Einstein med kompisar

En sak med The Dirt uppskattades av mig i alla fall:

När det var dags för tjejerna att åka tejpade Leigh fast påsar överallt på deras kroppar och körde dem till flygplatsen. Det var första gången de smugglade, så en av dem fick den ljusa idén att tejpa fast en sax på kroppen. På så vis kunde hon, om hon riskerade att åka fast, klippa loss knarket. Så Einstein och hennes kompis gick igenom metalldetekorn och saxen gjorde såklart att hon fastnade. De kroppsvisiterade henne, hittade kokainet och kroppsvisiterade sedan hennes kompis."

Det är ungefär som det jobb Alex f.d rumskamrat fick tack vare att han glömde ta ut lite marijuna ur väskan och åkte fast när han skulle gå igenom säkerhetskontrollen i Dubai. Bye bye lyxhotell, 10 000 pund för ett endagsjobb och en kampanj but hello fängelse i 5 år med ett dussin cellkamrater (kamrater också....hoho).
Kokain är inte vanebildande - Jag vet, jag har använt det i flera år.
Tallulah Bankhead

Antitermit

Alex: du kan inte äta något av märket kraft de är de största antisemiterna i Sverige.
Jag: ah okej. Vad gör de?
Alex: chips, choklad, mjukost...
Jag: öhhh it's not worth it (mer eller mindre med ironi). Du vet väl vad en antisemit är Daniel?
Daniel: öhhhh öhhhh
Jag: klart du vet
Daniel: just det ja det är ett sådant djur som äter trä
Alex: nej det är en termit
Daniel: ah

Om jag har rätt kommer tyskarna att säga att jag är tysk och fransmännen att jag är världsmedborgare, om jag har fel kommer tyskarna att säga att jag är jude och fransmännen att jag är tysk. Albert Einstein


Diamonds on my neck, diamonds on my grillz

Det är nästan så man vill gå på Way Out West. Kelis är så djävla cool. Snyggaste videon 2006:En kyss på handen kan nog vara behaglig, men ett diamantarmband varar för evigt. Ian Flemming

I rest my case

Har legat ute i solen som varvats med stora moln i någon timme och läste ut de sista sidorna i "The Dirt" som är biografi om (såg att jag skrivt över, slog mig i huvudet som Homer gör, sa  doooh och ändrade. Men jag står för min misstag här i livet och det har blivit en del) Mötley Crue. Boken var väl okej men vilken avsky jag känner för dessa grabbar. Hur trasig man än är efter ens uppväxt så kommer jag aldrig kunna respektera människor som utnyttjar människor i olika syften. Mer eller mindre inte vet om de våldtagit en tjej, slagit ut tänderna på en annan, löper amok och slår människor på käften bara sådär. Rock n'roll för vissa men för mig är det bara pinsamt.

Fördomen om att alla modeller är dumma behöver inte vara sann (eller är inte, men många kanske) men vissa av dom skall
inte skriva böcker. Som svenska modellen Mathias Björk. Om ni vill och det vill ni inte kan ni läsa om Krstoffers (ja det står felstavat i boken en gång) äventyr här. Där har ni är de två första kapiteln.

Att skriva är, beroende på hur man gör det, en skamlöshet, en utsvävning, ett dagsverke, ett hantverk, en konst eller en dygd. August Wilhelm von Schlegel

Igår blev en bra dag

Det blev bra väder till sist så jag och Alex åkte till Hovåsbadet. Det är där jag hänger nu för tiden men nästan helt ofrivilligt. Men vad skall man göra när nästan alla badställen är pest eller kolera när man inte har båt. Jag har i och för sig båt men på måste pappa hänga med för jag kan inte läsa sjökarta och sådant (sådant är att köra båten). Alex och jag tog till och med bussen till Hovåsbadet och då känner mig somen inkräktare och turist i ett och inte alls att vi är Askimsbarn to the bone. På Hovåsbadet hade jag min första fylla, min klasskamrat blev av med sin oskuld på berget mitt i smeten och det är där jag tar mina barn (dom jag passar) när vi skall bada. Fast egentligen så är det inga från Askim/Hovås/Billdal som badar där för alla därifrån känner i princip någon som har båt, pool eller privat strand.

Man kan alltså inte påstå att Hovåsbadet är det mest exotiska i världen. Något som var väldigt Svensson igår var att Anders Svensson var där i hawaiibadshorts, badstol och premiervattan i högsta hugg. Det exotiska var att hans sällskap solade topless.

Efteråt så åkte (och gick och gick, jag höll på att dö i värmen) jag och Alex till mig och åt mat och senare kom Daniel och våldgästa oss. Igår var en bra dag.

Toplessmodet är det löjliga försöket att först visa männen lösningen och sedan gåtan. Luitgard Im

Thank you very much

Alex har kommit hem från Italien så vi tänkte åka till stranden. Jag var överambitiös och la mig på gräsplätten utanför mig för att inte missa en endaste solminut. Det skulle jag inte ha gjort för det första skrattade de som jobbar här med klippa gräsmattor och dylikt åt mig. För vem lägger sig här en hel soldag (jag har gjort det några gånger...ops)? Och sen började det ösregna thank you very much.Ovan molnen är himlen alltid blå. Norskt ordspråk

Bröööööst

Ska bröst se ut såhär då?

Ett dekolletage ska inte vara en optisk självbetjäningsbutik. Ruth Leuwerik

Kill them all

Nu för tiden (några få dagar men ändå) har jag lagt mig tidigt, vaknat tidigt och det känns väldigt Svensson och bra. I alla fall nu när det är sol och man gör det yttersta för att bli brun. Jag har allt fått lite färg men jag är lite besviken för jgag har fått för mig att jag brukar få mer färg på kortare tid. Det är det jag säger till alla i alla fall,  "ge mig två dagar så är jag brun". Lite stor i käften var jag allt där.

Hos Daniel igår var det mysigt och framför allt gott. Grillat is the shit! Fanns bara en sak och klaga på och det är alla dessa getingar. Jag tycker inte om att trampa på myror ens men döda gärna alla getingar. Jag skall döda så många att man skall kunna tala om getingholocaust. Igår på Hovåsbadet kunde man inte ens äta eller dricka utan att dom var överallt. Daniel sa att getingar inte tycker om saltvatten så vi satte oss på en liten avsats nära havet när vi skulle äta. Hur brant som helst och arean var 1 gånger 0,5 meter och getingarna kom. Daniel klättrade upp medan jag satt där och hade ingenstans att ta vägen när dom anföll mig. Daniel hade slängdt över lunchen på mig så där satt jag och var varje getings våta dröm när jag blev attackerad. Daniel har ändrat sig vad han vill bli i sitt nästa liv, förr var det fisk som blev till nyckelpigga och nu vill han bli en bil(?!?!?!??).


Vi åkte förbi Daniels jobb på hemvägen och där var hans kollega som putsade sin relativt nyinköpa bil och var hur stolt som helst. Han kommer från Norrland och det säger väl allt.  Han putsa och putsa och då säger Daniel till honom "lägg av det är en djävla Polo inte någon Ferrari". Mr nice guy.

Om du har sett en geting som försöker ta sig ur en halvfull läskflaska, så vet du vad livet går ut på ibland.


She's the man

She's the man or woman. Flygvärdinnan är så briljant (töntigt ordval) och förgyller allas dagar ut de som det står om.

"Ingenting i den här personliga bloggen är direkt personligt mot någon personligen. Hade det varit personligen personligt hade det varit mycket mycket värre än vad det är.

Ibland ligger jag vaken om natten och frågar mig "varför just jag?" Då svarar en stämma "Det är inte något personligt, ditt namn dök bara upp.
Charles M. Schulz

En dag vid havet

Nu har jag kommit hem efter en dag vid havet. D.v.s hur länge man orkar vara vid Hovåsbadet utan att dö av smärta av berget man ligger på. Och vi måste ligga på berget enligt Daniel.

På vägen dit när han hämtade upp mig höll vi på att bli påkörda och Daniel blev svensur. Så sur attt han svor, skrek och skulle köra efter kärringdjäveln och säga henne ett och annat. Han gjorde en u-sväng och körde efter bilen och ut kom hem biffig kille. Då körde Daniel förbi och sa inte ett endaste ord. Chicken!

Fruktan har ett syfte men feghet har inget. Mahatma Gandhi

Is this the way it should be

Skall bröst se ut såhär? Dessutom älskar jag kommentarerna i kommentarsfältet.....dööööh. Idag skall jag ha en mysdag med Daniel som vi bestämde för någon minut sedan. Först bada och sen grilla hos honom.

När en kvinna har ett vackert dekolletage bör man se henne i ögonen.

Lördag

Förfester är underskattade trots att folk brukar säga att det är det bästa med kvällen. Det bästa med kvällen men trots det är det underskattat. Jag tycker däremot att efterfester är överskattade och när man druckit konstant från klockan åtta till fem vill jag helst av allt äta en hamburgare och därefter sova....länge. I lördags mötte jag upp först upp Svante med entourage som var kanoners. Det är egentligen så jag vill ha Svante men han var lite för kanoners så det blev taxi hem för honom. På vägen till Peacock gick jag på två vilsna själar jag aldrig träffat förut och som inte var från stan så jag gjorde det enda rätta och sa till att de skulle hänga på. Väl på Peacock mötte jag upp söta Elenore och så dansade vi tills lamporna tändes och partyt var slut vid 05:00. Det är då den där delen med hamburgare och sömn skall komma men jag Julle, Ogge och någonannan jag inte vet namnet gick för hämta alkohol.

Sedan åke vi på efterfest och vid nio kom vi på idén att åka och bada. Så vi tog taxi till Näsetbadet för att sola och bada hela dagen. Jag blev avundsjuk på alla ungar som fiska krabbor för det är det bästa som finns så jag bad om att hjälpa till och då stillades min hunger. Alltså jag åt dom inte men det förstår ni nog. Julle slog upp ena tån lite och skrek som ett barn och påstod sen att han däckade av på grund av smärtan i tån när somnade ett litet tag. Killar killar. Tog min hemåt vid fem och hemresan från helvetet gjorde att det tog en och en halv timme. Jag var hemma först halv sju och somnade på direkten.

Har bara massa massa text och inga bilder så jag kastar in en på Elenore och Iris från i lördags. Dock träffade jag dess värre inte Iris för hon åkte hem efter Push men det får vi ta igen snart.Lycka vore att se en muskulös badvakt som alla kvinnor dregglar efter lämna stranden hand i hand med en annan muskulös badvakt. Johnny Carson

Hey ho, let's go

Jag har faktiskt inget bättre för mig än att gå ut ikväll igen. Förra sommaren brukade jag och en vän gå ut torsdag, fredag och lördag och sen ta några glas vin någon dag mitt i veckan och det gick hur bra som helst. Skall träffa älsklingsSvante för första gången sedan vintern tror jag. Det är inte okej men vad gör man om han befinner sig ändå borta i Rumänien.

Konsten att vara värdinna är att få sina gäster att känna sig hemma även om man önskade att de vore det. Orson Welles

En god bok

Igår hade jag och Daniel ännu en gång våra djupa ovärderliga samtal. Vi pratade om det fanns någon film som faktiskt är bättre än den bok den filmatiserats efter. Daniels åsikt var nej kolla bara på Kastrullresan, boken är mycket bättre. Nej vi snakcar inte om filmen från 1950nånting utan barntvserien som är riktad till åldrarna 5-8 år.

Böcker är en unikt bärbar magi. Stephen King

Partaja

Ellen åkte imorse för hon skall självklart till Mallis i två veckor medan storasystern är hemma och tråkar. Det positiva med att hon åkt är 1. presenter och ännu viktigare 2. jag kan flytta in till hennes rum som är svalare. Gav henne ovärderliga tips till resan som jag själv aldrig följde som använd kondom. Ja, jag skämtar.

Igår träffade jag
Nickie och jag höll på att svettas ihjäl på resan dit. Dels för att det var kvavt och varmt på spårvagnen och för att jag som vanligt var lite försenad. Bara några minuter men det är fortfarande oförskämt. Hon stod och väntade på mig vid hållplatsen och hade på sig en klänning som var to die for medan jag skämdes för min var så kort. Vi hängde på Bliss i några timmar som för varenda gång bara blir folktommare och folktommare. Det är som jag brukar säga när jag börjar hänga på ett ställe så är det på top men så fort jag satt min fot där börjar folket försvinna till andra ställen. Såg en kille som jag kysste för en 5 år sedan och jag ångrar mig så pass mycket att varenda gång jag ser honom vill jag hoppa in i duschen och hälla tvål i munnen.

Daniel kom dit med en arbetskollega och så gick vi tre till Push. På bilderna ser det ut som det var helt fullt ut men det var det inte. Göteborgarna har väl anlänt till Troppan.....haha stor chans. Daniel gick innan mig som tyvärr börjar bli en regel än ett undantag men jag hade kul ändå. Har man inte kul med sig själv (och vackra pojkar...en var så snygg så ni kan knappt ana) vem kan man då ha kul med.

Den djupa urringningen på en kvinnas klänning betyder ofta ett djupt ingrepp i en mans liv. Johannes Heesters

Bihang

Det är så varmt att man storknar men man skall icke klaga. Skall iväg till Bliss snart för att träffa Nickie och dit kommer Daniel med me diverse bihang. Hoho

Kungen är en statstjänsteman som i våra dagar har blivit ett slags bihang: utan syfte när han håller sig lugn, och när han blir för påträngande riskerar han att avsättas.  Austin O'Malley

Gaaah

Mamma skulle skjutsa Daniel till jobbet för att han skulle slippa ta bilen till middle of nowhere när han sedan skall på personaltjohejsan. Han tog med en flaska vin som tack. Det har han aldrig gjort innan av de 45938385 gångerna vi skjutsat honom och det behövdes verkligen inte denna gång heller. Svennebananbilen slutade fungera på motorvägen och det var bara att ringa bärningsbilen. Daniel fick ringa en arbetskamrat som hämtade upp honom där och då och jag höll på att få flippen i värmen. Efter att bilen paja, all väntan i den, bärgningsbilen, verkstaden, hämt av moster med man, hem till dom och lånade av mosters bil så höll jag mig någorlunda lugn. Men jag höll på att få ett nervsammanbrott när mamma skulle öppna tanklocket och sätter på vindrutetorkarna. Gaaaah.

Bil: teknisk innovation som gör det möjligt att mycket snabbare och mer bekvämt ta oss till nästa verkstad än vad vi skulle ha gjort till fots. Helmar Nahr

Salta hav är det bästa

Kom precis hem från havet. Daniel ringde mig redan vid nio och var klar och halv tio skulle jag stå utanför mig. Sagt och gjort och där stod jag som ett fån och väntade och väntade. Men till sist kom han men det var allt nära att det inte ens blev av. Vi åkte till Hovåsbadet och det var gummor och gubbar överallt. Ganska okej om det inte hade varit för damerna vill inte bli blöta i håret och jag vill hoppa. Vi badade och badade och havet som precis som det skall vara, ganska kallt, ganska varmt, salt och uppfriskande. Vi klarade av fyra och en halv timme, sen bar det av hem och här sitter jag lite senare.

Jag älskar hur Daniel tror jag vet allt. Från hur det känns att får barn (vad jag vet har jag inga ännu, men det gör ooooont har man hört) till varför fiskar inte kan leva där det inte är vatten. Jag svarar på allt han frågar men ljuger friskt. Vill inte sabba illusionen att jag kan och vet allt. Det bästa av allt idag var att vi inte orkade leta efter parkeringsplats så vi ställde den hos en f.d klasskamrat till mig och en f.d vän till Daniel och lämnade en lapp bara. Men bilen stod kvar när vi kom tillbaka.

Utan vatten hade vi blivit av med alla drunkningsolyckorna på somrarna. Men å andra sidan hade vi blivit av med livet i samma veva.

Mother5:45 dog jag men har återuppstått för jag skall träffa Daniel 10:00 imorgon (idag). 10:00!!! Har imdb, youtubat och läst igenom gamla mail jag fick förra sommaren så nu är det dax att sova. Verkligen dax.

En mors kärlek är en kärlek ingen glömmer. Victor Hugo

Varje mynt

Jag såg Batman hemma vid datorn till sist och vad skall jag säga. Välgjord som fan men där slutar det nog.

Skall iväg och bada och sola imorgon med Daniel men vill egentligen inte. Han fick hota mig om att jag inte skulle få min sprit innan jag sa okej då. Senare skall han iväg med några arbetskompisar och jag skall komma förbi och så blir det ugång på det.

Måste snart ha snacket med mamma vad jag skall göra i höst. Jag skall jobba lite, sen skall jag läsa trots att mamma, pappa och alla där till tycker det är dumt att läsa något som inte ger jobb men, hey, what a girl to do.  Jag skall i alla fall läsa hinduism och buddhism spirutell som jag är, hoho. Helst skulle jag flytta ihop med
Robbie Williams och spana efter ufon, bli kompis med en häxa eller bo i ett hemsökt hus (här har vi dock med en ficklampa och kamera att göra). Jag skulle dö av lycka (och dö lycklig) om det visades sig att det fanns varelser på andra planeter, att paranomala fenomen faktiskt existerar och att det finns ett liv efter detta. Sedan älskar jag konspirationer (fast vissa skall inte behöva använda sitt lilla söta huvud och tänka på sådant), love love love. Jag förstår inte om den här personen har humor eller är funtad eller jo det är klart jag förstår han skämtar.

Men till hösten blir det som sagt lite jobb, mycket plugg, hälsa på Alex i London och hänga lite i judiska församlingen. Och så några utgångar på det. Enformigt liv som man vill spy på? Ja, men ändå varje mynt har två sidor.Ju mindre rutin, desto mer liv. Amos Bronson Alcott

Världens trevligaste människor

En sak storbloggarna har gemensamt är att de anser sig vara otroligt raka och ärliga, bryr sig inte om elaka kommentarer och går på möten hela tiden. Yeeeeeah right. Och så trevliga de är, i bloggen alltså, annars så är de som alla andra och tränger sig före för att kön på toaletten, snackar skit om människor och himlar med ögonen när någon har på sig något fult.

Det största misstaget är att försöka vara trevligare än man är. Walter Bagehot

Vänner

Jag funderar på att höra av mig till ett f.d ragg i vänskapssyfte. Varenda gång vi träffades så slutade det i bråk mer eller mindre men kompisar skall vi nog kunna klara av att vara. Felet med oss var att vi tjafsa, felet med honom är att han inte kan dansa i huvudtaget (Rolle släng dig i väggen-dåligt) och hans plus är han är förbannat rolig. Smart är han med, kanske inte Einsteinsmart men smart. Smart och rolig och det är huvudkriterierna hos en vän i mina ögon.

