Get me out of here



Det här är det bästa klippet någonsin från Rescue me. Är ni vakna om nätterna så tycker jag att ni absolute absolute skall se Rescue me som går på trean.  Jag tjatar som fan, jag vet, men det är så bra, så fulländat, så genialiskt, så Denis Leary. Get me out of here, hahaha. Pappa skall till NY i septemberv och jag skall med, det vet han inte om än men nu gör han det, och jag skall inte ta någon Sex and the city-tour utan se restuarangen från Seinfeld och viktigaste allt som någonsin visats i Rescue Me. Stenar, brandstationer, moln, fåglar, barer, ölflaskor, allt allt allt. Fast det känns så djävla b att turista som en tönt, men man måste juh göra det. Se allt som skall ses och sådant.
 
Pappa vill alltid gärna smälta in med urinvånare, vill gå på deras ställen och äta där det är riktig spansk mat eller vad vi var, bo på mysiga hotell (och mysigt får man definera hur man vill, jag tror pappa och jag inte har samma åsikt om vad som är mysigt, kackerlackor är till exempel inte mysigt. Jag skämtar bara pappa, typ) och pruta mycket för gör man inte det tar de det som en förelämpning. När pappa höll på och var i sitt esse och prutade på något när vi var i Grekland så sa jag till honom att kan du inte bara sluta, vi är trötta och hungriga och då skreck han helt upprört dom förstår säkert svenska, de förstår säkert svenska, ställ dig vid din systrar och var tyst. Finns så djävla många historier om farsan som han i efterhand halvt om halvt förnekar men vi var där, levande vitten. Vi var i Aten ,hmmm jag gick i sexan så det var ganska många år sedan med andra ord ,och det var sveeeenvarmt, man-trodde-man-skulle-dö-varmt och vi var på ett museum. Mamma började nästan svimma men pappa tyckte det var en dum idé att gå och svalka oss någonstans när vi väl var inne och hade betalat. Tjena farsan, mamma dör och du vill se på snoppar av lera istället. Pappa ser juh utländsk ut så han hade juh kunnat smälta in i de flesta länder men det finns väl inget som ser så mycket som att man är born and raised där som tupsocker i sandaler, en ful keps och såna där fula solglasögon som man sätter på ovanför glasögonen. Och han har varit riktigt snygg min far i sina dagar, dock inte dom dagarna då han hade tubsocker på.

När jag är väl inne på pappa kan jag berätta om när han förstörde för hans vän att bli av med oskulden. De var på diskotek eller vad man kallade det på stenåldern och pappas kompis sa du måste skaffa en kondom. Sagt och gjort, pappa gick till automaten man visst hade då på toaletter och kom tillbaka. Thank you very much tills hans kompis märkte att dumfan till pappa hade köpt en tampong istället för kondom. Det måste sett rutinerat ut som om han verkligen hade koll på sin saker.

Visst lät det lite coolt när jag skrev farsan, men jag får inte egentligen kalla honom det. Det heter pappa och ingenting annat, Becka däremot kommer undan med det men det är för det låter charmigare när hon säger så.

Kommentarer:
Postat av: mattias(grannen)

ajemän new york är så fräckt ja va där förra sommaren :P o igår bokade ja årets tripp så mellan den 1-10 juli befinner ja mig i världens bästa storstad im in love whit new york :D

2008-04-23 @ 05:37:27
Postat av: anna braun

jag har siktet inställt på ny men tro mig det kommer bli ett projekt att få hänga och främst för att jag brukar vara en pain in the ass medresenär.

sist när jag var i kroatien med mamma och systrar, förra året, blev jag sur och ställde mig och lifta till bosnien

Postat av: mattias(göteborgaren)

hahahaha en sur o tvär anna braun är inte o leka med kan ja tänka mig :P

2008-04-24 @ 05:36:36
Postat av: anna braun

jag får väl hoppas att det som är lite
charmen med mig annars framstår jag bara som dum i huvvet

2008-04-24 @ 06:39:32
URL: http://sellouts.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback