SKRÄPJOURNALISK

Jordan med son

Jag vet inte ens vad man skall kalla det, SKRÄPJOURNALISK är en väldígt underdrift. Snubbla över en bild på Jordan och hennes gravt handikappade son och kom och tänka på när Vecko Revyn för några år sedan publicerade en bild på Jorden hennes son och styvpappan Peter Andre och skrev något liknande med att barnet borde gå på diet. Då är man inte ens oproffsig på sitt jobb utan osmaklig med. Såhär ser Jordan och hennes son ut för ett tag sedan.


Ännu en sömnlös natt med Kate Bush och Tori Amos

Ännu en sömnlös natt med celebert sällskap i form av Kate Bush och Tori Amos, kvinnorna i mitt liv om jag själv fick välja (förutom mamma). Deras musik återspeglar livets vackra och tragiska tillvaro som ofta känns så påtaglig.

Kate Bush
Kate Bush - Running up that hill, under the ivy, walk right down the middle, not this time, breathing, bertie, a coral room

Tori Amos - Tear in your hand, winter, little earthquakes, father Lucifer, cloud on my tongue, precious things, mother, spark, amber waves, a sorta fairytale, caught a light sneeze, kissing in the rain


Två av Potter karaktärerna dör i sista boken

Lida - filmen

Två av karaktärerna i Harry Potter böckerna dör i sista boken men författarinnan, JK Rowling, vill inte avslöja vilka för att slippa hatbrev. Tänk om någon gör en Kathy Bates i "Lida" (bilden, som för övrigt är bra, "Denna Oscarvinnande psykologiska thriller, en av tidernas största skräckfilmer någonsin, kommer garanterat att få ditt hjärta att hoppa över några slag. Oscarsvinnande William Goldman (Alla presidentens män) står för manuset och Rob Reiner (På heder och samvete) för regin. I rollerna ser vi Kathy Bates (Titanic) och James Caan (Gudfadern) i en Hitchcock-liknande katt-och råttalek mellan två sluga motparter – en slipad som en diamant och en slö som en slägga. Författaren Paul Sheldon (Caan) minns inget av snöstormen som fick honom att köra av vägen och inte heller minns han hur han återfick medvetandet. Han kommer bara ihåg att han vaknar till liv hemma hos Annie Wilkes (Bates) – en fanatisk beundrare som bestämt sig för att göra sin favoritförfattare till sin egna fånge – i resten av hela hans "cock-a-doodie"-liv, som hon uttrycker det!"
http://www.cdon.com/main.phtml?navroot=902)

Kändisar jag är trött på att alltid se överallt i media

Chloë Sevigny

Det finns några kändisar som jag inte kan bry mig mindre om vad dom gör, har på sig eller dejtar. Till dom tillhör tvillingarna Olsen på första plats och Jennifer Aniston kommer snart därefter, Mischa Barton, Nicole Hilton, Sienna Miller, Nicole Kidman, Britney Spears, Christina Aguliera, Star Jones, Sharon Stone, Eva Longoria, Teri Hatcher, Duff systrarna, listan kan göra milslång. 

Men gärna mer om: Natalie Portman, Chloë Sevingy(bild), Selma Blair, Christina Ricci, Ashlee Simpson (jag vill fortsätta följa hennes utseende förändras, snart kommer hon se ut som LaToya Jackson), Victoria Beckham och Kristin Cavalleri (och alla andra från Laguna Beach).

De andra inläggen jag skrivit är för utlämnaden....

De andra inläggen (i min andra blogg) jag skrivit är för utlämnade för att publicera ännu, för att göra det måste jag vara übermodig eller flytta utomlands långt lååångt borta.

Lista!!! Kopiera gärna - från min "fd anonyma" blogg

Vem såg dig senast gråta?
Vilka produkter sminkar du med?
Är du kär?
Pratat med någon medlem i familjen idag/senaste veckan/månaden/va fan har du ingen familj?
Och så vidare, listor med tusentals frågor som kopieras av alla och läggs upp i massexemplar här på bloggarna är irreterande och tråkiga, släng till med "vem är du otrogen med?", "skulle du döda någon för 200 miljoner?" istället så man inte somnar innan man läst igenom det som står. Lev ditt liv istället för fyll i en massa toklånga listor med onödiga frågor om hur du levt det liv.

Förstår inte riktigt varför jag skrev den i min anonyma blogg, inte så att mitt hat för listor är något topphemligt. Skriven 2005-nov-05 03:02:28

Sell out?

Jag funderar lite högt hur mycket man kan (och vill, och vem fan som bryr sig?) avslöja av sitt liv och sitt inre utan att vara en sell out? Räcker det med ytliga skriverier om vad man gjort under dagen, ätit, vill köpa och sedan lägga upp några bilder på det. Är det intressant? Eller skall man avslöja ens djupaste, mörkaste och kanske mest pinsamma hemligheter som man egentligen inte alla gånger vill blotta?

Ta några av våra kära dokusåpa-kändisar som exempel när det gäller att blotta sig. Linda Rosing gick ut i pressen med att hon knarkar för allmänheten ochdet gav den effekten hon ville ha. Polisen skuggade henne och inga langare vågade sälja till henne och därmed så fick hon inte tag i några droger. Carolina Gynnig (som jag för övrigt tycker om) skrev om hennes ätstörningar i hennes bok "Ego Girl" och så länge hon berättade om hennes bulimi som något som varit så är det inte lika avslöjande som att blogga om något liknande utlämnade när det handlar om nutid.
Hur mycket man än vill förneka det så finns det faktiskt en anledning, även om dom kan vara olika från individ till individ, varför man bloggar för världen (även om det inte är en enda själ som läser den) och inte skriver i en rosa dagbok med lås som ingen som inte har nyckeln kan läsa (eller ett gem att lirka upp låset med).

Jag har funderat lite om varför jag bloggar och sorgligt nog (kan det anses) så är det nog för att den slår ett slag för den lilla människan och hennes chanser. Med en förhoppningsvis blivande framtid inom media och journalistik  så kan jag faktiskt hoppas att någon skulle trilla över min blogg och tänka "aha hon kanske kan bli nästa Linda Skugge" (om man bortser från det faktum att jag inte vill att någon skall missta mitt hår för en svart mopp och att vi inte delar samma åsikter, thank god). Alla djävla mode-bloggar får en massa jobberbjudanden en stup i kvarten och vad kan dom förutom att klippa och klistra in lite bilder och skriva "detta är snyggt" så varför inte jag tids nog?

En annan sak är hur mycket får man avslöja om sina nära och kära utan att dom skall känna sig blottade och till sist är jag härmed en sell out efter att jag mer eller mindre avslöjat min bloggs avsikter förutom min förkärlek till att skriva


Med det sagt så undrar jag om jag skall publicera några inlägg jag skrivit på min andra, anonyma mer utlämnade blogg. Varför inte, vem bryr sig (förutom jag)? Det måste vara tusen gånger intressantare att verkligen komma in en människa på livet än bara veta vad hon beställer för drink ute (jag beställer alltid White Lady).Grå trist tisdag

Mykonos

En grå trist tisdag är här för att stanna känns det som (borde snart dela ut antidepressiva till er som snubblar över min blogg). Dagens höjdpunkt var att handla med mamma och det säger allt om dagen. Sitter och dagdrömmer mig bort till Mykonos (bild) och jag vill så gärna hänga med Alex dit i några veckor. Och sola, bada, strossa omkring, äta gott, insupa atmosfären och partaja med Alex, Michalis, Alyossa, creme de la creme från Aten och alla gays (för det är trots allt en bög-ö).

Stolthet kontra ödmjukhet

Jag hade inte ens behövt att fundera vidare på om min stolthet eller ödmjukhet skulle vinna för Daniel kom aldrig förbi imorse och lämnade pengarna han var skyldig mig. Så nu sitter jag här pank och han i Milano, rättvist.

Nu känner jag mig inte dum längre...

Nu känner jag mig inte dum längre för att jag inte låna ut min digitalkamera till Daniel efter att han skickat några mer eller mindre opassande sms. Jag gav bara igen för att han är djävla oförmögen att sätta sig in i andras situationer. Tur att jag inte alls är impulsiv och har temperament som fem (fast ibland undrar jag om jag verkligen har det eller om det bara är något jag inbillar mig. Alla vill väl vara en temperamentsfull latinamerikanare och inte en halvljummen fjärdedels österrikare) så att jag inte alls skrev tillbaka innan jag ens hunnit läsa igenom hela sms:n.

Angående digitalkameran har jag inte bestämt mig om min ödmjukhet (om jag har någon) skall vinna över min stolthet.

Från tjuvlyssnat.se

4:ans spårvagn
Pojke 4+: Får jag glass sedan då, mamma?
Mamma (stressad): Nej, vi skall snart äta gubben.
Pojke 4+: Men! Jag vill ha GLASS!!
Mamma: Men nu har jag sagt nej, och då blir det nej!
(Paus).
Pojke 4+: Jaha, då tar jag livet av mig!

Hahaha, värsta mig och Daniel bara att han började tidigare. Men som sagt övning ger färdighet.

Jay Leno

Mariah Carey hos Jay nu, hon ser inte riktigt klok ut. Ser uppstoppad ut och jag undrar var någonstans hon har tappat alla kilon hon påstår att hon gjort? Jag ser det inte. Så kasta ut Mariah och hennes hemska rödoranga klänning och ta in Ross the Intern. Vart är han förresten? Han är aldrig med längre, har han blivit för stor nu? Som Ali G blev för Madonna tyyyyp.

Fick mail av Alex, det gjorde min dag

Alex
När jag loggade in på msn så kom den lilla rutan som visar ens mail i inkorgen och då såg jag till min förtjusning att Alex(bild) hade tagit sig tid och pengar och mailat mig vilket gör hela min dag. Han har en budget på hela 5 euro nu, men jag uppmana honom att ta av Daniel när han kommer ner. Daniel är trots allt rik och duktig på att snylta själv så någongång är det daxs att få smaka på sin egen medicin.

Igår var Alex på GQ-fest där Pharell var så han går ungefär på samma fester där och jag gör här i Göteborg. Jajjämen.

Shutterspeed på tv3 måste nog ses

Efter att sett reklamen (ja jag är helt inne på reklam nu) till "Shutterspeed" på tv3 så måste den nog ses. En speaker som säger detta när reklamen visas:
"En polis vars kompis har blvit mördad
en avlägsen bror som hjälper honom hitta mödaren
en kidnappad flickvän som är modell
och några klysche-fraser, vad saknas?
en titel som Shufferspeed"

Hahaha, bänka er med!

L Word lebb, mitt nästa stop

Jag skall gå och bli lebb, inte vanlig lebb som har ihop det med trucklebbar utan L Word lebb. En livsstil som passar mig som handen i handsken, lite mani, desperation, temperament, bergodalban-förhållanden och massa massa drinkar. Jag höll på att skriva otrohet men tog tillbaka det, jag mena passion.

Nicole Richie - Dandelion

Nu har jag lyssnat på Nicole Richies nya singel (eller enda singel än så länge) Dandelion och det är inte jättehemsk. Låttexten låter såklart som en femtekladdare som precis lärt sig engelska har skrivit men det musikaliska (haha, jag vet att jag är ute på djupt vatten med att ha med musikaliskt och Nicole Richie i samma inlägg) låter inte som naglar mot skriffeltavlan. Alltid nåt!

Reklamlåt

Vågat inte lämna min bästa vän dumburken för jag måste få tag i låten som spelas i reklamen för "Related". Och i med att det är reklam hela djävla tiden, vågar jag inte lämna dumburken. Den är inte överdrivit bra, utan bara lite svängig (som ens mamma skulle uttrycka sig om hon inte skulle använda uttrycket "dansvänlig" gaaah).

Någon som vet? Någon som vet? För jag börjar nämligen bli törstig!!!

Hämnden är ljuv

Nu har jag redan fått min hämnd efter att middagen ikväll uteblev i form av att Daniel ville låna min digitalkamera till Milano och jag sa nej. Felet är bara att 1. jag känner mig taskig 2. jag hade tänkt att planera min genialiska hämnd dessa dagar han är borta så jag skulle ha något att göra. Nu är jag taskig och har inget att göra istället.

Bra med de som finns kvar i VM - Bojan Djordjic, Sladjan Osmanagic

Bojan DjordjicSladjan Osmanagic
Finns få saker som fortfarande är med i VM och kommer vara det oavsett vilka lag som går till final och det är tv4:s fotbollsexpert Bojan Djordji (till vänster) och SVT:s tittarombudsman Sladjan Osmanagic (höger). Den sistnämnda är charmig medans Bojan både är charmig och snygg.


Coca-cola reklamen

Kanske daxs att lägga ner Coca-colas reklam när ballonger blir bästa kompis med kaktusar, älskare med den otrognas man m. fl för att omfamna varandra när Sverige göööör mål. Vi är ute ur VM och reklamen gör inte så att man glömmer det fortare direkt.

Tyskarnas storhetsvansinne

Läste i GP att deras krönikör på tv-sidorna tyckte det var opassande att någon sportkommentator hade sagt något i stil med att jag inte förstår hur tyskarna kan ha sådant självförtroende, dom har faktiskt försökt och misslyckat att erövra världen två gånger. Vilket denna journalist tyckte var ofint att skriva. Ähhh, ös på bara, det skulle även du (journalisten) tycka om du såg hur Tysklands sportkommentatorer/experter förlöjligat Sverige och deras insats i åttondelsfinalen (som i och för sig var ett fiasko men det får bara vi och inte dom tycka). "Kolla här sparkar Henrik Larsson på en sko, men något måste dom få sparka på när det nu inte blev bollen.” Gaaah, vad får alla dessa bleka, finniga och plufsiga tyskarna deras storhetssvansinne ifrån? Dom har ingen rätt att ha det i alla fall.

Åhhhh stör mig!

Åhhhh stör mig! Skulle ha varit ute och ätit middag och firat Daniel ikväll men vips så bestämmer sig Daniel för att det inte blir så för att det var några som inte kunde komma. Så här sitter jag och äter köttbullar och snabbmakaroner istället för någon kulinarisk upplevelse på Pasta etc. Det var i princip det enda jag hade och se framemot på hela veckan i med att jag är luspank och luspank.

Får helt enkelt fortsätta att hugga in på mina snabbmakaroner och invänta "L word".

Daniels fyllekonversation

Hahaha pratade precis med Daniel som har varit ute och jag fick lyssna på hans konversation med taxichauförren:
Daniel: Kan vi få ett fast pris?
Taxichauffören: 200 kr
Daniel: Kan vi säga 250?
Taxichauffören: Öhh, javisst
Daniel: Tack kompis

Hahahahah


Nu var det roliga slut

Nu var det roliga slut, vi åkte ur VM och det gick precis som jag förutspådde. Tvåa i gruppen, ut i åttondedels final. Egentligen ligger inte besvikelsen att vi gick ut, utan att vi åkte ut i en match som vi spelade så dåligt i att det inte bjöds på någon spänning i huvudtaget. Två mål på 14 min, missad straff av Henke och sedan en så okarismatisk Lagerbäck som lagt en skugga över hela VM.

Sedan en fråga angående Svennis, Englands förbundkapten som ingen kan ha missat, hur kan hans engelska var så djävla dålig?

Daniels 22-års dag

Imorgon skall vi ut och äta och fira Daniels 22-års dag. Anledningen till att vi inte kan fira det på hans rätta dag är att han åker till Milano under modeveckan med Tobbe och Lizzie (inte och modellar gud nåde mig, utan för att kolla och partaja).

Midsommar

Midsommar är över. Som sagt skulle jag spendera och fira min midsommar i Lysekil med ett trettiotal andra i en sommarstuga med idyllisk miljö. Vi skulle vara uppe vid klockan fem och sex skulle middagen serveras och var va vi vid halv sex? Precis, vi (jag, Tobbe, Ezzi och Daniel gånger två) hade precis lämnat i Göteborg och åkte i hiskelig fart så jag började genast utforska bilbältets kapacitet och tur var det att vi inte krocka för då skulle inte jag antagligen inte ha funnits nu. Vi var tvungna att ringa och fråga efter vägen utan att avslöja att vi precis lämnat Göteborg vilket gick sisådär. Vi tyckte vi var listiga när vi sa att vi missat färjan 3 gånger tills Daniel var tvungen att avslöja allting dagen efter. Vi kom i alla fall fram vid halv sju, maten var uppäten och jag och Daniel hade med oss hela 10 kilo kokad färsk potatis som vi hade kämpat med hela eftermiddagen vilket vi alltså inte hade behövt med andra ord. På kvällen åkte vi in till Lysekil stad och gick till Havsbadet där kvällen spenderades. Kom dock hem tidigare än väntat när jag träffade på en överfriskad Pepsi utanför Havsbadet och vi bestämde oss för att ta oss hem. Vårt enda problem var att vi inte visste var vi bodde och det gjorde inte taxichauffören hellre så vi lyckades inskaffa oss helgens dyraste taxinota, grattis! Senare droppade alla andra in en efter en och på morgonen när vi sen vaknade mådde jag allt annat än bra. Åkte hem vid en tio för att hinna hem till fotbollen men dess innan var vi tvungen att skjutsa hem Ezzis hemsläp han lyckats få med sig och hör och häpna hon hade gått runt med en sovsäck och sax hela kvällen (fråga mig inte varför, men jag kunde inte sluta skratta trots att hon stod precis bredvid mig och jag pratade om henne som hon inte var där). Efter en helvetesfärd hem (jag trodde att jag skulle var tvungen att säga till Daniel att stanna när som helst för det var så jag mådde) kom jag hem livslevande. När jag sen öppnade dörren hem väntade jag mig jubel, kramar och blommor men mötes dess värre av "är du hemma redan?". Äh, nej det är inte jag utan mitt spöke.

Daniel midsommar

På bilden: Daniel lägger sig på Carins bil när dom skall åka in till Lysekil stad vilket gör att hon blir fly förbannad och jag står och iakttar hela spektaklet skrattandes. Jens i bakgrunden.

B-thriller med Eric Roberts

Sitter och väntar på en b-thriller med Eric Roberts (precis, Julia Roberts lite mer misslyckade bror) i huvudrollen och det är precis såhär en torsdagsnatt skall avnjutas när man har sommarlov.

"Titel: Killer weekend. Övrigt: Amerikansk thriller från 2004. Tre förnäma rika par tillbringar helgen i ett avsides strandhus. Men alla är inte nöjda med sin lott i livet och snart börjar folk dö. I rollerna: Eric Roberts, Robert Miano, Al Sapienza. Regi: Fabien Pruvot."

Ja, mer spännande än såhär blir det inte.

www.alskamig.se - se videon från soundtracket

Var inne på www.alskamig.se för att se om det kommit upp några nyheter om filmen, skådespelarna, etc och fann till min förvåning (borde uppdateras oftare med andra ord) att dom lagt ut videon från den första singeln ifrån soundtracket. Singeln framförs av Rigo, Dogge och Zlatan som säger några ord innan Dogge börjar låtsasskjuta med händerna. Humor på hög nivå med andra ord, även om man inte kan låta bli att le när man ser Zlatans stora leende.

Renaida

Biopremiär 25 aug och då skall jag sitta bänkad i biosalongen med bästa tänkvärda plats. Jag känner mig som en överstolt mamma som måste poängtera för varje levande själ att hennes barn gjort något värt att skryta över. Nu är jag inte mamma, men kusin och min kusins (Renaida, bilden) insats är till 100% något som en stolt stora-kusin får och skall skryta över.

Trivs i Virtanens kläder, dagens låt är denna gång...

Trivs i Virtanens kläder, presenterar dagens låt  ännu en gång som denna gång är Hooverphonics - Wake up.

Linda Rosing - "Så vann jag över mobbarna"

Linda Rosing - gör plastikkirurgi inför TV-kameran
Såg på omslaget till Klick att Linda Rosing figurerar på omslaget med rubriken ”Så vann jag över mobbarna”. Tur att hon inte tog åt sig något och inte alls har försökt ändra allt som går att ändra med botox, über-blonderingarna, silikon, hetsbantning, läppförstoring och allt vad det kan vara. Grattis till att du var stark nog och kände att du var nöjd över dig själv inte behövde ändra på något. Jag köper att man kan vilja ändra något utan att man har ett jättesviktande självförtroende, men att ändra allt man kan korrigera i princip? Näää...

Denise Lopez, Daniel Nyhlén, Tone Bekkestad, Andrea Lucic, Thomas Grabe

Denise Lopez dissar öppet Daniel Nyhléns metoder för att få tag i dom senaste och hetaste kändisnyheterna i hennes blogg, folket rasar över att Tone Bekkestad efter hon "vikt" ut sig i Slitz, Andrea Lucic (chefredaktör för piccaboo.com) försvarar varje vecka hennes krönikör Thomas Grabe och jag är bara en åskådare som stör mig på hela spektaklet.

Som snart 21 årig tjej i dagens medievärld så kan man knappt undkomma media och dessutom vill jag inte det, men någon gång måste det vara nog. Dom enda jag hissar och dissar jobbar på en och samma Community, piccaboo.

Hissa: Thomas Grabe, inte för att han skriver bra utan bara för att han skriver vad han känner för att skriva.

Dissa: Andrea Lucic verkar vara hög på "makt" och kommer snart att börja tilltala sig själv i tredje person. Ger sig själv uppgiften att hissa och dissa människor, hänga ut dom på Daniel Nyhléns vis så jag tycker det inte är mer än rätt att någon gör det samma, dessutom när känslan är genuint hat. Jag förstår inte hur en människa kan gå från "Lyckochansen" tjeck och glad till att få ta till pennan och skriva när hon så uppenbart är befriad från allt som har med journalistik kunskaper att göra. Hennes torsdagsbloggar som ändå skall vara till medlemmarna i piccaboo är en enda röra med name-dropping, sms och msn-konversationer som alltid är med någon "flashig" nattklubbschef alternativt känd idrottsstjärna. Min fråga är bara kan man vara mer egenkär? Kul för henne att hon fått mig att störas på henne i den grad då jag antagligen för alltid måste läsa, störa och kommentera hennes "texter". För då har hon lyckats, det finns faktiskt inget som heter dålig publicitet och snygg är hon även!


Imorgon...

Imorgon blir det en tripp in till stan för att besöka Bolaget, gå till banken och infinna mig på arbetsintervju. Sedan så måste jag och Daniel fixa potatis och dill åt 30 pers. kommer bli tungt att bära och speciellt om man har i åtanke att Daniel är spinkig som en pinne och inte har några muskler i huvudtaget.

Alex lever!

Vart orolig över Alex och över om hans fortfarande existerande i denna sfär men fick ett mail av honom ikväll där det stod att han hade det bra om man bortser från det faktum att vara manlig modell gör att man oftast är fattig som en kyrkråtta.

Skall träffa Maria, från Malmö, som antagligen och förhoppningsvis kommer bli min kombo i Malmö där vi skall bo i en etage lägenhet vid Turning Torso, underbart! Det enda som kan göra det bättre är om jag kan hänga med Alex till Mykonos innan skolan börjar.

Rev. Lovejoy

Rev. Lovejoy
The Simpsons:
Rev. Lovejoy: "This so-called "new religion" is nothing but a pack of weird rituals and chants, designed to take away money of fools. Let us say Lord's Prayer 40 times, but first, let's pass the collection plate!"

Hahah, om jag ändå lärde mig sådant som detta när jag läste religionsbeteende och om de nyandliga rörelserna.

Dagens låt: Berlin - The Metro

Skall göra en Virtanen och skriva vilken som är dagens låt som om min åsiskt spelade någon roll. Låt mig presentera dagens låt: Berlin - The Metro.

2-2

Såg matchen på Södra Liden som sagt, eller såg och såg är att ta i för pappas huvud var nämligen ivägen hela tiden. Dessutom kollade jag inte igenom menyn tillräckligt så jag beställde in nachos som smakade skokartong medan min syster Ellen åt på en saftig hamburgare med gyllene pommes frites, pappa en jättegod räksmörgås med tusentals räkor på och de andra lovprisade även deras mat. Så grattis, såg knappt matchen, åt skokartong och pappa knockade mig när Sverige var nära att lägga mål.

Sverige - England 2-2 och nu på lördag (söndag?) möter vi värdnationen Tyskland som kommer bli ett elddop. Efter matchen åkte människor omkring i stan med deras skrotiga bilar tutandes, skreck Sverige och viftade med svenska flaggan. Längs trottaren sprang småflickor (14 års åldern) med Sverige tröjor och skreck "Zlatan". Herregud, är jag den enda som verkar ha förstått att vi precis bara klarat oss levande ur gruppen?

Sverige - England

Snart fotboll Sverige - England och jag hoppas på 2-1 till Sverige och att kvitteringsmålet skall komma först i 73:e minuten av Källström och sedan av Elmander. Hahah, jag har ingen aning om vad jag talar om, hoppas bara Sverige vinner.

Skall till Södra Liden, idag igen med pappa, hans Kathe, Ellen och deras bekanta.

Jag är hopplöst pank apropå ingenting och det finns någon ingen känsla i i-världen som är så handikappad som den.

Lysekil here I come

Några timmar har gått och Daniel likaså. Vi åkte förbi Lizzie med pengar till Havsbadet-biljetten och jag tror (och hoppas) att Daniel har ändrat sig och skall nog med till Lysekil nu.

Skall faktiskt bli riktigt kul, ett glatt gäng på 50 personer i en liten sommarstuga som sedan skall ta sig till Havsbadet och partaja. Underbart att se och träffa nya ansikten och inte bara samma gamla vanliga ”schtekare” från Göteborg som tror att vad som händer på Deep, Park Lane, Vallgatan, Keybar etc är livsviktigt. Att troatt Göteborg eller Stockholm för den delen är en metropol är banalt och tråkigt, det gäller att se världen höll jag på att skriva (och gjorde visst det, så Lysekil here I come!).

I med att vi är 50 pers som skall till Lizzie skall vi indelas i smågrupper som skall fixa en eller flera delikatesser till middagen. Jag och Daniel blev först tilldelade jordgubbsgruppen men efter att Daniel (som jag tidigare skrivit är snål, och jag hatar att jag refererar till mig själv som om vad jag skriver är viktigt och att människor läser det) skrek att det var dyrrrrt så tror jag vi blev jordgubbsgruppen (gissa vad vi skall fixa Einstein?).


Christer Lindarw hånar Carola

Chrsiter Lindarw hånar Carola

Hahahah, Christer Lindarw hånar Carola som ses på bilden ovan. Hennes blick har han fångat väl.

Intervju för telemarketing, GP säljande av annonser

Dom ringde från Poolia förut idag och frågade om jag ville gå på arbetsintervju för GP för att sälja annonser. Here we go again, ännu en gång telemarketing-jobb. Får se om jag står ut längre än fyra dagar denna gång, men först anhalt arbetsintervju och få jobbet. Hon frågade hur mina före detta arbetsledare skulle beskriva mig och jag sa "lojal" hahahaha.

Som den goda samariten jag är...

Som den goda samariten jag är så har bjudit över Daniel hit så han kan ventilera sin ilska och få förolämpa mig i timmar tills han är sig själv igen. Men om jag känner oss rätt lär vi trötta ut varandra efter några få timmar och han kommer fly, alternativ jag kommer kasta ut honom (så mycket för den goda samariten).

Raggar på Malmö

Jag raggar efter lägenheter i Malmö. Det enda väsentliga är egentligen att den ligger i centrum, även om den skulle vara på 15 kvadratmeter och beskrivas som en håla. Jag vill bara inte pendla i evigheter från någon förort in till centrala Malmö när man kommer som en vilsen student från Göteborg.

Linda Rosing

Hahaha, det är nästan så att jag vill köpa Linda Rosings bok "Den nakna sanningen". Det är ungefär som med en trafikolycka, det är hemskt men man kan inte låta bli att kolla. Linda får gestalta trafikolyckan i denna liknelsen.


Midsommar

Lizzie förra midsommaren
Mina planer att hänga med min pappa, hans Kathe och Ellen till Marstrand på midsommar och dansa runt stången, äta gott och dricka mycket har jag nu sloppat till förmån till Lysekil och Lizzies sommarland. Jag, Tobbe, Emi och några fler skall till Lizzies (bild, Lizzie midsommar 2005) sommarland i Lysekil och senare om jag förstått rätt skall vi till Havsbadet. Det enda minuset är att Daniel har fått för sig att han kanske inte skall med för att jobba på Hemköp då det är 100% ob på lördag. Tillåt mig skratta, varför skall du stanna hemma Daniel? Du är världens mest bortskämda människa som inte ens behövt röra din lön du tjäna in förra sommaren och nu skall du skita i att fira midsommar för att tjäna ihop en tusenlapp på lördag. Men det är väl som man säger dom rika är snåla och dom kanske är just rika för att dom är snåla.

Dog - Prisjägaren

Dog - Prisjägaren

Snart kommer "Dog - Prisjägaren" på kanal5 och det är obetalbart. Duane "Dog" Chapmans frisyr, hans fru Beths kläder som han själv väljer ut (så ni märker vilket öga för mode han har, klassiskt och elegans är nyckelorden, haha) och Dogs son,bror och brorson (va fan hela släkten jobbar där) vars bild skulle kunna gestalta "white trash" om man slog upp det i en ordbok.

Ångesten...

Ångesten vägrar att släppa och det trots att jag skrubbat bort stämpelmärkena (det brukar fungera i alla fall) man får när man går in på en klubb så dom skall veta att man betalt när man virrar omkring på alla andra ställen på Avenyn.

Jag tror jag mist något, något som egentligen inte skulle betyda så mycket om Alex vore här (ett djävla tjat om honom va? Då skall ni vara glada att ni inte ha dejtat mig, på en "dejt" pratade jag om Alex non-stop från våra äventyr i nutid till hans framträdanden han gjorde under roliga timmen på mellanstadiet) och jag vill bara att det skall gå en vecka och två så ångesten kan avta och släppa helt. Saknar även Anna Johansson som är i Bulgarien och blir pepparkaksbrun (hoppas hon blir lobster-röd haha) och lever gott i ett charterparadis (även om charter är så svenskt och turistiskt det bara kan bli så låter det underbart att få fly undan).

Förresten så hade Alex gått på mitt ex när han var på en casting (jag vet, model och mitt ex, finn ett fel!) inför modeveckan i Paris och dom skulle se Sverige - Paraguay matchen tillsammans. Han vet inte ens om att Alex är den Alex och jag väntar ivrigt på alla detaljer från torsdags. Kan inte med min ekonomi som inte ens existerar ringa dyra utlandssamtal. Det gjorde jag förut efter varenda bakfylleångest dagar men dom blev helt enkelt för många och samtalen för långa. Så maila mig nu Alex, nu...

En annan Anna som jag knappt inte känner menjag  läser hennes blogg (har länkat henne här till höger blir det nog (?)) skrev i hennes blogg att hon skulle gå och "våldta sitt kylskåp". Hahaha, så djävla bra. Precis vad jag skall göra nu.

Inte mycket verkar gå min väg, men...

Inte mycket verkar gå min väg, men jag har i alla fall fått ihop alla poäng jag behöver denna termin såg jag nu. Alltid något, även om det behövs betydligt mer för att kompensera denna skit-helg.

Handen på hjärtat...

Alex goes Charlie Chaplin
Handen på hjärtat, jag känner mig som den ensammaste människan på hela jorden och allt är Alexs (på bilden ser det ut som Alex goes Charlie Chaplin) fel. Jag saknar honom något så oerhört. Jag glorifierar inte våran vänskap utan det är verkligen så enkelt att han kan få vilken plats som helst på denna jord att kännas som hemma om bara han är med.


Helgen som gick...

Det blev utgång i onsdags och jag hann med att göra graciös sorti då jag trillade ner för trappan när vi skulle hem från Deep. Torsdagen följdes med lunch med familjen  för fira att Ellen slutat skolan och nu är det sommar och lov (sommarlov tror jag visst det kallas, det jag haft i ett halvår känns det som). Senare på kvällen blev det fotboll på Södra Liden och sedan utgång med Svante & co.

I fredags var jag hos pappa åt, likaså igår och idag. Hann även med utgång igår och mitt sällskap försvann spårlöst och varför har jag ingen aning om. Var jag för utmanande klädd (pappas teori), hann jag säga något dumt eller sa dom till mig att dom skulle vidare och jag sa att jag skulle komma sen och har helt enkelt glömt av det? Ingen aning.

Middagen hos pappa idag slutade i katastrof även om han inte förstod det själv. Flydde på Daniels gamla cykel och härjade omkring ett bra tag i Askim/Hovås. Skulle nog kunna dra till med i evigheter, det känns i alla fall så i benen. 


Imorgon, onsdag

Imorgon, onsdag, funderar jag på att skrapa ihop mina enkronor och hänga med Daniel & co ut til Deep för en stund i alla fall. Måste be Becka snällt om att få låna hennes röda byxor så jag kan se ut som en vilsen tomtenisse när Sverige är som varmast.

Sedan på tors. slutar Ellen skolan och då skall vi i vanlig ording ut och luncha på stan, kan sluta hur som helst.

Det var en gång en Askimsbo

Jag, Anna, en inbiten Askimsbo skall flytta med mamma och systrar till en större lägenhet vid Marconimotet (Makaronmotet enligt Becka) och det är horror tusen gånger om. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, men jag kan inte lägga mig i min säng och leka död som vissa andra utan kanske till och med skall pröva mina egna vingar (och krascha) istället för att klaga? Nej, precis.

Tur att pappa bor kvar i Askim för en gång en Askimsbo alltid en Askimsbo (precis som min teori om blondiner, att en gång blond vill man alltid vara det).

Angående avancerade statister

Är inne på filmcafe.nu (för ja, jag har en dröm om att bli skådespelerska med) och mitt CV där jag är hjärtskärande ärligt ("Om du så skulle tycka att jag mot alla odds passar...") så finns det människor som skriver att dom medverkat i serier som "avancerade statiter". Vaddå, är dom proffs-fikare i bakgrunden eller får dom betala i kassan för huvudpersonen medan dom vanliga statister bara få stå bakom huvudrollsinnehavaren och inte betala.

Hissa och dissa

Hissa och dissa. Såg på Jay Leno igår kväll i vanlig ordning och blev helt chockad över att någon så vacker som Jessica Alba verkligen kan döda sin skönhet genom hennes personlighet. Allt hon sa var så fel och när Ludacris väl kom in som gäst nr 2 (vilket jag inte tänker acceptera när Jay bjuder in mig) så kunde hon inte låta bli utan skulle komma med "käcka kommenterar" (blink blink!!!) som Kevin gör.

Är du intressant eller bara unik?

En personlighet skall kunna greppa tag om dig likt ord på ett papper skall kunna bjuda upp till vals och dansa runt dig. Du är unik, det är vi alla.  Av den enkla anledning att det bara finns ett exemplar av dig, men är du intressant, det är frågan.


Dom senaste månaderna har jag:

gjort några hemtentor i religionsbeteende och skrapat ihop några poäng

passat barn några timmar 3 dagar/veckan (och jag går dit och hem så hurtig har jag aldrig varit i hela mitt liv innan)

partajat med Anna vilket har inneburit minnesluckor och Park Lane helgerna ända (bra eller dåligt för att diskuteras)

funderat över framtiden och framtida utbildningar, det lutar mot medie- och kommunikationsvetenskap i Malmö nu till hösten för en termin i alla fall. Sedan så är drömmen att läsa filmregi med måste först ha några rediga arbetsprover och i värsta fall matte c för vissa program

saknat Alex och skrivit miltals långa mail och fått tillbaka centimeter korta av honom, TACK! Men jag antar att det är mer intressant att vara modell i Paris och Milano är student i Göteborg (även om det är just av denna anledning jag borde få läsa om hans äventyr där och inte han om mina)

köpt en massa filmer som jag inte kollat på en, känns tryggt att ha dom i mina hyllor och veta att jag har en massa underbara timmar framför mig med film jag ännu inte sett

planerat livet efter tv-program (då vet man att ens liv inte har någon mening) och plågats med alla CSI repriser på femman nätterna långa, ännu en gång efterlyser jag repriser av "Kvinnofängelset"
Blogginvasion om Stureplan

En ny blogg-invasion om Stureplan har uppkommit de senaste månaderna och jag kan i ärlighetens namn säga att det stör skiten ur mig. Bloggarna försöker analysera sönder livet på Stureplan med alla dess "profiler" och dom använder sig av självironi och nämner det själva att de förstört det fina med det. Dessutom tror dom på fullaste allvar att vad som händer på Stureplan, Stockholm, Sverige är något som borde intressera omvärlden.

Jag säger inte att jag bara skulle dricka öl (för det dricker jag inte ens) på Söder om jag åkte upp till den kungliga hufvudstaden utan antagligen besöka Stureplan och alla dess ute(inne)ställen. Men varför analysera livet där som om det vore en hel vetenskap.