kör jag på en delfin vid ankeln. Har inte riktigt bestämt mig ännu men inga dåliga beslut har väl tagits efter åtta sex on the beach och några orgasm och sådant kul som drinkarna heter. Tihi.


Magisk inramning

Säger som gubben som satt bakom nig på matchen; magisk inramning.


Tönt.


Lotta <3

Ikväll har jag varit på matchen. Bra stämning och mindre bra resultat men vad skall man säga förutom Pia jag älskar dig och Lotta och Fischer.


Igår

Igår såg jag den gulligaste bebisen i hela mitt liv. Gick fram och fråga om jag fick klappa det lilla livet och det fick jag.


Nu saknar jag mina barn och hur de ligger i ens famn när dom är nyvakna, när de vägrar äta upp maten och sen förstår att det här går inte och äter upp, när de kommer på morgonen och "kan själv, kan själv" när de tar av sig skorna eller när man står tryckt mot staketet för det kanske kan komma en lastbil som kör förbi. Pussar och kramar och skrik och kärlek och envisa barn och envisa fröknar.


David Brent


Jul. 24, 2013

 


Satan

Satan vad jag mår idag.
Tog ca 1000, nej men 76 bilder på mig igår och det är inte slående skönhet vi har att göra med vad än mamma och pappa säger. Mina alltså, inte era.

Taggad till tusen för matchen idag. Skall gå med Ellenpellen och hoppas hon är på bra humör idag.


"Det var som fan"

Lyckopiller. Låg i parken och skratta så jag dog. 

Namnförslag

Köpt nappar där det står Anna som ett blygt förslag på namn på en kompis bebis skall heta.


;(

Man märker att man är gammal när det inte längre är de nyblivna tonåringarna som spelar Gothia cup som säger olämpliga saker till en på vagnen utan tränarna.


Utan ljug

Och jag skall visst åka på semester i sommar, utan ljug, och åka flygplan och sånt där spännande.

En gång åkte jag med India Air och det var inte kult pga maten men tror inte dom flyger charter från Sverige.


Kommentarer överflödiga


Lovely

Idag har jag varit hos min arbetskamrat och haft det toppenbra hela dagen. Anledning 1 är att hon kallar mig lilla Anna och jag är1,73 och var innan sommaren fjärde yngst men nu till hösten andra. Jag tycker i alla fall om att bli kallad det av henne.

2. Att hon gör världens bästa mat, 3, världens bästa värdinnaa och, 4, sjukt rolig. Så det var en toppenkväll.


Skulle komma dit vid tre och bada men alla sket i det så vi satte oss på terassen och tog ett glad rose och sen blev det midnatt.


Plötsligt händer det

Idag fick jag prata med Alex, den bästa människan på hela jorden efter Kenny Powers och David Brent.

Tvingade honom att säga att han älskar mig och att vi är bästa vänner för livet innan vi la på.

Igår gjorde jag en liten fuling. Var hos Nickie och Staffan och hade med mig en regiftad present. Nästa som bjuder hem mig kommer få en skohorn från Alessi. Svinful men kostade nog några hundralappar och det är vad som är viktigt. Inte tanken eller vad det är utan vad det kosta.

Hade med mig ett The Office-spel till Stickie, inplastad och allt så lite flott var det. Det spelet har jag i min tur fått av min käre far som vet att jag älskar The Office. Han köpte det när han var i New York och berättade hur han släpade med den runt halva världen för min skull men grejen är att jag hatar amerikanska versionen av serien så jag la spelet på en hylla där den fått bo tills igår.


Eller...

Eller människor som skall på Robbie Williams konsert. Fy fan.


Såhär kul

Såhär kul kunde man tydligen ha. Och sen gick dom till PUSH. Coola tjejer.


Gyllene tider

Vad var det för människor som gick på Gyllene Tider frivilligt? Blir orolig.


Självklart var min syster där som den svennebanan hon är och hennes kompis Lurken såg dom helgen innan OCH i fredags!!!! Men jag förstår väl inte storheten i dålig musik. Jag går inte på konsert, det är inte min grej men jag skulle kunna tänka mig göra det för;

THE TWILIGHT SINGERS
Ani Difranco
BEYONCE (var ej där i Stockholm vilket jag sörjer men jag tycker inte om att åka tåg och stockholmarna från språkresan har för alltid gett mig ett dålig intryck av stockholmare. Hade med sig DIF-flagga på gruppfotot och sådan skit)
Bat for lashes (som spelar på wow i år)
Tori Amos
Och The Boss......skämta!


Inga konstigheter

Glömde skriva om bilderna men det är inga konstigheter. Ellen, syster, som är den enda jag känner som är tröttare än mig. Sarah tycker i och för sig om sin eftermiddagsvila på tre timmar men det gör hon bara när hon kan, som under semestern, vi däremot sover gärna länge och ofta.

Och en obligatorisk toalettbild. På toaletten på Park i fredagsnatt klockan sex så det var väl tidig lördag höll en tjej med helt sjuka neonfärgade typ fisknätsliknande kläder som inte lämnade mycket åt fantasin ta en massa bilder på sig när hon kastade upp ena benet på handfatet och spreta och hade sig. Så vänder hon sig till mig och säger; något till killarna.

Bah ah, dom vill jag gärna träffa och se vilka mähän det är. Själv har man den goda smaken att ta bild inne på Pusterviks handikappstoalett med papper på golvet och under foten.


Livet i bilder

 


Moonwalk

Att beställa nattamat och sen upptäcka att kortet är borta. Inte toppenbra. Fick moonwalka därifrån diskret.


Såhär glad

Såhär glad var jag förrförra helgen. Det var toppen.


En svunnen tid

Sitter på vagnen och känner satans tajt shortsen sitter. En vacker svunnen tid hängde dom på höften för sen dras högre och högre upp och nu trodde jag att dom satt normalt på mig, det gjorde dom förra veckan, och så gör dom inte det och det är inte toppenbra.

Men nu skall jag in till stan och motionera, ehh minigolf, och dricka öl så det känns som det är jag som satt mig i den här sitsen och det är lite roligt. Att man klagar men vet precis vad det beror på och det är en själv. Fast nu känns det som om jag får urinvägsinfektion av att ha på mig dom och det är mindre kul.


:)

Varje gång jag ser denna bilden blir jag glad.


Semester

Har semester nu och vad jag har inbokat? Ingenting. Borde ha något eller i alla fall ljuga om något som att jag skall till Marbella i två veckor eller franska riverian eller i alla fall att jag skall åka husbil till Böda camping men jag har inget planerat eller planerat att ljuga om något.

Har sedan fredag då semestern börjat; ätit räkor fyra gånger, lekt med syster 2,5 gång, varit hos Natasha med gänget eller delar av gänget och sedan ut på Yaki-da, Colors igår då, ätit söndagsmiddag hos pappa och badat noll gånger. Funderar på att "låna" pappas båt någon dag då det skall vara fint väder i evigheter.


Just det ja, nämnde jag att jag åker till Mykonos på måndag?


Schaaa schaaa bloggen

Igår var jag på Colors och det var kult. Var någon hypad rappare som skulle uppträda som jag i vanlig ordning inte hade någon koll på vem det var.

Missade sista vagnen och fick gå hem vad det nu kan vara, en mil, en halv? Eller rättare sagt gick jag från Grönsakstorgets hållplats till Pedagogen som ligger 25 meter därifrån och la mig på en bänk i protest. Sen stannade jag nästa taxi som kom.


Jul. 11, 2013


Varför

Varför har ingen berättat för mig att denna underbara människa finns. Jag dör för henne.


Spännande

Jag vill med leva Blondinbellas spännande liv med Odd.