Gott nytt

Daniel är här och är sur på mig. Så sur att hansagt tre ord till mig och pratar hela tiden med min mamma som man gjorde när man var mindre och var sur på någon. Ignorera personen man är sur på helt och prata och skratta med andra överdrivit mycket. Jag spår att han inte ger mig en nyårskyss men hey it's his lost...hehe....snart skall vi i fall iväg till Katarina. Klockan 20:00 skall man vara där och fint folk kommer sent så vi satsar på kvart i åtta senast...hehe, nej men Daniel vill komma kvart i nio men jag tycker nästan det är lite oförskämt sent.

Aja Gott Nytt!

Jackfan, fanDaniel

Julia säger att hon älskar Daniel i med föregående inlägg men jag tycker inte han alltid kan vara helt fantastisk. I tisdags hade på sig min jacka som jag köpte i april, haft på mig en dag och sedan dess skulle han låna den en helg till men jag har aldrig fått tillbaka den trots att jag sagt ge mig jackfan. Då har han bedyrat att bara en helg till, den passar perfekt till kläderna jag skall ha på mig i helgen när jag går ut och sedan har han stått i kassan på Statoil hela helgen och jobbat. Eller så är det Shell, vem bryr sig, det handlar om min jacka nu.

Så i tisdags när han hade på sig min jacka och vi hade bråttom till bilen som stod i NK-huset och fan heller ville han betala för en timme till för sist vi parkera där så ringde han upp de som har hand om betalningen där och ville säga att det hade tagit för mycket pengar och han var inte glad över detta. De prata, hon sa att det var rätt, Daniel räkna, sa nej det är inte rätt och så höll de på tills Daniel förstod att det var bara att inse att han var 100nånting fattigare vilket inte borde betyda någonting för denna mannen(???). Så där gick vi fort som fan på väg till bilen och jag hann inte gå och kolla på smycken till Kathe i julklapp för vi hade så bråttom så. Då stannar han vid en skyltfönster, ser en kofta han vill ha och går in och skall pröva trots att vi hade sjuuuuukt bråttom. Eller sjuuuuukt bråttom gäller bara om jag behövde uträtta något mindre viktigt som att fixa julklapp till någon men inte Daniel och ännu en kofta till HAN. Så när han prövar den säger jag att jag vill ha tillbaka min jacka, en tunn jacka som han har under och tar den. Han blir sur och jag blir glad och sen åker vi hem till mig och har uppesittarkväll. Dagen efter, på julfton går jag runt i lägenheten och letar efter jackfan men den fanns ingenstans eller ingenstans i min lägenhet utan Daniel hade tagit med sig den hem till sig utan att fråga of course för svaret hade varit nej. Jackfan, fanDaniel.

HattfnattDet här hända visst idag i händelsernas stad Göteborg och jag säger som pappa, säkert en kärring som körde, en kärring eller en gubbe i hatt. Hade han inte sagt gubbe i hatt utan man i hatt så skulle det finnas ytterligare två misstänkta, Peter Seipen och Papa Dee. Fast något säger mig att Papa Dee håller lite låg profil nu för senast han visade sig ute slutade inte kvällen riktigt som tänkt och alla pratade om det veckan efter. Det trodde jag aldrig om honom och hur tänkte han där frågade sig många och jag håller med för hur tänker man när man sätter på sig vissa plagg han bär. Fashionpolice eeeoooooeeeeoooooeeeeooooo.

Gottegäng:


En vacker dag

En vacker dag kommer Daniel åka på en snyting eller till och med få sig en riktig omgång så som han håller på. När vi var och handla på Coop i helgen ville han att vi skulle använda oss av självutcheckningen man kan göra om man har Coopkort men i med att vi (läs: jag, jag fick betala för kalaset och din glögg ligger fortfarande här och skräpar vad du nu skulle ha den till) inte hade det så fick vi ställa oss i kö med en kund framför oss och det passade sig visst inte. Här var man service minded sa han och sådant går an men när han säger hello piraten till människor med skyddslapp för ena ögat som verkligen såg ut som en farig pirat eller går fram till mörkhyade och vill ha BlackJackpengar på fyllan med motiveringen vi svarta (Daniel är från Thailand) måste hålla ihop och när tjejen som inte var pinnsmal trampa på hans lilla fot och han sa ajjjjjjjj, akta dig fetto och hennes pojkvän stod bredvid och såg inte lika glad ut. När denna dag kommer och om jag är med så tänker jag putta till Daniel så hans trillar så jag kan fly fältet.

Det närmaste han kommit är en örfil från en kompis som blev sur när Daniel fällde en kanske inte så lämplig kommentar om hans flickvän och en gång kom någon fram mitt på Avenyn och fråga om han fick pissa(????) på honom och då ringde Chippen vettskrämd till mamma, min mamma alltså, som åkte och hämta honom.

ישראל

Läser på expressen.se om Gaza-attackerna och dess kommentarer artikeln fått. Det är inte svårt att förstå de och även jag som sympatiserar med palestiniernas livsöden och alla civila som kommer till skada men jag förstår inte hur det kan vara så svårt för de som står på palestinernas sida att förstå varför Israel handlar som de gör. Jag är pro-Isarel, för att judar skall ha en egen stat men fördömmer allt våld mot civila. Både från Israels och Palestinas håll.

Efter första världskriget delades kontrollen över stora landområden upp mellan England och Frankrike och England kontrollerade landområden som bland annat inkluderade dåtidens Palestina av strategiska skäl som användet av Suezkanalen och oljeledningar som var dragna genom Palestina. Efter andra världskriget gick deras mandat ut och staten Israel utropades av David Ben Gurion och tanken var att judar skulle få ett land där de skulle få leva ifred. Palestina skulle delas upp emellan judar och palestinier och Jerusalem var tänkt att vara internationell mark. 

Efter förintelsen fanns det judar som ville bo i Palestina, det land som Theoder Herzls sionistiska rörelse drömde om att en gång kunna bosätta sig i men många ville bara åka tillbaka till sina gamla hem som visades sig vara bosatta av främlingar om det inte var helt plundrade och de var om möjligt mindre önskade där nu än innan och det fanns ingen möjlighet att bo där.  Många försökte emigrera till drömmarnas land USA men kvoten var redan fylld innan den knappt hade öppnats, många fartyg fick aldrig lägga till i land i de tänkta destinationerna för de inte var önskade där och det finns otaliga filmer när man ser halvt döda halvt levande judar som skriker och gråtar av förtvivlan och inte har någonstans att ta vägen.

När Israel utropades 1948 väckte det stor vrede bland arabländerna som förklarade krig mot Israel och Israel som var dömd till att förlora vann och därmed förökades deras landyta. I med långa konflikter och stridigheter så fördrev judiska bosättare araber och araber fördrev judar från deras landområden. Efter det finns det knappt någon början eller slut, Sexdagarskriget, Oktoberkriget, PLO, Hamas, premiärminister Yitzhak Rabin som mördades av en högerextrem jude som tyckte han var en landsförräddare när han gav bort landområden som var rättfärdigt tillhörde Israel, etc. etc.

Problematiken är stor, lösningen fruktansvärt långt borta men hur kan någon helt fördömma ett land som försöker skapa en trygg fristad för judar där de alltid har rätt att emigrera till vilket är väldigt aktuellt när antisemitismen vuxit sig stark i Ryssland, Baltikum och övriga östEuropa och helt stå på palestiniernas sida där det smälls fyrverkerier och delas ut godis när judar dödas.

Men vet ni vad vi gör, vi rådfrågar Fadde. Skulle verkligen inte förvåna mig om hans sitter med något billigt snabbkaffe från något skithotell i någon skitsmåstad där han jobbat som skitgästvakt för en skitklubb där han bloggar live och beskriver hur han skulle lösa situationen med ett enkelt 3-stegsprogram.

Down under

Ikväll har jag varit på bio fast själv utan Daniel för när jag skulle beställa och betala biljetterna så fanns det bara 3 biljetter kvar och det var utspridda vilket i och för sig är ultimat när man går på bio med en Daniel som har frågor om vem den gode, den onde och den fule är men i med att han sa att han skulle riga upp om en minut och först ringde efter en timme så hade jag redan betalt för en biljett, min och det fanns inga kvar. Väl framme på Biopalatset (våga vägra Bergakungen men varför dödade ni Palladium och varför visas inget på Draken längre om man inte får med skolan för att se någon film om en by som ligger i middle of nowhere i ett u-land där allt är helvete) stod det att det fanns 6 lediga platser men då hade jag redan käften full med popcorn och hade ingen lust att dela med någon.

Jag saltade dom så mycket att läpparna kändes sådär skrynkliga som händerna blir när man badat för länge och därefter svepte jag coca cola tills de blev normala igen. Såg
Australia och den var bra och lång och jag tycker om långa filmer om det är bra förstås så det var en lyckad bioupplevelse. Sedan gick jag till Ellens jobb och berättade att jag hade använt ett av hennes presentkort vilket inte glada den lille lobstern så nu får jag snällt punga upp och köpte med mig en hamburgare hem och här sitter jag nu helt proppmätt och tillfreds.

Filmen hade en lite släng av allt. Ville belysa den förlorade generationens barn, lite western, drama, thriller, släng in lite andra världskriget, humor och romantik så har man sammanfattat filmen i korthet och så fick jag gräta en skvätt.

Kärlek är så fruktansvärt vackert även om jag har lite svårt att tro på den där vansinnigt riktiga, lyckliga och ovillkörslösa kärleken här i väst om det är från en föräldrar till sitt barn, barn till föräldrar eller mellan syskon. Här är pengar vår Gud och lycka mäts i materialla ägodelar och sociala status och kärlek blir sällan ren utan mer ett livsviktigt bekräftande från varandra för att förstärka sin egen och sin partners självkänsla. Jag tycker liksom om att tänka eller vad det var Linda Rosing sa angående djup så jag tror jag slutar här.

Knep & knåp

Igår efter Daniel hade åkt så satt jag och pysslade ihop lite armband som jag skickade till en kompis idag precis som utlovat och till och med utlovat på fyllan för det är så jag jobbar. Inte jobbar som i jobb och profit utan att försöka få saker gjort man även lovat på fyllan. Samtidigt kollade jag på en av många julklappar jag själv klicka hem för att mamma sen betala, slog in och gav mig som var dvdboxen Förintelsen vilket jag velat ha hur länge som helst. Finns massa med annan film jag vill ha och nu när jag förstått mig på ebay, kanske lite väl för bra, och svenska internetbutiker inte har dessa så har en ny värld öppnats för mig.

Ikväll skall jag gå på bio med Daniel om jag får tag på honom. När man ringer hem till honom tar hans lilebror telefonen och innan man ens hunnit säga ens namn säger han han är inte hemma, jag vet inte vad han är.....klick tut tut tut.

