What a wonderful day

Idag har jag lekt med Nickie och förutom att jag kom några minuter försent så var det helt perfekt. Jag som inte tycker om att fika hade min bästa fikavistelse ever och vi var där i flera timmar för att sen hälsa på Sarah på hennes jobb. Därefter fortsatte mitt flyt och boken jag väntad på i tre veckor hade äntligen lämnats in till biblioteket så nu slipper jag sitta där och uggla utan kan vara hemma i myskläder och se hemsk ut.

När jag väntade på vagnen hem höll jag på att leta efter mitt bankomat kort för se om det var med i med att jag bara kastar ner allt i väskan utan att bry mig om att det finns något som heter plånbok. Jag letade och letade men hitta inget, såg vagnen komma och fortsatte leta, dörrarna öppnades och jag letade, dörrarna stängdes och jag hitta det och sprang fram och tryckte på knappen och pärleporten öppnades och jag kunde ta mig hem. Lite som på Fångarna på fortet när jag höll på spänningen och klarade det precis.

Daniel ringde precis och undrade om vi hade någon mobil till honom för han har nämligen inte lärt sig hur man kastar saker i väggen utan att de går sönder utan att det bara hörs. Nu kastade han i och för sig föremålet i garagedörren för han var sur på sin mamma så RIP iPhone och hello tegelsten.

Kommentarer:
Postat av: Nickie

Jag gillar egentligen inte heller att fika, är för rastlös för det (dock går vin alltid bra, konstigt nog) men idag var super trevligt och timmarna sprang iväg. 5 armband är nu på, Adam fixade bara en, för stora händer. Ska be min mor imorgon. Älskar dem och kollar på dem hela tiden. Puss

Postat av: julman

omg ja! den är såå god. KUNDE vara lite starkare dock. det är SIA som gör den. puss min kära

2008-12-05 @ 13:30:49

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback