Kronos Quartet

Kronos Quartet skall spela i Göteborg den 1 oktober, jag vill se, uppleva, lyssna och njuta.

Bättre

Somna vid elva och vaknade utvilad halv sju för att invänta Simpsons.

Skall in till stan idag och köpa saker inför skolstarten (låter som jag skall inhandla färgglada linjaler och suddigummi som luktar), sedan passa barn och sen får jag se vad kvällen har att erbjuda.

Mår i alla fall bättre än på länge idag och har kommit att inse två saker, man behöver kärlek och att jag inte alls är en kall person. Shalom...

Upp-och-ner

Allt känns ganska upp-och-ner. Svårt att greppa vardagen och speciellt att göra något av den och sedan uppskatta det. Jag mår smått illamående, har huvudvärk och rör mig som en sömngångare mellan sängen och datan.

Har större koll på vad jag vill göra i mitt liv, än hur jag faktiskt kan se till att göra det. Men jag antar att jag inte är ensam om det problemet. Är kvar i Göteborg i ett halvår till, efter allt jag sagt och skrivit. Filmvetenskap, hebreiska, tryggheten och att få pengar av CSN gjorde sitt.

Får se vad det blir av mig en vacker dag, en stjärna eller blomjord.

Farmor 80 år

Farmor Ulla
Min farmor, Ulla, fyllde 80 år i torsdags så vi var ute i Onsala och åt middag på "Hamnkrogen" (eller något dylikt) för att fira henne. Lite suspekt känsla att fira sin farmor man träffat ett tiotal gånger i hela sitt liv. Min släkt är stor och sammanhållningen är inte den bästa alla gånger.

På bilden äter hon löjromtoast vilket var kul för henne för den var god, till skillnad från min förrätt vitlöksgratinerade havskräftor (och jag älskar kräftor i vanliga fall, det kändes som om jag skulle smaka en bit till så skullr jag bli magsjuk så jag fick invänta huvudrätten och det var ett djväla mission. Höll på att dö av svält, men som ni märker så klara jag mig, precis, men jag är en trouper!).

Jobb och studier

Mitt "jobb" i Mölndal imorgon går ut på att paketera 60000 ballonger i paket om 150 stycken. Så det kommer bli 400 påsar och en mycket uttråkad Anna (men tro inte att jag kommer räkna dom för hand, jag är så listig så att jag kommer använda mig av en våg, aha!).

Om (jag sa om) jag fortsätter läsa i Göteborg blir det 20 poäng filmvetenskap och 20 poäng hebreiska (som är på halvfart så det blir 10 p per termin). Den som lever får se...

Låtar! Låtar! Låtar!

Blue October - Calling you
Circa Survive - The Great Golden Boy
Say Anything - Alive with the glory of love
Say Anything - By tonight
The Honoary Title - Everything i once had
She want REVANGE - Tear you apart
Rookie of the year - Goodnight moon
Rookie of the year - Poison like your own
Rookie of the year - Silhouettes
Kate Havnevik - Unlike me
The Rocket Summer - Never knew
The Fray - Over my head
The Fray - Look after you
Every Move A Picture - Signs of life
Cary Brothers - Blue Eyes
John Butler Trio - What you want
Matt Wertz - Red meets blue
Frou Frou - Psychobabble
Jenny Owen Youngs - Voice on tape
Kate Nash - The nicest thing
One Less Reason - A day to be alone
Skylar Blue - Faye
Skylar Blue - Heavenly
Skylar Blue -To deat do us part

Dom som säger...

Dom säger att "Sigur Rós" är bra har aldrig hört "Under Byen".

Min egen Dr. McDreamy

Patrick Dempsey

Alla ni som ser på "Greys Anatomy" vet vem Dr Shepard (Patrick Dempsey) eller skall man kalla honom Dr McDreamy är. Jag har min allldeles egna Dr McDreamy, (bara) minus det där om läkarbiten. Han är bara så vacker, så ofelbar, så fulländad och så inte min. Men det var han en natt för längesedan (både känns och är år sedan) och när jag träffade honom igår ville jag bara sjunka genom jorden.

Vilka idioter extremvänstern är

Fredsmanifestation i Stockholm som förespråkade "Ja till fred, nej till terror" och vips så är extremvänstern där och skall störa. Vilka djävla idioter.

Annars har jag varit ute i svängen i helgen, var på Park Lane i fredags och igår så skulle jag och Svante på karokebar men vi hann aldrig så långt. Jag stanna till vid Sommarklubben på Chalmers (ja, jag vet, men det var kul believe it or not) och Svante (han jobbar på Systemet nu så passande, dom har efter en vecka satt honom i info-disken så när en äkta östermalmare (han prata stockholmska på det sättet så han bara måste ha varit från Östermalm, säger vi) frågar Svante vilket vin man skulle ha till anka blir svaret rött. Haha, specifikt och bra, sen var det en alkholist som ville köpa en fin flaska vin till sin alkiskompis som fyllde år och då var den givna frågan om dom hade Golden Gate på flaska. Haha sååå sött, det man köper om man skall ha en billig lådvinsfylla) skulle bara ta en taxi ner till sin lägenhet och hämta upp sin plånbok. Det slutade med att han sprang till sin lägenhet (som tar en kvart i alla fall) och däcka där. Jag hade skrattat ihjäl mig om jag hade mött Svante springades klockan tolv en lördag och undrat vad fan han höll på med. Det behöver jag inte fundera på till nästa gång utan då vet man att det är bara Svante som skall hem och hämta upp sin plånbok.
Alex
Nu är Alex hemma i Sverige igen (yeesss! han på bilden inte så att jag tagit någon random bild på en random kille och leker att det kan föreställa Alex när jag ändå skriver om honom) men har inte fått tag på honom beroende på att han har inte haft några batteri kvar på sin mobil sedan andra dagen i Grekland, som var för ca 5 veckor sedan.

Fått lite hum om vad jag skall ta till mig i hösten och imorgon blir det jobb i hela 5 timmar i Mölndal. Fick mamma att köra mig (för ingen Askims-bo (eller före detta är mer passande) kan hitta till Mölndal. Bussförbindelserna är lika med noll om man inte vill åka via stan för att ta sig ut till Ingemansland och så kul skall vi verkligen inte ha) trots att hon jobbar natt nu.

Såg en film med en ung Jeff Bridges ("Mot alla odds") på trean ikväll och jag visste inte att han har varit en sådan hottie.

Då:

Jeff Bridges - då


Nu:

Jeff Bridges - nu

Cheap Mondays Eiffel Tower

Cheap Mondays Eiffel Tower

Vill verkligen någon se ut såhär?

Modevecka i Stockholm

Kollar på bilder från modeveckan i Stockholm på Stureplan (www.stureplan.se sidan som håller mig uppdaterat på vad människor jag varken känner eller inte vill känna gör) och herregud låt mig skratta. Så prentatiöst och överskattat på en och samma gång.

Såg världens bästa avsnitt av "Advokaterna" idag,  just när jag trodde att dom anvnät sig av alla vändningar tiotusen gånger. Så dagens läxa är att aldrig ge upp hoppet även om Alex har lärt mig en bättre som är "ha aldrig några förväntningar på folk". Hahah...cynikern personiferad.

Fan vad Eva Longoria hookar upp med andra celebrities

När man är kändis känner alla en och man känner ingen. När man är Eva Longoria känner man alla kändisar och alla kändisar känner henne verkar det som. Hon hookar upp med kändisar (bland annat med Jessica Simpson och Brittany Murphy) åt höger och vänster och allt tack vare "Desperate Housewifes" och några b-deckarserier, jag vill också.
Brittany Murphy & Eva Longoria


Antagningsbesked

Jag måste ha fått mitt antagningsbesked sist av alla i detta avlånga land. Idag fick jag i alla fall klartecken från Malmös högskola och medie- och kommunikationsprogrammet. Men tror att jag skippar både det och Örebro (medie- och kommunikationsvetenskap inriktning film) som jag har kommit in på sedan tidigare.

Minns ni gamla tider? - Seb & Alex

Minns ni gamla tider? - Seb & Alex

Hahahah...

Du ser ut som...

Har glömt att berätta om den oförglömliga komplimangen Daniel gav mig i lördags då det var första gången vi sett varandra face to face sedan jag kom hem från Mykonos. "Du ser ut som en solariekärring som kedjerökt i 20 år."

Hahah och jag är inte alls den brännan som man kopplar ihop solariekärringar och kedjerökare med,  trodde jag i alla fall.


Hopp, mitt liv vs andras liv i London

Fan vad alla flyttar till London, jobbar i en flashig klädesbutik (eller man kanske skall skriva boutiqe), festar på Movida, har kändisar till grannar och dejtar killar som är så rika att dom kan bada i pengar och drar linor till höger och vänster.

Själv så bestod min helg av lådvinsfyllor och Park Lane både fredag och lördag. Idag har jag röjt upp lite i mitt rum och snart skall dom hemska blåa tapeterna med ballonger bort. Jag undrar vem som bodde där innan? En liten pojke hoppas jag.

Hårdaste dagen/kvällen hade jag på söndagen efter äcklig mat på "Gyllene Prag" för att sen se Eva Dahlgren uppträda och pappa tränger sig längst fram som man får göra om man 1. är ett stort Eva Dahlgren-fan (fast "Ung och Stolt" är bra live måste jag erkänna. Det tyckte dom som stod bredvid mig med, dom svängde på kroppen åt höger och vänster och skulle nog själva påstå att det var någon slags dans. Det såg hemskt ut med jag antar att en och annan öl hade dom sänkt innan) 2. är under 10 3. är dvärg. Pappa är inget av dom. Sedan var det gospel vid Götaplatsen i två timmar (som kändes som en evighet) även om jag smällde i mig popcorn och godis. Hallelujah! En av artisterna som fick sjunga lite mer live och inte behövde bara vara en i möngden (kören var på 300 pers) var en mogen kvinna i sina bästa dar som hade på sig något som såg ut som ett lila duschdraperi, inte jätte smickrande när hon hade 25+ kilon.

Pappa Thomas

Bild: pappa som man kunde se ståendes LÄNGST fram när Eva Dahlgren uppträdde i söndags, sista dagen av kalaset vid Drottningstorget.

Kräftor

För övrigt var kräftorna, räkorna och räkröran i lördags guddomligt god. Jag skule kunna gifta mig med en kräfta eller en lobster för den delen. Nu på poteniella giftemålpartner finns Ronald MacDonald, en kräfta, en lobster och Clive Owen.

Jobb, Alex, Daniel

Imorgon ser mig i stan slavandes (jobbandes) med att dela ut flyers och ballonger som gör reklam för Pressbyrån och deras erbjudanden nu (som glass och tidning 15 kr, två vatten för en). Har en jättekäck blå Pressbyran t-shirt på mig och ser ut som jag har läget under kontroll.

Ringer till apollo imorgon Alex, om du vill göra det själv är numret 0771-373737 och det är öppet mellan 08.00-19.00 (din tid 07.00-18.00). Men jag ringer i alla fall dit imorgon och så kan du höra av dig på kvällen.

Daniel, lever du? Hur gick första arbetsdagen i Köpenhamn? Ring mig, jag har försökt få tag på dig

Kräftskiva

Vad som hände på kräftskivan hos Lisa i Fiskebäckskil i lördags låter jag vara osagt. Vissa bjöd på sig själva mer än andra, andra bjöd på sig själva på ett mer bokstavligt sätt. Här några bilder från kvällen och som ni alla vet, en bild säger mer än tusen ord.

Kräftskiva 9 - Sofia, SannaKräftskiva 1 - Anna, Tidla, ElinKräftskiva 8 - LisaKräftskiva 7 - Lina, Lisa, OlofKräftskiva 6 - SannaKräftskiva 5 - LisaKräftskiva 4 - Henrik (Lisas bror) och Kristoffer (Lisas kusin)Kräftskiva 3Kräftskiva 2 - Agnes, Kristoffer, Pontus


Vem skall rösta på Unika partiet hade dom tänkt?

Jag förstår verkligen inte hur Unika Partiet har tänkt när dom har valt Linda Rosing som partiledare? Jag antar att dom förstår att sina chanser att komma över 4% hade varit obetydliga om dom inte hade detta kortet (jokern). Inte för att det spelar någon roll, ett parti med Linda Rosing i spetsen vars partiprogram bestär av att hjälpa dom utstötta (okej kan du vara lite mer specifik) bådar inte gott. Hade dom däremot haft Carolina Gynning eller Olinda Borggren hade dom haft en chans.

Några få små ord

MySpace.s musikavdelning är det bästa som hänt mig, denna vecka i alla fall

Grattis till Daniel som fått jobb på Zara i Köpenhamn

Köp aldrig en pizza bara på för dig ett okänt gatukök. Prövade på gatuköket vid mitt nya hem idag och pizzan var bara att slänga (eller jag ställde in den i kylen och skall säga till Becka att jag köpt den till henne, gäller att vara listig. Synd bara att hennes kompisar läser min blogg. Hej Linda, Linn och Sara!) och hugga in på hamburgartallriken jag köpt med mig hem.

Julia Louis-Dreyfus

Visste ni att Julia Louis-Dreyfus (Elaine i Seinfeld) är dotter till en fransk miljadär. Och när vi ändå är inne på kända/rika pappor så är Jennifer Anistons pappa ingen mindre än Viktor Kiriakisi (John Aniston) "Våra bästa år".

Imorgon blir det kräftskiva i Fiskebäckskil.

Victoria Beckham har långt hår igen

Victoria Beckham har långt hår igen

Jag sa juh det (inte för att någon än jag själv bryr mig) att hon skulle gå tillbaka till sitt långa hår innan vi ens hann blinka (eller småtjejerna ångra att dom klippt av sitt hår dom sparat sedan barnsben).

"I am 25-old russian girl. I want meet man i americas:"

"Hello have a good day,
I am not sure where to begin,it is first time I try to meet on internet.
Can I send pictures of me? I am 25-old russian girl. I want meet man in americas.
Maybe we share friendships. Please respond, I await :) "

Detta mail fick jag idag, helt fel skickat men jag antar att jag och tusentals andra har fått samma mail. Får väl hoppas för hennes skull att någon lönnfet amerikanare i en sömning småstad nappar.


Gaaaah!

Gaaaah fått tusentals kommentarer av någon som bara länkar till poker (och dylikt) sidor, det var väl bara en tidsfråga innan sådant spam skulle hitta in sin väg hos bloggarna.

Monster

Jag är ett monster. Allt annat är bara en förklädnad.
Jag

Beauty in the Breakdown

Beauty in the Breakdown.

Batteri-panik

Skantic MP-350 512 MB

Mitt batteri till min mp3 är slut så efter ha letat överallt efter nya så övergår man till plan B. Plan B innebär att man tar ut batteri från trådlösa telefoner, fjärrkontroller till tv, dvd, video och dylikt och helt enkelt byter ut batteriet (för er som inte förstår: man ersätter det batteriet man tar med sitt som är tomt). Plan B fungerade dessvärre inte eftersom det antagligen (det verkar så i alla fall) att det går åt mer energii att hålla igång min mp3 än en fjärrkontroll. För batteriet fungerar när den skall hålla igång fjärrkontrollen men inte min syperchica mp3 (som kan typ ta 60 låtar en äkta Skantic MP-350 512 MB från NetonNet kan inte bli mer b, daxs för iPod snart), damn.

Dagens lirare: Rosie Ruìs

I GP del 3, sid 70 är det en artikel om dopning om att man "hellre bäst än schysst". Dom nämner några av de värsta fuskarna i modern tid och där hittar vi Rosie Ruìs, "en kubansk maratonlöperska som vann medealjer genom att ta tunnelbanan större delen av vägen". Hahahah...

Jordelivet är inte för mig

Ångesten kryper in under skinner på mig och har kopplat järngrepp om mitt psyke. Hade jag haft mer hår till godo hade jag säkerligen dragit av hårtussar i ren frusatation men jag förstår inte poängen med att köpa hårförlängningar för att sedan dra ur dom. Jag känner att en sak bara blir mer säkrare för var dag som går, jordelivet är inte för mig.

Mina planer visade sig inte vara förhastade utan felberäknande

Mina planer visade sig inte vara förhastade utan felberäknade. Pengarna jag trodde jag haft på mitt bankkonto som bara var redo på att hämtas ut var i någon Europafond eller dylikt så det tar en vecka att lösa ut dom så det blir dess värre inge Mykonos för mig på söndag. Inte för att det hade blivit det anyway men man får väl drömma sig iväg. Nu hamnar Mykonos-resan nr 2 (biljett till Aten tur och retur ligger nu på 1000:-, gaaah! synd bara att man måste ta sig till och från Aten sen, hotell, fickpengar, etc.) i samma hög av förlorade drömmar som att Clive Owen skulle vara min pojkvän. Däremot så blir det att jag tar mitt pick & pack och reser iväg för gott (eller i alla fall för ett bra tag) snart, tidigast om en vecka då jag har löst ut pengarna.


Att vara mig eller en mygga, det är frågan?

Just nu känns mitt liv så meningslöst (även om jag har planer för snar framtid, men just just nu) att jag tror inte ens en mygga (och nu menar jag riktiga myggor inte Nicole Richie och alla dom andra it girlsen som ser ut som myggor i deras solglasögon som hmm hmmm även jag har, den billiga varianten off course) skulle vilja byta plats med mig. Skulle jag fråga skulle den bara skratta åt mig, suga mitt blog och flyga vidare på jakt efter blod med mindre kolestrolvärlde.

Säg att du älskar mig - Street Team

Säg att du älskar mig - Street Team

Jag har anmält mig till att vara Säg att du älsar mig - Street Team vilket innebär att jag få affisher, flyers och klistermärken jag kan dela ut och sätta upp överallt och göra "Säg att du älskar mig" och mig "den folk älskar i din stad" som det står på hemsidan. Nu tycker jag bara att dom kan vara så snälla att ändra Renaidas namn från Brown till Braun.

Ellen Degeneres på trean nu, hoppas jag inte missat hennes dans.

1400:-

1400:- med tur & retur till Aten nu på söndag, blir säkert billigare om man bara åker en väg. Kanske ta sig dit och ett stop till Mykonos och bo på något riktigt lågklassigt hotell i en vecka innan man lämnar Sverige för gott. Jag tänker högt

Manderlay

Manderlay

"Manderlay" var fantastisk (faktiskt, inget jag bara säger (skriver)). Den väckte otaliga funderingar, frågor, tankar, åsiskter, synpunkter etc. Men jag saknade Nicole Kidman som Grace och även att få se Stellan Skarsgård i rollistan även om Chloë Sevigny uppvägde det lite.

Någon som vill med?

Förövrigt grät jag inte en endaste tår när jag såg "Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta". Trodde att trots det är en chickfilm att jag skulle kunna pressa fram en tår, men icke. Nu blir det "Manderlay" för hela slanten. Får passa på att se på film nu för snart är jag på resande fot (bara jag fortsätter intala mig själv detta så är jag snart på Landvetter!). Någon som vill med?

Hittade en jättefin bild...

Becka och kompisar

Hittade en jättefin bild på min syster (i beige klänning) och hennes kompisar från 9:ans bal, så lite mer än ett år sedan.

Hejdååå

Min impulsiva plan om att fly utomlands har efter några dagar inte lämnat mina tankar en endaste sekund så jag tror det bär av riktigt riktigt snart. Om en, två veckor, helt själv antagligen. Jag uppfostrades att vara så rädd för allting (när vi var på Disney Land i Paris hade vi koppel (ja ni läste rätt) på oss för mamma och pappa hade hört att barn kidnappades där ofta, jag fick inte åka till Laserdome för att knarkare höll till där, när Daniel försvann fem minuter från mig i Nordstan var jag övertygad om att han blivit kidnappad och tillkallade väktare, ja listan kan göras lååång) att det avtrubbats och fått en motsatt effekt. Man är lite rädd för allting men orkar inte bry sig för då skulle man inte kunna gå utanför hemmet, så det är lika farligt att gå på Göteborgs gator som Kapstaden för mig i princip.

Vilket klipp, Victoria!

Vilket klipp, Victoria!

"Vilket klipp, Victoria!" står det i Expressen och är det bara jag som spyr över deras finurliga ordlekar? I alla fall så har Victoria klippt sig och ser ut som Robyn gjorde för ungefär ett decennium. Om det är snyggt eller inte låter jag vara osagt (haha, nej jag tycker inte om det), men jag tycker det är lite småkul att småtjejer kommer ta med denna bild till frisören och säga att dom precis vill se ut som Victoria och när dom är nyklippta och kommer ut från frisörsalongen har Victoria redan förlängt sitt hår igen. Skall vi slå vad?

When did Ashlee become Mischa?


Jessica och Ashlee

When did Ashlee become Mischa? kan man fråga sig, men djävlar vad söt hon är nu. Jag kommer ihåg den gamla goda tiden då hon hade knöl på näsan, försökte klä sig rockigt och hade kolsvart hår.


Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta, Manderlay

Var nere till FilmTajm precis och hyrde "Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta" och "Manderlay" (Lars Von Trier så den kan inte vara annat än bra och är den det så kommer jag vägra att erkänna det).

Vetenskapliga teorier

Alex

Alex (vid den här tiden behöver jag knappast säga att det är Alex på bilden) har otaliga vetenskapliga teorier, utarbetade av endast han själv, som han gärna delar med sig till mig. Bland dom tillhör att människor som blöder näsblod är svaga, lesbiska är sura för att dom bara har två hål att knugga sig emot varandra, och sen så skall jag vara tyst om de resterande för att inte göra någon upprörd. Nu har även jag en vetenskaplig teori, utarbetad av endast mig, att judar är mer eller mindre neurotiska. Oftast mer, stämmer i alla fall in på min farfar, pappa och jag.

Fjärde natten på Mykonos

Jag tror det var fjärde natten på Mykonos och Alex hade redan åkt hem och jag satt och väntade på Michalis som bara skulle avsluta sitt jobb och sen skulle vi åka hem tillsammans (hans och Alexs hus är ett stenkast ifrån varandra) och en långhårig italienare kom och satte sig bredvid mig och började prata med mig. Han berättade hur vacker jag var och att jag var tvungen att höra av mig om jag skulle till Milano någon gång där han bor, med andra ord var han som alla andra italienare som dom uppför sig mot vem som helst söt som ful, smal som tjock. I alla fall så gav jag min mailadress för att ja 1. jag var stupfull 2. jag ville vara trevlig och trodde verkligen inte han skulle höra av sig. Dagen efter när jag var inne på min mail hade jag fått ett mail av Stefano som han hette och hör och häpna hans mailadress är longhair70, haha. I mailet stod det:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anna . how are you ?
i m stefano fron italy long hair we meet in mykonos .
my email msn is x
i hope chat with you soon
kissssssss

Och när jag kom hem från Mykonos så svarade jag för att ännu en gång vara trevlig och skrev att jag kanske snart kommer till Milano (i oktober för att vara exakt för då kanske Daniel skall flytta dit och då kanske jag skall våldgästa honom eller rentav flytta ner dit med. Jag skulle aldrig resa med honom igen men att flytta med honom är en annan femma för då får man se till att skaffa sig en umgängeskrets och inte bara lita blint på sin respartner) och idag fick jag ett mail till där det denna gång stod:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii          i m sooo happy you answer me .   i m fine work a lot of . i hope so much meet you if you come to italy . have you msn messanger or yahoo ? i have webcam .   so we can chat better . hug and big kissssss . have you pics ?
have good evening

Och härmed har jag fått nog av att vara en god samarit.

Kollade på Seinfeld till en fem och har därefter sovit i 12 timmar...

Kollade på Seinfeld till en fem och har därefter sovit i hela 12 timmar, vilket i och för sig inte är något ovanligt för mig att göra här hemma i Sverige. I Grekland var det dock Alex som var sömntutan av oss, trott eller ej. Han snoozade hela tiden och somnade i soffan medan jag var fit for fight nästan hela tiden (förutom att jag alltid sov på stranden i princip). Har ätit MacDonalds mat nu och funderar att ta mig till FilmTajm och hyra några filmer för kvällen för Mrs Marple låter inte allt för lockande.

Alex (bild Stavros, Alex kusin som är ägare av Scandinavian Bar där Alex skall jobba nu, och Alex) nu begär jag att få 1. ditt grekiska mobilnummer 2. Alyoshas svenska mobilnummer och 3. danskornas mailadress, inga bortförklaringar nu. Och när kommer du hem? Har du någon som helst aning i med att du skall jobba kanske du stannar längre? Och hur går raggandet för er alla, är livet som bartender åtråvärt bland italienskorna?

Stavros och Alex

Seinfeld - The Puffy Shirt

Seinfeld - The Puffy Shirt
Nu är det daxs för lite Seinfeld, synd bara att den enda boxen jag har hemma är säsong 5 som visades på Ztv för inte alls längesedan. Dock är "The Puffy Shirt" värd att se hur många gånger som helst.

Alex - musikvideo?

Alex - vindmaskin

Finns ett jättestort diskotek (haha) på Mykonos som heter Space där man i princip alltid har jättekul och där det finns lättklädda (eller nakna) gogo-dansare på podierna, eldkastare och dylikt överallt. Men det viktigaste partyingrediensen där är vindmaskiner som gör att kläderna flyger sexigt iväg och håret likaså (precis som i musikvideorna) och detta var något Alex eftertraktade så mycket att vi fick leka provisoriska vindmaskiner själva och ta sexiga kort (se bildbevisen), då vi glömde att göra det vid blåsten när vi var på Space.

Vad nu kompisar gör?

När jag kom hem i söndags och lyssnade av mitt mobilsvar (glömde min laddare så har i princip bara haft på min mobil 5 min per dygn för att ringa mamma, pappa, Daniel och skicka sms) så hade ett gammalt ragg till mig talat in och sa att jag kunde ringa upp honom. Sagt och gjort så gjorde jag det och antog att han och hans flickvän hade gjort slut och jag skulle vara något mellanting subsitut men det visade sig att när jag rngde var han och såg på när hans flickvän red. Så vad han ville med samtalet var att se om vi kunde hitta på något när han kommer till Göteborg, du vet sådant som vänner gör. Inte visste jag att vi hade blvit dödsbundisar eftersom vi egentligen aldrig umgåtts med varandra förutom dom få gångerna vi träffades ute och kysstes. I alla fall så var det väl trevligt honom, och han får gärna höra av sig när han kommer till Göteborg så vi kan gå på bio, eller fika, eller vad nu kompisar gör.

YMCA

YMCA

Ingen resa till Mykonos är komplett utan att man dansat YMCA med en homosexuella med öppen skjorta och rastaflätor. Han försökte förjävels lära mig att göra dom fyra enkla bokstäverna Y M C A till ja just den låten.

LimeWire - ja/nej?

Jag förstår inte riktigt varför jag inte får ladda ner LimeWire på Ellen och Beckas dator? Mitt internet på min dator fungerar inte och jag är i stort behov att ladda ner några låtar, och vad kan hända? Inte så att hela datorn blir helt wacko (eller högst troligt när jag har ett finger med i spelet).

How to save a life, i look after you

Den moderna martyren

Den moderna martyren, ungefär såhär jag känner mig nu.
Den moderna martyren


En tjej får väl drömma

Var faktiskt inne på apollo.se nu och kollade upp vad flygbiljetter till Aten kosta och därefter sökte jag på hotell. En vecka skulle gå på en ca 15.000 om jag hade tur med flyg dit och hem + hotell och sen tillkommer alla fickpengar så egentligen är det helt onödigt att ens kolla upp detta. Men jag intalar mig att en tjej får väl drömma och att jag kanske blir det lyckliga som vinner 100 000 på Lyckochansen imorgon och kan åka till Mykonos igen (och sen göra min näsoperation, haha). Jag har faktiskt pengar så jag skulle i praktiken kunna åka men då är pengarna slut för alltid i princip, nada, nothing, ingenting, så det vore det dummaste jag kan göra. Speciellt nu när jag vill flytta, men det är något speciellt med dom kritvita husen med blå dörrar, de snåriga vägarna, småkyrkorna överallt och klimatet, killarna, utelivet och allt det där andra.

The one and only - koreografen

The one and only - koreografen

Hahaha, hittade denna bilden på han/hon/det/någonting som var i världsklass (hatar andra som säger eller skriver "världsklass" men jag kan få komma undan med det) som vi träffade på Argos som var någon jättekänd koreograf. Inte för jag fattar riktigt hur det kann gå till då han dansade sämre än vad Daniel gör typ (inte riktigt, men nästan). Han var the one and only i dubbel bemärkelse för att han var halvt galen och var helt ensam i sitt sällskap. Han gick runt ensam och försökte charma småpojkar med sitt leende och sin skarf. Det lyckades inte kanske jag skall tillägga, inte vad jag tror i alla fall, vi såg honom senare där man köpte bakfyllemackor där han höll i en gitarr och sjöng allsång, herregud.

Och nu efter att gått igenom korten tusen gånger kan jag konstatera att jag inte bara är en dålig fotograf jag är ett djävla dåligt objekt med, typiskt.

Bilder

Hittat min kamerasladd så nu klistrar jag in några bilder från Mykonos här och där.
Alex vid poolen


Jobb?

Skall kanske jobba i nästa vecka en fyra dagar, 5-6 timmar och dela ut flyers och ballonger åt ett Event-företag nu när det är EM och Göteborgskalaset.


Ångest!

Ångest! Jag klättrar på väggarna bokstavligt talat, det är helt hemskt! Dagens utflykt har bestått av att jag hängt med mamma när hon skjutsade min syster till hennes kompis och nu är det "Morden i Midsommer" på tv. Borde inte alla i Midsommer vara döda vid det här laget? Inte så att Midsommer är världens meteropol med miljontals invånare.

I alla fall skall jag på kräftskiva i Fiskebäckskil till helgen, så det får bli mitt något-att-se-framemot.