Hårresande

Nu när jag äntligen äntligen fått ordning på mitt hår efter ett fyratimmar lång besök så har håret bleknat lite. Inte mycket, men lite så om de har öppet på fredag (vilket allt har, eller?) skall jag dit då har jag bestämt. Har de öppet och tid så ses vi där då annars onsdag för då har jag hunnit plugga och haft tenta (tisdag).

Jag tycker fler och fler sprutar in saker i läpparna och det är något jag aldrig i hela mitt liv tänker göra. Inte så att jag har Angelina Jolieläppar alls det är bara att skräckexemplena på dåliga läppar är för många med för mycket. I och för sig kanske man inte behöver ta ett helt kilo fett från röven och placera i läpparna men ändå.

Tån gör övrigt ont, har bett mamma plundra Sahlgrenska på allt som kan tänkas behövs för lindra smärta. Tänk nu inte i morfinbanor för min mamma är den laglydigaste i Sverige, tyvärr.

AA

Jag slog in min ena tå i helgen och har fortfarande jätteont och måste (typ) gå på hälen med ena foten. Jag funderar på Axcessakuten (den enda AA jag någonsin kommer att besöka) men jag vet inte riktigt om jag kan med. Kan man det...

Nu spyr jag galla

Nu spyr jag galla på allt och alla men det kan inte hjälpas. Såg Hanna Fridéns program vad det nu heter och såg när två personer skulle plocka ihop lite kläder och förklara sina stilar. Båda sa att de hade en personlig stil och deras stil var ett hopkok av olika stilar. Sådant är alltid kul, att alla ha sådan präglade personliga stilar trots att kläderna är köpta på samma affärer där alla andra handlar. H&M, Zara, Mango, Cubus, någon second handbutik här och där, Gina Tricot och någon dyrare affär.

Sedan har jag hört att man kan KAVLA UPP armarna på kvajen så det ser lite mer ledigt ut. Vad skulle man göra utan vissa människor.

PS!

Solen kommer och går här i Göteborg och hur härligt det än är med sol vore det kul om chalmeristtöntrna får regn på deras jul, nyår och födelsedag i ett. Såg en massa i deras fula overaller idag och det är ingen vacker syn. I två månader har de spikat på en planka som ursäk för att kunna supa sig redlösa varje kväll.

Alla som säger att de inte är typsikt tjejiga och inte tycker om att umgås med tjejer har jag alltid trott bara gått på fler killar i sitt liv eller det varit slumpen. Det tror jag fortfarande men idag på lunchen var jag med typiskt tjejiga tjejer, alla utan en, min kompis med rött hår, och jag hatade varje sekund av det. De skrattade inte ens åt saker utan fnissade, pratade om högstadielärare och fnissade igen, sedan pratade de om skolan och jobb och alla mmm:ade i takt och jag höll på att dö. Men det gjorde jag inte för här är jag.

Och så lite valborgshumor från Peyres blogg:

"Tänk vad tekniken går framåt, nu har forskarna kommit med konstgjort blod.

Det syntetiska blodet har många fördelar jämfört med det blod som finns i våra blodbanker. Det går att använda på alla patienter, vilket innebär att det inte behöver blodgrupperas. Det kan därför finnas i ambulanser och ges direkt på olycksplatsen, vilket inte går med vanligt blod.

Går testerna bra kan produkten finnas på marknaden inom två år, säger Bengt Fagrell, professor vid Karolinska institutet och konsult till det amerikanska företaget Sangart, som tillverkar det syntetiska blodet.

Det syrsätter dessutom vävnader bättre än vanligt blod.
Det innehåller heller inga proteiner som skadliga ämnen eller virus kan fastna på. Och det går att lagra i pulverform i åratal.
Hittills har det syntetiska blodet bara testats på patienter som behöver blodtransfusion och alltså måste få tillgång till röda blodkroppar. Men vissa djurförsök tyder på att produkten även kan användas för att förbättra syrsättningen vid exempelvis hjärtinfarkt och stroke.

Tycker ni inte att detta är fantastiskt?
Ahh, jag börjar bli gammal fattar ingenting, allt utvecklas så snabbt.


Xoxo/Natacha


PS: Delar av texten är kopierade från nyteknik.se. DS."

DELAR av texten, haha. Aja I may be a bitch men jag är i alla fall inte tråkig (eller korkad).

Briljant

Emils nästan flickvän har en kompis som alltid säger till mig hur rolig jag är. Tror ni jag suger åt mig som en svamp? Yeeeees, jag briljerar verkligen när hon är med, drar skämt efter skämt och när hon försöker säga något tr jag upp en fingret som ett litet näää näää sccch här är det jag berättar historierna och så fortsätter jag. Tänk om alla kunde gilla mig lika mycket.

Becka behövde inte sova över hos sjukan så nu imorse var jag så snäll så. Sa att hon var söt, hennes frisyr var fin (en vanlig knut) och hennes tröja var trendig, haha, så sa jag inte utan att den var fin den med. Hon sa att det var en födelsedagspresent men jag hörde fel och trodde hon sa att det var födelsedagspresenten från mig så då svarade jag "det är väl klart jag kommer ihåg det". Nu när hon gick tyckte jag hon såg blek ut så jag sa ta lite rouge och där rasade korthuset, det jag byggde upp under morgonen med smicker slutade i ett litet raseriutbrott från henne. Och jag som försökte.

Det som tar garanterat långt tid för mig på morgonen är att föna (föna och föna, få det torrt) håret. Jag har en egen teknik som gör att man har hårfönen på ett och samma ställe tills det blir torrt och sen byter man ställe. Det tar lite tid men jag börjar lära mig att göra rätt. När jag var i Grekland med Alex fick han flippen på mig när jag gjorde så för det tog så lång tid. Det finns andra grejer jag gör fel och inte får göra för Alex, som till exempel skala morötter och vispa grädde.

Veckans bild och klipp

image872

Dog the bounty hunter och hans classy fru (femte i raden, klår farfar med en fru)  Beth. Han underhöll mig många söndagsnätter tack vare kanal5. Sicken kille, sicken stil, sicken frisyr.Sedan kallade han någon "nigger" och ja vad skall man säga? Jag vet att det är ett otroligt värdeläddat ord där i staterna men jag tycker inte det är så farligt så länge man inte är rasist. Hur många kallar inte alls med lite mörkare hud turkar, människor som är snåla för judar och använder bög som skällsord. Det enda som sklijer oss är att vissa är offentliga personer och råkar säg det framför en kamera eller blir inspelad. Spela in en valfri människas dialog en dag så skulle vi alla vara bovar i dramat utan vare sig vara rasist, nazist eller homofob. Sen att man skriver ut det här, svart på vitt, som jag gör kan kanske vara korkat. För det man inte kan läsa någonstans existera inte. I och för sig gör juh knappt denna blogg det med mina få läsare som jag älskar allihoppa. Skulle jag göra en videoblogg någongång skulle jag kunna ge varje läsare en personlig hälsning, så få är ni, haha.

Nu skall jag till skolan, ses vid gräsmattan vid Chalmershuset Vegagatannnåt nummer 6 mellan 12:00-13:00 då jag har lunch. Hoppas det är fint väder så jag kan ha (Ellens) solglasögon på mig. Hon var så sur när hon märkte att jag tagit dom när hon skulle åka till pappa i fredags, 6 missade samtal på en timme hade jag och jag har aldrig känt mig så populär. När jag kom med dom i fredags sa en kursare till mig ohhh du ser ut som en filmstjärna. Jag vägrade ta till mig de ironiska som kan ha funnits där i undertonen utan sa istället hahaha sluta...(i hjärnan: fortsätt fortsätt fortsätt).

Hysteri


image871

Sådant beachhysteri råder på alla bloggar och den enda som har rätt inställning till det hela tycker jag är glifaren sweetholycrap (
http://www.glife.se/sweetholycrap/15294). Människor får för mig svälta sig hur mycket de vill, gå upp fyra på morgonen för att träna och spy upp all mat de äter men sluta skriv det i bloggen för fan. Småtjejer mår dåligt nog och behöver inte få ångest att inte ens dom med sina 15 år inte kommer i jeans i strlk 25. Själv är jag näst intill underviktig, det kom jag fram till idag när jag och kursare räknade hur många kilo man egentligen kan räkna av efter man vägt sig. Skorna väger minst fem kilo styck, sedan har vi håret på något kilo, mina örhängen som någon sa var lika stora som Globen en gång, inga namn nämnda, och sminket, sminket, sminket som väger en 3 kg, eller hur Alex?

Things you said

Vaknade tre i natt och hittade till en sida där ALLA Rescue me-avsnitten finns så nu är min lycka gjord. Sedan såg jag Juno och jag förstår inte what the fuzz is all about för att briljera med min engelska. Anledningen till att jag vakna tre i natt var för att däcka när jag kom hem vid 18:00 efter att ha varit hos psykologen. Ibland är det skoj, ibland jobbigt och igår var det de sistnämnda. Jag gick därifrån med en ny sjukdomsdiagnos vilket jag gör varje vecka vilket är rätt så kul. Jag har fått en släng av adhd funderar hon över, men det kanske jag nämnt innan? Hon har dragit den slutsatsen eftersom jag kluddar i mitt blogg och förbannar mig själv för jag inte tagit med mig en metro in på föreläsningen om den är tråkig. Det är gaaaaanska allvarliga saker. Sedan hamnade Beckis på akuten och fick åka ambulans in efter att ha fått två epilepsiattacker i skolan och sådant är aldrig kul. Men jag måste nog erkänna, jag är som min pappa även om han inte erkänner det själv. Hur synd det är om andra är det alltid mest synd om en själv för det påverkar en om människor i ens närhet mår dåligt.

Förutom att psykologibesöket var jobbigt gjorde det att jag var tvungen att gå tidigare och fick inte se den enda film som jag velat se i dokumentärkursen, "The thin blue line", och det är ungefär så mitt liv fortlöper just nu. Idag är det valborg och jag har inga storslagna planer alls. Jag vet inte ens om jag känner för att göra något alls. Daniel skall på fest i Örgryte hos Katarinas kompis som han inte känner själv och frågade om jag ville med. Jag vet inte riktigt hur jag känner för att gå med som en kompis kompis faktiskt. Tycker även Daniel är lite gammal för krascha fester. Kortegen skulle jag aldrig ta mig in till stan för att se. Massa människor, hysteri och tråkiga skämt, alltså ingen trio som lockar utan jag känner mest för att vara hemma, äta pizza, kolla på film och mysa med mamsen. Grejen är den att om man skall inhandla pizzan närmast mig blir det på den lokala kvartetskrogen och jag kan tänka mig hur det är där en valborg. Hemska tanke! Jag har varit där två gånger, båda i pizzärende, och första gången blev jag smått road men andra gången såg man bara misären och alla fyllegummor och gubbar.

4 begravningar och ett bröllop

Man skall aldrig sälja ut sina nära och kära så det räcker med att säga att ibland påminns man ofrivilligt att livet är så skört så skört.


Han måste rocka lite

Så nu är Alex i luften på väg till N.Y, nu kanske jag kommer blogga om något annat än om the mighty lobster. Eller så har det motsatt effekt och jag börjar prata om Alexs maffiapjäser han spelade upp för en ganska så vettskrämnd klass i fyran. Hela munne full med ketchup spottade de ur sig vilket skulle föreställa blod när de blev skjutna. Hmm, ni ser, det har motsatt effekt. Han är i och för bara borta en månad och några dagar, den 2 juni landar han igen och då blir det fort som fan hem till mig för den 3e tar min syster studenten och hela familjen måste vara samlad.

Idag tog jag mig till läkaren, till akuten (inte den riktiga akuten man kommer in med blåljus men ni förstår) och satt där med människor som såg ut som de skulle dö. Jag själv mådde toppentoppen förutom att jag hade lite ont. Det tog sååååån djälva tid att jag höll på att avlida precis som tjejen bredvid mig. Till sist efter fyra timmars väntan gick jag ut för ta frisk luft i fem minuter och när jag kom tillbaka hade de ropat upp mig. Det var så djälva typiskt men jag fick bara vänta en halvtimme denna gång.

Hyrde "Du levande" igår och den här scenen när han skall live upp stämningen med att dra av duken fort som fan från bordet så allt skall stå kvar precis som den såg ut innan. Scenen är priceless som man säger på engelska:

Sen var Jugge med i filmen, hahaha, han är bäst.


Dubbelfan

Glömde igen, men nu blir det film på fyran. När jag var hos Christina så sa jag innan jag gick halvt ironiskt ni vill väl att jag skall höra av mig när jag kommer hem så ni vet att jag är säker. Christina sa ja, Alex nej. Om inte ens sin bästa kompis är orolig för en kan man bli smått lesen men hans motivering var att jag inte blir rädd lätt så då gick min besvikelse över till stolthet på fem röda. Sedan att jag vände mig om tusen gånger för vatt se om någon förföljde mig och hade redan slagit in 112 är en annan femma.

Alla säger hela tiden att dom har de bästa kompisarna som finns på denna jord. Jag vet att de ljugar, vissa av mina kompisar är tveksamma (dock inte de jag nämner nu) ibland men jag har de roligaste som finns. Alex, Daniel och Chrisrtinam, you rock my world.

Emil och Svante är bra dom med.


Fan

Jag stängde av datorn och glömde att kolla tv.nu

Puss och kram, ses på stan

Nu kom jag precis hem och vad jag mår. Nej jag mår bra och som det elfte budordet säger, du skall icke fylleblogga så skall jag inte det. Bara gå in på tv.nu och se vad jag skall somna till. Mitt projekt med att blir radarparkompis med Emil går helt enligt planerna skall jag säga, yeeeees. Jag har ett stort sår på mitt ena som min syster v alla människor gav mig igår efter att ha sagt att jag förstört hela hennes liv. Ni ser, vi är väldigt eldiga och dramatiska här i familjen Braun. Vad har jag gjort mer? Sovit, varit ute, hos Christina och skaffat mig ett sexpack genom att skrattat, gått på något halvdant dateigt kan man kalla det och så vidare. Nu skall jag sova. Puss


Föresten har jag massa blommor hemma nu, hur förtäljer inte historien.

Fan jag är så mobbad märker jag så ni får ge mig ett skott i pannan om ni känner för det.


TGIF

Idag har jag varit så otroligt trött att jag snooza tills det var uppenbart att jag skulle bli försenad. Det blev jag inte, duschade, fönade håret rekordsnabbt, sminka mig på vagnen och en minut innan start segla jag in i föreläsningssalen. Det stoppade mig dock inte att vika ner stolar, lägga mig raklångs och sova under filmen. Men det är så svinkallt inne i föreläsningssalen så när jag väl vakna var jag tröttare än innan och frusen. Tog mig till stan för att köpa lite nödvändigheter som strumpbyxoer, behå, alkohol (!!!!!) och sedan snubbla jag över att par snygga skor. Sedan att jag inte kan gå i dom är ett mindre problem.

När jag stod i systemkön så hade jag en luffare bakom mig som blödde. Jag hatar blod, jag kan svimma av att se mitt, jag hatar andras och framför allt luffares. Jag började nästan hyperventilera och kastade upp passet (har inte skaffat mig leg än), pengar och allt i påsen på en och samma gång. Jag klarade mig. Han, hans flaskor eller flickvän nuddade mig inte.

Här i Flatås lever man farligt, på spårvagnen när jag gick av nöp två småskitar till ungar mig i rumpan. Jag kände mig väldigt Flatåsaktig då jag skrek eyyyyy, vad gör ni. Dom sprang men jag överhörde innan att de skulle träffa någon så när jag mötte en till småkille med glasögon så trodde jag självklart det var han så jag frågade om han skulle träffa kompisar och det skulle han. Då bad jag honom att hälsa dom att nästa gång jag ser dom slår jag in deras ansikten och vips så stod dom bakom mig. Dock var det inte dom utan hans kompisar som var två till synes harmlösa glasögonormar dom med. Schackklubben skulle väl ha möte eller något.

Ojdå

Igår hade vi visst att göra med ett känslomässigt ras till tönt. Glöm glöm glöm...

De är de små sakerna i livet...

Som sagt, det krävs inte mycket för att få mig på bättre humör. Läste detta på Christinas blogg som fick mig att le, skratta och må bra:

Sprang på en gammal klasskamrat igår. Chalmers bla bla.. USA bla bla.. Management.. Business bla bla... "Å vad gör du då"? Varför kan man inte springa på dom som typ blivit knarkare eller porrskådisar??


Isn't this kinda pathetic

Om jag inte dricker fem liter vatten precis nu kommer jag vakna med världens huvudvärk imorgon. Jag har gråtit ett hav och sedan grät jag ett hav till över havet jag grät innan.

I helgen vill jag dricka mig vacker med en människa som jag vet är olycklig, hålla hennes hand och se henne skratta.  Jag vill även pussa på Alex, dansa med Daniel och krama mina syskon. Jag tror även jag skall gå på en date jag egentligen inte kallar date för det är för amerikanskt. Mitt hjärta går sönder när jag ser honom och det finns inte tillräckligt med ursäkter för att tacka nej vecka 5.

Och så har vi Emil och Svante. Visst låter jag upptagen? Men det är jag inte, kan till och med vara så att jag är Sveriges minst upptagna människa.

Söta leenden och salta tårar

Jag skrev ett inlägg som bara innehöll nonsens, som vanligt. Om hur min dag har fortlöpt som varit bra. Jag har varit med Alex, Amela, Iris och Tamara, därefter med Daniel och sist med pappa. Jag har druckit öl, Daniel sa att han skulle bjuda med mig till Prag och jag var på bio med pappa. Solen sken, jag skratta och filmen var så dålig att den nästan var bra. En bra dag med andra ord och ändå känner jag mig tom. Just nu, mest av allt,  vill jag bara bli omkramad av en främling. Do you wanna go for a ride...


Simply the best

Nu är det dags för mig att sova, jag gör inte som all andra som sover om nätterna. Jag bryter inte reglerna, jag gör dom, haha, nej men skämt åsido. På kvällarna läser jag så mycket skitbloggar att jag borde ha någon bloggvetenskapskurs. Inte hur man får en känd blogg, uppenbarligen, utan om andras.

Jag skrattar alltid sönder mig när jag ser på detta, bästa avsnittet av The Office nästan. När Alex var med sin mamma på Herbal lifemöte som hon sålde förut så satte dom på Simply the best och så fick alla hålla händerna och dansa in i en ring, en och en. Då hade jag velat vara med:Och det här, he's killing me:


Svennebanan

Nu är jag ännu en gång så trött på Sverige så jag dör, främst de människor som representerar Stockholm i deras bloggar. Ni får mig att aldrig vilja sätta min fot i huvudstaden någonsin. Jag spyr på den svenska mentaliteten och jag spyr på alla andra som säger samma sak för det är er jag spyr på. Jag tycker inte jag är speciellt svennig, jag är lite för tragisk, lite för dramatisk och lite för impulsiv för det. Och nu kom jag på en sak till jag hatar, alla som ser Factory Girl och ÄLSKAR DEN för Sienna Miller spelar den tragiska, rika och vackra Edie Sedgwick. Hade hon bara varit tragisk hade inte en djävel brytt sig. Destruktiva människor är bara roliga när de är vackra, lever the high life, drogar ner sig och mår dåligt.

Den enda gången jag känner mig riktigt svennig är när jag skäms. Jag skäms i regel bara när jag är med två personer, Alex och pappa, och de älskar jag båda två. Och båda när de gör samma saker, klagar på överpriser, tycker personalen är dålig på något ställe och säger det högt och när vi åker bil och de skall ha företräde överallt. Just det ja när det kommer till dricks här i Sverige så skäms jag över Alex med när han tycker personalen är dålig, då ber jag honom låta mig gå någon minut innan.

Den gången jag skämdes mest över pappa var när jag i sexan och var ganska så blyg. Jag var dödskär i Alex (japp samma Alex som nu) och vi på Askimsskolan hade julbazar. 6A hade ett skitbra bord med allt möjligt medan våran klass sålde någon klubba och torr rulltårta. Precis som det skall vara om man gick i 6B. I alla fall så stod vårat bord längst bort i hörn så ingen såg det. Men vad var det att se, inget? Jag var där med pappa och hade hoppats på att han skulle samma sak som all andra föräldrar, låta barnen sköta skandalbordet medan han själv skulle ta en kopp kaffe eller något. Det hände inte utan pappa som är gammal ekonom tyckte att bordet stod så djävla dåligt så han drog igenom det från hörnet i ena bamban till andra sidan och placerade det precis vid ingången så det blockera den. Alla andra barn kollade med häpnad på vad min pappa gjorde och jag dog av pinnighet. Fast den dagen fick jag en puss av Alex, dock bara på kinden och på grund av ett vad. Jag kommer faktiskt inte ihåg om jag vann eller förlora vadet men en puss fick jag. Min riktiga kyss kom senare och med en kille vi i Sisjön kallade för BigMac för det såg ut som han hade en BigMac i käften hela tiden, väldigt enkelt och logiskt smeknamn. Men det är en helt annan historia, för övrigt, sicka killar jag kammade hem då. Någon som kallas för BigMac låter kanske inte som en tiopoängare och där slog ni huvudet på spiken.


image870

Jag vet inte riktigt vad det här är för plåtning, något high fashion jag inte förstår mig på för någon cool tidning eller dylikt som jag aldrig hört talas om. Men skulle han ha på sig detta ute skulle jag gärna gå ett steg efter.

Ellen var en sån superbitch idag och det skall man självklart dokumentera i förebyggande syfte till ens (möjliga och kanske) egna barn. Sjukt otrevlig var hon så jag tog fram videokameran, tryckte på plan, sjöng på Hajen-låten dööön dööön dööön dööön dööön och sen hoppa jag fram och filmade henne. Hon tyckte jag var sååå töntig och jag tycker jag får höra det så ofta nu så jag känner mig som någons pinsamma morsa.

Stolpskott

Djävla stolpskott, den här var värre. Fick huvudvärk efter 2 minuter:

http://www.watchtvsitcoms.com/Movies/Penelope%201.php


Nu behöver jag aldrig sova ensam

Det är som hel ny värld har öppnats för mig nu när jag börjat hitta serier och filmer man kan se här på internet. Sett igenom hela säsong 3 av Weeds, Factory Girl, Fracture och nu senast The other Boleyn girl. Jag vet inte riktgit hur sådant går till men The Boleyn girl är inte direkt inspelad av Jerry Seinfeld, the artist som han kallades i det avsnittet. Det är snarare Kramer som filmat för personen hostar, gäspar och allt är skevt. Men jag klagar inte nu när jag har sällskap, varje natt. Är det inte old schoolstyle att spela in med videokamera och lägga upp? Är jag inne på någon bsida tro?

Nu blir det Juno eller This is England, eller varför inte några avsnitt av mina favoritelebbar i L Word. Men det jag vill ha mest nu förutom Rescue me är FRIDAY NIGHT LIGHTS!

Get me out of hereDet här är det bästa klippet någonsin från Rescue me. Är ni vakna om nätterna så tycker jag att ni absolute absolute skall se Rescue me som går på trean.  Jag tjatar som fan, jag vet, men det är så bra, så fulländat, så genialiskt, så Denis Leary. Get me out of here, hahaha. Pappa skall till NY i septemberv och jag skall med, det vet han inte om än men nu gör han det, och jag skall inte ta någon Sex and the city-tour utan se restuarangen från Seinfeld och viktigaste allt som någonsin visats i Rescue Me. Stenar, brandstationer, moln, fåglar, barer, ölflaskor, allt allt allt. Fast det känns så djävla b att turista som en tönt, men man måste juh göra det. Se allt som skall ses och sådant.
 
Pappa vill alltid gärna smälta in med urinvånare, vill gå på deras ställen och äta där det är riktig spansk mat eller vad vi var, bo på mysiga hotell (och mysigt får man definera hur man vill, jag tror pappa och jag inte har samma åsikt om vad som är mysigt, kackerlackor är till exempel inte mysigt. Jag skämtar bara pappa, typ) och pruta mycket för gör man inte det tar de det som en förelämpning. När pappa höll på och var i sitt esse och prutade på något när vi var i Grekland så sa jag till honom att kan du inte bara sluta, vi är trötta och hungriga och då skreck han helt upprört dom förstår säkert svenska, de förstår säkert svenska, ställ dig vid din systrar och var tyst. Finns så djävla många historier om farsan som han i efterhand halvt om halvt förnekar men vi var där, levande vitten. Vi var i Aten ,hmmm jag gick i sexan så det var ganska många år sedan med andra ord ,och det var sveeeenvarmt, man-trodde-man-skulle-dö-varmt och vi var på ett museum. Mamma började nästan svimma men pappa tyckte det var en dum idé att gå och svalka oss någonstans när vi väl var inne och hade betalat. Tjena farsan, mamma dör och du vill se på snoppar av lera istället. Pappa ser juh utländsk ut så han hade juh kunnat smälta in i de flesta länder men det finns väl inget som ser så mycket som att man är born and raised där som tupsocker i sandaler, en ful keps och såna där fula solglasögon som man sätter på ovanför glasögonen. Och han har varit riktigt snygg min far i sina dagar, dock inte dom dagarna då han hade tubsocker på.

När jag är väl inne på pappa kan jag berätta om när han förstörde för hans vän att bli av med oskulden. De var på diskotek eller vad man kallade det på stenåldern och pappas kompis sa du måste skaffa en kondom. Sagt och gjort, pappa gick till automaten man visst hade då på toaletter och kom tillbaka. Thank you very much tills hans kompis märkte att dumfan till pappa hade köpt en tampong istället för kondom. Det måste sett rutinerat ut som om han verkligen hade koll på sin saker.

Visst lät det lite coolt när jag skrev farsan, men jag får inte egentligen kalla honom det. Det heter pappa och ingenting annat, Becka däremot kommer undan med det men det är för det låter charmigare när hon säger så.

The hit new tvserie?

Ni får hjälpa mig för jag fattar inte. Är detta ett skämt? En reklam för schampo, glansspray eller hårfärgning? Solfjädrar, någon bil eller motorcykel? Jag fattar nada, skall det här alltså bli den nya hitserien? Nääää.


Från A till B

Sedan jag trillade över The Twilight Singers för några veckor sedan efter sett världens bästa slagsmål (där deras låt spelas i bakgrunden) i en tvserie någonsin. Det är självklart från världens bästa serie ,Rescue me, med världens bästa Denis Leary och hans bror Johnny. I alla fall det jag vill komma fram till var att när man springer på ett band som är världens bästa så är det som att befinna sig i ett kärleksrus. Jag vet att ni inte lyssnade på låtarna jag posta, för jag gör aldrig det själv på andras bloggar.

Pratade med en kompis som bor i London idag på msn. Behöver jag säga att jag använde mig av en eng-sv ordlista här på internet. Fan vad b det blev. Typ Anna my name is fast han kan då mitt namn utan snarare så att jag sa att jag hjälpte syrran med läxan och hans hoppades att det inte var engelska.

Sublime

image866


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2322845.ab


Sorgligt men ändå, lite klantigt, lite roligt. Sicken kille alltså, hoppas Gud är med honom. Jag som var ett stort fan av BB (gick på han Benji som var med i säsong 345 som presenterade sig som BB-Benji, ja jag dog. Vem gör sådant? Jag trodde man körde på deny deny deny att man någonsin varit med i sådant och att allt blev vinklat och att jag inte alla hade sex i sängen utan att det bara såg ut så. Han körde i alla fall inte på det) kom ihåg när de en vecka hade en tävling som gick ut på att blåsa upp hur många ballonger som helst som skulle lyfta en av deltagarna. De valde den som vägde minst, Ulrika, och blåste balonger utav fan. Hon var orolig för att få nackskott och whiplash. När det väl gällde kom hon inte upp en centimeter över markytan. Kanske inte bästa gången att ljuga om sin vikt.

Nu mår jag bra igen, det krävs inte så mycket för att få mig på rätt riktning igen. Blir bio på torsdag med pappa istället, antagligen niobion och den brukar vi aldrig gå på. Vad kommer hända på hemvägen, kommer vi ens kunna se marken framför oss, kommer vi bli rånade eller ännu värre har Handels stängt portarna där pappa parkerar bilen. Det gjorde dom en gång och det var väldigt populärt från min sida, tog ungefär fem sekunder innan jag ringde mamma och bad henne hämta mig. Pappa fick åka med han med men det hade varit kul om han inte hade fått det.

Veckans look a like:

Trädmannen och det talande trädet i Pocahontas

image867image868

Världens tönt

Jag är hemma tidigare än beräknat. Orkade inte gå hela dagen då jag kände mig så lurad av någon jag trodde var min vän. En vän som inte sårar eller hotar och är snäll mot en. Jag tänker alltid stå upp för mig själv fast det gör inte att man inte kan bli ledsen. Jag började gråta som ett barn och åkte hem  och nu skall jag sova bort huvudvärken. Jag älskade Alex kommentar, skämtar de med sig själva eller, och det är ungefär så jag tänkte. Fast jag blev ledsen med  och känner mig som världens tönt för att jag blev det. Åååååh Alex är världens bästa. Amela jobbar du i helgen eller vill du leka nåt? Leka öl på något ställe typ.

Days of our livesFast jag tycker nog om denna bäst och Conversation men den finns på youtube. För övrigt att det sjukt dåligt att de bara byter ut kvalitéskådisar i "Days of our life". Jane är Jane och kan inte bara ersättas sådär av någon annan jänta med brunt hår. Det går bara inte!!! Fast det var värre då de bytte ut hunkPhilip mot den tönten som är nu. Då grät jag i dagar.

The Twilight Singers

Det här är så bra att man förälskar sig i låtarna. Eller är jag bara en tönt.


Lobsters

image863


Jag vaknade för flera timmar sen vilket absolute inte var nödvändigt i med att jag går från 13:00 till 17:00 idag. Kanske inte låter alltför hårt och det är det inte heller. Har en bra föreläsare idag med som grädde på moset. Skrev först gräddet på moset men det är väl fel, eller det kanske inte spelar någon roll? Det lät jag i alla fall få veta u med att Alex är en besserweisser. Han påstår själv att han inte är det, han har nämligen alltid rätt (även när han är fel) så han måste rätta mig. Fast jag är ganska duktig på att säga fel, djävla rabalder fick jag till djävla rabarber. Kanske inte helt hundra.