Apropå vänner så vill jag gärna sova över hos dig Amela någon dag när du är hemma det var mysigt sist. Sen går jag gärna ut med om du vill någongång och med Iris. Sen så saknar jag dig Nickie. Så nu vet ni, hoppas djungeltrumman når fram till er.

Jag väntar med att se filmen, den är värd ett biobesök.

Och just det ja, naglarna. Jag följer inte trender, jag skapar dom. Never mind min tröja.Spara inte kärleksfulla tal till vännernas begravning, skriv dem inte på deras gravstenar, säg dem nu istället. Anna Cummin

Leader lap

Kollar på Läderlappen nu för det är juh så han heter på svenska. Vad han heter på engelska fick en tjej frågan i Expressen, leader lap svara hon då. Hoho

Film är ett av de tre universala språken, de övriga två: matematik och musik. Frank Capra

Lika som bärSylvester Stallones mamma Jackie och Pussycat Dolls grundare Robin Antin.

På natten är alla kvinnor likadana. Ordspråk från Malta

Denni Avdic

Jag skall börja heja på Elfsborg och kommentarer känns ganska onödiga. Snyggaste spelaren i Allsvenskan, eller i alla fall näst snyggast.Denni Avdic

Jag ställer tre krav på en man. Han måste vara snygg, hänsynslös och korkad. Dorothy Parker

Spontanaste av de spontanaste

Vi spelade tp igår, förlåt mig barntp. Daniel är 24 och Niklas 20 och barntpet var i princip orört som en oskuld. Den rekommenderade åldern var 6-10 år och Daniel fick inte en enda tårtbit. Vid elva så kom vi på att vi skulle ut och det blev den spontanaste av de spontanaste utgångarna. Jag går i princip inte ut om jag inte har höga skor men igår fick bli ett undantag. Vi skulle som sagt  till Styrbord Barbord so no harm done. De spelade 80 och 90tals musik och det var så bra att man dog.

Daniel åkte innan mig så jag krascha hos en kompis. Vid sju tyckte jag det var dags för mig att ta mig hem och satte mig på 19 istället för 16. Jag hamna i MÖLNDAL och Mölndal ligger fan inte ens i Sverige. Så ocentralt är det. Tog mig hem till sist, obviously, och har sovit hela dagen.

The essence of pleasure is spontaneity. Germaine Greer


Tuuuuut tuuuuuut

Jag brukar säga att va fan hitta du ditt körkort i ett flingpaket till mina kompisar som inte är världens bästa chaufförer. Det är självklart ett skämt men nu börjar jag undra. Den som får höra det oftast kvadda bilen samma dag som hon fick sitt körkort och dagen därpå krocka hon med en buss.

Vi har körkort alla fem i familjen. Den som har bilen mest är verkstaden.

Woooooo

Jag kan inte låta bli han är så cool. Han har en väldigt speciell plats i mitt hjärta den där Rolle.

 

Dom är juh elaka men han verkar juh inte förstå det själv så det gör det inte så mycket. Fast jag är inte så mycket bättre jag skrattade nämligen ihjäl mig när jag var hos Christina sist. I med att hon inte bara är ett stort fan av John Mayer utan även ett die hardfan av Ted Gärdestad så är hon inne på diverse forum och försöker komma över specialutgåvor och allt annat möjligt krafs. Där började hon pratad med en kille (hon har pojkvän sedan hur många år sedan så inget sådant) som sedan skickade några klipp till henne där han satt vid datorn och sjöng på Ted Gärdestad låtar. Det var riktigt bad och då är jag snäll. Herredjävlar vilken kille, oh my oh my. Han hade frågat henne vad hon tyckte och hon hade svarat att du kan inte vara sann, det låter fördjävligt. Skrev du så frågade Alex lite chockad. Nej inte riktigt, jag sa att det var asdåligt. Så hon lindade in det lite, snäll som hon är.

Skall till Daniel upp och det blir juh buss upp dit. Tycker allt han kunnat hämta mig och jag hatar att ta bussen med alla som skall upp och bad i vår sjö. Jag vill inte att de skall tro att jag är turist med jag är uppvuxen här. Jag kommer komma en kvart för tidigt eller för sent. Kommer jag för tidigt kanske jag måste hjälpa till och det vill man inte.

Mannens idé om att hjälpa till i hushållet är att lyfta på fötterna så att hon kan dammsuga.

Smile

Dom roligste bloggarn är de som innehåller bilder men det är skillnad på bilder och bilder. När vissa människor visar bilder är det så förbannat uppenbart att de många gånger bara vill visa upp sig. Som nör de putar med läpparna, sonika visar upp sitt ass(killerass, men ändå, fiskas det komplimanger så gör det) eller visar lättklädda bilder jämt.

Som vi alla vet är fotografier inte det minsta äkta. Det är en illusion av verkligheten som vi skapar vår egen privata värld med. Arnold Newman


Smoky eyes

Daniel tyckte jag skulle hålla honom sällskap och skrattade honom rakt i ansiktet (per telefon) men vek till sist som så många gånger som innan. Han mutade mig och en timme senare var jag där. TRE TIMMAR hängde jag på hans jobb och fick göra roliga saker som räkna kassan, hänga med Ellens kompisar som kom förbi och dricka cola.....massvis med cola. Jag älskar oss tillsammans för vi blir så förbannat lata, bryr oss inte om något och charmigt odrägliga. Nu kom jag precis hem och luktar rök för Daniel röker alltid i bilen. Vi är som sagt lata.

Svante skall ut på de sju haven i ett par dagar och jag tyckte han skulle ta med sig en bibeln. Det behövdes inte enligt honom då han "kan den utantill sen våra dagar med Åke Sander. Lovar att göra Leonardo-posen i fören om de erbjuds tonfisk. Ses om ett par dagar, puss hej Senortia och då kör vi en läcker teologafton." Aj löv Svante.

Jag latar mig inte. Jag löser världsproblemen.

She's back

She's back. Hallelujah!

I'll be back. Arnold Schwarzenegger som The Terminator

NÄR SKALL JAG KOMMA?????

Städat mitt rum, utvalda delar av lägenheten (jag klarar inte av allt här i världen), fixat med fötterna (halva världen har fotbobi, andra fotfetisch), duschat och gjort i ordning mig.

Becka kom idag så nu slipper jag hälsa på där mer.

Pratade med Daniel (som inte tycker om när han nämns på bloggen, det är pinnigt. Hade det varit vem som helst utan Daniel hade jag resekterat det, sorry men sorry du har varit med i mitt liv för länge) som skalll ha några över och grilla imorgon. När skall jag vara där frågade jag och då svarade han har jag frågat dig eller det är bara för dom närmaste.
- Vaddå DE närmaste, jag är DEN närmaste
- Jag skämta bara
- Tänkte det
- Ah men oj har vi vaknat på fel sida idag eller
- NÄR SKALL JAG KOMMA
- Med den tonen får du inte komma

Bästa vänner är som diamanter, värdefulla och sällsynta. Falska vänner är som löv, finns överallt. Eleanor Roosevelt

Och så var det bra med det

Nu vet jag inte vad BlondinBella har gått igenom men jag tror inte hon skulle skriva sådär som hon gjort om det handlade om en gruppvåldtäkt. Hon har troligen blivit antastad och tycker fruktansvärt synd om sig. Jag blev antastad av en taxichaufför och då snackar vi inte om en svarttaxi utan en 65000 TaxiGöteborg. Jag blev arg och gick därifrån utan att betala och så var det bra med det.

Nu måste jag städa mitt rum, jag vill iiiiiinte men min moster var här och inspekterade mitt rum och sa att det var nog illa tvunget. Hört att det skall bli fint väder i några dagar, yeeees.

Den dumme städar och städar, geniet behärskar kaos.

A little bit more

Roland blir tydligen bjuden på fester och får uppträda. Jag vet inte om det skall anses elakt men han har uppenbarligen kul och det är väl inte värre än att man skrattar sig fördärvad till "I en annan del av Köping".Eller är det elakt? Jag gillar honom skarpt. Inga likheter mellan Rolle och
Torsk på Tallin-Roland. För Rolle tycker om Elvis, det som Peter Seipen spelar och Madonna för hon växte upp fattigt. Men jag blir lite orolig över att han älskar Park Lane och säger att ALLA stjärnor går dit. Och så är han inte singel längre, men se klippet så klarnar allt.

 

Fast mitt hjärta bultar för Disco-Kjelle med sina sju ombyten, 2literscolan, internetkärleken Gifty i Afrika. Han tycker inte om tjejerna där han bor för det så himla många som är bisexuella. HAHAH, gotta love him.

 

Bra dansare är inte bra på grund av sin teknik; de är bra på grund av sin passion.

Meoooow

Jag köper sjukt mycket krafs. Kanske inte just nu eftersom min ekonomiska situation denna sommar inte är något att skryta med men annars. Allt är billigt men jag vet inte riktigt när jag skall använda dom och vart jag skall förvara det. När jag är i affärer får jag små ångestattacker att jag måste få med mig grejerna hem. Köpte med mig lite saker från Indiska för inte så länge sedan och när jag gick därifrån så tänkte jag på allvar att jag kan inte leva utan dessa grejer. Här har vi några av sakerna, en skyddsfågel och en Buddha man har rökelse i (rökelse som jag för övrigt hatar).Det är Batman på tv. Jag har alltid älskat Batman då jag och pappa alltid kollade på serien Batman och Robin när jag  var liten. Batman, James Bond och Zorro (ja jag vet) växte jag upp med och älskar än idag. Snart kommer den nya Batmanfilmen och det skall jag se det första jag gör. Så helst på torsdag då. Men det här är min favorit sedan innan. Mycket dels för att jag älskar älskar Danny DeVito och Michelle Pfeiffer som Catwoman.

När en film gör succé handlar det om affärer. När en film inte gör succé handlar det om konst. Carlo Ponti


Jag mår illa

Jag är så trött att jag knappt inte vet vad jag heter. Hälsa på Becka idag och så fort man hade tagit sitt första steg inne på Sahlgrenska mådde jag illa. Jag mår dåligt när jag är på sjukhus även om jag bara hälsar på andra och speciellt om de inte har 8bitars på rummet. La mig själv i sjukhussängen och klagade på att jag inte fick halva sängen och så försökte jag sova. Det gick inget vidare för både jag och Ellen mådde illa, det känns som man läser i en bil som kör fort sa Ellen och precis så kändes det.

Är så fruktansvärt hungrig. Har inte ätit något på hela dagen fast det brukar jag i och för sig inte göra innan sex. Är jag i skolan så äter jag lunch men annars inte speciellt ofta och frukost äter jag aldrig. Skall bli gott med och mysigt med söndagsmiddag. Jag skall äta sparirs med lax- och romsås som jag suktat efter länge.

Såg lite på Nyhetsmorgon Söndag imorse och jag kräktes lite i mun (favoriteuttrycket nu verkar det som).
Charlotta Flinkenberg är så smaklös.
 
Ingen kärlek är mer äkta, än kärleken till mat. George Bernard Shaw

Oh my God

Hur blir man såhär dum och oallmänbildad  "Jag tycker att islams religon är den värsta som finns om jag får säga mitt."  Nu kokar nog Amela.

Hur är det nu, är människan ett av Guds misstag eller är Gud ett av människans? Friedrich Wilhelm Nietzsche


Sick and tired

Jag har nu kollat på två halva och en hel film och skall lägga mig i några timmar. Becka har blivit sämre så jag skall åka upp sen och hälsa på. Jag har lite storhetsvansinne och tror att hon kommer bli överlycklig över att se mig och det kommer hon någ. Hon har tyvärr inte Nintendo 8-bitars på rummet denna gång.

Den friska har tusen önskningar medan den sjuke bara har en.

Det där med dignity

Jag blir (näst intill) mörkrädd när jag ser bilder från Båstad och främst Visby. Skönt att vädret är bra så de har sluppit bli blöta. Även om jag var rikast och berömdast i hela stada, Sverige och världen hade jag aldrig satt min fått där. Det är under min värdighet. Men sen är väl inte de mest brightaste människorna som är där. Man skall kanske få ihop en kandidatexamen om man adderade varenda champagnesprutares högskolepoäng.

Älskar att Schulman hatar brats och är där och driver med dom samtidigt som de verkar ha the time of there lives.

Värdighet består inte av att besitta ära, utan att förtjäna den. Aristoteles


Vill du se en stjärna

Hade lite problem med sömnen igår så jag var inne på mitt rum och kollade på film (Boy A, jättebra och jag är KÄR i huvudrollshavaren, han var en sån sweetheart, han hade visserligen mördat en tjej när han var liten men alla gör sina små misstag) samtidigt som jag lyssnade på musik. Hade visserligen dörrn öppen men sådant oväsende förde jag inte allt. Då stormade Ellen in och sa du skämtar med mig va, gav mig the killereyes och slängde igen dörren. Jag är rädd för henne, på allvar.

Somnade till sist och sov några timmar när mamsen ringde och frågade om jag ville med och handla som jag hade skrivit på inhandlingslistan. Jag skall med och det kommer bli dyrt" skrev jag. Jag var trött och orkade inte men hon tyckte att jag skulle med och om hon insisterade så kunde jag väl hänga med. Jag fick med mig massa gott som glass, tacodip, stjärnor, tidningar, roliga (det är viktigare än innehållet, Palle Kulingstablettaskar ser alltid då färggranna och roliga ut och så ser jag juh ut som en pelikan enligt Alex) tablettaskar och dylikt. Mitt hjärta dör när jag ser min mamma. Hon såg så söt ut när vi var och handla och jag älskar henne mer än allt (och lite till).Det är fult att fråga om en kvinnas ålder men i med ingen frågar och jag bara kastar ut det så är det okej. Mamma 57 år på bilden, det kan man inte tro. Farsan fyller fan 60år nu i september och skll fira det i NY. Först hade han tänkt Kina men det blev till sist NY och jag får inte hänga med. Främst för att han vill ha lugn och ro och sist vi reste tillsammans hela familjen måste ha varit Rom och då var jag inte lugn och ro någonstans. Som straff så fyller han den 11/9 september så jag vet inte riktigt hur poppis det kommer att vara att ha på sig partyhatten där då.  

Min syster är på sjukhus, igen. Vart där sedan fredags och hoppas att hon kommer hem imorgon. Dels för henne och dels för mig. För vilken syster är jag som inte hälsat på henne men det har i och för sig inte gjort det heller. Två dåiga systrar är bättre än en, i alla fall för mig när jag tillhör de dåliga systrarna. Hade jag varit tvungen att sova över en natt hade jag förväntat mig mamma, pappa, Ellen, Becka, släkten och kompisar. Som skulle haft med sig allt från choklad och tidningar till blommor och sådana där jättestora krya på dig-ballonger. Men nu är det Beckis och hon är alltid på sjukhus. Hon är duktigt klantig och klarar av att hamna där ibland tack vare henne själv och sen så har hon nedsatt immunförsvar.

Köpte med mig pizza på hemvägen för jag har på allvar inte ätit pizza på år och dar (någon månad eller två). Som vanligt var det det vanliga härliga luffargänget där när jag snubblade in. The leader of the gang sa då att det faktriskt är ett trappsteg där och så skrattade de ikapp. Att humor kan vara så enkelt ibland. Han hade på sig en tröja det stod pornstar på....öhhhh.....kan du stava till w-h-i-t-e-t-r-a-s-h.

Somnade vid åtta och vaknade av att Svante ringde vid midnatt. Jag hade bestämt att möta upp honom och hans gäng senare men kände att det var bättre att inte svara en säga "ööhhh....jag vakna precis och det regnar. Kan vi inte ta det nästa helg? Men det är sent....och det regnar juh. Jag har inte druckit något och så regnar det". Jag hatar regn och tycker synd om alla människor som står på Pushs uteterass nu. Men det gör väl ingen förhoppninsvis.

Ellen kom in och var vänlig för en gångs skull innan hon skulle sova. Hon spelade upp ett klipp hon hade spelat in när hon pratade med en vän och min haka var på golvet efter att jag hörde det.  Men det är lite elakt av dig Ellen att spela in så sa jag men innan hon hann svara skrek jag "spela upp spela upp" och Gud vad vi skrattade åt henne.

Dåligt väder ser alltid mycket värre ut genom ett fönster. Arthur Guiterman

Det kostar mycket att se så här billig ut

Nu kom jag precis hem från Christina och har ännu inte mottaget ettsamtal från Alex så han skulle vara på den säkra sidan och veta att jag är hemma och säker, suprise suprise. Christina som tycker om (är smått besatt) John Mayer berätta att hon kan tycka att hennes hamster ser ut som honom, hoho.Hamstern Bill Gates.

Såg en bild från Nickies blogg på oss som jag snor fast det är sista gången. Du tar bilderna och jag snor, inte alls rättvisst men den här kanske jag borde låta bli att sno. Jag vet att jag har tits and ass....öhhh nej jag är inte en äkta latina (som behärskar tre ord spanska och har mestadels svenne och finskt blod i sig) men jag är väl medveten om att jag har bröst men här ser jag ut som det är ett par bröst som är ute och vandrar. Jag pimpa till kortet med ett hjärta och det finns människor som säger att jag inte kan behärksa paint.Kvällens besvikelse är att min telefon bara surrat till när Daniel och familj hört av sig, inga hemliga kärlekar eller bootycalls. Fast det kanske är för tidigt för bootycalls, inte för att jag brukar få många sådana och det är jag glad för. Man attraherar det man vill attrahera och om jag inte utstrålar fem i tre-ragg är jag ganska glad. Eller så är det bara en bortförklaring jag kör med....jag är ful buhu. Men jag kan fortfarande charma några som pappa idag när jag ville ha skjuts.

Nu har jag på mig favoritmyskläderna och skall kolla på film.

Den som skrattar sist hade svårt att fatta poängen.

Varför

Varför var det ingen som var vänlig nog att sa tll mig att jag inte kunde gå runt i den här hårfärgen? Inte ens Daniel sa något som alltid säger till en att man ser för djävligt ut. Ellen sa det dock men hon säger jämt sådant. Fast Sarah rådde mig faktiskt att kanske färga håret när jag tänker efter. Det är sådant man inte tackar för då men efteråt.Och jag måste erkänna att jag tycker jag är lite rolig som verkligen gick runt med det där kastmärktet i pannan ute på ljusa dan. Jag skulle nog kunna tänka mig att göra det någon dag snart för jag är så annorlunda och nyskapande....öh. Nu har jag alla mina naglar målade lila utan mitt ringfinger, det är rött. När jag hade alla andra naglar rosa var det rött, de andra blåa, det rött, ja ni förstår. Det röda på ringfingret står för att jag inte har en ring på mitt finger och jag har tänkt att jag skall ha det så tills jag får en. Så när jag är 80 år kommer jag gå runt med ett rött finger. Mitt nästa projekt är att köpa ett riktigt fet armband. Stor rapparguld(fejk of course)kedja där det skall stå add på. Aja jag vet juh att jag är pinsam i alla fall, ett steg i rätt riktning.

Träffade en kille ute några helger förra året, lite flörtande, lite sms och sådant men det blev inte ens en kyss. Jag undrade lite varför för han råstötte men nu vet jag han har kommit ur gaderoben. Där ser man, men det var väl tur det han var för snygg för sitt eget (och mitt) bästa. Vår kompis Pepsi var TILLSAMMANS med en tjej i något år och sedan blev hon lesbisk det tycker vi är väldigt roligt. Det kan man ha himla kul åt men nu kanske jag skall vara tyst men jag gjorde i alla fall inte någon gay.

Många kräver "nytänkande". Här kommer en ny tanke: Låt oss rätta oss efter de bästa av de gamla tankarna. Mikal Rode

Helt djävla sickt alltså

Ikväll skall jag till Christina som är en av de ballaste jag känner. Hon är vad man kan säga helt störd i huvudet på ett bra sätt.

Alex är självklart där, för det första för det är hans kompis ursprungligen och för att han åker snart. På måndag till Italien för hans mamma fick för sig att flytta dit så vips har hon köpt ett hus där och därefter till London för att vara borta läääänge.

Allt är komiskt. Det största allvaret är komiskt. Till och med tragedin är komisk. Harold Pinter

I rather dance with you than talk to you

Jag vet vart de fulaste killarna i världen kommer ifrån satt nämligen bredvid ett pojklag från Skottland på bussen idag. Rödlätta, fräknar och knubbiga, men artiga var dom i alla fall.

Igår vart jag ute. På Peacock på Hamngatan som är det enda (bra) alternativtet på torsdagar. Gick på
Nickie (ja jag är sjukt stolt över att kunna göra coola länkar nu) och hon blev nog lika överraskad av att se mig där som jag att se henne.  och alltid är det lika underbart att träffa henne. Var ute med Alex, Amsan, Iris, Elenore, Reza och några fler och fan vad jag fick jobba på min fylla men jag lyckades till sist lagom till stängning. Gav ut mitt nummer till en söt kille som frågade så han får gärna höra av sig i med att ingen annan gör det (känn dig träffad ja, du får gärna fråga chans eller något annat barnsligt sött, du har lixom första pax för mig).

Jag kände mig som om jag var 11 år igen igår. När jag gick på mellanstadiediscot och inte visste hur man skulle dansa och härmade en tjejs varenda danssteg. Till sist sa hon till mig "du behöver väl inte härma mig hela tiden" och sedan dess innebar varje mellanstadiedisco chips och cola och häng i kiosken istället för dansgolvet. Igår härma jag Elenores varenda move men hon sa inte till mig att sluta.

Aktiverade mitt facebookkonto enbart för att sno bilder från Amela. Mina fina kompisar från igår. Dom är söta med men tro inte att jag är ytlig flr jag har fula kompisar som typ Daniel. Haha jag skämta bara. Men jag älskar när man frågar honom vilken kändis han tycker han är lik (ja vi leker den leken) så säger han alltid Jackie Chan (bara för att han är från Asien med).Flickan som inte kan dansa påstår att orkestern inte kan spela. Judiskt ordspråk

Aldrig igenPåminner mig om något annat. Aldrig igen sas det.

I hela mitt liv har jag vela bli en stor konstnär. Jag är trött på politiken, och så snart som jag genomfört mitt politiska program i Tyskland, skall jag återuppta målandet. Jag känner att jag har förutsättningar att bli en av vår tids stora konstnärer, och framtida historiker kommer att komma ihåg mig, inte för vad jag gjorde för Tyskland, utan för konsten. Adolf Hitler

-Vet du vad klockan är? - På min arm, hoho

Nu har jag vinkat av Alex som en hemmafru och sitter och funderar på om jag skall sova eller vänta på att Amsan skall vakna.

Lite bloppisar dyker upp här och var. Jag vet inte med er men jag skulle använda en annan
annonspelare, Linda Rosing och classy går väl inte hand i hand? Har ni sett något fulare för övrigt? Jag går hellre runt och haffar främlingar på stan och frågar efter hur mycket klockan är än ser ut som om jag är nyss hemkommen från Alanya och shoppat.

Jag har alltid gillat Atlanta. Och det är inte bara för strippklubbarna utan för shoppingen och maten. Jon Stewart

My bad

Jag undrar vad han sjunger efter "My cool":Att fela är omänskligt, sa Gud och uppfann
Tuban.

You Look Like a Million Bucks

Jag har inte hunnat bli trött ännu så jag har underhållit mig själv genom att surfa, läsa ut den mest lättläste bok jag hitta (Huset Hilton), kollat på halva Anne Frank som gick på fyran, surfat ännu mera (mest på imbdb, där kan man verkligen klicka runt i timmar), mailat mina lärare så om jag stavat fel på ett endaste ord lär de misstänka att jag varit ute och slirrat om man ser till klockslaget (fast dom vet väl inte vem jag är, det är det som både är glädjen och sorgen med att plugga) och surfat (ännu ännu mera).
Gubben vann 3 miljoner och "blev helt paff". Ser han helt paff ut tycker ni? Glad? Entusiastisk? Överlycklig? Nej han ser ut som han precis åkt Rainbow på Liseberg och vill ha pengarna tillbaka.

Kolla kolla här, jag har aldrig tyckt om biffiga killar och efter att ha sett den här bilden från någon blogg som kallar sig snygg vältränad...bättre skall det bli så tycker jag fortfarande av biffiga killar. Observera att han alltid (okej inte alltid) står vid draperierna när han tar kort (med självutlösaren of course). Blir lite som ha en proffesionell studio juh. Men smart är han i alla fall. Kill me now.....please.

Jag behåller mina ideal, för trots allt så tror jag forfarande att människor är riktigt goda i hjärtat. Anne Frank

Money for nothing

Jag tycker det här inlägget är lite småroligt för det är inte ofta man ser hemlösa och undernärda barn i Afrika i sådana här kläder:Men jag tycker den där Elita verkar (är) supersöt och verkar vara både smart och trevlig. Haffade tag i henne när jag såg henne på Push och sa att jag läste hennes blogg för några veckor sedan och det verka hon glad över.

Döm inte folk efter klädseln, för somliga är fattiga utanpå och rika inuti, och andra rika utanpå och fattiga inuti. Barbara Ring

Finess

Om man skall vara anonym här i bloggsfären får det gärna vara med finess, ungefär som den här bloggen. Rolig och småelak och allt sådant där. Däremot att vara born to be bitchy och inte kunna stå för det? Näää. Sen har jag alltid haft svårt att respektera tjejer som tar kort på sig själva i underkläder.

Som hon skrev till mig angående bilden nedanför
"oh btw är det shorts på pressbilden, vissa andvänder inte tanttrosor sweetie"

Öhhhh sötnos, det är fickor men för att ha fickor måste man ha på sig något över underkläderna.

Är fortfarande hos Amela och skall sova här. Har mitt eget rum med min egna TV, dator, fått böcker jag kan läsa och vet vägen till köket, LYX!

Det man prioriterar får man sedan stå för.

Moi

Jag försökte på mig en dagens outfit idag förut. Det gick inge bra. Dels för att min kamera dör och återuppstår som Jesus fast några gånger om, jag är en dålig fotograf, mina kläder ser ut som alla andras (om man räknar bort fashionistas of course) och jag sitter i min säng som jag borde bädda. I alla fall lägga om lakanen.Jacka: Rut m. fl hahah jag vet
Jeansshorts: syrran
Frisyr: knullrufs som faktiskt tog fem minuter att göra, ungefär som ett samlag då
Ärr: lyckats få med åren, men dom försvinner varje år och så får jag nya, mitt svandyk gjorde dom senaste
Uttryck: oj det gick
Fotograf: moi
Skräpa: suddig märker jag

Nu skall jag till Amela, chipp!

Jag har inte den rätta figuren för att kunna ha jeans. Margaret Thatcher. Så jag kör på jeansshorts på sommrarna även om jag (mycket) mer är en klänningtjej med urringning

CheapWednesday

Billiga med ack så användbara poäng.

Utbildning är nationens billigaste försvar. Edmund Burke

Ursäkta

Ursäkta men nu kräktes jag lite i min mun. Hur många videospel Samy blir fången i, demoner Marlena blir besatt av, the Salemstalker, alternativa öar, Shawn som är fången i en jättebur, Hope blir prinsessan Gina och så vidare så har Våra bärsta år klass om man jämför med Glamour.

 Constantine som skall representera den alternativa musikproducenten är sååå sååå, ja vad tycker ni själva?Jag hatar TV lika mycket som peanuts. Men jag kan inte låta bli dem när jag väl har kommit igång. Orson Welles

Say never ever

Har redan sett en film ikväll men den var ingen bra så då kan jag lika gärna se en till. en bra det vill säga. Kollade igenom min filmer och hitta Prozac Nation. Ni vet den banbrytande boken på sin tid som sen blev en dålig film. Jag kommer ihåg första gången jag såg den. Jag försökte hitta likheter mellan mig och huvudrollshavaren Christina Ricci men hittade inga större. Inga större än vad varje tonåring kan se sig själva i. Hon åkte land och rike för att stalka sin pojkvän och sån är iiiiinte riiiiiiiiktigt jag. If it's love, it's love och annars fuck it. 

Jag har fått karaktär de senare åren och one strik, you're out. Ställer inte upp på katt och råttalekar, hur många dagar det skall gå innan man hör av sig och dylikt. Kanske inte ni hellre gör, men alla gör det stundtals och bitvis tyvärr. Omevetet väcks rovdjuret  inom oss. Jaga eller bli jagad, äta eller ätas. Men ibland så krakulerar min karakatär men bara till ytan och de är snabbt fixat. Jag låter till mig förvåning som en självgod djävul och det är jag inte. Ungefär som Lukics blogg som beskrivs/beskriver sig som en människa med respekt och ödmjukhet. Är det ödmjukt? Jag trodde man skulle få möta självaste Ghandi men det var bara en lättklädd SÖT tjej som skriver om  sport, uteslutande om sport med manliga utövare, lite mode och personligt).

Men till filmen, när jag såg den försökte jag även övertala mig med hey alla andra äter juh sådana här, det kanske är lite coolt till och med. Det steget från att ha skämts ihjäl och inte berätta för någon gjorde jag aldrig. Men nu så äter juh typ alla sådana här eller liknande för allt möjligt. Och många allt möjligt har det blivit för mig. Inte för att jag är helt bananas utan för att doktorn lekt med mig som om jag vore hans försökskanin.
Fick ett mail från vhs om att första antagningsbeskedet hade kommit och jag som inte ens komi håg att jag sökt något. Aja jag är fortfarande lika ovetande om vad jag vill göra med mitt liv, eller inte ovetande jag vet bara inte riktigt vägen dit men det skall jag få hjälp med. Har något möte någon gång snart som står på en lapp här slängd på golvet. Nickies pusselbitar börjar falla på plats, hon vill bli dj och jag vill att vi skall bli vipiga. Nej skämt åsido jag tycker verkligen hon skall fortsätta med målandet.

Det finns psykologer som arbetar i kort vit jacka - bakom en bardisk. Robert Lembke


It's that alright with you?

Jag tycker människor får göra vad fan de vill så länge de står för det. Vill du leva golddiggerliv  i London gör det med påstå inte att du jobbar ihop dina egna pengar, vill man sälja sina bilder till Aftonbladet för breda ut Båstadskassan så gör det med. Förminska brösten för all del två-tre gånger men stå för det då lilla flicka. Gör vad fan ni vill men stå för det. Eller skriv i alla fall inte om det då.

All verklig humor börjar, där man inte längre tar sig själv på fullt allvar.

Varsågoda

Jag älskar hur människor anser sig kulturella bara för att de sett en film som är producerad och gjord i ett annat land än USA. Om sen om de läst en bok, gärna någon av Marian Keys är det bara pluspoäng. En Fredag eller Klick! i veckan gör en även allmänbildad. Om ser till den stora massan här i Sverige i alla fall så anser jag mig kulturell men hur svårt är det på en skala. Människor med Roy Lichtensteinplanscher och som tycker om filmen Factory Girl räknar in sig i den skaran.

Favoritfilm: utan tvekan Dogville för jag gick in där och knappt visste vem Lars Von Trier var och efter tre timmar och en kvart kom jag ut som en ny människa. Okej kanske inte men jag gick därifrån berörd och tillfredställd av filmen. Svenska film är Om jag vänder mig om.

Favoritskådespelare: förutom 40talist maffian med Ellen Burstyn, Glenn Close och Susan Sarandon så är Ellen Burstyn världens bästa. Det där med kvotering har aldrig varit min grej men Guy Pearce är underbar i The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert och Ben Kingsley är en klass för sig. Och så har knubbiga barnskådisar en speciell plats i mitt hjärta som Maria Lark och Angus T. Jones. Svenska bästa skådespelare är utan konkurrens Pernilla August.

Favoritblogg: efter mina vänner och ovänner som man läser för att roas av så är Studio Belinda läsvärd. Man hatar att älska henne och vice versa. Smart tjej som driver med etablissemanget även om i hög grad är en del i det. Dessutom är hon perfekt fulsnygg. Inte snygg och inte helt ful för att vara flerbarnsmamma och 30plusplus.
 
Favoritbok: Självbiografer är ofta intressanta och stundtals roliga att läsa men som sagt "Självbiografi är troligen den mest respekterade formen av lögn" (fast då snackar man mer om Linda Rosingbiografier och dylikt). Frenc Göndörs två böcker om hans överlevnad i Auschwitz är lättlästa, inspirerande och bra.

Favoritmusik: Ani Difranco är nog den artisen jag tyckt om längst kombinerat med frekvent. Grupp är Under Byen. Sedan gör filmkompositörer mycket bra musik som Angelo Badalamenti och Jan A.P Kaczmarek.

Varsågoda att hata mig. Jag hatar mig redan lite efter skrivit det här.

Klassisk är en bok som folk berömmer men ingen läser. Mark Twain

But I love him

Tur för honom. Det där med överraskningspresent jag droppa fem gånger om dan innan han åkte hade obemärkt gått förbi honom men han hade med sig sprit hem till mig. Thank you very very much, du vet vad som går hem hos mig.  Daniel har lite planer på hur flygplan skall uppdatera sig, en relaxavdelning med pool och spa tyckte han skulle finnas på ALLA plan. Ja inte the brightest star in the sky som sagt. But I love him.

Jag vet att jag klagar men Perelli har ett stort behov att byta stylist (Linda Bengtzing borde skaffa sig en). Alla hennes klänningar och korsetter ser helt bananas ut på en beniga kropp. Bobblehead.Nuförtiden vet människan alltings pris men ingentings värde.  Oscar Wilde


My name is

Det snackas ofta om våldtäkt på det svenska språket i många bloggar. Om det kan ha något med att 50% av de kända som bloggar är glamourmodeller låter jag vara osagt. Men vi svenskar kan vara duktiga på att inte vara duktiga på andra språk. Idag hade en amerikansk kund (kanske samma med golfsvingen tro?) kommit in och pekat och frågat vad det var. Ellen svarar då med amerikansk accent:
BOS-TON-GUR-KA. 

Stackars sate. Det är verkligen tysssssst efter varenda skämt Thomas Järvheden levererar. Eller leverera och leverera, han gör ett dåligt jobb men det är ändå synd om honom kungafamiljen med publik verkar svårflörtad. Någon kommer vara bästis med vodkan ikväll. Och E.M.D....gaaaah.
 
Att korrekt tala främmande språk är mycket svårare än folk vill erkänna. Den som säger att han kan "tala sju språk flytande" kan i regel ljuga på ett.

No kidding

Saxat från the one and only Peyre:

"Jag har länge undrat varför folk i det här landet är så rädda för lite hud.
Jag kan tycka att det är snyggt att gå med en liten trasa om det är på rätt sett.
Jag skulle vilja att svenska folket slappnar av lite, det är bara hud eller hur?
Så fort det är någon artist med med kortkort blir det rubriker som NAKENCHOCK!!
Svenska tjejer är ju snyggast i världen, inte ska de gömma sig!
Det är ju trots allt sommar och det är varmt (ibland).
Jag bryr mig i varje fall inte om vad folk tycker.
Jag kommer alltid vara som jag är och jag älskar kortkort!"Kortkort

För tjugo år sedan fick personalen i klädaffärerna sätta prislappar på bikinis. Nu får de sätta bikinis på prislapparna.

Ibland så

Ibland så kommer självinsikt med åren. Bra initiativ Daphne:Summan av våra insikter utgörs av det vi har lärt och det vi har glömt. Marie von Ebner-Esehenbaeh

PromisKom precis hem. Fick ett ryck och åkte in till stan för att ta några drinkar. Och så en flaska vin på det. Jag kan verkligen tänka mig att det är såhär jag ser ut när jag klubbar (står vid baren och dricker.....och dricker).Nej jag skämtar tyvärr och skulle jag inte gjort det så skulle jag aldrig skriva det här för då hade min pappa dödat mig. Men jag är i alla fall rastlös och skall ta mig en promis nu. Det är mer ljust än mörkt ute så det skall inte bli några problem. Kanske några Gothiakids som bor i skolan bredvid som är ute och ränner och det är ungefär så intressant det kan bli.

Golf är en trevlig promenad som förstörs. Mark Twain

9 brott och några till

Man vet att man är kär när man älskar en persons fel och brister istället för hatar dom. Man omfamnar dom som en kär gammal vän och ger dom allt utrymme i världen istället för kväva dom.Charm är att få svaret ja utan att ha ställt någon bestämd fråga. Albert Camus

Dum eller dummare

Vissa gånger behöver man bara en hederlig fylla för att allt skall falla på plats och det fick jag mig igår, med råge. Jag fick med mig min jacka och det är jag stolt över, det gäller att glädja sig åt de små sakerna här i livet. Det roliga med Göteborg är att om ett tiotal befinner sig i Båstad så stannar halva Pushs klientel hemma för att de inte vill visa sig ute. Dock inte jag men det är en annan historia. Fick vänta på Spännis igår som i vanlig ordning var försenad men om det är någon jag skall vänta på så får det vara Spännis. Satt i busskuren och småpratade med en full amerikan som övade på golfsvingen när Spännis dök upp med sin vita springare. Vi åkte till Örgryte för att förfesta hos den trevligaste (och snyggaste, jag har mobilkamerakort och det blev juh bra med min sketmobbe. Sedan vet jag inte hur man överför bilder till datan heller) tröjvikaren i stada och där fick jag inte mer än tre nya bekantskaper. Så om jag fortfarande hade haft facebook hade jag genast addat dom (och alla andra man hejar på för det är väl så man gör?).  I alla fall så hamna vi på Push senare som ni kanske förstått och där gick jag på min gamla kärlek.  Han var den några år äldre grannpojken och jag var head over heals inlove i.  Den dagen jag insåg att det inte fanns några känslor kvar alls var den dag vi stod i en gränd vid midnatt och kysstes. Ganska romantiskt om jag själv får säga, i alla fall om man tar bort det där med illaluktande gränd.

Har du inga presenter med dig hem Daniel så är det ingen idé att du hör av dig när du komme skämt åsido.....hmmmm.Alex har klippt sig, han ser precis ut som Jim Carrey i Dum & Dummare alternativt modellcool som Ellen tyckte.

Fylla är inget annat än frivilligt vanvett. Lucius Annaeus Seneca

Ännu fler don'ts
Jag trodde jag kunde sjunga men kunde uppenbarligen inte det och då slutade jag. Borde fler lära av mig tro? Sagt förr men kan sägas igen, don't quit your daytime job (och det får bli dagens citat). Det där med självinsikt borde juh komma mer åren.

Aktuellt

Ibland känner jag mig fruktansvärt lycklig över att vara olycklig. Och ännu lyckligare över att min lycka har andra kriterier än vad som verkar vara aktuellt.

Pratade med Svante igår och det är huuuuur kul som helst att han är hemma. Finns ingen skala som kan visa hur ball han är så nu ser jag fram massa efterfester efter att ha varit på skitiga fester på Chalmers. Ikväll skall jag ut för na na na na na na na na I'm worth it.

Var och en är sin egen lyckas smed.

Arbete fascinerar mig. Jag kan stå i timmar och se på när andra arbetar

Det är nog dags att ta tag i det där med jobbsökande på allvar nu. Det finns massvis med annonser där det stor att man skall tjäna multum med pengar och bli en storsäljare. Det skulle jag nog kunnde tänka mig. Synd bara att det betyder att man skall försöka kränga mobiler i stan medan människor håller i sina take awaykaffe och försöker ignorera en. "Jag ser dig och jag ser att du ser mig, hallå!!!" Nej inte än i alla fall.

Då vi är arbetslösa blir vi kallade lata; då de vita är arbetslösa kallas det depression. Jesse Jackson


PersikaJag är så sur. Jag blev så sur så att jag kunde inte andas. Sedan rulla jag ihop mig till en boll och började störtlipa . Jag grät tills jag blev snorig och fick snyta mig i min sjal. Mamma kallar mig hennes persika och jag börjar förstå vad hon menar. Jag är inte tuff, jag är en persika. Fast det kanske är avsaknade av tuffhet som gör en människa tuff.

Det smör och whisky inte kan bota är obotligt. Ordspråk från Irland

Och hur ont

Och hur ont har vi nu?

Charmen med elitidrott består i den moraliska paradoxen - satsningen av total kraft och koncentration på absolut ingenting. Carl Hammarén

Några av livets stora funderingar

Något jag grubblar på då och då. Varför solar Kissie när hon har en paj av smink i ansiktet och varför tar hon kort på sin mat?På väg ut för att sola,daaaaaaah, vad trodde jag lixom lixomEn gastronomisk upplevelse

Folket borde äta bakelser om de inte har råd med bröd. Marie Antoinette


Lika barn leka bästMänniskor i detta land med störst mindervärdeskomplex hittar man i Båstad. I alla fall denna vecka och därefter är det Visby och Gotland som gäller.  Man kan påstå att man skall dit för se tennis, festa med likasinnande, lappa sol men egentligen handlar det om att visa upp sig. Vare sig man är Stureplansbrutta, glifebloggare, sportjournalist, Let's Dancare, idrottsman, f.d idrottsman, idrottsmannens bror, rik Göteborgare, rik Malmöbo, rika Stockholmare, klubbis, ja ni börjar förstå.

Det som kallas trängsel i tunnelbanan kallas "trivsam intimitet" på en nattklubb. Frank Sinatra (och det där med citat kommer fortsätta, förhoppnningsvis med något som matchar det som står i inlägget).


Lycka

Igår såg jag och pappa "The Mist" och slutet gjorde filmen sevärd. Och popcorna, popcorn kan göra den sämsta film sevärd. När jag surfar runt på nätet om vad folk anser om filmen blir jag helt häpen över deras diskussioner angående slutet. Förstår de ingenting eller är det jag som är helt bäng? I och för sig tog det mig tre veckor innan jag förstod att Nicole Kidman med familj var spöken i "The Others".

Hängde med pappa och Kathe för att hälsa på min farmor som bor på Orust. I med att jag som sagt inte träffat henne så många gånger i mitt liv så känns det som att jag vid varje möte får med mig en pusselbit därifrån. En pusselbit av hennes personlighet som skall läggas ihop till ett pussel. Jag börjar förstå att jag är ganska lik henne. Hon jagade min farfar med kniv genom köket en gång för att börja med något. Därefter åkte vi till Kathes barnbarn och barn brukar tycka om mig och även dessa var inte helt svårflörtade. Jag fick min kram till sist.

Mamma är i Stockholm och var igår och såg Allsång på Skansen. Mitt hjärta går sönder. Min mamma älskar sitt liv och blir tillfreds genom att få se Morden i Midsommer, ha oss tre till skitungar, ett glas rött vin och Allsång på Skansen. Men det är väl så livet skall se ut sen? Nej det är det inte. Jag börjar förvisso bli lite mer realistisk och inte riktigt den irrationella dagdrömmare jag länge varit men jag vill inte. Jag vill inte bli vuxen, vill inte leva Svenssonliv.

Nu blir det lekande med Alex. Vi har en liten knivig situation på vad som skall ses 22:00, jag vill Celebrity Rehab of course och han annat.

Lyckliga människor är inte intressanta. Charles Aznavour

Fools like me

Lyssnar på Vanessa Carlton vars musik jag förknippar med vad som kan vara mitt livs största kärlek ÄN SÅ LÄNGE. Annars dör jag. I efterhand kan jag tänka att jag inte riktigt vet vad jag syssla med men kär var jag allt. När känslorna en gång har slocknat så är dom borta för alltid. Skulle jag träffa honom idag skulle jag inte känna någonting. Samma sak med mina ex, före detta kärlekar, ragg, hångel, killar man varit på date med och flörtar. Nothing, nada.

Vi tror alltid att vår första kärlek är den sista, och den sista är den första. George John Whyte-Melville

Bertan

Jag älskar som sagt Bert Karlsson.
Efter 35 års oavbruten framgång kan jag kosta på mig att vara ödmjuk.

Han är ju inte dum egentligen, han har bara otur när han tänker. (om Bosse Ringholm)

Gudrun är inte ensam. Riksdagen är den enda arbetsplats som man kan vara full varje dag.


Bio

Skall gå på bio ikväll igen fast denna gång  pappa. Jag älskar att gå på bio. Dricka cola och äta popcorn ur de största behållarna som finns, kolla på trailers innan filmen börjar och sitta i de sammetsröda stolarna. Däremot hatar jag proceduren innan, med kö, massa människor och trängsel. Det finns verkligen inga filmer att se, bara massa tråkHulken, Iron Man och sådan skit.

Jag vill bara säga en sak om dagens biografer, det är oftast mer skräp på duken än på golvet. Bette Davis

Lirare

Refaat El-Sayed är en rolig filur.Här ligger en gravad hund.

Vi simmar alla i samma båt.
 
Det där har dommaren fått om bakarslet.

När kaptenen tappar mössan dansar alla på bordet.

Vaknat upp på fel sida tro

Det finns inget som gör mig så sur som när Daniel ser att jag håller på att tappa humöret och han säger "nej men Gud har någon vaknat upp på fel sida tro". Hon som tog betalt i biokassan vat helt handikappad. Tog henne 20 minuter att beta av de fem stycken inom oss men jag kom precis in innan filmen började. I brist på bra filmer så såg vi "The Happening" och den var la okej. I alla fall hellre den än Narnia.

DANIEL!

Daniel nu hoppas jag fan att filmen och du är värd detta. Det går en dokumentär om några knäppisar på femman som jag kommer missa och sedan är det samma sak med en grej på SVT. De där som tror wrestling kommer slå stort i Danmark. Hoppas Alex ser på det och kan vidarebefoga allt som hänt till mig. Får dom visa wrestling på primetime i två timmar som dom ville? Hur går det för han med tofsen? Och vem är ordförande nu?

10 saker

10 saker ni inte visste om Natacha Peyre presenterar hon på sin blogg. En av sakerna är att hon har "dyselexi". NÄHÄ!

Men

Kom hem precis från Torget där jag varit med mamma. Sprang på Daniel som tyclte vi skulle gå på bio idag.
- Jag vet inte riktigt om jag känner för det idag. Kan vi inte göra det imorgon?
- Då jobbar jag till elva och sen åker jag.
Sen hann jag inte säga så mycket mer innan mamma och Daniel kom överens om att jag skulle gå bio. Meeeen meeeen.

Jag börjar förstå hur pappa kände sig när de var gifta när mamma köpte saker som man lika gärna kunnat köpa på Ikea för en tiondel av priset. Vi bor i Flatås mamma då får man inte köpa Alessi, Arne Jacobsen och Philippe Starck.


Don'ts"Mamma vid 70 år" (milf?). Vem fan bryr sig, KOLLA UNGARNA, KOLLA UNGARNA. Jag tycker om ungar, bebisar, småskruttar, you name it men dessa näää. Bara ett ansikte som en mor kan älska.

Perfect Day

Nu gick han precis och jag skall försöka mig på att somna snart. På tisdag skall mamma iväg till Stockholm för se Lou Reed och det vill jag med. I alla fall vara där 2:23 in i Perfect Day.På fredag skall mamma på begravning och jag funderade ett tag på att hänga med. Det kommer vara en liten Sisjöreunion då många från min årskull från Sisjönskolan kommer vara där. Man skall inte tala skit om de döda men när jag fick höra att hon hade sagt "vid nästa Förintelse ryker dina barn först" till mamma när vi var småglin så jag hänger inte med.

Nu nu

Nu kommer Alex hit och jag älskar hur vi alltid, båda två, är panka som as. We living the high life. Igår var kul, riktigt kul faktiskt. Var först på öööh ehhh host Vasastan för Pepsi som fyllde år var där, därefter Bliss, sen Push och sist Peacock. Daniel hade på spenderarbyxorna och köpte så mycket till mig att jag kände mig att jag kunde misstas för ett drinkluder. Sekunden efter att vi släppt av honom ringde han till min mobil och fattade inte att han talade in på mitt mobilsvar och inte med mig. Efter tre minuter blev han sur för att jag inte gav honom någon feedback och så började han svära. Smart kille denna där. Snart så tutar Alex och är jag inte utanför inom fem röda blir han inte glad.


Va fan!

Va fan! Spelar Bruce ikväll igen? Det är ingen folkfest det är bara en himla massa människor på Avenyn. Skall i alla fall  iväg till Bliss nu med Chippen.

Kim Possible

När man passar barn samt har egna så lär man sig snabbt vilka barnprogram som är bra respektive dåliga. Kim Possible och Brandy och Herr Morris är riktiga hitar.

Skall ut en sväng ikväll. Reza har partaj på Peacock och så långt kom jag aldrig förra lördagen även om jag lovade. Då var kvällens slutdestination Push men inte ikväll. Dock så tror jag inte han grät floder över att jag inte kom förra veckan men jag kan alltid inbilla mig.

Alltid denna Jakob

Nu är jag ensam igen och skall snart sova. Alex hade inte bara ringt alla på A utan även ett taxibolag i London så även denna månads räkning kan bli en intressant överraskning. Kollar på lite bilder från Stockholms modevecka för att få lite inspiration. Hoho, jag skämtar bara. Jag kollar för att se om några vänner har gått och självklart ser man Jakob. Alltid denna Jakob.


Lyckat

Alex har ringt mig fem gånger på fem minuter från fickan. Jag pratade med honom precis och jag var inte den enda han omedvetet ringt. Gamla gymnasiekompisar, bekanta, ragg och några fler. Lyckat! The story of his life, haha. Men snygg är han.


Skämtar dom med sig själva

Igår var jag som sagt ute. Mötte upp Christina, Alex och några arbetskompisar till Alex som hade hamnat vid bordet bredvid. En av dom hade Ebba Von Sydowröst och såg ut som en blandning mellan AnnaCarin och Linda (som finns här som blogglänkar) så det kanske inte var någon hit. Hon pratade om förra helgens utgång och om någon kille hon hade träffat. "Han kanske sitter kvar där fortfarande och väntar på mig", sa hon. Troligen inte svarade Christina.

Jag och Alex gick till Peacock på Hamngatan där kön var lika lång som bred på alla håll och kantar. Skämtar dom med sig själva sa Alex ungefär 100 gånger vilket verkar vara hans favoritereplik. Men man kan undra det, kön svinlång och folktomt inne. Men vad gör man inte för att ställe skall se attraktivt ut. När jag gick såg jag smörsångaren Stephen Simmonds komma och var partyglad. Skall inte han vara och skriva lite låtar istället för festa jag menar hans senaste hitlåt kom väl tidigt 90tal.

Soldyrkande

Jag har känt mig så sjukt risig i några dagar och har bara haft på mig bikini på dagarna och den största t-shirten jag hittat på kvällarna. Håret har varit blött hela tiden med, från havet och duschen, så jag har sagt upp allt i en knut längst upp på huvudet och sett ut som en ful lila (lilla, inte lila, jag skrev fel) My. Nu har jag efter dagens soldyrkande i alla fall gjort mig i ordning och känner mig som en människa igen. Skall nog ut en liten sväng ikväll till Peacock på Hamngatan och det skall nog bli himla kul. 

Tycker om fördelningen när vi är ute med båten. Ellen kör och jag får göra allt annat tråkigt som hoppa i land, bära saker och ta ut/in fändrarna. Va fan. Står att det är de som har båtarna på samma länga som pappa skall vara nattvakter snart. Pappa säger att han inte ser lappan för då slipper han, jättesmart. Det är 15års väntekö på att få bryggplats i Hovåshamn så innan vi haft fått våran brukade pappa bara lägga till båten där det var ledigt för stunden och så fick stackarn som var ute med sin båt en liten överraskning när han kom hem. Det var smart det med.

Jag läste på Daphnes blogg att hon hade fyndat. Hittat ett par skor som det var 40% rea på så nu kostade de bara 6000kronor. Jag vet inte hur ni tänker men jag skulle aldrig kalla något för 6000 för fynd om jag jobbade på Åhlens. Men det är bara jag.

Nu skall jag knäcka en bärs som Alex brukar säga.

Vet att jag inte skall visa webcambilder men kolla här, jag ser inte ut som en lobster jag är en. Igår på havet fick jag solfrossa och satte på mig Ellens mjukisbrallor och pappas jacka och solade bara ansiktet. Det syns idag:Nej jag är inte naken, Har på mig Ellens klänning som jag måste ta av mig innan hon kommer hem. Hon och Becka och fixar pass och är minst lika röda som jag vilket kommer se fint ut på passkortet. Fast det är juh i svartvitt, fan.

My bubble, my rules

Jag har ställt in PartilleCup, i alla fall min resa dit. Det är vackert väder och jag vill sola, inte se på handboll. Dessutom så känns det bra att neka pappa mitt sällskap då han kan vara så konstig ibland och inte vilja hänga med på saker. Och så har jag massa bra böcker.

Vaknade sex imorse och, hör och häpna, satte på mig urheta träningskläder (Mykonosshorts och 2004Studenttröja) och gick ut och sprang. Första gången på läääänge jag sprang, kan till och med vara första gången ever. Var vid Slottskogen och sprang där och hann kolla till sälarna. Sedan tog jag mig hem och var väl e borta en och en halv timme. Men det är sista gången jag nämner det här. Tråkigt att läsa om och dessutom tycker jag människor skall få äta sitt godis ifred utan att få ångest förr att någon försöker leka hurtig någongång. Jag skall i alla fall försöka röra på mig på ett eller annat sätt fem gånger i vecka så nu är dag 3 avklarad.

På Rachael Ray har dom en gäst som gör Halloweendräkter av engångstallrikar och muggar. Jag lovar dom kommer inte bli mobbade i skolan.

PartilleCup

Nu skall jag ut på promenad. Ni vet när man sätter ena foten före den andra och håller på så ett tag.

Imorgon har jag lovat bort mig till pappa och vi skall kolla på när mina kusiner från Nyköping spelar HANDBOLL. Det är PartilleCup här i stan och de är 15bast, gaaaah, kill me. Men vad gör man inte för ens kusiner.

Jag är fiskfjäll ooookkkkeeeeeejjjjjSkall sluta men ville visa upp denna? När pappa kom med Ellen idag hade jag på mig den och de sa båda i kör "skall du på maskerad". Det skulle jag inte, inte vad jag visste om. Någon fest där alkoholen inte är slut ännu är nog den festen jag missat. Det där med botten upp efterlevs verkligen.

Nu börjar sömntabellen verka. Jag kan inte beskriva verkningsförloppet så bra men man blir tung i kroppen, trött och avslappnad. Allt det bli man i en omotoriskkropp som kan slå i väggarna när man skall till köket för hämta ett glas vatten. Hinner tillbaka till sängen och sekunden efter sover man och kan sova riktigt länge. Sova i 40 timmar som Perelli och då har man inget att skylla på. Utbränd? (börjar den v. 31), skilsmässa? (nix mamma och pappa fixa den själv i första ring), barn att ta han om? (jag är barnet som behövs tas hand om), maniskt trännigsschema? (gick faktiskt långpromend idag, vet inte vad som föll i mig). Nej jag är ingen Perellistar.

Fjoooortis

Webcamkort är så fjortis sa Ellen och timme senare när han kom höll han med. Dessutom ser jag konstig ut så det blir inga mer kort på mig, någonsin. Men som sagt min persolighet fastnar inte på bild....öööh.

Så fort Alex kom så dög jag och då ville hon umgås med oss (Alex) men så fort Alex gick och dörren stängdes var hon i sitt rum igen.

Jag tror jag måste sluta läsa bloggar innan jag på allvar kommer bli världens första bloggseriemördare. Alla på glife (förutom Nickie, she's my girl, my homie. Men däremot de andras eviga namn-, plats- och bilddroppande på bröst, lättklädda kroppar och vräkiga hus och bilar) ligger farligt till, de flesta på finest, alla storbloggare och glamourmodeller (förutom Elita, henne vill jag ha, som en docka här hemma).