Vilka idioter extremvänstern är

Fredsmanifestation i Stockholm som förespråkade "Ja till fred, nej till terror" och vips så är extremvänstern där och skall störa. Vilka djävla idioter.

Annars har jag varit ute i svängen i helgen, var på Park Lane i fredags och igår så skulle jag och Svante på karokebar men vi hann aldrig så långt. Jag stanna till vid Sommarklubben på Chalmers (ja, jag vet, men det var kul believe it or not) och Svante (han jobbar på Systemet nu så passande, dom har efter en vecka satt honom i info-disken så när en äkta östermalmare (han prata stockholmska på det sättet så han bara måste ha varit från Östermalm, säger vi) frågar Svante vilket vin man skulle ha till anka blir svaret rött. Haha, specifikt och bra, sen var det en alkholist som ville köpa en fin flaska vin till sin alkiskompis som fyllde år och då var den givna frågan om dom hade Golden Gate på flaska. Haha sååå sött, det man köper om man skall ha en billig lådvinsfylla) skulle bara ta en taxi ner till sin lägenhet och hämta upp sin plånbok. Det slutade med att han sprang till sin lägenhet (som tar en kvart i alla fall) och däcka där. Jag hade skrattat ihjäl mig om jag hade mött Svante springades klockan tolv en lördag och undrat vad fan han höll på med. Det behöver jag inte fundera på till nästa gång utan då vet man att det är bara Svante som skall hem och hämta upp sin plånbok.
Alex
Nu är Alex hemma i Sverige igen (yeesss! han på bilden inte så att jag tagit någon random bild på en random kille och leker att det kan föreställa Alex när jag ändå skriver om honom) men har inte fått tag på honom beroende på att han har inte haft några batteri kvar på sin mobil sedan andra dagen i Grekland, som var för ca 5 veckor sedan.

Fått lite hum om vad jag skall ta till mig i hösten och imorgon blir det jobb i hela 5 timmar i Mölndal. Fick mamma att köra mig (för ingen Askims-bo (eller före detta är mer passande) kan hitta till Mölndal. Bussförbindelserna är lika med noll om man inte vill åka via stan för att ta sig ut till Ingemansland och så kul skall vi verkligen inte ha) trots att hon jobbar natt nu.

Såg en film med en ung Jeff Bridges ("Mot alla odds") på trean ikväll och jag visste inte att han har varit en sådan hottie.

Då:

Jeff Bridges - då


Nu:

Jeff Bridges - nu

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback