Oemotståndlig

Var på Beebar igår för att äta och se på melodifestivalen och blev uppruggad sv en stycke butchlebb och en straight kille. Inget kön kan motstå mig, oemotståndlig är vad jag är. Innan var jag och jobba för Natasha som är en bossig boss. Med henne som chef hade jag sagt upp mig på sekunden. Fast hon vill nog inte ha mig som anställd heller. Men till sist gick det bra och jag leverera utav bara fan. Min tolkning.


Tror ej

Tror att jag gjort något konstigt när jag bloggar med blogg.se-appen för jag har fått mejl om att det ej går och kommentera och det är icke bra. Vill juh kunna hålla kontakt med er vanliga dödliga.


Hepp

I söndags kom jag fram till att det inte funkar längre. Att jag ej kan se ut såhär längre och i med att lång tänk ej existerar i min värld och att jag är oförnuftig tänkte jag mig att leva på lightläsk och salta pinnar till sommaren men när jag var i affären insåg jag att salta pinnar innehåller kalorier. Många! Blev ledsen, arg, besviken, ja alla negativa känslor i ett och nu har jag lagt min plan på hyllan. Tills imorgon. Då skall jag äta pyttipanna på jobbet och sen vet ja fan inte...


Nu när

Nu när jag förstår min blogg-app har det blivit lite roligare att blogga. En liten bild där jag ser trevlig och proper ut men skenet kan bedra. Vad jag kallar Sarah-kort.


Tack men nej tack

Var och handla igår och blev själaglad när jag såg att dom dela ut gratis matprover. Fick det här. Ville ej ha det men hitta ingenstans att slänga det så jag gav tillbaka det med; jag trodde det skulle vara någon god frukt men det ser ut som kräk så tack men nej tack. Personen svara då; du skall bara veta hur den smaka då.


I'm sorry

Natasha surar för vi ej vann quizen. För att jag gav tillbaka pappret innan hon hann dubbel, trippelkolla allt för hon kunde visst en låttitel till. Och vart hade de andra 20 poängen kommit ifrån då som vi hade behövt? Magisk fe? Nej, ikväll var vi sämst verkligen. Vi = du, jag och killen i vårt lag jag ej kan namnet på. Men Angeline och Kim var ännu sämre om det är någon tröst.


Yaki

Var på Yaki-da i fredags. Slut på meddelande. Och på lounge. Sa till någon kille att Natasha var min kusin och till Natasha sa jag att han var min barndomskompis. Oklart varför men tycke det var qul då. Hysteriskt.


Kristoffer fucking geniet Appelquist

Kollar på extra extra då Kristoffer Appelqvist är med. Önskade att resterande fem plus programledaren kunde vara tysta för vill lyssna på dom när Sveriges roligaste man är med. Årets roligaste hen är jag. Vann inte kvällens quiz, igen, så får ta hem vinster i utmärkelser jag själv delar ut.


Think outside the box

Gick på Martin min bäste barndomskompis på affären som undrade varför jag hade på mig solglasögon inomhus. Excuse me moi det är le specs och djävligt coola (gratis reklam till Natasha och Andreas av en person man ej vill koppla ihop sitt varumärke med) och det är för allas trevnad och jag ser cool ut. Det tyckte inte han men trots det varna jag honom för var mamma var för hon ÄLSKAR honom och skulle hon gå på honom skulle han bli ståendes där i en halvtimme lätt.


Alltså

Mamma vill inte gå med mig om jag har solglasögon på mig så här sitter jag på en bänk helt själv eller nej, en lodis sitter bredvid mig och väntar på henne.


Finns ej

Skall iväg och handla och det finns ej på kartan att jag tar av mig solglasögonen inomhus. Mamma säger att det inte händer, ser töntigt ut och ser ut som jag varit med i BB. Och ännu bättre hon vill inte gå bredvid mig då. Win.


Life oh life sjunget av Des'ree

Såg en geting idag och det var juh kul och så. Annars händer det ej så mycket. Natasha får låna massa fina kläder från hem hon delar kontor med som har ett showroom med massa fint och jag kommer sut som kusinen från landet. Får väl visa lite bröst som i alla fall en gång var min bästa tillgång. Kan tänka mig att jag alltid kommer vara en som har mycket urringning. En vulgär kvinna som går till Palace, sminkar mig med blå ögonskugga och har hemska stövlar med 7,5 cm klack i syntet. Vad framtiden har att erbjuda <3.