Igår åkte jag in till stada för att träffa Alex mötte jag en gammal skolkompis från högstadiet. Vi kan kalla honom Henrik för det är hans namn och det är alltid lika kul att träffa honom. Går på honom nån gång i halvåret och varje gång är han insnöad på något jobb som låter fint och som jag vet att han aldrig skulle kunna klara av. Han är jättesnäll men inte den vassaste kniven i lådan om jag uttrycker mig så. Han har velat bli pilot (det vill James med bli, den dagen jag sitter på ett plan och hör att James är kapten på flygplanet så går jag av om jag inte har grova självmordstankar), advokat, kapten för ett lyxfartyg och nu senast så pluggar han faktiskt. Jag förstod inte riktigt vad han ville bli med han vill bara jobba för Wallenstam. I alla fall så önskar vi honom all lycka i världen, eller hur? Fast det är himla kul att se folk misslyckas ibland med. Jag sa till honom hur dåligt du en kan må så tänk på mig jag har läst hur mycket som helst men bara skitsaker så jag kommer väl sluta som Faktumförsäljare och då svara han "ja, hahahahahamoahahahahahaha".

Jag hade missuppfattat hur länge Alex skulle vara borta. Han kommer om två dagar redan men sedan är han bara hemma i över helgen och sen blir det NY läääänge. Igår kom Emil ett tag med och jag tror inte riktigt han förstår hur mycket vi skall hänga nu, bli radarparkompisar. Sen mötte jag upp en kompis och det var himla trevligt det med.

I med att jag vet det, du vet det och mamma vet det så kan du väl lämna en liten kommentar pappa. I med att du säkerligen surfar in här för hålla koll på mig oftare än du ringer så jag kan väl skriva till dig här. Bio imorgon? Vet inte riktigt vad som går men jag väljer, of course. Glöm inte min Spanienpresent heller tack. Puss och kram.

Här är hederslobstern, den första av alla. När Sebbe kom hem från någon skidsemester och hade fått lite färg kom han in som en kung i klassrummet med solglasögonen på, skjortan lite uppknäppt och röd. Själv tyckte han att han hade fått en het solbränna men det första han möttes av var hello lobster av Viktor.

image865

Tuffa grabbar, Sebbe är den som lite otippat är rödast av trion.

You better watch don't mess with me

När jag ser bilden på Kitty Jutnring här på min blogg blir jag alldeles varm i hjärtat. Kommer ihåg den söndagen för flera år sedan när hon satte på Buffalo Stance och dansgolvet explodera. Okej, det var bara jag och basketkillarna på hela stället men jag och Alex dog där på platsen.

Who's looking good today
Who's looking good in every way
No style rookie
You better watch don't mess with me

Så nu skall jag in till stan och träffa Alex en stund eller två.

Alex vs. Brad

image860image861

Igår blev en bra kväll efter många om och men. Gick på en mycket intressant person som gjorde att jag var tvungen att öva på min engelska igår vilket gick sådär. I alla fall så har jag lekt med älskade Alex som snart kommer vara borta ifrån mig länge. Vi såg det nya programmet med Gårdinger, och angående frågan om man tyckte att ens partner var den snyggaste man varit med så sa Alex att han inte skulle bry sig om någon sa till honom att fallet inte var så. "Jag menar, jag skulle inte bry mig om dom sa att Brad Pitt var snyggare än mig". BRAD PITT? Här har vi att göra med en ödmjuk man. Fast jag har i och för aldrig förstått grejen med Brad.

Nu skall jag drömma.

Orgasm

Gubben bredvid oss, 50+, beställde en orgasm. Gör man det i den åldern och om man inte är på Kos? Challe sa att det säkert var till hans fru för att han inte kunde ge henne nån. Lite elakt kan man tycka men jag älskar det. Så nu skall killen på andra sidan ha sex on the beach. Herregud. Live från rubinen, kom hit! Vi kan ge er orgasmer om ni vill ha. Vi älskar alla ikväll. Puss

Sayonara bitches

Nu skall vi gå ut och göra stan. Challe och vulgo. Min mamma prisade Ellens klädsmak idag men min kallade hon "outstanding". Fan vad bra tänkte jag tills hon förklarade att det var i hennes ögon synonymt med vulgo. Classy kanske inte är det första ordet som man förknippar mig med men vulgo? Ich don't think so.

Återvinning

Skall ut en liten stund idag med för det är jag värd som dom säger i Loreal eller någonannan baj sminkreklam. Apropå återvinning så gör vi det här hemma med. Ett stolpskott med stort S som de sista ord jag sa till honom var måste du följa efter mig som en djävla skugga. Han kaste jag över till Challe igår, eller hon kanske snodde. Han är så djävla ful, hahahha, och han hade på sig en fruktansvärd ful, rutig skjorta med korta armar.  Aja jag kommer på bröllopet i alla fall om inte klädseln skall vara rutigt. Han ringde precis, inte till mig jag är yesterdays news, utan till Challe! Bitch! Men jag kan ta det.

I'm alive

I'm alive! Så vad har hänt sen i onsdags? I torsdags så gjorde jag det jag tjatat om lnäge och mina nära och kära måste ha bett om i tystnad, jag FÄRGADE håret! Klart det är bättre, det kunde som sagt inte bli sämre men jag vet inte, jag har liksom vant mig att se ut som en Kitty Jutbring i håret och nu är jag bara grå. Jag skall försöka fixa en bild eller två för det vet jg att ni vill mer än allt annat. Frisörbesöket tog hela 4 timmar och tre schamponeringar för att vi skulle lägga i något nytt hela tiden så nu är jag uppdaterad om vad som händer i fjortisvärlden. De hade bara Veckorevyn, Frida och sedan tanttidningar där.

image857

Sedan mötte jag upp Alex och vi gick på Jakob som var här för att se IFKmatchen. Han hade anlänt till stan utan att säga till Alex och sådant är det gult kort på. Jag älskar människor som älskar sitt lag så mycket så det blir en religion. Som Hampus, på msn heter han "ni kan byta kön, fru, religon men aldrig lag".

Därefter mötte vi Amela och tog min första öl för året (haha inte på hela året nej nej) på en uteservering. Jag älskar uteserveringar men jag hatar att alla andra gör det med. Småkids som överallt och dricker vin för de inte behöver vissa leg som är uppklädda till tänderna och skall gå runt och hälsa på allt och alla.

Igår var jag ute en sväng, på Rubinen och Loca i vanlig ordning och det var najs. Jag, Alex och Challe. På vägen in då jag tog spårvagn så såg jag för första gången två kvinnor med burka. Eller jag tror det var kvinnor, inte så att man såg så mycket av dom. Två kvinnor i burka, åtta småtjejer med slöja och en kille i t-shirt. Jag vet inte hur käckt jag tycker det är med burka, hur gör dom på systemet? Fast rättrogna muslimer dricker i och för sig inte. Jag tycker inte det är helt hundra med burka men det jag stör mig mer på var några ungdomar som gjorde sieg heil och skreck åt hem då om ni inte trivs här när de gick av spårvagnen. Då ställde jag mig upp och gjorde fuck you åt dom för de har ingen rätt att göra så åt små barn och jag måste sett ut som världens tönt. Alex berätta om att i Nederländerna har de förbjudit burka och deras statsminister hade sagt de ser ut som pingviner så ni förstår själv att det inte fungerar.

image858
På Loca var det något stolpskott som gick fram och pratade med mig. Han skulle gå och sa ta mitt nummer. I med att jag aldrig anävnder nummer man får på krogen så sa jag som vanligt bättre att du tar mitt, för jag kommer inte höra av mig. Han hörde av sig senare och kallade sig mannen i mitt liv i smset, så nu har jag mitt på det torra.

För övrigt har dom satt upp en lapp här i trappuppgången efter något jag gjort. Jag slängde några saker från balkongen som inte uppskattades. Kanske inte helt ultimat gjort av mig men ändå vi bor i Flatås låt mig göra vad fan jag vill.

En av de många skillnaderna i våra liv


image856

Idag när Alex var i stan med sin bästa vän, Macqyverjackan, och suttit i solen så hade en tjej gått fram till honom och sagt till honom hur vacker han är. De ända som gör så till mig är apraka 60plusisar och aprak 30plusisar på krogen. En av många skillnader i våra liv, men jag slipper i alla fall jackan. Hahahaa...

Who's the man

Ops, vi är visst 18 barnbarn på farfars sida, glömde att räkna med oss tre trollungar. Det finns 18 stycken Braun:are även om alla inte har vårt efternamn. Mormor och morfar fick fyra barnbarn inräknat med oss och farmor fem, med oss. Behöver jag säga who's the man?

There's been an accident

Har lekt med Alex i kväll och det var som vanligt helt fabulous. Spelade in en liten filmsnutt på honom idag som vi skall ha till hans begravning. Så nu kan jag, mamma, Ellen, Becka och Alex dö.

Loggade in på msn precis och såg att mitt ex var inne. Han hatar mig, jag vet det och det känns inte helt okej. Han är en snäll kille, en fin människa och han hatar mig. Jag hatr mitt första ex för att han var funtad och mitt senaste ex hatar mig. Det slutade kanske inte som ett vanligt förhållande skall göra. Vi hade varit ihop i 8 månader och skulle till Turkiet tillsammans, bara han och jag. Jag ville verkligen inte det när resan börjde närma sig och sa så till mamma:
- Om du inte vill behöver du självklart inte åka?
- Jag vill inte.
- Klart du måste!
Hon ville bara verka snällare än vad hon är. Vi satt och väntade på vårt plan som var en timme försenad och där i väntslen på Landvetter sa jag "det är nog bäst att vi gör slut" och han svara "okej, ja". Ingen vidare dramatik och jag är 100 eller i alla fall 99,9% på att det var precis vad han ville med. Resan gick relativt smärtfritt och vi rök bara ihop någon gång eller två, ungefär lika många som vi skulle göra om vi fortfarande varit ett par. När vi kom hem, hämtade mamma upp oss och som hon tyckte om den där M. Efter det träffades vi en gång till på Ellens födelsedag för han var hela familjens snuttis förutom min. Nu var det första gången vi samtalat sedan dess och han är i Linköping och pluggar. Himla kul för honom i med att han aldrig sa att han någonsin skulle plugga. I alla fall skulle jag gärna ta en fika med honom någon dag och bara prata om allt och inget men vi är nog inte där än och kommer antagligen aldrig var det.


Tvål i ögat

Nej det var inte alls fingret, jag ljög. Nu kom jag på vad jag gjorde, klassikern, två i ögat. Sprang in i badrummet, lite tvål i ögat och sen kom jag ut till mamma och sa att jag hade fått något i ögat på jobbet. Pappa kan få lämna en kommentar nu om han vill.

Det blev inge Alex idag, planet var försenat och jag är trött. Men imorgon är en ny dag.

Jag förstår hur det där med "sålde lite aktier" kan ha låtit. Tro mig det är inte en tusendels så glassigt som det låter bara några kronor farfar gav oss i julklapp i några år. Och då är vi 15 barnbarn.

Misär

Läste om Julias misär på MakeDonken (http://notanother.blogg.se). Been there, done that, fast inte på Donken utan min misär upplevdes på Hornbach. Ni vet, bygg er egen altan/pool/djungel hemma.

Min pappa och mamma var såååå stolta över mig när jag började på Hornbach förrförra sommaren. Inte för att det var på Hornbach utan för att jag tagit mig i kragen och skaffat mig jobb. Jag skulle börja sju varje dag och mamma skjutsade mig första morgonen. Hornbach är inte direkt min granne utan ligger på HISINGEN. När jag slutade första dagen kom pappa för hämta upp mig och jag visade honom mitt jobb och mina plankor som jag gick och plockade upp och slängde dagarna långa. Ryggskott tjena! Om jag skulle vara där i tid sju på morgonen var jag tvungen att åka hemifrån tolv på natten och övernatta på Centralstationen. Jag har inget körkort så buss och spårvagn var svaret. Och övenatta på Centralstationen, ja det är det väl värt? Ich don't think so. När det kom upp för mig så hade jag bestämt mig, det hade jag nog i och för sig innan. Några av mina kompisar, killar, jobbade där vilket jag inte visste innan. De satt i kassan och i service medan jag skulle jobbade utomhus vid plankorna för att bära i ur och skur i fula kläder och arbetarkängor.

Efter första dagen åkte jag ut till Brännö på fest och söp ner mig vilket gjorde att jag försov mig. Jah skulle vara där sju, tänkte komma vid en halv åtta för då kunde man åka hemifrån vid halv sju men vaknade först en kvart innan jag skulle vara där. Mamma väckte mig och vi satte oss i bilen så jag hann precis. Jag luktade bakfylla. mådde skit. drack ramlösa dagen igenom, plockade plankor och hade halva kroppen ner i stora soptunnor där människor slängde fimpar för att ta upp trästumpar. Behöver jag säga att jag HATADE det. Jag som tjej fick göra karlgöra medan mina killkompisar satt i kassan och sa "ha en bra dag" som fjollor.

Dag nummer två gick jag ut med, drack massa och somnade på någon efterfest. Vaknade vid åtta då jag skulle vara på jobbaet sedanen timme tillbaka för ja, jag skulle jobba VARJE HELG! Jag åkte hem istället och mamma undrade vad jag hade vart. Jag sa att jag hade varit på jobbet vid sju men gjorde illa fingret (haaaa jag hade ett sår där allt från kvällens fylla) och dom hade skickat hem mig. Jag hade aldrig varit där och gick aldrig dit igen. Ringde aldrig för att säga upp mig men hörde av mig till sist efter tre månader och ville ha mina pengar för två dar. Va fan det var juh ob och allt. Dom sa att jag skulle få det om jag lämnade in mina kläder. sagt och gjort och jag fick en 1500 kronor och dom fick sina kängor. Mamma var sur i några dagar, pappa beviken nu när jag var så duktig och fixat jobb. Jag var pank hela sommaren MEN DET VAR DET FAN VÄRT!!! Sedan sålde jag lite aktier och åkte till Mykonos med Alex och det underbart. Bästa sommaren i mitt liv som kunde ha blivit den sämsta. Det är aldrig värt att vara vara olycklig om man kan göra något åt det.

White trash

image855

Hörde två tjejer, en brunett och en blondin, prata om blondinens missfall:
-Jag skulle juh göra abort, men glömde av det och sen var det försent.
- Fan vad jobbigt asså.
- Ja. men sen fick jag missfall, snacka om tur i oturen.
- Ja, verkligen.

När man googlar white trash och trailer trash gissa om hälften av bilderna är på Miss Spears.

Happy tuesday

Hela idén med bloppis, förutom exponeringen den ger, är väl att tjäna pengar? Gör man verkligen det om man säljer något för 100, 150, 200 kr? Är det verkligen värt det, att ta emot mail från intresserade som har frågor, kontonummer hit och dit och sedan ta sig när till posten för att skicka iväg grejerna.

Idag på vägen till skolan så mötte jag Majblommetjejer så nu har vi Majblommor hela familjen. Jag tänker fan inte stoppa min i min satinjacka men tanken är god så det får ligga på skrivbordet.

Sedan lite värdelös film idag som är så dålig så att den får sina ljusglimtar. Propagandafilmer från 1930-talet är kanske inget man ser på filmkvällarna med kompisar.

Idag fyller mamsen år, världens bästa mamsen. Hennes tvillingsyster, min moster och gudmor Ulla fyller år hon med. Funderade på att skicka ett sms där det stod "grattis, ett år närmare pension" men i ärlighetens namn våga jag inte. Hon kan vara en bitch ibland vilket är roligt men det är inte lika roligt när bitchen är efter en. När Ulla skulle presentera mamma för hennes granne sa Ulla "vi är tvillingsystrar, men det kan inte tro". Hahaha, hon syfta alltså på att hon ser yngre ut en mamma men jag är ledsen att säga det, ni båda ser nog ut att vara i den åldern ni är. Det brukar Alex dock alltid förneka. Nej, Brita ser minst 3 år yngre än vad hon är. 3 år är inte jättemycket skillnad när man fyller dinosaurie. Om ni skulle tveka så gör inte det, jag ÄLSKAR min mamma över allt annat på denna jord, hon är fantastisk. Det enda som är bättre än mamma är Britamobile fem på morgonen.

Idag kommer Alex hem så vi skall leka om han så kommer hem ett på natten. Tjingeling!

Framtid och helveten

Jag älskar att vara uppe på natten. Då alla andra sover och det känns som man lever helt ensam i denna värld. Att sätta på en film man älskar och bara ha i bakgrunden som sällskap, datorn i knät och ett block i famnen där man skriver ner nya äventyr man planerar men aldrig genomför. På natten är allt möjligt tills morgondagen och ljuset kommer. Jag har på "Candy", lyssnar på "The twilight singers", pillar på min videokamera som jag precis plcokat upp trots att jag fick den i födelesedagspresent. Nu är den i alla fall på landing och imorgon så skall jag se vad den och jag går för. Sitter och kladdar i mitt block om resor, utbildningar och annat skoj och nu skall det genomföras. Det är jag säker på.

Förr hade jag alltid en utväg, nu har jag flera äventyr som väntar.

Food on the table

Jag skall aldrig mer göra mat som innehåller mer än tre ingredienser. Fått en hangup på pastsallad så idag ksulle jag göra en kycklingpastasallad vilket var enklare sagt än gjort. Ringer mamma som är i affären och ber henne köpa penne och kyckling. Hon kommer hem utan kyckling för den var slut och med EN PENNA! Inte riktigt samma sak men skitsamma. Hittade lite penne i skåpet, lite grönsaker och fetaost som jag slängde ihop. Köket ser ut som ett bombnedslag och jag vägrar äta innan jag fått min kyckling. Skickade iväg mamma på kycklingäventyr och nu har hon varit borta i en timme. Detta kan låta hårt men hon skulle faktiskt iväg och hämta ut medicin åt Beckis så jag tyckte att vi kunde slå två flugor i en smäll. Det där med peppar och salt är svårt med, särskilt när kvarnen ser likdana ut, resten låter jag bli osagt.

Kommer ihåg när jag var mindre och såg på tecknat och Kalle Anka hade ett piller man hällde lite vatten över och vips blev det till en hamburgare. Jag trodde på allvar att det skulle finnas ett sådant på marknaden nu, jag väntar fortfarande.


Sale!

image854

Det verkar gå ganska hyfsat för bloppistjejerna. Det roliga är att de skriver i princip varje inlägg att något jättesnyggt skall bort. Om det är såååå jättesnyggt så undrar jag varför man säljer det. Sedan är det stor humor när de säljer vidare H&Mkläder för halva priset vd de kostade för ett år sedan när de köpte de. Någon som hört talats om att SKÄNKA BORT kläder man inte använder längre. Vet dock inte om barnen i Afrika behöver pumps och kortkorta klänningar.

Bara två små funderingar, varför säljer Fahrman kläder i strlk 34 och vem vill köpa Hanna Fridéns kläder? Jag vet inte om jag gick över gränsen med det förstnämnda, det känns så, men absolute inte med Fridén. Fult är inte lika med high fashion.

Malplacerad

Jag snubblade över min barndomskompis blogg och blev minst sagt förvånad över innehållet på bloggen. Det spelades Ultima Thule, pratades om den ariska, överlägsna arten och han påstod att Förintelsen aldrig har inträffat. Nej, riktigt så illa var det inte men han spyr galla över överklassen och främst dess wannebes misnt sagt. Snacka om inte sett sig själv i spegeln de senaste åren då det precis är det han strävat efter. Att vara en så duktig wannabe att han kan misstas för överklass.

Han såg upp till den coola överklassen, köpte kläder med logor stora nog att synas, men små nog att aldrig kallas vulgära, suktat efter vackra damer och poserat på bilder med stora mängder sprit. Nu är allt sådant bortglömt och han blivit reklamarealternative som jag hävdar är en hel livsstil.

I alla fall är det väl helt okej att man byter livsåskådning på ett ytligt plan så att säga, inte har riktigt samma prioteringar, kan umgås med människor som inte har det vackraste yttre och tycker om när livet är lite mer genuint. Men att helt glömma av att man för några år sedan tyckte att veva armen till dålig musik var en rolig hobby och prata om sina resor flashiga resor till franska rivieran som egentligen var allt annat än flashiga är väl lite smått pinsamt?

När jag gick i första ring så hade jag en fruktansvärt söt och populär kompis vid namn Maria så jag bytte till hennes skola. Ville bli lite mer sån där, lite mer inne, lite finare och ångrade mig snabbt.  Hennes kompisar var och är sjukt tråkiga, backstabbing bitches och det var den allmäna attityden på den skolan. En vecka senare var jag tillbaka på sunkiga Frölunda och bad om Alexs förlåtelse.

Piece of art
Igår efter jag lagt barnen såg jag dokumentären om pjäsem och konstnären Bob Fischer. Jag skratta så jag dog, han hade kontakt med en kille som va synsk som sa att din pappa kommer dö precis innan du slår igenom stort så när hans farsa dog kom det inga tårar direkt. Sedan fick han sålt två tavlor och en soffa han inte ens hade gjort själv. Se den, "Orginal Schtick".

Helgen som är

I fredags så bjöd jag som sagt mer eller mindre in mig på en fest som Emil skulle på. Därefter tog jag mig till Push för att möta upp Amela & co. Kvällen var bra men jag var på tok för nykter. Vissa hävdar att man inte kan vara det, jag hävdar att det kan man absolute. Dessutom så småregnade det utanför, det var ganska folktomt och coolaste killen på stället, vilket han i alla fall själv tyckte, var Martin Dahlin så då var det lika bra att gå hem.

Igår så passade jag barn. Jag och minstingen sminkade henne och resultatet var mycket lyckat. Luder möter misshandlad fru. Med massa rouge, lila ögonskugga, mascara över kinden och blått under ögat som såg ut som blåtiror tog vi med hunden och gick på promenad i det fashionabla Hovås. Både ett och två ögonbryn hoppade på en hiss och åkte några våningar uppåt. Sedan fick jag nöjet att se när de andra två med kompiar hoppade studsmatta och hade uppvisning för mig i 45 MINUTER. Horror, när jag gjorde sådant när jag mindre så höll det i alla fall mycket hög klass. I alla fall tyckte jag så. En gång var jag, mina syskon och kusin Spice Girls. Jag satte på mig ett rosa, tjockt glitter med ståltråd som jag lite coolt  hade som glamourös boa. Där stod vi och dansde, koregraf moi, och sedan skulle jag göra så coolt som Beckham gjorde i någon av deras videor då hon tar en boa, lägger den runt en gubbes hals och drar till. Så gjorde jag med och gubben fick bli pappa. Resultatet var dock inte lika lyckad tack vare ståltråden som gjorde att pappa fick ett rött märke runt halsen han fick gå runt med i en vecka. Såg ut som han hade försökt hängt sig själv och misslyckat. Kanske inte jättelyckad men mina danssteg var inte att leka med. Höger, vänster, snurr, höger höger, vänster, snurr, vänster vänster, höger snurr och så höll det på. Kvalité var nyckelordet.


Partyfredag

image853

Nu skall jag iväg och träffa Emil. Man behöver inte att vara ett större geni för att förstå vd han gör om dagarna. Vi skall på hemmafest som jag mer eller mindre bjöd in mig själv på men gör inte andra det åt en får man se till att få det gjort själv. Sedan skall jag nog träffa Amela & co på das aveny.

För övrigt har jag sett avant gardefilm hela dagen. Viss var okej och andra tortyr. Som den här och den är trots allt bara 7 minuter lång. Den skall INTE innehålla musiken, det var Vikings enda önskning.

Grattis

Vilket dramatik det var och vilken tragik som kunnat ske MEN Rögle vann och spelar nu med stor grabbarna i Elitserien. Jättekul för dom och jättekul för min vän som gjorde mål. Skall vänta några dagar innan jag gratulerar honom ikväll lär han bli mätt på sådana. Om man nu kan det.

Up up up up up up

Jättevackert väder har vi idag och jag tror att även denna dag kommer bli bra om inte min syster kommer hem snart och är flyförbannad för att hon fick ta min jacka idag. Det gäller att pissa revir här så hon inte helt sonika tar med den hem till pappa i tre veckor som hon brukar att göra med mina grejer. I alla fall, ikväll är det Röglematchen och jag är sjukt taggad. Skall bli hur kul och spännande som helst. Jag ser den självklart på TV, någon måste juh kunna zappa mellan matchen och "Medium".

Allt är löjligt bra här, eller som jag skrev igår, som det skall vara. Det enda som inkräktar på mitt humör är den där "notoriskt otrogna pojkvännen" (
www.glife.se/Pojkvännen). Inte för att han är otrogen alls, utan att han är en sån tönt. Läste vad han hade fått för respons efter sin intervju och någon skrev såhär:

"Du, jag önskar INTE dig lycka till. Jag tycker du har fel när du skriver om din moral och känner sympati, för OM du har moral och känner sympati och ändå sviker din tjej på så vidriga sätt som du gör - då förtjänar du inget annat än skit resten av ditt patetiska liv. Hon har smärtor efter en rapport och du är med en annan?! Jag önskar dig ALL skit i världen!Man är ansvarig för sina handlingar, att du skriver om det är ett sätt att skryta. Finns andra sätt. "

och han svarar:

Jag tar det där. Jag förtjänar det.

Döda mig någon, haha. Och nu dog jag:

"har du någonsin tänkt på att din flickvän kanske läser bloggen?"

Jag avskyr det också, det är hjärtesorg på motorväg.

Jo jag lovar, han är inte alls precis fyllda 20 år, lönnfet och läser för många sexnoveller på internet.


http://www.glife.se/Pojkvännen

Men tjena. Läste en intervju med den här killen på glife: http://www.glife.se/Pojkvännen


Hur dåligt mår du?
- Mycket. Jag avslutade nyss en serie blogginlägg om hur jag lät min flickväns närmsta vän "gå ner på mig" samtidigt som min flickvän låg i ett rum intill, i smärtor efter en abort. Du behöver inte vara kärnfysiker för att förstå att jag har problem.

Herregud, det finns människor som tycker synd om sig själva och sen finns det de som veeeerkligen tycker synd om sig själva.

Bloggisar

Hybris is a very ugly thing skrev någon i sin blogg och nu någon månad senare så lanseras www.bloppis.nu av henne och några andra. Liksom liksom tjena. Det sjuka är att det säkert kommer att fungera när tjejerna från landet kan få tag i bloggkändisarnas egna, använda och svettiga kläder. Aja, det är väl bara att gratulera  dem. Nu kan de vara ute varje kväll i nya kläder och inte bry sig om någon spiller ett glas rött eller två över dom.


Peyre

image852

Jag stör sönder mig på att Peyre skall ta ut silikoninläggen för att vara en bättre förebild medan varenda inlägg hon postar handlar om just skönhet. Olika behandlingar hit och dit, hårfärg, extensions, operationer, yadayada. Man får göra vad fan man vill enligt min mening, vill man se ut som katt, operera dig så. Men att få varje tjej som du anser dig vara förebild för att spara ihop sin småslantar för att förbättra sig sjävla höjer inte deras självkänsla.

Über

Även idag har varit underbar. Har städat vilket i och för sig inte är skitkul att göra men resultatet var destu bättre, därefter var jag på bio med pappa och såg "Flyga drake" som var underbar och sedan åt vi. Det känns som jag fått mitt liv tillbaka, jag mår precis som jag skall, som man skall.

Apropå städningen så såg jag Oprah (allt hon säger är sanningen juh....öh) angående att om du inte städar och respekterar ditt hem kan du inte respektera dig själv. Ditt hem skall vara din tillfyjtsort och palats inte svinstia. Det svalde jag med hår och hull och städade hela lägenheten och skrev på den svarta dörren vi har i köket (en dörr vi målat krifeltavlyadayada på så man kan skriva meddelanden på) "du är värd bättre, respektera ditt hem, respektera dig själv, ditt hem är ditt palats". Sådär coolt va? Jag skickade sms till både mamma, Ellen och Becka att läsa på dörren när de kom hem. Becka trodde tt jag hade skrivit något hejdå-meddelande om att jag skulle ta livet av mig så hon ringde som en tok innan hon såg vad det stod och Ellen tyckte jag var en übertönt som hade skrivit så.

Körkort som körkort

Har haft en underbar dag idag än så länge, dagen är inte slut ännu. Skolan var rolig, solen skiner och filmen var från 1996 och av Peter Jackson. Jag var inte helt 100 utan jag förstod först efter 10 minuter att det var en MOKUMENTÄR och inte en dokumentär. Det är alltså en fiktiv dokumentär och där satt jag och antecknade.

Satt på vagnen och började helt sonika skratta. Satt och tänkte på Daniels familj och att dom fortfarande har uppe ett papper på kylskåpet som de måste vara väldigt stolta över. Daniels lillebror Niklas är 20 år och de har fortfarande uppe hans SYMASKINSKÖRKORT. Ni vet sådant man fick i trean och man klarade av att göra sicksackstygn.

Dokumentärfilm

Idag skall jag börja en ny kurs, dokumentärfilm. Kan bli hur bra och hur tråkigt som helst och jag misstänker självklart det senaste. Vi skall se en dokumentärfilm från 1922 sedan. 1922!!!!!!!!! Spelfilmer är inte svinroliga från 1922 och dokumentärfilmer måste vara snäppet värre.

Daniel har ringt som en toker idag och han har gått och blivit sjuk. Karma Daniel, karma.

Mjau

Det finns mycket som stör mig och alla dessa kort människor lägger upp på sina husdjur är ett av dom. Hundar, katter, kaniner, ormar....jag bryr mig och men jag vill inte se tusentals bilder på en sak som säger mjau eller vov. En bild, visst, men tusentals? Nej tack.

image851

En trevlig kväll

Idag har varit en bra kväll. Alex var här och åt middag och sen har vi myst hela kvällen, jag, Alex och Ellen. Runt matbordet berättades det historier, Alex berätta.....skratt, Ellen berätta.....tystnad, jag berätta....skratt, mamma berätta.....tystnad och Becka sa inte så mycket. Bara skrattade när historierna berättades av rätt personer. Inte mamma och Ellen med andra ord. 

Alex berättade om när han var i Hagfors i Värmland för att ta körkort. Skitbra var det där, fanns två rödljus och han skulle parkera på Willys parkering när han körde upp. Kanske inte kan kallas fickparkering. I alla fall så kom hans vandrarhem upp som hade bodde på. Jag kom ihåg att han ringde mig när han var där och vettskrämd, han hade nämligen upptäckt att en seriemördare bodde där med. Ni vet juh att jag kan se sånt och Alex är min master. När dom skulle checka in eller vad man kallar det på vandrarhem hade han varit i receptionen och varit helt crazy. Därefter hade det varit någon polis som hade gått runt huset och slutligen det mest misstänksamma, Alex såg honom dra runt stora svarta sopsäckar tre på natten. Liksäckar kanske man kan säga med.

I alla fall en mycket trevlig kväll.

Syskon

I min familj är vi inte helt hundra och det vi om i alla fall. Eller kanske inte pappa, han lever i förnekelse. Min stackars syster Becka har idag fått ett epilepsianfall som hon varit fri från i några månader. Sedan kom pjäsen, Ellen, hem med min TRÖJA OCH JACKA på. Hade jag gjort så hade jag varit död men när hon gör så smälter jag som smör på en varm sommardag.

Det var bättre förr (det där är inte jag, dess värre, utan sötnöt Ellen som liten när vi var i Monaco):

image850

Papsen

När jag hem så stod de töntigaste killskorna jag sett på länge och jag undrade vem av mina syskon som tagit med en tönt hem hit. Det var ingen av dom som hade tagit med någon utan det var pappa. Han tjatade om de vanliga sakerna och när jag tog ett päron var han überglad för jag åt något nyttigt. Men han behöver inte vara glad länge, det var en engångsförtelse. Min pappa är största juden i stan, har började gymma detta år och han har var runt om på gymmen i stan och gjort två veckor gratis på varenda en, haha. På onsdag skall vi på bio och det finns ingen chans att han får välja, det blir "Flyga Drake".

Rockstars

Alla tjejer tänder väl på en rockstar. Hade en livslevande mittemot mig idag på vagnen. Men han var en sån där töntwannabestar. Med en bandana med döskallar runt håret, en stor ring som föreställde en räv, vad som ut att vara läderchaps över läderbyxor och cowboyboots. Han pratade högt i sin mobil om sina gig som var i storstäder som Gränna.

Ärenden och möten

Har precis vart och lämnat in min tenta nu och på vägen när jag skulle ringa min mamma hittade jag inte mobil i väskan. Var hundra på att den trillat ut när jag sprang till vagnen och halvt dog på kuppen av ansträngning så jag satt och svor hela resan fram och tillbaka. Att tappa bort den på fyllan är en annan sak då är man bara en värdelös fyllekaja men göra det när man är nykter är snäppet värre. Den log i alla fall hemma, hallelujah! Så nu skall jag iväg och göra några ärenden. Det låter mycket finare än vad det är, jag skall iväg och köpa strumbyxor och sådant tråkigt. Jag älskar när modebloggarna som går på gymnasiet men inte vill att någon skall veta det så när de skall till skolan skriver så skriver de att de skall iväg på möten. Haha.

Fan vad bra

Ibland överträffar jag mig själv. Det är fan inte ofta så när jag väl gör det är det en stor dag. Suttit med min tenta nu i en vecka, gjort nada under den tiden. Suttit och kollat på den, märkt att jag inte har alla böcker, fortfatt att kolla på den, märkt att jag fortfarande inte har några böcker, kollat på tv, tv, tv, internet, blogg, tv, tv, tv. Ja för att sammanfatta det har jag inte gjort någonting men pratat om det destu mer. Så igår efter middagen vid en sju så började på allvar. Då var det tenta, tv, tenta, blogg, tv, tenta, tente och vid elva så slockna jag. Satte klockan på sex för att gå upp tidigt och göra den men ville gärna sova lite längre så jag vakna vid halv tio lagom till att störa mig lite på Montell. Nu är den i alla fall klar och skall iväg för att lämnas in och vet ni vad, det är fan bra.

Ikväll hoppas jag att Alex har tid för mig. Imorgon åker han iväg igen till Italien, sedan skall han modella i två månader i NY och därefter till London för skådespelarskolan. Jag kommer bli ensam, men ensam är stark. Eller hur?

Hero

Jag mår lite bättre nu så ni behöver inte va oroliga. Sicken hjälte jag är, jag finner inga ord. Däremot behandlas jag inte som den hjälte jag är här hemma utan som jag insjuknat i spetälska.

Tiptop

Jag har inte riktigt bestämt mig om jag är magsjuk, matförgiftad eller extremt bakfull. Jag har legat i min säng som ett kolli men jag måste verkligen börja sätta igång med tentan den skall som sagt vara inlämnad 14:00 sharp imorgon.

Igår så gick vi ut i alla fall, till Storan närmare bestämt. Det var min första gång jag var där och jag blev positivt överraskad, lokalen var hur cool som helst och musiken grym. Lena Ph var där och hade tydligen sagt till någon i hennes band att Alex såg bra ut så om vi går på henne någon gång snart skall jag fan slita av honom kläderna och ställa honom framför Lena. Gårdagens roligaste igår var att en rullstolsbunden man var aprak, alltså helt wasted. Det är faktiskt något jag tänkt på, dom måste verkligen hålla koll så att det inte blir för många glas. En annan jag känner halvt sitter i rullstol och när man träffar honom ute så tycker jag han dricker som det inte finns en morgondag. Igår gjorde jag en liten blunder, en man stod med en krycka så jag skulle berömma honom för att insatser på golvet trots att han hade stukat foten. Det hade han inte, han hade bara ett ben som var kortare än det andra. Dessutom har jag en plats i himlen reserverad till mig. Såg en tjej somn stod helt ensam, hennes kompis hade åkt hem, så jag sa att hon fick hänga med oss om hon ville. Har jag inte ett hjärta av guld.Det största minuset var att white russian smakade bara mjölk så nästa gång jag skulle beställa så sa jag samma som innan men gångra spriten med tre och sen så mår jag juh idag inte helt tiptop.

Jag förstår Ph, veeeeerkligen:
image849

Psycho in the head

Hos min psykoterapeut i fredags så frågade hon hur mina kompisar skulle beskriva mig. Jag slog på stort och sa rolig, ställer alltid upp, intelligent och fortsätte ett bra tag. Ödmjuk kom i alla fall inte med som ni kanske märker. Sedan frågade jag Daniel hur han skulle beskriva mig och människan säger då rolig, psycho in the head och falsk. Påminn mig gärna varför jag är kompis med honom eller han med mig.

Om det är nåt jag inte är det falsk. Därför jag har få nära vänner som står mig nära istället för hur många som helst som är ytligt bekanta. Tyvärr ingår Daniel i min circle of trust och jag blir inte av med honom så lätt, bästa vänner är man för livet inte för stunden. Jag hatar att älska dig din dummer.

The best of the best

Bästa bloggen alla kategorier och idag överträffade hon sig själv. Se så vad gör ni fortfarande här, klicka er vidare NU!

http://auktoritaren.blogspot.com


Pjäser i Flatås

Var förbi kvartertskrogen för första gånget i mitt liv för någon timme sedan för hämta upp en pizza och det var en upplevelse i sig. Inte pizzan alltså, den smaka som en hawaii skall göra men människorna på stället. Inte så att jag förvänta mig att det skulle vara samma klientel som på Noppes i Stockholm eller det flashigasta ni kan komma på men hela bunten va apraka. En hängde sig med händerna över bardisken och då sa en av kärringarna på den bredaste götlaborgskan "du är la rolig du". The joke of the day liksom!

När jag gick skulle de hugga in på lite starkare grejer, en 6:a sambuca hörde jag någon säga.

What would Alex do

Sitter och väntar på att Alex skall höra av sig för vi skall antagligen leka ikväll. Han kom hem från Tyskland igår och om jag känner honom rätt går han runt som ett spöke i stan helt ensam med MacGyverjackan (den på bilden) på. Synd bara att han inte kan göra en bomb av ett tuggumi eller något annat festligt.

image848


Kalasigt

Fan också! Hittade mina partyparaply i väskan som vi skulle veckla upp och ha fint i håret på Peacock igår. Vi brukar ta med oss några sådana från Rubinen och igår var inget undantag. En i varje färg skulle det va och när Challe försökte ta en av mina sa jag snällt ta dina egna och blev helt förskräckt. Igår så skulle jag egentligen inte ut men i  med att mamman i familjen vars barn jag passar blev sjuk så tyckte jag det var lika bra att gå och partaja. Jag började kvällen med Challe, Challes mamma Christina och så var min mamma med en tusendels sekund på Stylein som hade öppet hus igår. Elin Nyström, som har märket, var vacker som en dag verkligen. Kvällens bästa på Stylein var paret som helt sonika fick för sig att våldgästa affären och hade tagit något mer än bara några glas på afterworken. Därefter bra det av till Rubinen, ingen partykväll utan Rubinen där det var en gäng med apraka arbetskollegor som var ute och klockan var bara halv tio. Det var en tjej som åmade sig och spelade på ett uppblåsbar gitarr och vara så kalasig så det inte fanns på kartan. Kul att det är sådär man såg ut några timmar senare, minus gitarren jag har juh mina paraply.

Vi besökte även Loca såklart. Känns som om vi inte där minst en gång i veckan skulle personalen deppa ihop så det är våran plikt att vara där. Självklart skulle de inte deppa ihop utan antagligen var glada om vi lämnade stället ifred en helg eller två men icke.

På Peacock hade min kompis fest så där var vi med och lite otippat på Joe Farellis där vi fick shottar i dricksglas. Inte ens jag fick i mig hela. Det var en partykväll som innehöll allt den skall göra inklusive tjafs.

Ikväll finns ingen morgondag

Mamma i familjen har gått och blivit sjuk, närmare sagt influensan, så jag är ledig ikväll. Egentligen har jag inte råd att bli full och bakfull rent tidsmässigt men det får bli ett senare problem. Ikväll finns ingen morgondag.

Asså

Asså asså, människan lägger SJÄLV ut dessa. Vill man inte bara hoppa in i skärmen och nypa i hans kinder.


Memory

Idag skall jag passa barn och jag antar att det kommer stå memory på schemat. Det är klart man skall låta barnen vinna men när dom sitter med en stor hög av kort och kollar på en och skrattar så måste man visa vart skåpet skall stå. Då får man allt ta par efter par så att deras hjärta skall slå några slag extra innan man kan låta dom vinna. Och människor snackar om att poker och psykologi går hand i hand.

Excoristen släng dig i väggen!

Efter att jag varit och lunchat är jag självklart värd en paus till från mitt tentaskrivande. Det är "Våra bästa år" på tv och det verkar som Marlena blivit besatt av djävulen, igen. "Exorcisten" släng dig i väggen! Den här godbiten är från sist:


Veckans bild

image847

Ord är ibland överflödiga men jag tycker ändå den här är värd en kommentar eller  två. För de första, kolla luggen. För det andra, han är väl rätt rolig ändå?

Whyyyyyyy

Ibland så inträffar bara skit i livet men trots det håller man huvudet ovanför ytan och trivs ganska bra. Trivs ganska bra är i och för en överdrift men ser det komiska i situationen passar destu bättre in. Solen skiner och jag har varit i stan för bjuda Daniel på lunch, det var nämligen min tur hundrafemtioelva gånger om. Daniel skulle vidare på äventyr så jag gick förbi och köpte med mig min favoritebakelse hem så kvällen är räddad. Bakelse, Medium och Jericho som jag häckla förut innan jag upptäckte att det var världens bästa (och sämsta vilket är charmen) serie. Bredvid affären stod en gatumusikant som spelade favoritegatumusikantinstrumentet, nämligen dragspel. Gav honom en tia för jag ger alltid gatumusikanter pengar så länge det inte är han hemska som håller hus i Nordstan och spelar samma poplåt om och om igen. På vägen hem så satte sig en hemlös bredvid mig av alla platser i hela vagnen, whyyyyyy. Jag skall börja ha med mig alcogel i väskan för den är allt bra att ha. Han ville ha min hjälp med att byta batterierna till hans PORTALA CDSPELARE. Okej, han var hemlös så jag förväntade mig inte att han skulle ha den senaste iPoden men kunde han inte göra det själv. Han gav mig ett par batteri som han tryckte mot mina händer med hans smutsiga och BLODIGA och jag höll på att dö. Alcogel, alcogel!!! Han sa därefter att jag var vacker som en blomma och även om jag inte är det så var jag fan värd det.

Tristess

Jag har aldrig under mitt (mycket händelserika....öhhh) 22åriga liv träffat en person som känt ett behov att hävda sig så mycket som min föreläsare jag hade idag. Han är även min uppsatsledare så egentligen borde jag ligga lågt men jag höll verkligen på att dö av tristess. Han varvar föreläsningarna med att berätta om tidigare erfarenheter, vilken musik han tycker om, sina barnbarn men framför allt om sitt yrkesliv. Ordbajseri i överflöd och av dessa består 90% av akademiska termer och skämt som man inte möjligtvis inte kan förstå om man inte bedrivit forskning om bakgrundsmusik.

Sen kom Yana in och skulle prata om animerad film och då fick jag nog. Har haft honom innan och om ni lägger märke till hans namn så är han inte svensk. Så osvensk att jag inte förstod ett ord vad han sa sist. Är inte säker på att Yana är hans namn ens, kanske en animerad filmtitel eller rollfigur? Någon som vet, någon som vet?


Primitive

Såhär tidigt var det inte meningen att jag skulle vakna. Somnade vid halv fyra , sex vaknade jag och satan i gatan vad trött jag är. Skall snart ta mig in till stan för kolla på en jacka snabbt snabbt för senare ta mig till bibblan och leta efter litteratur till uppsatsen. Därefter bär det av till skolan och föreläsning om Gud vet vad och sen var det tänkt att jag skulle gå på bio med pappa. Det tror jag inte jag orkar och jag som är van med att vara lat student tycker inte alls om det här tempot. Det kommer bli väldigt mycket copy-past över den här uppsatsen.

Synd att Alex inte är i stada för då hade man kunnat möta upp honom för en fika eller fem. Han bor som sagt i stan och då menar jag inte att hans bostad är i stan som den förvisso är utan att han är på stan dagarna långa. Går fram och tillbaka längs Kungsgatan som en hemlös hund och är tjenis med var och varannan butikspersonal. Just för tillfället är han i Tyskland och Hamburg för att fota, möta kunder och träffa en agentur. Hans liv är alltid lite mer spännande än mitt, vad han än gör.

image846


Chasing liberty

Jag tror närmare bestämt att jag måste flytta. Att jag vill flytta har jag vetat länge men nu börjar läget bli nästan intill oundvikligt. Jag tycker om att läsa men jag har dammsugit rent Göteborg på saker att läsa som jag tycker om. Jag skulle gärna läsa mer religion fast på GU erbjuds inget intressant. Jag har redan läst lite för många sketreligionspoäng här, som religionspsykologi och religionssociologi. Mina böcker som är tjocka som några biblar består egentligen bara av hur många av tio atetister och tio kristna stannar vid en hemlös och ger en slant. Inte jättespännande. Sedan vill jag läsa filmmusik som man kan läsa i huvudstaden men att flytta upp dit för en 15 poängskurs, ich don't think so. Inte heller att flytta till Gävle där religionskurserna är destu intressantare. Jag vill till Prag och läsa film och det vill jag nu.

Tack för hjälpen

Det senaste dygnet har jag letat efter olika infallsvinklar till min uppsats och gått från Steven Spielberg och andra världskriget, vad som gör en bra krigsfilm till en top3 lista på vad folket anser vara de bästa krigsfilmerna om andra världskriget. Så nu skall jag kategorisera, tematisera och skildra hur allmänheten anser hur en bra krigsfilm är. Vad det finns för orsaker bakom etc. Låter ungefär lika skit som det kommer att bli men men. Antar att man dör av tristess att läsa sånt här men det är min vardag för tillfället. I alla fall till imorgon för då kommer jag babbla på om min tenta istället.

Ville ha någon att brainstorma med så jag frågade mamma om hennes uppsats. Jo, jag skrev om en tioörings historia säger hon då. Vaaa, que? på universitetet? Nej nej sådant behövde vi inte göra det här skrev jag på högstadiet. Tack för hjälpen.

DieKollar på "Extreme Home Makeover" och gråter. Den där Ty är underbar. Han har så mycket energi och det verkar verkligen som har brinner för att andra skall få ha det bättre. Mer sådant tack! Nej, roligare än så är jag inte det får bli mitt aprilskämt. Hoohhohohohihihihihhahahahamoahahahaha så kul, ungefär lika kul som att läsa att Plosjö skall bli mamma eller någonannan av finestsskarpaste som skrev att hennes pojkvän var otrogen. Såååå kul, jag måste få luft, måste andas, skrattar så jag gråter. Om ett skratt förlänger livet kommer jag bli 200 år, minst.

Outstanding

Nu kom min älskade mamsen in och skall gå till jobbet. Skall bara först ge mig min medicin som om jag vore en gamling. Jag klagar inte alls utan gapar, får vatten och sväljer. När hon kom in sa hon älskling är du vaken och jag måste verkligen säga att hennes observationsförmåga är outstanding. Sådant är viktigt när man är sjuksköterska.

Alla goda ting är tre

Ett inlägg med ett humorklipp och  nu senast ett med en av världens bästa låtar. Bara nostaligklippet kvar och sen skall jag somna till Cops. Kommer ni ihåg Artful Dodger som samarbetade med bland annat Craig David? Jag köpte deras skiva tror jag, eller så var det i samma veva jag var Robin Hood. I alla fall jag hade deras skiva och lyssnade på dessa två låtar när jag hade flytt hemifrån en gång. Ingen hann sakna mig men det var Inte jättekonstigt i med att det var mitt på ljusa dan och jag hade inte berättat för någon om att jag skulle fly hemifrån och bo på gatan. Det hann aldrig gå så långt för jag var nämligen hemma efter två timmar igen.Sen har jag tagit mig vatten över huvudet milt sagt. Skall jag skriva en liten fjuttig b-uppsats på 7,5 poäng om andra världskriget och hur Hollywood har tagit upp och skildrat det. För det är juh en liten uppgift. Nu är jag lite insnöad på Steven Spielberg och andra världskriget men i med att han är jude så har han gjort x antal filmer om det. Synd att han inte var scientolog för hey det är de enda alternativen i Hollywood, jude eller scientolog. Kom dit och säg att du är muslim så får du nog göra många filmer och får huvudroller på löpande band. Det kanske man borde skriva om, hur många muslimer som regisserat större Hollywoodproduktioner efter 9/11. På allvar, det kan inte vara många om ens någon.

Bette Davies

Ibland har jag lite svårt för människor som lägger upp youtube-klipp åt höger och vänster. Saker de anser är roliga som inte är det, låtar de tycker är bra som inte är det och videor som framkallar nostalgi trots att dom kommit över klippen på senare tid och vill göra sig speciella nu. I alla fall så posat jag youtube-klipp som aldrig för men men....Den här låten lyssnade jag jämt på för två år sedan tack vare tvshop som gjorde reklam för någon cdskiva med gamla godingar. Samma vecka jag laddade ner den låten så träffa jag en kille till helgen som hade den här låten som ringsignal. Är det om inget ett tecken från ovan så säg vad? Jag kände honom i och för sig från innan, vi lekte när vi var små, gick på samma högstadie men tilltalade aldrig varandra i vuxenålder tills den kvällen. Idag tycker jag verkligen inte om honom vilket alltid är passande när ens föräldrar är barndomskompisar.


image845

Stor humor

Kolla vad som fungerar nu, det var allt på tiden. Snart kommer jag stämma blogg.se som f.d glamourprinsessan Karolina Lassbo skulle göra för något år sedan då hon fortfarande bloggade. Det hette att hon hade "hade skyldigheter mot hennes klienter att skriva något inlägg varje dag".  Stor humor.

Något annat som är roligt är Rikard Palm. Satt hela natten igår och skrattade åt dessa klipp:

Annars händer det inte så mycket i mitt liv. Var ute i lördags med Chalel och var på dom vanliga ställena. Det enda som är värt att nämna var att jag fick psykbryt när jag kom och var tvungen att ha en Festis så jag åkte in till stan och 7 Eleven vid Vasaplatsen, köpte min Festis och tog spårvagnen hem sen igen. Inte det smartaste jag gjort men absolute inte den dummaste. På hemvägen satt ett äkta bortamatchpar. Hon skulle hem till honom och de kysstes, pratade om viktigheter som katt eller hund och drack en varsin öl. Ni kanske det tycker det är konstigt att de gjorde så på spårvagnen men detta är Frölunda. Lågklassmänniskor som Alex kallar dom och kanske mig med i med att jag snart bort här i två år. Undra om dom var lika nykära dagen efter, ich don't think so.

Denna vecka har jag en massa i skolan och denna gång är det på sant. Annars brukar jag skriva så och det är i och för sig är sant men jag skjuter upp allting. Nu finns det dock och tyvärr  ingen morgondag att skjuta upp det till. Nuet är din vän sa en föreläsare en gång och jag skrev ned det i mitt lilla block för jag tyckte det var tänkvärt och se nu har han rätt.