Kastar in en favoritebild som gästat bloggen innan. Hehe alkoholfri cocktail precis vad de är...The Hives for president!:


Söndagsmiddag

Det är mat ropa mamma och när jag går in i köket ser jag vad som står på bordet vilket är kycklingsallad med ja kyckling då, sallad, körsbärstomater, fetaost, advokado och lite sånt men jag ser ingen mat. HALLÅ jag har inte så mycket till övers för varken frukost eller lunch men vart är min middag med kolhydrater, protein och framför allt fett? Så nu sitter jag här tre salladsblad, någon tomat och lite kyckling senare och funderar på att gå och köpa en pizza och undrar vad som hände med söndagsmiddag med oxfilé, potatisgratäng och rödvinssås som vi alltid äter eller mamma, Ellen och Becka alltid äter. Jag är en picky eater och tycker köttbitar är för maffigt ibland men det är mysigt att ha det framför sig och inte en fetaostbit som ligger där och kollar upp på en. Ja ni fattar...man kan inte säga så om en fetaostbit för det är ingen mat.

Fan vad många det verkar vara som var ute igår av mina kompisar....bitches hör av er nästa gång. Capisce.

Produktplacering

Sitter i mormor och morfars gamla fåtölj i vardagsrummet med Daniel och vi gick som sagt inte ut. Känns sådär för suget fanns där någonstans men kommer vara skönt imorgon. Däremot kan jag nog inte säga att jag tjänade in några pengar på att stanna hemma för vi har varit och köpt massa mys och så några trisslotter som blev fler efter vi förlora och förlora och därefter skulle Daniel ha mat och det var jag som fick leta ATM. Nu skriker chippenesen produktplacering till varenda scen i Mission Impossible 2 som jag inte ens vill se men när han skrek som högst var det reklam, ní vet en sån med rörliga bilder som skall skapa köpsug och gärna visa upp produkten de erbjuder.THANK YOU, PLEASE COME AGAIN.

Vad gjorde ni ikväll då? Inte röstade på Timo märker jag! Vaaa fan, han är så söt.


Chippen

Sitter och väntar på att Chippen skall komma. Alltså min Chippen, chippenes Daniel och inte landslagets Chippen och tur är väl det för jag har lite svårt för människor som tycker det är lattjolajbans att halvtrilla in på en intervju med halvmening. I alla fall Daniel kommer som sagt snart och vi tänkte först gå ut men det verkar inte bli så men man vet aldrig ur det slutar. Daniel ansåg att han inte hade några pengar och det kommer från en kille(???) som är 24 år, får en veckopeng på några tusen, får pengar när han behöver, jobbar men rör aldrig pengarna, köper hur mycket kläder som helst som en väska för 6000 tidigare i veckan och fick 10000 av pappa i julklapp bland annat. Aja, jag är inte bitter hehe.

Snart är det nyår och jag hade inga absoluta planer alls utan kunde lika gärna tänka mig att dricka fulbubbel som vissa kallar det och andra (jag) benämner som Guds gåva till människan, Törley, (hade Jesus kunnat göra vatten till bubbel hade det blivit Törley. Tänk om man dejta en kille som kunde göra vatten till vin då hade jag inte haft honom för mig själv utan mamma hade nog haft en liten crush på honom med) och slevat i mig löjrom, creme fraiche och rödlök och då med inte fått någon nyårskyss. Nu skall jag i alla fall till Kaka, min bästa kompis när jag var liten med Daniel och annat folk jag inte känner men kommer känna innan tolvslaget of course och det skall bli väldigt kalas alltihoppa.

Förra året blev jag lite kanoners och Alex prata inte med mig dagen efter, ett annat satt jag och färga håret på tolvslaget och när jag gick i nian skulle alla ha med sig egen dricka och jag kom dit med några flaskor läsk. Poletten trilla ner några år senare vad de mena med dricka för övrigt.

Postkodmiljonen är på i bakgrunden och när Långe Lundh och Patrick Ekwall sprang in såg det väldigt roligt ut i med att Patrick Ekwall inte är speciellt lång. Ungefär 150 centimeter precis som vår gran hemma hos mamma. Granen är verkligen så kort, man la den över ena axeln och bar upp den och satte i fem kulor och så var allt klart. Apropå korta killar så är kortErik med i Körslaget. Vem var det som började kalla honom snyggErik? Den personen borde man ta ett snack med. Älskar för övrigt att varje kör har en snygging, några tjockisar, ett halvt dussin oldies och självklart några bögar.

Jag, mamma, Becka, Ellen,Elin och Chippen kolla på uppesittarkvällen med Lotta Engberg och Bingolotto. Hade fyra lotter, vann en hundring och började ringa in när vi hade fem i rad fast hade det på fel bingo, vi ville inte vara traditionella och råkade spela fel bingo. Men min fundering eller fråga angående Bingolottos uppesittarkväll är när fan började hela svenska folket bry sig om Christina Schollin och gänget.

Nu köööör vi

Hello lobsters! Hoppas eran jul varit bra, julskinkan god och bakfyllan idag inte är överdjävlig. En kille jag prata med igår tror jag inte kan skriva under på ovanstående punkter då han var apfull igår och antagligen apbakis idag, strömmen gick i delar av huset så de fick laga julmat i micron de tog ut och ställde på altanen och en värmeplatta vilket gjorde att hans morbror blev rabiat och där har ni det. Bakfylla, microvärmd skinka och en rabiat morbror är inte det som vanligtvis brukar gå under benämningen god jul.

Två läsare (hehe....kompisar så därför de fråga) undrade om jag levde och visst gör jag det. Har bara blivit så orkeslös så att att skicka ett sms tar en dag för mig, om jag skall duscha behöver jag planera det i dagar, att sätta på datorn tar mig någon timme och skriva ett inlägg verkar ha tagit en vecka snart men här är jag så misströsta inte. NUUUUU KÖÖÖÖÖR VIIIIII........men vi börjar imorgon.

Årets julklapp får bli spolarvätska (!?!??!?!!?!) som Daniel gav till mamma med motiveringen det är alltid bra att ha.

Mani

Har varit lite smått apatisk de senaste dagarna och trivts bra med att stirra in i väggen i mitt rum men har varit tvungen att förbereda mig för ett föredrag vi hade i skolan igår och så besökte jag frisören i ondags. Blev fruktansvärt imponerad över resultatet för hur i helvete kan man misslyckas så mycket och jag som är ganska mesig  när man sitter i en frisörstol men sa att det här inte okej och de fick göra om två gånger och när de fortfarande inte var okej orkade jag inte vara kvar längre. Det tog fem timmar och jag hade klarat av att fucka upp mitt hår mindre med H&M:s egna blekningsmedel eller dylikt. TOVE GÅ INTE DIT!!!!! JAG TAR TILLBAKA ALLT JAG SAGT!

Idag mår jag bra trots fult hår och känner mig på gränsen till manisk vilket inte är helt hundra heller. Det är då jag vill ge kärlek till alla, krama främlingar, le mot alla och går fram och ger tips i affärer om något de tänker handla trots att jag inte har någon annan aning. Sist var det en ögonfransböjare som jag sa var dålig, min syster använde den och hälften av hennes ögonfransar åkte av sa jag och blev lite smått förvånad själv. Ööööh, va.

Lite efter kanske men BlondinBellas lilla tvprogram om henne själv är humor. Allt hon säger låter inte alls konstlat och jag älskar att hennes pojkvän (chilla med armövningarna) sagt två ord och då snacka Norrlandspojken stockholmska. Människor, människor.

Määäärrrrrryyyy me

And that's why I love:


Licens to kill

Fadde ger sin syn på "skoattacken" på Bush och visst låter det som om han skulle klara det bättre själv. Enligt han själv d.v.s. Är lite nyfiken hur han skulle försvara en president eller kändisarna han gör för vad kan ha licens för.......öhhh......en batong?

Scien(ce)tologi

Det skall redovisas ett grupparbete om populärkultur och religion och dess efterspel och i med att jag är självständig (tycker alla andra är idioter så det kan kallas samarbetssvårigheter) skall jag göra mitt ensam och får mer jobb att göra så skall snart in till stan och gå runt bland religiösa samfund och fråga lite. Skall ta en sväng förbi Scientologikyrkan nu när jag vet hur det är och är redan upphetsad (öööhhh....). Man har juh lixsom fått en bild av att de charmar en första gången och gör att man skriver ner namn, adress, bankokontonummer etc. och sen är man fast for ever and ever men vad gör man inte för att få träffa Cruise.

Jag är lite sugen på att skriva på det
här kontraktet då behöver man inte undra över vad man skall imorgon eller dagen efter eller om 12 000 år. Ja menar skriva på för en miljard år och tjäna 50 dollar i veckan blir ganska mycket i slutändan.


Inte dum inte

Fyra Barbaböcker senare så är jag free. Eller det var två stycken med två berättelser i vardera och det är därför hon alltid väljer dom för hon brukar få två böcker läst och genom detta blir det fyra så jag är inte dum inte som kommit henne på spåren (eller som jag ser ut) och Jullan heller som kom på systemet.

Hon hade skrivit på sin hand, dock felstavat, när jag skulle komma ikväll och 1. det kan vara bra, jättebra eller 2. skrivit upp tiden som andra skriver upp när jobbet börjar.

Rabiat

Passar barn och med de är och leker gurragömma sitter jag här inne vid datorn, där det är varmt och har E! i bakgrunden så allt är som det skall när man passar barn. Men ärligt talat så var jag iväg och köpte pizza med minstingen i ena handen, flicklampa i handen och med kopplets till Charlie som slet sig och var jättejobbig denna gång och sen på tillbaka vägen hade jag sex(!!!!, fatta hur många vi är, alla skall självklart ha en egen och sen blev 3,5 kvar) pizzor och dricka med mig så jag är kall och slut. Vi gick förbi en rabiat schäfer som borde skjutas på helt allvar. Huset där man kan svänga höger först efter man svängt in innan f.d Hovåsboden (är ni med?) var helt galen och jag Julia blev helt livrädd medan jag sa att det inte var någon fara medan jag halvsprang. Skulle allt ta ett snack med kärringen och gubbskrället i det huset om det inte var för att då skulle jag vara tvungen att ta mig förbi hunden och no can do.


Vettigt

Tycke det här är en vettigt inlägg i debatten om utseendehets. Det finns så många vackra tjejer som bara är det, vackra. Kan allt om alla krämer, kläder och kräkmedel och dessutom vara lite social och gå ut bland folk och ha fyllediskussioner men de är så fruktansvärt talanglösa. Och ännu värre antagligen väldigt olyckliga.

Santa Musselasse

Idag är inte egentligen lucia utan en dag då alla delar med sig om sina hemska luciaupplevelser. Jag har egentliga inga förutom när mamma och pappa skrattade åt mig för alla andra gånger har jag varit tärna, gärna varit lucia men inte så att jag dog att jag inte blev det. I nian var man tvungen att bli nomierad av någon annan i kören och lucia kunde bara vara någon i kören så dagen innan valet så ökade antal medlemmar i kören markant och jag var en av dom. Jag räckte upp handen och sa jag vill nomiera mig. Man kan inte nomiera sig själv svara Musselasse (man kan bara inte tycka om någon som självmant valt de namnet och alltid hade bonge) men då fick han svar på tal, typ. Sophie nominera mig, jag henne, ingen vann och de flesta hoppa av kören samma dag precis som det skall vara och jag var en i den skaran.

Jag skulle ändå aldrig ha orkat ta mig till repititionerna för det är sån jag är. Kom inte på teaterns heller alla gånger och då fick vi ledigt i två veckor från skolan men min roll var inte så svar som sagt. Duva och trashank, en replik och blev struken från den scenen för jag började skratta åt Tengil som då skratta åt mig och då var inte den spännande scenen så himla spännande längre. Inte för jag tror att man blev speciellt rädd av att se
Katla (men fan vad rädd man blev som barn när mansåg filmen, eld och sådant, scary shit) som var gjord av lite gröna kartonger.

Bring it down

Doktorsbesök numero uno är överklarat och nästa är 15:00 så vad sall jag nu? Plugga....njäää....sova...mycket möjligt så jag inte sovit en blund inatt....nätshoppa....får inte.....träna....inte gjort på en vecka så väntar tills söndag och då fan.

Hade tänkt att gå och se på basket ikväll eller snarare se på Emil. Emil som min kompis Emil och inte någon som jag vill titta in för han har flickvän tror jag. Hade det sist och jag har inte ens msnat med honom på en hel månad så jag vet inte vad som händer men nu så skall jag vara IKEAvakt och vänta på att möbler skall komma och de kan komma så sent som 21:00 (????)

www.retuscheramig.se

RetuscheraMig.se

Till och med mitt otränande öga ser juh att bilderna på bloggisarna är bananas retuscherade. Jag tycker faktiskt sidan är hemsk, yta är yta och bara yta. Förstår ni hur jag menar? Alla vill väl vara så fabulous som de bara kan men någonstans går väl gränsen och den går typ där.


Wicke Wiklund

En sak till. Hans Wiklund som filmrecensent är juh ett skämt. Undrar om han ens läst en endaste poäng filmvetenskap? Inte för att man behöver det för att kunna och fílm och inte för att jag läst det och antagligen är vääääldigt medioker men han är KATASTROF. Den här filmen får en trea, var nere på en etta men blev bättre. Minus för Will Smiths unge som var med. Synd att han inte dog.

Älskar hans försök till att kamouflera att han inte har alla hårstrån på hjässan (bildligt och bokstavligt talat) men han är inte ensam. Trodde han som sitter i kassan på Världskulturmuséet ibland alltid bär kippa tills förra veckan då jag tog en ordentligt titt och såg att det var en kall fläck. Sexy...Och vinnaren är.....trumvirvel....


Lucia

Lucia på lördag och vad gör jag då, jo passar barn. Inte mig emot så, att det just infaller på lucia för jag har aldrig firat lucia speciellt inte som liten när man var tärna (och aldrig lucia. Älskar när en tjej i min klass, Maria, blev lucia för högstadiet och Alex tyckte det var fy skam och då sa han att om hon skall vara det kan väl lika gärna Carin var det och så la han av ett apflabb. Sedan märkte vi att de satt bakom oss och minuten senare fick jag på in på lektion med dom. Alex gick i en annan klass under högstadiet så där ser ni hur han kunde sätta mig i skiten), stor på lussefest (eller lussevaka heter det så) eller som en tönt som går runt med glitter i håret oavsett ålder (syftar då på de som är 15 år och uppåt som har det bara för att de kan).

Vi, syskonen Braun, brukade lussa för mormor och morfar när vi var små och det ser mysigt ut på bilder i alla fall men när jag blev stor nog att överraska mamma och pappa själv hitta jag inte mitt vita, fin lucianattlinne men en lång svart klänning och att den är lång är väl det viktigaste....eller....och istället för lussebullar och pepparkakor så tog jag knäckebröd (?!?!?!) så de skrattade åt mig och sen slutade jag upp med det. Tror jag gick i sexan...hehe.

Undrar hur många pojkvänner som blir uppvacktad av deras flickvänner i något sexigt, raffigt luciaset. Är det töntigt, sexigt eller beror det helt på om tjejen är snygg eller inte? Elita ja tack, men andra njaaaa:Mamma ser allt

Fadde är orolig över att hans mamma ser alla artiklar (för de är trots allt ganska många i diverse blaskor) om att han byter tjejer varenda vecka (eller kan de vara att de byter ut honom efter en vecka?) och han är orolig för att hans mamma skall se det. Jag tror han kommer åka fast i med att 1. han bor hemma (tack för att du får mig att inte känna mig misslyckad, evigt tacksam) och 2. han sätter med all säkerhet upp varenda bild, notis, artikel, utelistor han hamnar på, ja allt, på väggen där hemma. Säkerligen inrammad och med glitte och blinkande lampor runt.

Googlade Fadde Farwich pimp och hitta denna. Gammelbild och gammelartikel men kul att det kom upp något:


Foxy


Mirror mirror, where's the crystal palace

Siiter och fortfarande och funderar på hur mamma tänkte tidigare idag och när jag kommer överfund med detta så har jag ett Nobelpris i fysiologi att inkassera men jag vill gärna ha ett finger med i spelet när det gäller bordsplaceringen. Tänk er att bli utsedd till en av de mest banbrytande forskarna i sitt ämne och sedan sitta bredvid kungen. Där kan vi snacka om kontraster. Ja menar kungen är juh inte bara dum han ser juh verkligen ut som något av det osmartaste som gått på denna jord sedan vi lärde oss ja ta oss på land och gå.

Hittat The Sad Songs Channel på youtube och det är perfa för alla som tycker synd om sig själva och vill (och bara kan gråta när de hör ledsam musik och verkligen försöker klämma fram tårarna och sedan öser de bara ner och kan inte sluta och det är sååå synd om en. Jag är inte en av dom men det finns ett avsnitt ur Save the Last Dance som var min favoritefilm när jag gick i nian där jag alltid grät till ett avsnitt där det är sorglig musik och där satt jag och spelade fram och tillbaka för höra den snutten på 30 sekunder och böla ihjäl mig. Självömkan är underskattat...hehe) tycka synd om sig själva. Ser att jag i princip redan har alla låtar som erbjuds där på min mp3...ojdå...
den här, här och så finns det den här, klassikern, till Romeo och Julia, ååhhh, världens bästa, Kate Bush, varje lista har en Madonnalåt, älskade älsk....ja ni förstår. Min mp3 tar typ 5 låtar så det finns ingen plats för partajmusik där verkar det som och absolute adrig housemusik.

Ingen kan nog vara så glad som hon över detta. Han kommer säkerligen bli en tillgång för laget och hon med...hehe...får man skriva så? Jodå....sorry B.

Lilla gumman hur tänkte du nu

Lilla gumman hur tänkte du nu vill jag fråga min mamma nu. Eller jag har och med andra nästan liknande ord och kan ha låtit lite arg.

Tänk er följande: ni har inte sovit en blund på hela kvällen och försöker sova i några timmar efter ha sett synska Sylvia Brown som gäster Montel varje vecka till alla som frågade om de borde satsa på skådespelare eller musikkarriär och hoppa av jobb och sådant så svara hon ja till alla utan en, hon skulle börja med reklam istället. Hon såg en kille som kommer bilda band med 4 andr och när hon frågade vad han spela var det någon specialtrumpet så det kommer bli ett livat band.

I alla fall mamma jobbar på ett sjukhus, ni vet sådana som tar emot sjuka där ambulans åker med blåljus på och barn föds. Hon säger att doktorn kan nog klämma in mig idag så slipper jag ta mig ditt åtta imorgon så jag hoppar i klädern som ligger närmast och tar med mig nässpray som hennes chef behövde. Dom jobbar på ett sjukhus, men sjuka och så, cancerpatienter och för lama att gå, blinda att se, döva att höra igen....typ...så jag tänkte okej men jag gjorde det. Kommer fram och hon säger att han ville ta en ordentlig titt så jag skall komma imorgon istället så dit har jag åkt för överlämna två par nässpray och tro fan jag blev förbannad.

Ringde min frisör (hehe som om jag skulle ha EN frisör....jag ringde dit jag färgar håret så det får bli julklapp numero duo till Daniel för fan vad han klagat men han har nog rätt man kan inte tala om utväxt längre, inte kunnat göra på månader utan det är 50/50 som den där klubban) och det hade tid på onsdag så det kunde jag inte heller göra och precis innan jag gör ger mig mamma mig en tjugolapp och två kronor och säger det var de enda kontanterna jag hade plånboken (hallå ge hit kortfan då...hehe som det skulle hända)
Okej, men vad skall jag med dom till?
Du får dom.
Men till vad?
Här.
Jag vill inte ha dom
(är mina dialoger totalt menlösa som Katrins med henne och farmorn eller henne och pappan. Men i och för sig så har hon väl 20 000 läsare om dagen så något rätt måste hon ha gjort. Ja gifte sig med Schulman) och så satte jag mig på vagnen hem och funderade på en tjej var semihandikappad eller finaldumihuvudet. Så nu är jag hemma, förbannad men ändå kontrollerad....lite småharmonisk jag är en typisk grön shaktimatta.

God natt.

Tillägnar denna låt till mamma fast tvärtom:


Självkänsla NU

Undrar vad det kostar att hyra in Blondinbella för en dag eller för en halvtimmesföreläsning? Mycket borde jag för tjejen är innovativ utan helvete. Utdrag från dagens föredrag/föreläsning/ME ME ME ME/eller vad hon kallar det för:Målmedvetenhet
Självkänsla - jantelag
Hjärta
Kanelbulle
Snigel
Hjärta
Hjärta

Väntar med spänning på tips som hon brukar bjussa på (helt gratis, ge till de fattiga är grundtanken) ibland. Som vad man kan göra när man är uttråkad - sortera papper, trött - ät en apelsin, känner sig låg - säg till dig själv att du duger 10 gånger på raken, vill göra bort sig - gästa Debatt, etc etc.


Hero

Har slagit in paket tills nu (och gjort tre armband som blev fel som jag då klippte sönder och nu har raderat ur mitt minne. Försöker man sig på något mer avancerat än 1+1 går det åt helevete) och har börjat få någon fetisch för detta. Det som alltid varit tråkigt och skall ha gått på fem snabba är nu kul och jag som knappt har något att slå in har hållt på med stora röda rosetter, smällkarameller och för mig avancerade tekniker så nu är jag redo för uppblåsta badbollar och hämtstifsapparater.

Köpt en (två Daniel, två) present till Daniel som även den fick massa kärlek (inte sååå...) med fint papper (d.v.s som innan skulle vara allt annat papper än Metrotidningen) och sådant så nu kommer jag inte kunna sova för jag kommer ligga och tänka på mig stora, fina och dyra present du skall inhandla åt mig. Han var på julfest med jobbet förra veckan och det var visst väldigt lyckat och kortet hade varit framme många gånger. De hadepåmint honom om det föregående dag och skrattat åt honom och inte för att han hade spenderarbyxorna på och skulle bjuda allt och alla utan för det var gratis dricka som inte bara var Julmust. Gotta love him! Nu har han i alla fall en ny iPhone som inte skall dödas genom att kastas mot en garageport när han surar över att mamsen inte vill göra något tal åt honom (ni tror väl inte Obama skriver sina egna tal) och han har abonnemang....HALLELUJAH! Känns det inte lite 90-tal att ringa upp och säga ring upp mig jag har inga......piiiip tuuuut tuuuut tuuut? Eller vad vet jag när fick jag min fräscha, rosa (vilket var viktigaste av allt och då var jag addicted to snake) Ericsson egentligen? Den dog rätt snabbt då jag fick för mig att
Pauls saliv var skotten som dödade JFK så jag, mitt OCD och mobil åkte hem och så tvätta jag den....med tvål och vatten som man skall och den dog, jag grät, fick en ny nästa dag och så var allt som vanligt igen.

Bädda in

Jag hatar honom fortfarande men det här är bra skit. Bädda in (som det heter på svenskyoutube):


Lovely, LOVELY, L-O-V-E-L-Y

Jag har haft världens bästa dag och det betyder mycket om det kommer från mig. Dagen behöver dock inte innehåll något extraordinärt för ja det handlar om mig men jag har haft det underbart med pappa. Grät bara en tår som jag tog bort innan den knappt hann nudda min kind då vi pratade om skilsmässan som jag kom över innan den ens inträffa i princip det är bara synd att pappa är så bitter på mamma och att vi inte kan umgås allihoppa på jul, inte som en familj, utan som två föräldrar med tre gemensamma barn men men. I alla fall pratade vi om varför de skilde sig och pappa sa att det inte var mitt fel men min sjukdoms fel. Jag var nämligen helt rabiat OCDare som inte hade några tankar på att försöka rebellisk utan var helt överhemsk men på andra grunder. Though love hade inte fungerat där och mamma älska ihjäl mig och se så normal jag är idag....eh.

It's a beautiful day (tack Bono)

Jag skall iväg på äventyr med pappa nu och såhär glad har jag inte varit på en vecka i alla fall, sedan jag kom hem efter hängt med Nickie hela dagen förra veckan. Är pepp som tjejen jag vill gifta mig med skulle säga....she´s a doll och har självironi och allt det där utan att ha så mycket att de slår knut på sig och egentligen bara kommer fram som jag är snygg, pöbeln (alltså vi) älskar mig, de genuina människor på Stureplan älskar mig och summan av kardemumman är att jag är den mest genuina, vackraste bloggaren på jorden och det är inte illa pinkat.

Tänk om jag vore något av dom...jo jag bloggar...men med så många bloggar som finns i Sverige har genomsnittsbloggen två läsare. Typ mamma och någon som hatar dig. Jag har pappa pch någon som hatar mig...hehe.
Vem var du som bodde 50m från mig i Sisjön?

Och Alex ingen adress inga klappar och tyvärr kan inte Pelle vara där och slänga på sig en beigejacka och leka jultomte. Älskar dig!

Sweet

Fredrik Virtanen förlorar 1,6 miljoner på ett år efter dåliga affärer på börsen och skriver en bok om det. OOOOKKKKEEEEEEJJJJJ.....bryr sig någon verkligen? Han, Fredrik Virtanen, killen med ett utseende bara en mor kan älska (valde den mest representativa bild jag kunde hitta, helt objektiv) om ens det(?) som förlorar 1,6 miljoner och sen skriver en bok om det. Att läsa en bok han har skrivit ligger nog längst ner på min prioteringslista ungefär där man kan hitta fira nyår på Chez Amis och bli drogad, bli tillsammans med någon från Norrland igen, umgås med någon som stammar (jag och Daniel brukade alltid hjälpa henne med orden men orka vara trevlig när världen inte direkt väntar på en där ute och man gärna vill uppleva någonting mer i ens liv än att höra en mening från henne) eller vara inlåst i ett rum med de två indiska tjejerna som var med i Sweet 16 som visade på MTV idag.

Ohlala

Jag håller på att få semirycket på min mamma nu som heter tiden håller på att väsnas från köket. Nu snackar vi inte om julstök, lussebullar, knäck, pepparkakshus eller dekerationen för min mamma är Grinchen och vill inte ens ha julgran och jag bryr mig faktiskt inte så mycket i år. Vi kommer knappast dansa runt granen för det är lite svårt när man är fyra max fem personer och julklapparna under kommer se ganska fattigt ut och dessutom har jag nästan klickat hem allt jag skall få för jag jag litar inte på andra. Sedan kanske jag inte skall lita på mig själv heller för efter att ha sett Vakna med the Voice och när Jakob prövade Shaktimattan och började apflabba efteråt så skall jag ha en sådan. Eller jag har men får inte öppna den förens på julafton. Skickade nog tre mail då jag ändrade mig om färgen hela tiden mn kunde välja mellan grönt eller orange vilket känns väldigt underbart 1960-70tal och jag kunde inte bestämma mig om jag ville vara harmoniskt grön eller energifull orange så jag vet inte riktigt när de tröttnade på mig och vad jag får. Kommer bli som julafton på julafton....ohlala. Jag vet att ni vill ha den...hehe:


I <3 Colbert

Hur bra Kanye Wests musik är så är han en ignorant djävel med storhetsvansinne och därför älskar jag Stephen Colbert.

Artikel?

Den här tjejen har lagt upp den här artikeln? Är det ens en artikel, borde det inte finnas ett minsta antal ord för att kallas det och helst vara mer än tre ord? Om Bechets snygghetsfaktor är 10 av 10 så skall ni veta att han är ännu trevligare.


Vintage

Vintage.

Old School Laguna Beach visas på MTV om eftermiddagarna och man är inte speciellt förvånad över att bibeltjejen, tjockisen (som skulle varit så söt utan de där extrakilon hon bär på....som alla andra tjockisar), Jessica, Dieter eller han som tror han skall förändra världen till det bättre genom att ha modevisning för några truckerkepsar fick en spinn-off men varför inte KRISTEN OCH STEPHEN. Nu gick det juh i och för sig bra men om Lauren inte hade delat lägenhet med Heidi hade väl Lauren och Whitney stickat tillsammans på lördagskvällarna.


Vaken

Jag har inte dött om någon (någon....hallå?!?!?!?) oroat eller hoppats det, inte heller tagit en pause eller någonting om att jag inte har någon inspiration för vilken inspiration skulle jag ha slut på? Den då jag snackar skit och om mitt så kallade liv....ich don't think so. Däremot har jag varit trött och nu är jag vaken.

What a wonderful day

Idag har jag lekt med Nickie och förutom att jag kom några minuter försent så var det helt perfekt. Jag som inte tycker om att fika hade min bästa fikavistelse ever och vi var där i flera timmar för att sen hälsa på Sarah på hennes jobb. Därefter fortsatte mitt flyt och boken jag väntad på i tre veckor hade äntligen lämnats in till biblioteket så nu slipper jag sitta där och uggla utan kan vara hemma i myskläder och se hemsk ut.

När jag väntade på vagnen hem höll jag på att leta efter mitt bankomat kort för se om det var med i med att jag bara kastar ner allt i väskan utan att bry mig om att det finns något som heter plånbok. Jag letade och letade men hitta inget, såg vagnen komma och fortsatte leta, dörrarna öppnades och jag letade, dörrarna stängdes och jag hitta det och sprang fram och tryckte på knappen och pärleporten öppnades och jag kunde ta mig hem. Lite som på Fångarna på fortet när jag höll på spänningen och klarade det precis.

Daniel ringde precis och undrade om vi hade någon mobil till honom för han har nämligen inte lärt sig hur man kastar saker i väggen utan att de går sönder utan att det bara hörs. Nu kastade han i och för sig föremålet i garagedörren för han var sur på sin mamma så RIP iPhone och hello tegelsten.

Lillepluttlandet

Jag kallar Sisjön för lillepluttlandet för allt är så litet där. Den stooooora lekplatsen är inte så stor efter man gått och blivit tonåring utan då är den en sandlåda med en ruschkana, gungor och lite grejer man kan hänga och slänga sig i. Martin som bodde längst ifrån mig tar det fem minuter för en att gå men när var mindre var det en evighet. Dessutom ser alla hus likadana ut fast med olika färger och allt är så på varandra att ens grannar bort nästan i ens hus och vice versa. I fredags skulle dom tända granen på gården vilket visade sig vara ett träd på 5 meter.Jobbigaste jobb

Sveriges svåraste jobb? Jag är inte avundsjuk men å andra sidan tänk hur många övertidstimmar hon kan ta ut.

Idag var det drömsekvens 54020200550 i Våra Bästa år.


Orginal

Känner mig hur trött som hest trots att jag i princip sov hela söndagen och inte gjort allt för mycket av nytta idag förutom att träna. I lördags när jag var hos pappa så gled jag ner till Daniel vilket inte ens tar en minut så jag höll honom sällskap när han rökte och så bestämde vi att vi skulle gå ut och ta vägen via mig så jag snabbt kunde hoppa i någr andra kläder- Väl hemma oss mig drack vi några glas och började diskutera (läs: tjafsa, småbråka) och kom verkligen aldrig iväg. Eller vi kom iväg men ungefär två timmar senare än tänkt och gick till Bliss för att vara där ett tag och sen till PUSH. Skall inte vara en såndär som säger att Göteborgs uteliv är tråkigt, känns inte lockande när det är kallt och regn och det är samma personer ute hela tiden men det är faktiskt sant. Eller i lördags var det inte ens samma personer ute vilket gjorde det hela tråkigare fast jag och Daniel hade kul. Han var riktigt kalas och när vi skulle åka hem tyckte han det var en bra idé att ringa på en massa olka porttelefoner för att skrika håll käften och djälva fitta. Han är ett riktigt orginal.

Ikväll blir det Färjan med Håkans och hans problem med att de är på finskt vatten för vem fan ivll betala finsk taxa. Hehehe....kärlek, undra han splittar notan på första daten som en gentleman.