Happy tuesday

Hela idén med bloppis, förutom exponeringen den ger, är väl att tjäna pengar? Gör man verkligen det om man säljer något för 100, 150, 200 kr? Är det verkligen värt det, att ta emot mail från intresserade som har frågor, kontonummer hit och dit och sedan ta sig när till posten för att skicka iväg grejerna.

Idag på vägen till skolan så mötte jag Majblommetjejer så nu har vi Majblommor hela familjen. Jag tänker fan inte stoppa min i min satinjacka men tanken är god så det får ligga på skrivbordet.

Sedan lite värdelös film idag som är så dålig så att den får sina ljusglimtar. Propagandafilmer från 1930-talet är kanske inget man ser på filmkvällarna med kompisar.

Idag fyller mamsen år, världens bästa mamsen. Hennes tvillingsyster, min moster och gudmor Ulla fyller år hon med. Funderade på att skicka ett sms där det stod "grattis, ett år närmare pension" men i ärlighetens namn våga jag inte. Hon kan vara en bitch ibland vilket är roligt men det är inte lika roligt när bitchen är efter en. När Ulla skulle presentera mamma för hennes granne sa Ulla "vi är tvillingsystrar, men det kan inte tro". Hahaha, hon syfta alltså på att hon ser yngre ut en mamma men jag är ledsen att säga det, ni båda ser nog ut att vara i den åldern ni är. Det brukar Alex dock alltid förneka. Nej, Brita ser minst 3 år yngre än vad hon är. 3 år är inte jättemycket skillnad när man fyller dinosaurie. Om ni skulle tveka så gör inte det, jag ÄLSKAR min mamma över allt annat på denna jord, hon är fantastisk. Det enda som är bättre än mamma är Britamobile fem på morgonen.

Idag kommer Alex hem så vi skall leka om han så kommer hem ett på natten. Tjingeling!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback