Montys Loco - Try to push it

Montys Loco - Try to push it, är dagens låt. Heja heja!

Kamouflering

Dags för kläder på och sedan är kamoufleringen att se snygg, sexig och singel ut klar. Haha,


Konståknings techno

Kollade på Eurosport förut imorse där dom visade klipp från Vinter-OS i Turin (självklart) och ett av klippen innehöll en manlig konståkare som uppträdde till techno. Låten var galen och likaså han.


Donna och Andrea i "Beverly Hills"

Kollar på reprisen av ”Beverly Hills” som spelades in för lääääängesedan och ser Donna (Tori Spelling) gå runt med en solros på sin hatt. Gaaah, nyp mig, har det verkligen någonsin varit mode? I alla fall såv är Andrea den som liknar mig mest, judinna (haha) och outsider som inte har några tjejkompisar utan bara friend-in-laws.


Bankkortsbedrägeri med skimningsutrustning

Efter alla rapporteringar som aldrig verkar upphöra om bankkortsbedrägeri genom skimningsutrustning där man genom att sätta dit egen knappsats och lucka för att dom kopierar ens kort gör att jag börjar bli helt nojig och alltid pillar på knappsatsen för att se om den är extra trög eller lös.


Big Brother Muffes street credibility

Muffe säger titt och tätt till olika personer i huset att hade du kommit till Norrköping hade du fått så mycket styck. Okej, jag är ingen ganster själv men hur mycket strret credibility ger det att bo i Norrköping och vara föreståndare för en skönhetssalong? Öhhh. Dessutom står det på hans profil på bigbrother.se "Han har utbildat sig till såväl kock som försäkringsrådgivare och arbetat både som bartender och säljare, men numera fokuserar han på sitt VD-jobb. Trots sitt stora ansvar i arbetet har han en ganska lättsam syn på livet i övrigt och tar dagen som den kommer". Hahahah, låter lite väl hybrisartat.


Tack för guldet och ännu mer tack för att ni blir hyllade i Stockholm

Tack för guldet the golden boys och ännu mera tack för att ni blir firade i Stockholm på Medborgarplatsen så vi slipper kaos i Göteborg.

Jag hade skämts ihjäl om jag vore Marie Serneholt, även om hon har en kropp att dö för

Jag såg Marie Serneholt uppträdda på SVTs söndagsunderhållning (TV-Huset) igår och jag hade verkligen skäms ihjäl om jag vore henne. Kul för henne att hon har en kropp att dö för och är snygg och antagligen en massa beundrare. Mer synd om oss är att hennes låtar är urusla och hennes musikaliska karriär ett skämt. Men ännu mera synd är det för henne själv att hon inte kan sjunga och alltid sjunger på playback (som igår) och att Jörgen Elofsson som spottar ur sig låtar har gett henne något han skrev fem på natten snorfull.


Sitter i mysbyxor och behå...

Sitter i mysbyxor och behå och har precis lyckats att förna klart håret. Jag undrar om jag gör något fel för det tar tiiiid och ser ungefär likadant som alla andra gör när dom har knullrufs/nyvakna. Försöker åstadkomma mirakel med smink och skall sedan iväg till skolan. Min tredje sista föreläsning på denna termin om jag har tur, har hemtentor och läser hemma istället vilket är underbart för det innebär att jag slipper vara med nötterna (jag kommer att bli korsfäst om dom läser detta, som deras idol (läser religion!)). Skall möta upp Daniel senare i stan och köpa födelsedagspresent till syster Becka som fyller 17 på onsdag. Jag frågade vad hon skulle ha för mat på födelsedagen och hon svarade kassler, tur för henne (och mig) att hon skämta, ingen pappa a la kassler för min skull snälla.


Veronica Maggio - Dumpa mig

Dagens låt: Veronica Maggio - Dumpa mig, underbar låt!

Den brutala sanningen

Den brutala sanningen är att Tobbe blev snorfull och virrade runt ensam hela kvällen och kisade med båda ögonen. Han strosa även runt på dansgolvet (ännu en gång helt själv) och dansjuckade mot främlingar helt omedvetet. Jag stod och iakttog spektaklet skrattandes och förbannar idag min videofunktionen på min mobil som gör att allt ser ut som en suddig röra. Daniel spelade bort pengar svärandes, Pepsi som alltid skall beställa in whiskey (jag har för mig att han sist sa att han ville ha en torr whiskey från en tidig årgång, hahahahaahahha) beställde in lite för många och blev till sist utkastad. Lizzie hittade sin prins charmig och jag hånglade upp något av det snyggaste jag sett, på sant. Jag tror hans namn var Christoffer men när man försökte samtala med honom verka det som om han inte var the brightest star in the sky  om man uttrycker det så. Han gick i alla fall efter jag sa att jag väntade på ett Internetragg som jag aldrig träffat förr. Fan fan fan, för "Christtofer"  var verkligen skitsnygg och vi bytte inte nummer. Inte för att han antagligen skulle ringa mig i nyktert tillstånd men jag skulle kunna stalka honom lite smått, haha. Pratade med Frida en hel del och tror att den värsta stormen är över även om det är låååååångt kvar tills hon vill titulera sig som min vän. Träffade Internetragget sedan som hann under dom 10 minuterna jag pratade med honom tappa bort sin mobil, mindre lyckat och dessutom kom han visst ursprungligen från Sundsvall och jag tål verkligen (allergisk!!!) inte norrländska eftersom jag redan haft en pojkvän därifrån. Kom hem vid fem men fyllemat som hann kalna efter jag duschat så det var bara att slänga. Sov gott men när jag vaknade vid tio mådde jag något så originellt som jag förtjänade.


Jag började kvällen hos Daniel där jag, Daniel och Tobbe åt middag innan...

Jag började kvällen hos Daniel där jag, Daniel och Tobbe åt middag innan vi tog taxi till Emelie och virrade omkring ett bra tag innan vi hitta rätt. Värt att nämnas är att taxibilen släppte av oss några hundra meter från Emelie men vi var helt vilse och gick helt fel och fick oss en långpromenad i raskt tempo för Tobbe såg ut som han var med och tävla i gång.

Förfest hos Emelie med ett glatt gäng som inkluderade mig själv, Tobbe, Daniel, Petter, Izzy, Emelie, Lizzie, Pepsi och Pauline. Vi tog oss in till stan med spårvagn och fort som satan när vi såg Biljettkontrollanter komma på och alla hade inte betalat. Vi mötte upp Frida i stan och efter lite små bråk om vem som skulle gå in med Pauline på listan och slippa stå i en överdjävlig kö och gratis intresse så löste sig allt helt mirakulöst och hon kunde ta med oss alla in, tack.


Vi var ute igår kväll som...

Vi var ute igår kväll som jag som sagt nämnt tidigare. Helkväll på Park Lane med en snabbbvisit hos KeyBar där det var värre än någonsin förr. Åldern är yngre, människorna vevar mer och skjortorna är verkligen halvt uppknäppta hos alla i princip. 200 meter i kyla och sedan var man på Park Lane igen.


En annorlunda syn på OS-Guldet

Kul kul kul med OS-Guld till Sverige, tro inte att jag tycker något annat men Finland har faktiskt varit det bättre laget i detta OS och jag tycker faktiskt man kan ge dom den äran. Dom pratar ett fult språk, har euro och är granne med Ryssland.


Fredrik Virtanens look-a-like

Hittat Fredrik Virtanens look-a-like. Scrolla ner till bild nummer två på www.stureplan.se/articles/759/ och voila där har ni Henrik von Laestadius (eller är det Fredrik Virtanen tro? hmm).

SELLOUTS

Vi är alla SELLOUTS, vissa mer och andra mindre. Det är att hoppas att du har den självinsikt och självrespekt att du tillhör det sistnämnda.

Fredrik Hammarström i "Floorfiller"

Är Fredrik Hammarström i "Floorfiller" lite efter eller bara socialt missanpassad?

Nej, Arja är inte alls bitter!

Nej, Arja är inte alls bitter över att hon blivit utslagen ur ”Let’s Dance”. Svenska tv-tittarna svek oss” säger människan som kom SIST i Melodifestivalen 2005. Face it Anja, du har aldrig (i alla fall inte under det senaste decenniet) varit populär i svenska hem, till och med schlagerbögarna har övergivit dig. Vi har försökt lära oss danserna så gott det går och bjudit på tv-underhållning i form av lyft och dödsfall”. Öh det står helt klart för mig att jag har en annan syn på vad underhållning är. Peppe Eng och Carolina Gynning det är underhållning inga usla dödslyft och fall. Nu har du i alla fall gjort dit riktiga dödsfall i ”Let’s Dance”.


GöteborgsPostens recension av "Bambi 2"

I GPs del 3 på sista sidan kan man läsa en recension av ”Bambi 2” där två småflickor på Graffiti prao ger filmen 4 av 5 möjliga. Att den inte fick fullpott förklaras med ”Någonting negativt med filmen är att den bara är drygt en timma lång och det (tillsammans med att det inte finns någon handling) gör att vi drar ifrån ett poäng.”  ´Hahahaha, att filmen inte har någon handling gör visst inte så mycket, bara att  den inte får 5 av 5. Dom skriver även att filmen har klockrena, roliga kommentar” . Hjälp, har inte era föräldrar lärt er att man inte får använda ordet klockrent om man har någon självrespekt i huvudtaget. Det går bara ner i åldrarna, skit i fågelinfluensan, detta är en världsepidemi.

Anna Ottoson

Alla älsklings köttbulle, Anja Pärson vann INTE igår och gjorde mig INTE rikare i med jag hade satsat pengar på henne. Anja jag skickar mitt kontonummer till dig via sms och skulle uppskatta om du sätter in pengarna jag förlora innan måndagen tack. Däremot kom Anna Ottoson (som jag tror hon heter) på tredje plats och tog därmed brons. Vinter 0S Emma Green. Synd bara för Anna att Sverige trott eller ej upplevt ett medaljregn att man inte lägger lika stor vikt och uppskattning till de som vinner. Av just denna anledning så är jag inte säker på hennes namn, man har ett helt dam- och herrlag i hockey, curlingdamerna,
skidstafettlag och vidare att lägga på minnet.



Partaj

Vaknade vid sex när mamma skulle till jobbet och var inne för att lämna min medicin och har efter tappra försök konstaterat att jag inte kan somna om. Ikväll skall jag till Daniel för att äta middag med Daniel och Tobbe, sedan till Emelie på förfest och därefter till Parkan (Park Lane för er vanliga dödliga). Det skall i alla fall (förhoppningsvis) bli kul/roligt/festligt/trevligt/alla synonymer som passar till en partykväll utan dess like. Jag är glad att Becka istället för jag passar barnen ikväll.


Det var fullt av medelålders arbetskollegor, svettiga gamblers och en sur Daniel

Efter Barsidan och beskt vin tog jag och Daniel oss till Petters (Daniels) lägenhet där Petter, Tobbe och Izzy var. Därefter åkte vi till Casino Cosmopol och jag som aldrig varit på casino innan fascinerades av deras torftiga försök att se ut som ett litet Las Vegas. Det var fullt av medelålders arbetskollegor som var på ett alternativt After Work, svettiga gamblers som spelade för tiotusentals kronor och en sur Daniel som hade förlorat.


Barsidan

Efter en heldag på stan gick vi på After Work på Barsidan. Mycket välbehövt, jag har jobbat 5 timmar denna vecka och Daniel inte sedan september. Emelie, Pepsi och Frida som utbytte tre fraser med mig (framsteg!) kom dit och jag drack beskt vin.


Du är en bitch, en mycket omtyckt men ändå en bitch.

Åkte in till stan igår vid halv två (Daniel sa till mig att bussen gick 13:15 så tio över stod jag vid busshållplatsen för att inte missa den och så går den inte förens halv, tack!) med Daniel och jag kom hem först halv tolv på kvällen

Hela eftermiddagen gick åt att gå i DANIELS affärer, kolla på kläder till DANIEL, luncha där DANIEL ville, handla kläder till DANIEL och slutligen gå till kassaservice för DANIEL behövde det. Du är en bitch, en mycket omtyckt men ändå en bitch. Han såg ett par kalsonger som ser ut som dom Fredrik Ljungberg har på sig på Calvin Klein reklamannonsen och sa ”kanske skall köpa ett par sådana och se ut som Fredrik Ljungberg”. Hahahahah, en chippenes Fredrik Ljungberg i sådana fall.

Vi träffade Tobbe som snabbletade efter kläder till morgondagen. När han hittade en t-shirt som både jag och Daniel nickade att den var okej så gick han till provrummet för att pröva den och då säger Daniel "den var verkligen asfull" varpå Tobbe som är 50 m bort från oss säger "jag hörde det". Ops.

Nu har Alex lämnat Sverige och MIG

Nu har Alex lämnat Sverige och MIG ännu en gång för Grekland och 15+.


Niklas Wikegård for president!

Niklas Wikegård är kung. Såg damernas hockeymatch mot USA i fredags och i pausen mellan en av perioderna skulle han måla upp vad Sverige var tvungna att göra för att vinna matchen. Hela skärmen var till slut med lila streck hit och dit och det och när han insåg det började han skratta, länge. Hade jag varit med i studion hade jag skrattat fortfarande, Niklas Wikegård for president för kung är han redan.


Smått deprimerande tanke att se kalla Sverige som sitt permanenta hem.

Smått deprimerande tanke att se kalla Sverige som sitt permanenta hem. Att bo här hela livet och formas av några få månader av värme och sol och resten av överdjävlig kyla, blåst, regn, mörker och slask. Det finns helt enkelt mer tilltalande exotiska, mångkulturella och inspirerande enklaver att formas av och med.


Min fulsnygga mp3

Satt på bussen på väg hem förut idag och lyssnade på min iPod (NEJ, utan min sega mp3 spelare som man får ont i fingrarna av när man krampaktigt trycker på knapparna i sekunder för att nästa låt skall spelas alternativ volymändringar eller att man skall sätta på/av mp3n. Känner hur alla iPods kollar på min oestetiska, risiga, inkompetenta och skrattar åt den. Men det gör inget, mina fingrar blöder inte, den är fulsnygg (som Christina Ricci och Chloë Sevigny) och min musik jag har på min mp3 är bättre än alla iPods låtar tillsammans. Det är inte musik min mp3 spelar, det är mitt liv.


Så vad väljer man ett kallt glestbefolkat helvete eller äkta studentliv med nudlar och fylla?

Känner att jag måste motivera mig och börja råplugga till Högskoleprovet nu, det är trots det som beslutar om jag kommer få vistats i Kalix i några år eller i en storstad. Så vad väljer man ett kallt glestbefolkat helvete eller äkta studentliv med nudlar och fylla? Precis.

Svartvinbärs-Mer

Vem idé var det att sluta tillverka Svartvinbärs-Mer i tetrapack och istället sälja det i 50 cl plastflaskor som har en så stor öppning att när man skall ta en klunk får man en heldusch? Det hände mig idag, flaskans öppning är så stor att när man skall ta en liten klunk så kastade jag halva flaskans innehåll över mig.


Daniels i-lands problem

Jag och Daniel lunchade på Warehouse och jag har sagt det för men nu gäller det, aldrig igen. Man går därifrån rund som en boll, illamåendes och har en 20 minuters bussresa framför sig för komma hem till Askim. Den nya buffén som Alex sa att han hade sett en skylt verkade utebliva. Om man inte kallar att man tar bort gurkan från salladsbuffén som en ny buffé?

Daniel tog vatten för att han inte ville hosta upp ytterligare en tjugo för en stor coca-cola. Han kan vara den mest snålaste oekonomiska människan jag känner. Han badar i pengar och är inte rädd för att slösa på dom men ibland så kan ha få sådana infall likt idag när han vägrade betala en tjugo för drickan. Han satt i alla fall och drack sitt avloppsvatten och senare ikväll ringde han mig, ännu en gång panikslagen, och undrade om det var säkert att handla på ebay (ännu en gång, samma fråga). Daniel skall nämligen inhandla en Gucci Weekend-Bag och gud nåde försäljaren om det är fejk. "Jag har inte fejk, jag tycker inte om fejk och man kan faktiskt se på personen om den har fejk" är ett citat från Daniel, synd för sig om du pungar upp 6000 för en äkta begagnad Gucci Weekend-Bag om man nu kan se på personen i fråga om den är fejk. I sådana fall har du lagt ut 6000 kr på något äkta som andra tar för fejk, haha, Daniel kommer bli så arg när han ser detta.


Heja Sveriges bästa kexchoklad-ätande knubbsäl Anja!

Heja Sveriges bästa kexchoklad-ätande knubbsäl Anja! Nu gäller det på fredag bara, då jag satsat pengar.

Min kropps hormoner har sitt egna kalas och jag är inte bjuden

Min kropps hormoner har sitt egna kalas och jag är inte bjuden. Öm, svullen, illamående, trötthet och jag har ingen aning varför och jag har inget att säga till om. Hjälp, jag måste vara gravid! Ett litet problem bara, jag vet inte hur det gått till? Jag vet hur man har en fullbordat samlag och jag vet även att  jag inte haft det på år och dag, så länge att jag räknas som oskuld på nytt. Antingen har jag blivit bortrövad och våldtagen av Aliens eller så är jag nästa jungfru Maria (hallå, jag är faktiskt oskuld på nytt).


Ny dag, nya äventyr

Ny dag, nya äventyr. Hade en hel halvtimme till godo innan föreläsningen började men mina kursare droppade in och började föra högljudda diskussioner om var Muhammeds mantel och Jesus Kristus kors finns. Lyssnade med ena örat och la upp en strategi som gick ut på att prata med föreläsaren innan lektion om grupplacering så jag skulle kunna smita tidigare och träffa Daniel för att luncha. Haffade föreläsaren under pausen och sa att jag hellre gör hemtentor än håller egna föreläsningar av det enkla skälet att jag inte klarar av att spendera några fler sekunder än som är obligatorisk med mina kursare. Under pausen pratade jag med en äldre dam jag varit i samma grupp som innan som berättade att hon vägrar läsa kristendoms historia som hon tycker är jätteintressant beroende på att hon och föreläsaren har olika åsikter om hur Sverige blev kristet. Herregud, hann i alla fall träffa Daniel och köpa rätt foundation och en jättelik Panda till Julia som kan kramas och dricka välling, future.


Klartecken inför lördagen

Det var okej för familjen att min syster skulle passa barnen på lördag så på lördag blir det middag + utgång för min del. Typiskt min tur och det hela skulle bli ett fiasko, men man är sin egen lycka och får göra det bästa av situationen. Rebecka för det dessutom busenkelt på lördag, Meolodifestivalen går från 20:00-21:30 så hon slipper se "Vera med flera" och allt annat hemskt jag brukar få genomlida.

Nu kommer Daniel börja tutta när som helst.

10 år, halva mitt liv. Underbart!

Igår var jag på läkarbesök klockan tio på morgon (för mig är detta tidigt) och möttes av en läkare i gympakläder. Hopp, varför har jag duschat, sminkat och satt på mig kläder för om läkaren har på sig svarta fejk Adidasbyxor. Mötet var inte givande som väntat, vi pratade om att skall återupprätta en samtalskontakt, en så kallad stödperson och jag vill iiiiinnnnnnnnnttttttteeeeeeee! Skall försöka ge det en ärlig chans, men jag vantrivs att prata med en inkompetent person om mitt liv. Jag är väldigt medveten om vad jag har för problem och att prata om dom gör inte att jag får någon aha-upplevelse och kan lösa dom. Jag tror att jag aldrig har känt mig mer självdestruktiv än när jag går på sådana möten. Läkaren sa igår att jag haft olika samtalskontakter med läkare, psykologer, kuratorer i 10 år. 10 hela år, jag är 20 nu, under halva mitt liv har jag spenderat otaliga timmar hos nötter, underbart!


8:15

Klockan är 8:15 och jag är redo för en heldag. En heldag i fel bemärkelse dock, 3 timmars lång föreläsning när jag måste visa pondus och säga "Hej, jag är ny här. Vill någon grupp ha mig? Nehepp, magistern är det okej om jag håller i en lektion ensam? Inte, hur skall vi lösa detta då?". Sedan stressa till stan och köpa foundation, när jag sätter på mig den jag köpte för ett litet tag sedan är inte riktigt min färg har jag märkt. Det ser snarare ut som om någon kastat en paj i ansiktet på mig. Och sedan födelsedagspresent till ett av barnen jag passarf som fyller år imorgon, Byggare Bob stod högt upp på listan.

Får skjuts av Daniel till skolan, han början nio och jag kvart över nio så han släpper av mig på vägen, snällt.


Irriterad på mig? Pfffffffffffffffffffffff!

Måste sova snart, skall till doktorn imorgon tidigt (vill inte, vill inte, vill inte) och passa barn senare på eftermiddagen. På onsdag är det min första religionsbeteende lektion och jag måste ta igenom mig att prata med föreläsaren hur och vad jag skall göra för komma ikapp. På torsdag är det barnpassning igen och på lördag är med mening att jag skall passa barnen på kvällen/natten men min syster har varit snäll att ta sig an den uppgiften om det är okej med föräldrarna så jag kan äta middag med Daniel och co. och sedan gå ut. Hoppas, hoppas, hoppa! Frågade mamma om hon tyckte det var okej (inte för att det egentligen spelar någon roll men man vill gärna ha sin mors medgivande) och hon sa att bara inte "x" (mamman) blir irriterad på dig. Hallå? Jag jobbar för svältlön, 3 timmar åt gången/3 ggr i veckan och lägger upp mitt liv efter det. Vaddå bli irriterad på mig, pppffffffffffff! Jag vet att det är helgnätterna som ger någorlunda pengar man jag vill verkligen ut, men som sagt måste få föräldrarnas godkännande först.


Du älskvärda snygga butiksbiträde

När vi var på Statoil (tror jag) vid Askims Stationsväg i lördags för köpa blanddricka så var butiksbiträde för en gångs skull söt (hej hej hej, jag kanske skall tvinga tillbaka Daniel dit och ge mitt telefonnummer som en gång innan. Herregud och det var för knappt ett år sedan bara). När Alex betalade så la fram han handen för att få tillbaka växeln. Det var bara att det inte fanns någon växel att ge tillbaka och när vi insåg det började vi skratta och då gör butiksbiträdet något så älskvärt som blinkar med ena ögat, gör luftgevär med tummen och pekfingret och ler stort. Detta uppskattas stort, så torrt och tråkigt att det kommer bli en klassiker, du din älskvärda snygga butiksbiträde.


Ani DiFranco

Har återupptäckt min kärlek för Ani DiFranco. Musik är fan den renaste form av kärlek som finns och den gör en aldrig besviken, hallelujah!

Jag tycker inte om att i princip spela rysk roulette...

Daniel kom till mig efter han hade haft prov i näringslära och han tvingade mig att kolla på CSI, jag led varenda sekund. Innan åkte vi till Frölunda Torg för han skulle handla mat sa han, det slutade med två vitlöksbröd från någon indisk restaurang. Nästa gång han skall till Frölunda Torg nattetid för att handla mat där får det vara mer än två bröd. Jag tycker inte om att i princip spela rysk roulette om mitt liv, det är livsfarligt där i hooden. Jag funderar på helt allvar att köpa en leksakspistol att ha med mig när jag går ut för syns skull, mindre kul dock om ens överfallare har en riktig och skjuter skallen av en.


http://www.alskamig.se/teaser1.html

Min lillkusin Renaidas filmteaster går att se här  http://www.alskamig.se/teaser1.html


Bloggandet

Jag har gjort så mycket dumt denna helg (syftar på misstaget med killen (eller skall jag säga killarna i rutig skjorta och Frida-incidenten) så mitt intresse har att blogga har sporadiskt urnalkats.


Kyss aldrig en kille som har på sig nutidens största modefluga

Efter många om och men så bestämde sig jag och Daniel att gå ut (fick veta idag av Alex att Daniel hade sagt i bilen när jag gick och tog ut pengar under bilfärden att jag ”jag vill verkligen inte ut, jag brukar säga så men denna gång vill jag verkligen inte”, haha). Vi möte upp Frida (som totalt hatar mig nu efter igår, och det är okej hon har rätt i att göra det även om jag uppriktigt är ledsen och ber innerligt om ursäkt, hon läser inte min blogg så det här är inget lamt försök att sätta plåster på såren) och gick till Park Lane där jag gjort av en dom största missarna under mitt liv. Såg en söt kille i baren som jag gick fram till och började prata med. Han skulle till Hard Rock men sa att han skulle leta upp mig han kom tillbaka så när jag skulle hänga med Daniel ut så han kunde röka gick jag på honom (notera han hade en svart jacka). Vi träffades senare och kysstes till min stora belåtenhet, jag är i princip oskuld igen på alla sätt och vis så det var på tiden med att känna någon annans hud och läppar. När vi skulle gå vid halv fem så satte han på sig en röd jacka (en dammtuss-jacka dessutom, och jag som trodde botten var nådd innan) och då ramlar polletten när. Va fan, det här är inte ”Jakob” som hans namn var utan under kvällens gång så måste jag ha tagit miste på honom och förväxlat honom med en annan kille som Jakob kände sporadiskt och som var med hans kompisar. Båda hade samma rutiga skjorta och idag förbannar jag den. Aldrig ragga upp en kille som inte har något annat än en knallgul skjorta så man vet att det är samma person hela kvällen. Jag känner mig så fruktansvärt dum även om jag mer eller mindre kan skratta åt det idag, men igår blev jag fly förbannad och hör och häpna jag grät när jag väntade på mamma-taxi. Mindre kul för mig men jag fick värsta rycket när jag insåg det så han (Per var hans namn, inte Jakob, fan) kan inte ha känt sig speciellt omtyckt heller.

Det här är till och med för mig ett nytt lågvattenmärke.

Jag känner mig vilsen i en hård och kall värld

Jag verkar lida av separationsångest. Det gick i och för sig upp för mig längesedan, jag grät när jag sov över hos kompisar när jag var liten, jag ogillade det lika mycket när jag var tonårig. Jag ville ha min säng, min kudde, mitt täcka, min familj. När jag är på semester en vecka utan mamma och mitt hem så är det ett kärt återseende som inte liknar något annat, när jag funderade på Stockholm så ville jag inte flytta och ångesten som borde komma över sensommaren när jag SKALL flytta har redan infunnit sig.

När Alex åkte till Grekland för några år sedan för att spendera hela sommarlovet där hos sin far så grät jag när han åkte ifrån mig på busshållplatsen. Året därpå så åkte jag ner och hälsa på honom och nästa år var han där en kort period. När Alex berättade för mig att han skulle till fashionabla Paris och modella på obestämd dag och att han skulle åka om några dagar så gjorde det ont i mig och jag saknade honom oerhört. När han kom hem över jullovet kramade vi varandra (det gör vi aldrig, det käraste vi gör är när vi förolämpar varandra) och nu när han kommit hem i två veckor innan han åker till Grekland och sedan tillbaka till Paris och jag känner mig ofantligt ensam. Det är som om alla känslor på sätt och vis har hunnit i kapp mig och att det gör ont i varje liten del av min kropp. Att jag inte kan gömma och glömma mina känslor och att jag hamnat fel i en gränd där det inte finns någon annan utväg att vända sig om och möta sin förövare. Jag är ensam, tappad, förlorad och om det inte vore nog fördömd på religionsvetenskapliga institutionen och att passa barn. I ett halvår skall jag gå runt och vantrivas i ett pisskallt Sverige och bli bittrare och bitchigare än någonsin.

Jag kan inte sova, jag sov 3 timmar förra dygnet men mina tankar går på högvarv, för att citera Linda Rosing "det är kul att tänka" och gå i motattack så är det inte alltid kul att analysera saker i oändlighet när man inte kommer någonstans. Aristoteles etik i all ära (nej, fan heller! Jag är så trött på alla ”Som dig själv” etikböcker och metertjocka filosofiska uppslagsverk. Kristendomstolkningar och livsåskådningsfrågor är svintrist), alla människor strävar efter ett mål, det goda och jag kan inte skita mindre i vad det goda är, jag vill bara veta vad mitt mål är? Dessutom är det goda synonymt med målet så det gör det samma vad man strävar efter man får det båda i paketet. Jag känner mig vilsen i en hård och kall värld. Jag vill verkligen imorgon och skratta ikapp med hjälp av Daniel och alkohol, en enkel men ack så effektiv lösning.



Självrespekt, självinsikt och självständighet (självironi)

Självrespekt, självinsikt och självständighet (självironi).

Tre små ord som borde betyda så mycket för alla människor, det är basen till ditt liv. Ett förnuftigt liv med en bas att stå och trilla tillbaka på, en väg att färdas mot ett eller flera mål (vi lägger till självironi så livet blir en mer underhållande resa ).

Bra odds - filmcafe.se

Blev medlem på filmcafe.nu när jag hade naiva drömmar om en karriär inom film. Var inne ikväll för jag hade fått en mail som man får då och då, och oftast av filmstuderande som skall göra en examensfilm och vill att man skall gå på casting (en gång fick jag ett manus där jag skulle spela en sexslav, haha) vilket jag aldrig går på. Jag har min självrespekt kvar, mina drömmar och ambitioner av annan form, (även om jag skulle rocka på vita duken) men man slåss av alla dessa drömmande själar som tror att deras svar på all form av livslycka är att få en roll. En huvudroll i en stor produktion som man skall finna via filmcafe.se, bra odds!


Imorgon vill jag ut och på söndag vill jag vakna med obligatorisk ångest, vill du med?

Vissa får myror i benen av att vara hemma, instängda och måste ut och röra på sig. Jag nöjer mig med att gå ut och klubba sporadiskt, det vill säga bli redlöst full med ett kärt gäng och gå ut för att morgon därpå vakna bakfull. Låter som ett helvete kanske, men någonstans mittemellan "redlöst full" och "bakfull" har man oftast fruktansvärt kul. Eller fruktansvärt kul är att ta i, man träffar på ointressanta personer som inte lämnar några intryck på en 99 av 100 gånger, Daniel gör något dumt och man själv gör något mindre minnesvärt. Man dansar, dricker färgglada drinkar och vi (Daniel och jag) Blackjackar (vi är halvt fast i träsket men spelar aldrig bort en förmögenhet, kom ihåg det när du läser det pappa!). Men viktigast av allt så skrattar man under kvällen, vaknar med blåmärken på benen som man inte har en aning vart dom kommit ifrån, man kollar "senast slagna nummer" och säger högt "fan". Man må känna på ångest, men man känner att man lever, man är inte längre likgiltig inför allting.

Så imorgon vill jag ut och på söndag vakna med obligatorisk ångest, skall du med?

Alex har fått hybris

Varit med Alex ikväll, han har helt enkelt gått och fått hybris. Fast å andra sidan har han haft det ett bra tag, bara att det på senare tid mer eller mindre varit befogat. Vi var på "4 Gott" och inhandlade en massa godis, där dom skrubbar golvet och fyller på godis som deras liv hängde på det. Deras liv hänger inte på om kunderna inte kommer fram längs dom smala gångerna utom att dom måste göra sin plikt som godisbutiksföreståndare och alltid ha godis ända upp till kanten. Är tacksamt utmattad och trött men min syster Ellen han ockuperat min säng och kollar på "Napoleon Dynamite" och att få ut henne härifrån kan vara en kamp mellan liv och död så jag låter henne hållas, ett tag till i alla fall.


”och det är MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL” för att sedan tillägga...

Fan vad jag hatar sportkommentatorer som skriker ”och det är MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL” för att sedan tillägga ”oj det var nära”. Nu trodde jag vi hade hela inne på svensk damhockey mot USA och så hade vi inte ens halva, fan.


Var uppe hela natten och...

Var uppe hela natten och sträckläste Traci Lords "Nattens barn" och kan inte ge boken ett rättvist omdöme då jag hatat Traci ända sedan hon var med på Oprah. Hon berättade om sin biografi och så fort Oprah ville inflicka med något höjde Traci tonen och körde över Oprah totalt, det var i och för sig rätt kul men ända sedan den dagen har det varit något ouppklarat mellan mig och Traci (jag skämtar). Sov 3 timmar och skulle iväg och passa barnen när jag fick ett samtal av deras mamma att det inte behövdes. Klarvaken började jag kolla på tv och har sett allt från "Våra bästa år" (och jag hatar Jack, rollfiguren och personen privat, kill him så jag slipper se han urusla skådespeleri) till "Tyra Banks Show" (som jag också hatar såklart). Hoppas i alla fall på sömn inatt efter myskväll med Alex.


Marie Plosjö - Boom boom

Man kunde lyssna och se videon till Marie Plösjös kommande superhit "Boom boom". Herre jävlar vilken lång låt där det sas samma sak hela tiden. Videon var inte mycket att hura för heller, jag skulle kunna ha gjort en bättre filmad från min mobil. Förlåt Marie, (du har kommenterat min blogg att du tog illa vid dig när jag skrev om en g-life intervju där du var intervjuobjektet när det stod att Ghandi hade skrivit "Lycka" vilket var fel) men jag kan inte låt bli. Låten är hemsk, och det skulle även du tycka om det inte vore att det just var din låt, hoppas den säljer bra i alla fall.

Gottade mig åt gårkvällens "Insider" om vakter

Jag gottade mig verkligen åt gårkvällens ”Insider” som tog upp att svenska vakter skämmer ut Sverige på sitt sätt att behandla människor allt annat än humant. Jag hatar vakter, dom har aldrig gjort mig något personligen (och okej, det kanske finns en till två bra vakter i hela Sverige) men dom flesta har fått en knäpp. Otrevliga, arroganta och verkar vara helt omedvetna att så fort deras pass tar slut så är dom längst ner i samhällshierarkin. Det finns verkligen inte någon annan än vakter och f.d vakter som försvarar deras handlingar och därmed basta.


Ashley och Mary-Kate Olsen

Ashley och Mary-Kate Olsen är verkligen dom största (inte till fysiken kanske) modeikonerna nu, jag ser upp till dom och skall snart posta tusentals bilder där dom på alla bilder suger in kinderna, putar med läpparna och spärrar upp ögonen så att dom ser ännu mer anorektiska ut än möjligt. Herregud, varför har man inte någonsin hör dom uttalat sig vettigt om något? Det enda dom verkar göra är att massproducera b-filmer, hemska klädkollektioner och dylikt, jäck!


Juryn i "Let's Dance"

Hur tröttsamt är det inte ”Let’s Dance” juryn utspel med sin rösta ut Peppe kampanj. Tar dom verkligen sig själv på sådant stort allvar att dom inte förstår att programmet erbjuder lättsam underhållning och inte något strikt dansprogram där deras dom hjälper eller stjälper. Jag hoppas Peppe vinner alltihopa och dansar ännu sämre (om möjligt) ikväll för det är skrattretande underhållning. I love Peppe, och det gör tittarna med. Det är bara att inse juryn, att programmet är inte till för er utan för Sveriges invånare som spenderar helgkvällarna att kolla på Tv4 eller SVT och som älskar att Peppe Eng är nationalnarr och att Anna Book i princip rullar omkring på dansgolvet.


Melodifestivalen - Hanna Graaf

Hanna Graaf är nervös inför ”Melodifestivalen” imorgon. Tro fan det, det skulle även jag vara om jag vore Hanna. Inte lätt alla gånger att bara ha sjungit playback i scen innan och i direktsändning med.


Kom igen Anja!

Kom igen Anja, jag har till och med satsat pengar på dig. Kryp ihop som den köttbulle du är så skall jag ge dig en kexchoklad.


"Toppkandidaterna"

Jag på veckan repriser av "Toppkandidaterna" förut ikväll och det finns mycket att säga än:
vad tänker Hannes frisör när han går och klipper sig och han säger att han vill ha en hemsk fettig snedbena?
varför sminkar sig Klara med ett centimeter tjockt lager med vitt puder och foundation?
vem gav David hans hemska svarta plastklocka?
och slutligen, hur gör du Petter för att få mig att bli så fruktansvärt irriterad på dig?


Systrar

Dagen började med att min hemskt otrevliga syster Becka stormade in i mitt rum, roffade åt sig den bärbara telefonen och sedan var bråket i full gång. Nu har även min mindre odrägliga syster Ellen kommit för att stanna i tre veckor innan hon flyttar upp till pappa igen, och hon har varit saknad.

Tv3 nattfilm

Tv3 nattfilm kommer nu, det bådar allt annat än gott men ibland vaskar dom fram guldkorn så snälla låt det tillfälle bli nu (Bill Murray är med, yessss).

A-teens - Floorfiller

Jag har en kompis som nyligen gått ut med att han är homosexuell nyligen inte kom som en chock för någon. På msn har dom en funktion där man kan se vad motparten lyssnar på för låt vid aktuellt tillfälle och idag spelade han "Floorfiller" med "A-Teens". Hade han inte kommit ut innan så hade dagens låt fällt avgörandet.


Tenta-bakläxa

Har påbörjat min tenta-bakläxa ikväll och är så gott som klar. Måste bara skriva ut den och läsa igenom den, vilket innebär att jag måste maila den, så jag kan öppna upp den på hotmail på huvuddatan och skriva ut den och det vill sig inte. Får ta tag i det imorgon.


"Don't flatter yourself"

Varenda gång jag ser någon som påminner mig om min ex-pojkvän och säger till Alex "är inte han lite lik x" säger Alex alltid "don't flatter yourself". Hahahah, är jag verkligen så blind? Det skall inte räcka med att han inte var minsta karismatisk, begåvad eller rolig utan han skall även inte påminna mig om någon som ser lite bra ut. Jackpot! Fast å andra sidan vad säger inte det om mig....


Egen studietakt

Jag tycker man skall få välja sin egen studietakt. Jag blir sönderstressad av att ha en massa hängande över mig som jag inte har en aning när det skall vara inlämnat, hur jag får tag i lärare, litteratur osv. Jag tycker att alla uppgifter och tentor kan skickas hem/alternativt salstenta så man får man beta av allt efter sin takt. Man läser sin litteratur i sin egna takt och sedan examineras man på bästa tänkbara sätt, då skulle jag ha läst mina 20 p inom två-tre veckor och sedan kunnat göra vad som faller mig in, men icke.


Kurslitteratur

Att alla mina kurser har börjat nu (dom är löpande under hela terminen) och man måste inhandla litteratur till 20 p på en gång är inte heller helt lysande.

Universitetshuvudvärk

Jag har skickat iväg mail till mina föreläsare angående tentatider och kurslitteratur så nu har jag på köpet fått huvudvärk. För första gången under min universitetstid så känner jag mig faktiskt stressad och främst stressad på att göra bra ifrån mig på Högskoleprovet så jag slipper sätta min fot på Religionsvetenskapliga institutionen många gånger till. Men till hösten om jag inte kommer in på något av det jag vill (journalistik eller medie- och kommunikationsvetenskap samt det sistnämnda med inriktning journalistik) så tänker jag fan jobba. Även om det innebär McDonald’s i princip. Sommarjobb måste fixas med, för jag antar att jag inte skall passa barnen hela sommaren. Och sedan har vi min planerade Mykonos resa. Hur skall jag ta mig dit och jag tjänar ca 700 kr på två veckor när jag passar barn?



Företagare och entreprenörer


Fan, det kryllar av egna företagare på alla communities. Av alla medlemmar måste minst hälften vara egna företagare och/eller entreprenörer (banbrytare, byggmästare, leverantörer, föregångsmän, pionjärer, eldsjälar eller vad ni nu vill kalla er själva). Ni får gärna vara egna företagare, men "företaget" måste väl syssla med något, erbjuda en vara eller tjänst? Eller är ert företag bara existerande och göra ingenting? Var snäll och redovisa vad ert företag gör precis som ni på samma sätt måste redovisa er inkomst för skatteverket.


Jag mår inte speciellt bra nu....

Jag mår inte speciellt bra nu, jag mår inte bra alls om sanningen skall fram. Jag känner mig dessutom patetiskt för att jag mår dåligt och att för att jag har ett behov att skriva det. Jag har inte ett behov att någon annan skall läsa det utan bara att skriva ner det, svart på vitt. Jag Anna mår dåligt, sämre än vad du Daniel mådde igår när du förklarade att du mådde skit för att din 10 000 kr mobil från Bang & Olufsen inte kommit än. Jag lyssnar dessutom på Coldplay nu, jag har nått botten.


Jag började faktiskt hata huvudpersonen mer än hennes...

Läste ut "Djävulen bär Prada" i söndags och jag tar tillbaka allt jag skrev om halvhumoristisk. Den var hemsk, från och början till slut och jag började faktiskt hata huvudpersonen mer än hennes snorkiga chef.

Religionsbeteende

Som sagt har jag bytt från religionshistoria c 20 p inkl uppsats till 10 p religionshistoria och 10 p religionsbeteende. Hört för mig lite och det verkar som om man indelas i grupper och skall ha egna föreläsningar samt en hemtenta så nu måste jag ragga upp en grupp som vill ha mig. Kan bli en upplevelse i sig då jag inte går in för att sälja mig och att jag varken har lust eller ork att ta tag i saker. Men allt ordnar sig till slut (hoppas jag) och jag skall prata med läraren på måndag för han är på semester nu och sedan får jag väl mer eller mindre våldgästa en grupp. Saken är biff och jag är ofantligt trött på hela religionsvetenskapliga institutionen, jag hade helst velat slippa att sätta min fot där någonsin igen.

Jag ber inte om någons välgörenhet, jag skall dra mitt strå till stacken men var så snäll att bjud in mig, va fan. Helst av allt vill jag ha en föreläsning själv, även om det skall innebära att jag skall förberedda en föreläsning på 3 h helt själv för det klarar jag bekymmerslöst av. Jag hatar er allihopa, bara för att jag inte är anormal, med fett hår och fula kläder behöver ni inte hata mig. Vem som helst för att läsa detta (det vill säga gärna alla mina kära kursare), det spelar ingen roll om ni tycker jag är en bitch för det är jag, en varmhjärtad bitch, men ändå en bitch.



Ut med Arja och Skalle-Per

Ut med Arja och Skalle-Per så vi slipper deras eviga PR-kupper. Nakenchocker (no thank you), barhudande klänningar, dödslyft och "Sex and the City" vinjetten.


Idag skulle jag egentligen vara aktiv...

Idag skulle jag egentligen vara aktiv och göra massa viktiga saker (men som vanligt) skjuter jag upp det till morgondan. Skall maila min föreläsare om när jag skall göra min tenta och vad jag valt, beställa kurslitteratur till religionsbeteende (för jag bytte bort 10 p igår mot det), öva lite till Högskoleprovet och så var det något mer jag självklart glömt bort nu.

Kristian i Big Brother

Kristian i Big Brother ser ut som en liten tonårstjej som putar på allt som går att puta på, att han dessutom sjunger med så fort det spelas musik är inte till hans fördel.

Dessutom börjar jag tycka om Jessica, hennes charm har sakta men säkert överrumplat mig, fan.

Marie Serneholt

Plågats av Marie Serneholt nya video ytterligare och vill då uppdatera dom bitska kommentarerna. Hon är fortfarande oklanderligt vacker men sminket är lite väl att ta i och det kommer från mig. Marie Serneholt har mer smink i ansiktet är Mimi i "Drew Carey Show" har och hennes kläder ser ut som ett misslyckat försök för en ung designer att visa upp sina "mästerverk". Det är så glammigt musikvideo rätt men ändå tusen gånger om fel.


Underbart, och jag var redan sur innan

Varenda jäkel gick runt med rosor att ge till sina käraste idag på stan, med äckligt stora leende och tindrande Bambi ögon hela bunten. Underbart, och jag var redan sur innan.

Träffade Daniel i stan...

Träffade Daniel och Frida i stan, och jag och Daniel (människan sitter med två nyinköpta Filippa K cardigans (of coure) för 1200/styck som han redan har en minst 15 stycken av och säger att han bara måste ha jackan och att han såg den först, låt den mindre bortskämda människan få köpa någonting) hann med att bråka om en jacka men till sist fick vi båda två den. Så nu har jag Daniel, Alex och även mamma likadana jackor. Fick bli min lilla alla hjärtans dag present till mamma, jacka (Ellen och Becka dröm om ni tror ni får låna den, jag har sagt att den inte är utlånbar), chokladhjärtan och örhängen.


Skola

Mamma ville hellre vara hemma och äta gott här istället, vilket jag kan förstå när att ta sig till och från stan i detta iskalla vädret inte är någon turn-on.

Varit i skolan idag och haft litteratursökning inför uppsatsen, fått halvt panik och spytt på lärarstudenterna och bytt från uppsats och nyandliga rörelser till 10 religionsbeteende.


Tack Zlatan!

Nu har jag upptäckt min kärlek till sport, det vill säga min kärlek till sport när jag satsar pengar. Började med 50 kr förra veckan och har nu tagit ut 500 kr från mitt konto på expekt.com (och ikväll är det NBA som gäller för hela slanten) som jag vunnit. Skall bjuda mamma på middag på Alla hjärtans dag för pengarna är det tänkt, så tack Zlatan för middagen (jag hade kunnat tänka mig att dela med mig av kakan om du inte redan tjänade storkovan).

Om jag kan förbanna Daniel för att han fick mig att börja spela BlackJack så kan han förbanna mig för att jag visa honom expekt.com.

Darin

Darin fick frågan hur det kändes att få en Grammis och människan babblar på lite (på svenska) och säger sedan "i really didn't expect this". Hahahah, tjena.


Gårkvällen

Jag och Daniel tog oss till "Vasastan" igår för att möta upp Frida och Lizzie som redan var där. Jag hade riktigt kul igår och idag mår jag som jag förtjänar (får man verkligen skriva så och behålla sitt liv?). Daniel fick en knäpp som förra helgen och skulle beställa in helrör och champagne när dom snart skulle stänga. Sagt och gjort och Daniel börjar gå från groggluder (han är nog den enda killen som kan med och lyckas med det varje gång) till "stekare", haha.

Hade stort bråk med Becka igår så när någon frågade efter mitt nummer gav jag Beckas och dom ringde henne igår tre på natten, hahah.


Skall ut!

Har bråkat med båda mina systrar som helt klart konspirerar mot mig och skall nog ut med Daniel på äventyr och det kan gå hur som helst. Såg på "Hells Kitchen" och Ramsey är så elak och sarkastisk så att du får ligga med mig om du vill (pappa du får skylla dig själv som läser min blogg).


Det här kan låta lite smått egotrippat...

Det här kan låta lite smått egotrippat, men det är det inte. Jag skulle vilja ha min blogg i bokform, har tänkt på det ett tag och det borde väl vara någon där ute i vida världen som kan erbjuda den tjänsten? För även om ens blogg inte är den vanliga privata dagboken med lås och parfymdoftande sidor så är det en del av en och destu mer man bloggar destu mer åsikter, värderingar, upplevelser, händelser, känslor får man med.


"Djävulen bär Prada"

Började läsa "Djävulen bär Prada" (fast i min värld bär nog Djävulen skor med tjocka hudfärgade sulor alternativt buffaloskor även fast jag inte sett det sistnämnda på ett bra tag thank God, åker man till Danmark eller Tyskland kan man nog se det ena och andra) av Lauren Weisberger igår, som är måttligt roande. Det är en bok man sträckläser, skrattar lite och sedan glömmer och gömmer. Ingen skall någonsin få veta att man läst en bok som beskrivs som "Härlig skvallerroman om chefredaktören på en av världens största modetidningar" på bokomslaget. Alla böcker som ligger framme som besökare (inkräktare) kan hitta och döma en efter måste vara böcker skrivna av människor som fått Nobelprisets litteraturpris endast. Jag skämtar, lite halvt.


Jessica Isaksson

Jag har nämnt denna tös innan och måste säga att trots hennes unga ålder (tror hon är 19 och jag är 20, haahah) måste jag säga att hon hennes gloggar och dylikt hon skriver på glife.se är det bästa med hela sajten. Hon skriver som en dans på rosor utan taggar, orden bildar expressiva, humoristiska meningar som ger läsaren nödvändigt skvaller. Jessica Isaksson är bra, punkt slut.


Strippstänger är livsfarliga

Ser på något random (ja ni får döda mig för att jag skrev "random") program på fyran där dom stripptränar. Det är livsfarligt, att lära livslevande människor att strippa, för att inte säga en samhällsfara. Inte för att det kan bidra till hjärtattacker hos upphetsade karlar i hemmet utan för att man kan göra bort sig offentligt så fort man ser en strippstång. Alla vill vara sexiga, så alla försöker så hårt och det blir bara överpretiöst (angående överpretiöst, varför är alltid OS-invigningarna det, ge oss enkel underhållning bara tack!!!) för att inte säga löjligt.

Hur många pinsamma händelser har inte involverat strippstänger i just ditt liv? I mitt har Alex dragit ner en från ett podium när han och jag dansa på Mykonos och jag dess värre har åmat mig på dom som finns på Honey. Hur pinsamt är inte det dagen efter när alkoholen är borta och ångesten närvarande och man kommer ihåg hur man trodde man var sexig kvällen innan när man åmade sig mot strippstången.


Jag förstår varför människor skär sig...

På "Real World San Diego" som går på MTV klockan åtta, mån-tors så fick man se Frankie (en rödtott som är en av "deltagarna" i programmet) och att hon skär sig. Alex avfärdade det som strunt, "pinsamt" att hon höll på sig och något som alla tonårstjejer gör för att sedan gå i linnen och visa upp sina ärr offentligt så alla skall bli oroliga. Jag däremot, håller med om hela tonårsbiten och att det finns tusentals människor som skär sig för att få uppmärksamhet men jag förstår även dom som gör det för att det känns som en nödvändighet. När den psykiska smärtan är så stor att det enda som kan bota den någorlunda är att jämna ut den med fysisk smärta. Jag förstår.



Olinda & Carolina Gynning

Reklam för Olinda och Patriks program på fyran nu, det kan nog bli hur bra som helst, haha. Jag tycker inte om Olinda, jag är nog lite smått kär i henne. Carolina Gynning älskar jag, och Olinda är jag smått kär i. Ja, så är det nog.


Förbruka-andras-känslor-krank

Jag hatar sellouts, men nu skall jag ansluta till er globala verksamhet för en kort stund och annonsera mig som en grymt karismatisk, kreativ romantiker som vill träffa min jämlike nu nu nu. Nej, om sanningen skall fram är jag rätt bitter, sarkastisk men tidvis har även jag mina ljusstunder och kan (men betoning på kan) vara både karismatisk och kreativ. Romantiker kommer jag nog aldrig bli, möjligen cynisk romantiker och allt tack vare Alex som vet hur man dödar alla ens tankar på att sann romantik finns. Jag börjar i alla fall bli lite smått kärlekskrank eller i alla fall att förbruka-andras-känslor-krank.


C-uppsats: hur kabbala har figurerat i svensk media

Daxs att välja ämne till c-uppsatsen, funderar på "hur kabbala har figurerat i svensk media". Är det överdjävligt tro eller genomförbart? Har inte riktigt ens hajat kabbala helt, men läser som en tok (nej, läst 20 sidor) i en av många böcker jag köpt som behandlar det (kurslitteratur, så tro inte jag vill vara hipp som Madonna och gänget och ansluta mig till Kabbala).


Hej vi klipper som Edward Scissorhands full och på crack

När jag och Alex var i stan i onsdags gick vi förbi Hårfrisörsalongen jag hade (jag har tagit bort inlägget) nämnt i min blogg. Dom var inte överlyckliga över den PR det gav dom så jag tog bort den. Alex tyckte dock att vi skulle gå in och skälla ut dom efter noter för tro mitt ord, dom klipper överdjävliga frisyrer. Skyltar man med att man klipper som Edward Scissorhands full och på crack får man faktiskt skulle sig själva.


Misslyckandet med att bojkotta Danmark helt

Så nu vill hela arabvärlden och alla världens muslimer bojkotta Danmark. Okej säger jag men en sak dom aldrig kommer lyckas att bojkotta är dom danska flaggorna. Det har nog aldrig sålts så många danska flaggor som nu, alla måste ha minst 20 på lager för att kunna bränna och riva sönder minst en varje dag. Herregud!

Peppe - mannen, myten, guldtanden

Vad hände med Peppe ikväll? Han var nästan bra, trots att inte surfittorna (har velat skriva det här ordet hur länge som helst och voila nu var det gjort) till domare inte tyckte så. Jag tycker trots allt om Dermot och Tony trots deras oförmåga att döma rätt alla gånger.


Februarilov

Nu är det februarilov här i Göteborg (inte för att jag har något sådant, men min syster Ellen sa spydigt "du har alltid lov") och nu är alla småbrats på väg till St.Anton och allt vad det heter för att supa, supa och supa. Att åka skidor/snowboard ingår knappt i paketet längre så varför ens ta med det på BUSSEN, (för majoriteten av alla småbrats tar bussen när det kostar en tusenlapp extra för att flyga, betalar inte pappa alltid?) lämna det hemma och ersätt ditt viktiga bagageutrymme med mer sprit för det är fyllan som räknas till sist. Inte pudersnön, backarna, utsikten utan helt enkelt bara förfesterna, efterfesterna, afterskin och vem som gjorde vad med vem.

Är du en på miljonen?

Det är som ett djävla hamsterhjul, att upprepas hela tiden och man kan inte bli fri så länge man inte förstår och löser problemet. När man läser andras bloggar så kommer det upp för en hur dåligt alla andra (också) verkar må. Det verkar som om 75% av alla som bloggar mår psykiskt dåligt och kan räkna upp fler tragiska upplevelser än dom har fingrar. Psykiskt ohälsa verkar inte vara något onormalt längre, snarare tvärtom, dom är lyckliga och "frisk" är antingen dumlyckliga eller en på miljonen.


Högskoleprov

Har anmält mig och betalt högskoleprovet nu, så denna gång skall det bli tredje gången gillt, 2.0 här kommer jag! Har till och med betalt till 2kommo0.se som skall ge en bra tips och träning via deras hemsida så jag satt hela kvällen/natten igår och övade in prefix.


Inte på internet i alla fall....

Varför skall människor vara så förbannat ocharmiga. Alla verkar vara 30nånting från en småstad/alternativ sunkig förort som arbetar som säljare och har inga ambitioner i livet. Var är alla levnadsglada, humoristiska människor med glimten i blicken? Inte på internet i alla fall (och absolute inte i BLOGGENS SFÄR, har jag fel så var snäll och rätta (tipsa) mig), den saken är så sann.

Kicki Berg - ELLE Galan

Kul att Kicki Berg skall leda ELLE Galan, hon kommer lyckas göra en tråkig gala tråkigare. Grattis!


Colorado - Columbus

Jag väntar på att NHL matchen mellan Colorado - Columbus skall spelas klart, lär vara klart när som helst. Satsat en liten slant, men för mig spelar ingen roll vilket lag som vinner bara något gör det (att det inte blir lika det vill säga) för jag har råkat satsa på dom båda. Mindre intelligent kanske, men jag var visst i mina egna tankar när jag skulle satsa på NY Rangers och istället råkade satsa på Colorado när jag innan redan satsat på Columbus.


Inte haft något speciellt att skriva om...

Inte haft något speciellt att skriva på några dagar (inte för att jag någonsin levererar något läsbart när det kommer till kritan), varit totalt likgiltig och oinspirerad. Alex har i alla fall kommit hem för att stanna (i två veckor, fan!), men det är alltid något.


Jag hatar att...

Jag hatar att låna pengar av CSN, sitter och smider planer på att råna en bank, nej, utan att nästa kurs jag läser måste jag verkligen verkligen vilja läsa det helhjärtat och jag har mina funderingar på vad det kommer att bli. Kollade igenom GU:s program dom har att erbjuda till höst och det finns ett helt program dedikerat till alla er som vill bli kyrkomusiker på hör och häpna 160 poäng, jisses!

Förresten Alex så måste man anmäla sig senast den 15 februari till Högskoleprovet, tidigare än vad jag trodde. Kunde ha lurat både mig och dig och då vet vi vem som skulle ha ena foten i graven.


60 kr/timmen

Jag, Alex och mamma har diskuterat min lön jag får när jag passar barnen och mamma tycker det är himmel och Alex helvete. Han vill till och med ringa upp dom och skälla ut dom efter noter, haha. Jag passar tre barn, är även hundvakt, gör lunch, dukar av, diskar, tar upp disk, plockar undan, vikar kläder, badar barnen, släpper ut hunden, leker, hjälper till med läxor, gör någon enkel kvällsmat ibland, etc etc och jag måste nog säga att 60 kr/timmen är en hyfsad lön. Däremot att det bara är 2 timmar/3 ggr veckan är lite surt, för då planerar jag mina dagar efter att tjäna 120 kr gången vilket inte är multum. Vad tycker du?

Expekt.com

Har ansökt till en grej och fick då 50 kr hos expekt.com om jag anmälde mig där vilket jag gjorde. Gick på den gamla kära magkänslan och satsade på italienska ligan på ett lag jag aldrig hört talas om och vann så nu har jag satsat om dom ynka få kronorna jag vann (nej pappa jag är inte spelberoende, gratispengar) och skall ta ut dom så fort man fått ihop till något riktigt.


Alicia Keys hos "Letterman"

Alicia Keys gästar "Letterman" och uppträder. Hennes musik, uppträdande och melodier är så tråkiga att man somnar av dom.

ICA-Stig

Jag hade skämts ihjäl om jag vore ICA-Stig. Att gå från Dramaten till ICA-reklam och därmed sälja sin själ till djävulen för att inkassera lite extra pengar är vad som utmärker en sellout!

Mini-me

Hahhaha, såg någon Mini-me från "Austin Powers" i söndagens "Surreal Life". Sicken kille, åker runt stupfull med sin permobill helt naken och stannar för att kissa PÅ VÄGGEN!

Tvillingarna i "7th Heaven"

Nej, nu får det vara nog! Ersätt tvillingarna i "7th Heaven" men några barn som kan säga hela meningar utan att säga ett ord i taget....pause två sek....ett ord....pause två sek, etc. Man kan faktiskt ersätta "skådespelare", kolla bara på "Våra bästa år" och "Glamour" (som börjar nu), hur många har inte spelat Thorne? Fler är vad jag har fingrar att räkna med känns det som. Nej, bort bort bort med tvillingarna, det är inte så att dom är the Olsen twins!

Idag...

Helt slut, somnade inte förens vid fem-sex och har sprungit runt på stan med klackar (i slask och is) och köpt hår, smink och kollat runt med Alex. I med att Göteborgs utbud inte är överdrivit stort så åkte vi hem ganska snart och nu har jag städat mitt rum samt skickat iväg ett e-mail angående min c-uppsats. Nu börjar det hända saker bannemej!


Nu börjar Baywatch och då vet man att det är sängdags...

Nu visas "Baywatch" på Tv3 och då vet man att det är sängdags. Finns något inget så hemskt som tv-tablån erbjuder som "Baywatch" och dom måste envisas om att visa det flera gånger om dagen på olika kanaler. "Baywatch" är till och med så dåligt att dom visar ett sammandrag innan vinjetten vad som kommer hända under programmet (i princip från början till slut) så man kan stänga av tvn eller zappa om dom inte visar tillräckligt naket.

Ingen vänskaplig ton mellan dom olika parterna

Halkade in (klickade) på några bloggar som behandlade tunga politiska ämnen och självklart det nya hetaste på tapeten, yttrandefrihet och Muhammedkarikatyrerna. Det var ingen vändskaplig ton mot mellan dom olika parterna, i princip dödshot hit och dit. Och här sitter jag och klagar på att jag fått ett endaste mail av en bakom grundarna till blogg.se angående mitt inlägg om hårfrisörsalongen.


Oz - jag har lösningen på USAs fetma.

Kollar på "Oz" och nästan varenda djäkel är vältränad utav fan. Sätt hela den amerikanska befolkningen i fängelse så kanske ni får en lösning på det ständigt aktuella och ökande fetman.

Sellout!

Googlade "Sellout" och kom in på ett coverbands hemsida, jäck! "Flickorna på tv 2" spelades automatiskt för mig som besökare (inkräktare) och jag kände mig manad att fly fältet. Att vara med i ett coberband och spela "Flickorna på tv 2" är precis vad som utgör en sellout! Så jag uppmanar er alla, bröder och systrar (haha), gör aldrig det!


Neneh Cherry - Buffalo Stance

Kvällen låt blir Neneh Cherry – ”Buffalo Stance” (nostaligi!!!!), det var lycka när Kitty satte på den på Sticky en söndagskväll för flera år sedan när vi (jag var watergirl, kanske inte räkna, så jag gör ett nytt försök), mina killar vann Basketfestivalen. Denna låt har även utlöst ett mindre gräl mellan mig och Alex i andra ring, på bussen väg ner till Malmö när vi skulle dit med geografiläraren och kolla på ingenting i princip. Några klasskamrater rökte på, jag gick ut med 27års leg och vi drack folköl i parken, hemska tider but those were the days. Jag och Alex misstänkte dock att vår geografilärare skulle ta Danmarksbåten över och gå på sexpartaj i Köpenhamn, hon ville nämligen ha depositioner för allt möjligt som vi aldrig fick tillbaka.


Det skulle juh bli en tidig kväll...

La mig vid halv elva, började bli mindre trött runt elva, halv tolv fick jag myror i benen och kunde inte ligga still, tolv så försökte jag igen för att halv ett förstå att det var lönlöst att sova och nu, nu sitter jag här helvaken, uppjagad och har precis ätit nattmat.

"Seinfeld" nu och det duger alldeles ypperligt som plåster på såren.

Drea De Matteo

Drea De Matteo var som tänkt sexig när hon spela Adriana La Cerva i "Sopronos" men nu när hon spelar Gina i "Joey" ser hon bara ut som en avdankad strippa. Alla som har ett finger med i "Joey" verka någon högre makt straffa, eller så tar bara åldern ut sin rätt?


Felicity Huffman är född till att spela...

Felicity Huffman
Felicity Huffman är född till att spela transsexuell (man som vill operera sig till kvinna) i "Transamerica", på grund av att jag faktiskt inte kan bestämma mig om hon ser mest kvinnlig eller manlig ut (som en blond Vera Bengtsson, ni kommer väl alla ihåg henne från långköraren "Rederiet"?). För mig har hon inget eget bestämt kön, precis som (ännu en gång enligt mig) Darin är asexuell, hur mycket han än vill anspela på sex så går det inte.


Grammisgalan

Grammisgalan är så tråkig så jag somnar och vad har Robyn på sig (syftar främst på den vita puffklänningen)? Jag försöker se henne som en nyskapande modeikon, men det går bara inte. Det ser ut som något Daniel (förlåt, jag skämtar....lite) designat och jag sytt upp och jag sydde mig i fingret i mellanstadiet och har knappt sytt sedan dess.

Ipren vid mensvärk

Vaknade med en sån smärta imorse (vid ett, haha). Kunde bara konstatera att det var menstruationens fel och att jag hade mensvärk. Gick (måste ha sett ut som Ozzy Osbourne) till medicinskåpet, där vi har allt och lite till förutom mediciner Anna skulle behöva ta någongång. Inga Ipren eller smärtstillande what-so-ever, så med dunkande smärta som aldrig har påträffats innan fick jag gå och jobba på ren djävla anamma. Ringde mamma och klaga och hon sa samma gamla visa, att hon inte kan ha smärtstillande framme för jag överdoserar, vilket jag kanske kan göra ibland en är bättre två, men nu sitter jag här med smärtstillande och Noblesse som mamma köpte som plåster på såren.


"Gilmore Girls"

Efter att ha hatat "Gilmore Girls" i evigheter och idiotförklarat alla som slaviskt följt denna horribla serie där dom verkar ha ett eget helt eget vokabulär och sätt att uttrycka sig så övervann kärleken mot hatet. I somras när femman körde repriser av serien dagarna ända blev jag kär, om deras liv som kändes som en modern "Alice i Underlandet" och nu har min skepticism återupptas efter avsnitt som bara handlar om Lorelai och hennes slusk till fästman som för övrigt alltid ha på sig samma kläder. Rory, åk till Yale och kom på Logan vara otrogen så det händer något tack!


Stureplan.se, eftersnack: http://www.stureplan.se/articles/616/

Det som står om glamourmodeller är briljant, bara att läsa och njuta: http://www.stureplan.se/articles/616/. "Annat är det på Stureplan, där dessa glamourmodeller får finna sig i att på sin höjd utgöra smycken. Om Stureplan vore en julgran skulle glamourmodellerna vara Finlands flagga. Förstår ni vad vi menar då?" Det står inte vem som skrivit den men jag antar att det är Alex Schulman, som är lite av en mästare inom sin genre.


Ryan Cabrera i MTV:s Score

"Score" som går på MTV skall två personer skriva en låt och uppträda och den som blir vald får gå på en dejt med den vackra tjejen alternativ snygga killen. Personen som håller i programmet och som HJÄLPER dom med låten och ger dom feedback är RYAN CABRERA. Precis rätt man (kille) för jobbet, hahah.



Sötnöt syster Ellen

Linnea och Ellen
Min otroliga sötNÖT syster Ellen till höger på bilden vars skidkläder jag fixade när hon skulle till Sunne med skolan i torsdags. Hon fick låna skidkläder av min vän Daniel och dagen efter lämnar hon tillbaka FEL kläder och dom rätta ligger fortfarande hemma hos pappa och Ellen orkar inte gå dom futtiga 200 m till Daniel och lämna dom rätta. Hon tog dessutom med sig fel pjäxor och skidor från bussen efter hon varit i Sunne, människan tappade bort en gymnastiksko från bussen (200 m) hem till mamma förra veckan, hon glömde Beckas jacka när hon fick låna den och la ner den på golvet för att öppna skåpet och sedan glömde hon att ta upp den och inte att glömma hon glömde att låsa skåpet så någon har länsat skåpet. Bra jobbat!


Marie Serneholt

Såg Marie Serneholts nya video vars namn jag redan har glömt av, men en sak som är säker är att 1. den är påkostad och vad man än säger om hennes musik så är hon 2. snygg nog att ta hela världen med storm.

Bråk i Big Brother!

Så nu var det catfight för hela slanten i Big Brother. Jag sa juh att Jessica var labil innan hon började kasta flaskor omkring sig som om det vore jongleringsbollar. Idag introduceras dom hemska uppdragen, så nu får man se dom i en hel timme varje vardag gå runt och byta om till Superman dräkter i telefonkiosker och liknande som man fick förra året, mindre kul. Ge dom sprit varje kväll istället så skall ni få se på action och höga tittarsiffror.


Welcome home Alex!!!

Ikväll kommer Alex hem till lilla Götlaborg, för att stanna i hela två veckor. Jag är ledig imorgon och vill till stan för köpa nytt hår och foundation (nej, jag låter inte alls som white trash), är du på?


I dagens Vecko Revyn

Familjen Braun prenumererar på "Vecko Revyn" (som faktiskt tagit bort Ebbas Vecko Revyn, Carolina Gynnig skall skriva krönikor i Vecko Revyn så döp den till Carolinas Vecko Revyn istället för hon är adorable!) så när jag pläderade igenom den fann jag några små artiklar (okej det är kioskvältarjournalistik men kan inte någon artikel vara över sidan?) och "Silverfisken" (som visst skall vara en uppmärksammad svensk bloggare, jag aldrig hört talas om, men jag är visst lite ute) tipsar om att "skit i att skriva korrekt" och jag verkar kanske ha tagit rådet lite väl bokstavligt innan jag ens fick det. Och vet ni vad, jag skall fortsätta att vara skriva korrekt big time, bara inte namnge vissa hårsalonger.



Jag skrev ett inlägg för några månader sedan...

Jag skrev ett inlägg för några månader sedan om en viss hårsalong som finns i Göteborg och jag klagade lite humoristiskt (tyckte jag) om hur dom tänker när dom har affischer ute med hemska frisyrer. Jag kallade dom lite olyckligt vid namn så när man googlade hårsalongen i fråga vilket jag inte tänker göra "misstaget" att skriva igen, så kom min blogg och mitt inlägg om deras hårsalong före deras egen hemsida så dom var inte överlyckliga så dom kontaktade blogg.se som i sin tur kontaktade mig så nu har godhjärtade Anna tagit bort det. För min ambition är inte hur överdjävliga frisyrerna må vara att dra ner deras namn i skiten så mycket att mitt inlägg kommer före deras hemsida när man googlar dom. Får se vad nästa steg blir, en polisanmälan efter mig, vem vet.


Yttrandefriheten

Yttrandefriheten som vi prisar så högt är inte alltid så mycket värd när lagen är tvetydig med allt som har förtal och göra när man bara vill vändra sina åsiskter. Och nu syftar jag inte på Jyllands-Posten incidenten.

Park Lane

Var ute igår kväll, på Park Lane. Ingen kväll som kommer gå till historien, gjorde slut med mycket pengar och åkte hem vid två med mucho McDonald’s mat med mig. Daniel sprang runt med Moët som hör och häpna han hade köpt själv, trodde helt klart att det var stöldgods innan men med bakfylleångesten så kommer han även att minnas att han gjorde av med 4000 kr.

Till pappa

I med att du läser imn blogg kan jag lika gärna erkänna att jag just nu sitter och äter dina Aladdin hjärtan som jag köpt till dig som du skulle få på Alla hjärtans dag. Misströsta ej det är många dagar kvar så jag hinner inskaffa nya. Mmmm, dom var snuskigt goda, för att förtjäna sådana måste du vara en riktigt snäll pappa.

Spraydate!

Okej, jag erkänner att hooka upp mig på spraydate kanske inte var en av mina mest lysande idéer. Bara 30nånting som antingen är djurälskande lärare eller människor som skriver kärleksbrev som kontaktar en, sounds like fun! Förutom heorinsnygga Jonathan i "On the Edge", basisten tror jag i "The Sounds", David i "Toppkandidaterna" så får även "Let's Dance" Viktor höra av sig. En komplett lista på hela fyra personer så det är förresten till kvarn, öhhh.

Donald Trump, i'm not!

Hur mycket jag än fantasiräknar om hur mycket jag skall ha kvar på mitt konto så ger mig sanningen alltid en kalldusch. Skall i alla fall med ut imorgon och dricka billigt vin för Donald Trump i'm not.

Big Brother kan nog bli...

Denna säsong av "Big Brother" kan nog bli sevärd, enbart på grund av andras bekostnader. Deltagarna är i årets BB till 75% obildade, ointelligenta, bekräftelsehoror (båda könen) som kör ett så synligt spel. Klart att Malin med sina extrakilon kör med bara svarta kläder, försöker vara mystik, visar klyften som är hennes enda tillgång och slickar andras analhål på fyllefesterna för att försöka få Svenssons "tappa kaffekoppen" uttryckte det. Jag tappar ingen kaffekopp, främst för att jag inte dricker kaffe men även om jag gjorde det skulle ingen kaffekopp tappas här. Dina försök till provokationer äcklar mig bara och raserar inte alls några fördomar utan bygger snarare bara upp dom. Det roliga är att alla pratar om sex hela tiden och vilka dom skulle kunna tänka sig ha sex med i huset och när dom pratar om Malin säger alla "shit vad hon sminkar sig snyggt, man ser verkligen att hon är make up artist" och sedan blir det helt tyst.


Jag vet...

Jag vet att du Thomas Peter Braun, som går under titeln "pappa" läser min blogg. Kanske skall sluta skriva om kassler och slitgöran att hålla popcorna när vi går på bio. Skall kanske inte ens ta upp när du var på marknad med Ellen, Becka och hennes tre kompisar för några år sedan och du blev bestulen på plånboken för att sedan spinga etfer förövaren och säga "do you need help" och sen inte säga mer, Superman släng dig i väggen!


JB vann Riket!

Jonas vann på "Riket" ikväll, what's going on, den jag håller på vinner aldrig. Har bara inträffat än gång innan när Carolina vann Big Brother men då fick hon storhetsvansinne och glömde tacka mig och Alex för vinsten, haha. Jonas vill ha trekant med sin fru och Baren-Anna (hon som alltid i alla år gått runt med en löjlig liten scarf runt halsen) och jag väntar med spänning att få reda på om något inträffa, no way in hell. Fredrik Strage skriver du en "Fans 2" så får du härmed min tillåtelse att ha med mig, i alla fall som en liten fotnot under "hatisk dokusåpa-fan".

Alex

Alex kommer hem på tisdag för att stanna i hela 2 veckor, det blir massa "4 Gott"-besök och sågningar av allt och alla, precis som det skall vara. Sedan skall han till Grekland och umgås med hela tjocka släkten och gå på grekiskt bröllop, hans kusin gifter sig för tredje gången och hon har inte fyllt 30 än. Sedan skall han dess värre tillbaka till Paris för byta agentur och ta hela modeindustrin med storm, yeah!

Det finns ingenting som gör så ont...

Det finns ingenting som gör så ont som när ens mamma säger att hon inte kommer bli över 60 år på grund av hennes barn, främst mig.

Jag har fortfarande glömt av min kod

Jag har fortfarande glömt av min kod men bankomaten vill inte äta upp mitt kort, trots att jag slagit fel över tre gånger. Hallå, jag har faktiskt pengar på det, ÄT BANKOMATDJÄVEL ÄT! Hittar inga papper på koden någonstans och har antagligen slängt dom så det blir bara att inskaffa ett nytt vilket jag aldrig trodde jag skulle behöva. Det innebär att det varit ett sådant stort glapp medan jag sist handla att jag glömt av koden och att det skulle inträffa mig är en på miljonen men vinner man aldrig på Triss eller kärlek så skall väl något inträffa.

Fick betalt för barnpassningen idag så hejdå Mykonos-pengar, istället. Jag skämtar Alex, men jag har i princip pengar att ta mig till Köpenhamn, räcker det om vi stannar där. Dom har bra restauranger på flygplasten har du juh sagt? Max håller på med någon valutahandel som gör att pengarna bara trillar in, så jag får kolla upp det även om pappa säger att det är bara är bluff och båg. Sätter man in 2000 får man 3000 efter 2 veckor, det vill säga om jag skulle sätta in 10 000 skulle jag få 15 000 efter 2 veckor och det låter för bra för att vara sant. Men Max säger att han kollat upp det genom oberoende sajter men herregud Enron var rena rama guldgruvan innan allt kollapsa, så  vi får se.



Bra musik!

Bra musik för övrigt som spelas i "Dukes of Hazzars i Hollywood" på kanal5, måste nog inhandla soundtracket snarast möjligast (ironi för ni som inte förstod, hallå! hälften av er skriver om high-class fashion som ni vill kalla det och ni andra om kändisar så jag behöver skriva ut när det är ironi och sarkasm tidvis).

"On the Edge"

Igår på Kanal5 var nattfilmen "On the Edge" som handlade om deppade Jonathan som hamnar på behandlingshem där alla lider av depp/osäkerhet/främlingsskap/etc. och till sist får han ihop det med Rachel. Hon, Rachel, var lite Winona Ryder söt och Jonathan var heroinsnygg och dom kommer antagligen att leva lyckliga i alla deras dagar, kul! Synd bara för mig, att på dom "behandlingshemmen" jag var på (bara högst ett dygn åt taget ca 4 ggr i mitt liv kanske) så var killarna tjock, osociala och riktiga kufar och inte alls heroinsnygga.




Alex - Kris Van Assche

Alex - Kris Van Assche

Är du död Alex? Du ser lite likblek ut på bilden och med hattskärmen över ögonen kan du inte se någonting. Gått vilse tro? Jag har inte fått mail av dig på dagar (en-två), du svarar inte på mitt sms och jag bekosta ett samtal och då kom jag inte ens fram. Detta är en konspiration. Hör av dig! Och här är bilden på dig från Kris Van Assche visningen som jag hitta på style.com så du sa till mig att leta på. Vet inte om du sett bilden ännu så här har du.

Pink:s billiga poäng

Pink - Stupid Girl
Videon till Pink:s "Stupid Girl" tar poäng bland tonåringar landet och världen över. Åh så kul att hon gör parodi på Jessica Simpson och trillar ner från bilen hon tvättar, att hon kör på människor som Lindsey Lohan, att hon spyr som Paris (kanske) gör och spelar in en sexvideo. Skitkul, inte alls billiga poäng vem som helst skulle kunna håva hem. Nej, tummen upp för Dave Chapelle när han gör R.Kelly och Kelly Osbourne när hon härmar Christian Aguliera och wailar ut på varandra ord i en evighet, det är sarkasm. Vem skall göra en parodi på Pink, har man en stor tatuering över ena låret, har näsring och tror att man gör nyskapande pop så förtjänar man att alla parodier i världen görs på en. Hallelujah!


Nej, jag LOVAR, det är inte alls tacky!!!

Tacky!!!
Foto: MARTIN BOSTOCK/M.E.N. SYNDICATION CAPTION

Hej stilrena vardagsrum! Ser ut som ett fall för Tv3:s "Från Koja till Slott", jag misstänker dock att det inte skulle bli ett dugg bättre efter dom har gjort sitt där.
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,772644,00.html 

"Baywatch"

Kollar på "Oz", världens bästa fängelseserie efter "Prison Break", jag skämtar, "Kvinnofängelset" skall det självklart vara. Synd bara att man sett alla avsnitt av "Oz", minst två gånger. Senare kommer "Baywatch" och jag undrar hur dåligt sexindustrin i främst USA såg ut när "Baywatch" slog igenom? En hel nation (med karlar) bänkade sig framför "Baywatch" för att se ett gäng badvakter rädda liv, utan Pam & co i löjligt högt skurna baddräkter hade serien gått i graven innan den börjat.


Jag, väntandes på miraklet som aldrig kommer att komma

Jag är fast i Bloc Party träsket, och jag undrar om det är något att skämmas för? Inte för att jag skulle skämmas, även om det vore solklart att det var meningen att man borde det. För varje dag som går, destu mer jag avskärmar mig från det sociala spelet märker jag hur jag blir mer ohämmad. Jag bryr mig inte, vad du, du eller du tycker om mig. Om du kallar mig otrevlig, cynisk, bitter, vad du än vill så får du det. Jag tackar att tar emot, det betyder att jag på något sätt berör dig.

Har inget göra om nätterna så jag kopplar upp mig på datingsida efter datingsida, med inget syfte i huvudtaget. Jag skulle dock svara om en arabisk shejk skulle vilja ha sällskap på hans enorma yacht i sommar i St Tropez, då slipper man blåsa upp gummibåten och se dum ut som alla andra medel-Svenssons (inte ens då kommer jag åka dit igen, aldrig någonsin, jag är en kvinna som håller mitt ord).


Fan för "O.C"

Fan för er alla som "upptäckt" Imogen Heap på grund av "O.C". Hur många band/artister skall "O.C" få dra ner i skiten? Jäck...

Åke Green och packet.

Oh my, Åke Green (att han ändå ställer upp i detta eviga blåsväder han är i, haha) och packet är på "Insider" nu, dom har inte alla häster i stallet om man säger så. Människor som pratar om "resan" dom gjort från homosexuell till heterosexuell med hjälp av Jesus Kristus kärlek och nu är dom friska, det vill säga heterosexuella. I inslaget hade dom med sig stora plakat där det står att det fungerar för min pappa var homosexuell men se nu, "I do exist". Yes sir, om du säger så.


Det finns inget fulare än:

Finns inget fulare än: tatueringar vid svanken, smala halsdukar (Vikinghalsduken) och scarfs, stora fejkskinn jackor som ser ut som enorma plastpåsar människor försöker klä sig i, Playboy-smycken, tribels-tatueringar, svart/vitt hårfärgning, svettband,  Henri Lloyd seglarjackor om man inte är på en segelbåt and still going strong, den beryktade skärmkepsen.

Stackars människor

Stackars människor! Det är en sak att det är roande att se "Toppkandidaterna", att själv vara med i det skulle vara ett rent helvete. Sju totalt ointressanta individer (och en snygg, hej David hej, synd att man inte är en oöverskådligt vacker celebritet som bara kan nämna sådana här saker i intervjuer och dylikt och att människan i fråga sedan hör av sig, fan! Får helt enkelt hoppas att han googlar sitt namn vilket verkar vara en trend bland nykända) som gapandes vill få fram sina mediokra politiska åsikter.


"Gomorron Sverige", 30 januari

Jag älskar (SVT:s) ”Gomorron Sverige” :s program den 30 januari när SSU-ordförande Anna berättar om sin ”hemska” upplevelse” medan vakten står 20 m bort och väntar på att bli intervjuad och berätta allt enligt hans uppfattning. Hade ”Gomorron Sverige” nekat hennes kompis mer kaffe hade dom kanske fått se på hus i helvete live.

"Toppkandidaterna"

"Toppkandidaterna" är än så länge rätt så roande, däremot att det hela skall se ut som ett nyhetsprogram med inslag är ett förskräckligt försök att vara ”nyskapande”. Räcker det inte med att dom skall skaffa sig popularitet genom deras personligheter och inte främst på grund av deras politiska åsikter.


Till kusin och resten av släkt som ibland trillar in på min blogg

Erica
Till kusin Erica (på bild, i pälskappa, hoppas inte PETA ser den här bilden ;) ) och till resten av släkten Braun hittade jag en bild på Erica från Guldbaggegalan som förevigar hennes visit där.

Chefsredaktörers huvuden rullar

Chefsredaktörer på tidningar som publicerat dom satiriska teckningarna på profeten Muhammed rullar nu. Chefsredaktörer på tidningar i Frankrike och Jordanien är dom senaste i raden. Jag tror bannemej att jag skall bli islamvetare, då får man vara med i tv oftare än oftast.


Hemma efter barnpassning

Hemma efter barnpassningen nu. Hoppade på bussen för vem vill gå hela 3 km (inte jag) och sa till busschauförren att jag skulle till "Hovås Nedre" och jag undra vad jag skulle betala. Han bara kollade mig med stora Bambi-ögon, nej, han bara kollade på mig och sa inget så jag gick förbi honom till sist. Inte skall jag envisas om att ge någon pengar som inte vill ha. Har pärlat pärlplattor, badat barnen, sett på barnprogram, diskat, plockat undan, dukat, vart ute med hunden och allt annat i vanlig ordning.

Nu har jag sett dom!

Nu har jag sett dom satiriska teckningarna som publicerades i Jyllands-Posten den 30 september (efterspelet kommer först nu), tack wikipedia.org. Men jag tycker även att svensk tv och tidningar skall publicera dom utan att säga bu eller bä, bara vara objektiva och skriva som dom gjort om händelseförloppet efter publiceringen.


Sms

Förresten fick jag ett sms av "x", han som försökte ta reda på mitt mobilnummer genom att ta reda på vems bil var som jag hoppade in i. Smset löd: "Tjena Anna! Hoppas allt är bra med dig...när ska vi ta den träffen som vi bestämde i somras då? Hade varit roligt tycker jag..." Nej nej nej, aldrig! Jag vet precis vem jag är och vad jag har att vänta mig. Jag är inte uppe bland dom små molnen och väntar på att prins charmig skall komma på grund av att han aldrig kommer att komma. Men bara för det så vill jag inte gå på date med någon som tar reda på ens nummer genom att se vem bilens ägare är jag åker med. Vad har hänt med att bara gå fram och säga hej?


Videokamera

Funderar på att köpa en videokamera, på avbetalning som med alltid jag köper som kostar över några tusenlappar. Jag är löjligt oekonomisk, för att inte säga en oekonomisk ekonomiskberoende individ.


Storasyster Anna

Becka, jag och Ellen
I varje familj finns det en individ som håller ihop familjen och sedan finns det alla andra som tror dom gör det. Jag (bilden föreställer Becka, jag och Ellen i Smögen. Vi hade alltid löjliga Oilily-kläder som matchade varandra) är en av de troende, jag ser mig själv som en frälsare, en extramamma, lite av en allvetare och som ett livslevande stort hjärta som bara ger och ger kärlek till mina nära och kära i min familj. Jag vet inte hur mycket av detta som är sant, antagligen ingenting. Jag är nog bara en halvdålig syster som har en förkärlek för att shoppa och även till mina syskon när plånboken tillåter det. Jag är en spindel som rullar in mina offer (syskon) i väv av billiga gåvor, pussar, bråk och kärleksförklaringar. Precis som det skall vara!

Publiceringen av teckningarna i Jyllands-Posten

Alla pratar om publiceringen av teckningarna i Jyllands-Posten, men hur skall man få en egen uppfattning när man när inte svensk media visar dom? Djävla skit, det som gör debatt måste väl få visas? Vi lever trots allt i en demokrati.

Håller på att bli galen

Efter jag hade kommit hem från barnpassningen i söndags slog jag på femman och "Small Soldiers" och då kom en ofantligt bra låt som jag självklart inte kommer ihåg melodin eller någon textrad ifrån. Samma låt spelas i  "Since you've been gone" och jag stör ihjäl mig på att jag inte har någon möjlighet till att leta reda på den på vida internet.


Jessica i Big Brother

Så nu vet jag vem som jag kommer att störa ihjäl mig på i årets BB. Den gapiga Jessica vars stora dröm är att bli glamourmodell, som har snattat på "beställning" och skall på rättegång snart, vill operera brösten om hon vinner pengarna och hennes föräldrar tillhör Jehovas Vittnen. Då vet man varför det är som det är.

Vad är det som går och går men aldrig kommer (innanför) dörren?
Jehovas Vittnen.


Ortmark är GAMMAL!

Okej att O som i Ortmark är gammal men i tv-reklamen när han och Fredrik Virtanen går förbi varandra (dom två hetaste hunkarna som går att hitta i tv-tablån just nu) går han vansinnigt sakta. Vad har du rullatorn?



Kvalité framför kvantitet

Kvalité framför kvantitet skall det vara. Människor som ägnar ett helt inlägg om att dom tycker James Blunt - "You're beautiful" är en bra låt borde inte få blogga.

Jag är...

Jag är trött, sliten, kalla det var du vill, jag är det antagligen. Dagarna avlöser varandra men samma meningslösa innehåll. Studier, barnpassning, tv-tittande, sömn och sedan upprepas allt om och om igen.

Till helgen är det inflyttningsfest i Majorna och sedan utgång, men jag har ännu inte bestämt mig om jag skall med. Med risk för att låta bitter och lillgammal (vilket jag kanske är) är det knappt något nöje att gå ut i Sverige, inte ens om man dricker för mycket för ens eget bästa. Även om jag hatar Sveriges kyla är det nog den som räddar mig från att bli alkoholist. Skulle jag bo i Italien bland värme, öppnare människor, stränder och billigt vin skulle jag spendera mina dagar med det som nämns ovanstående.