Veckans bild och klipp

image872

Dog the bounty hunter och hans classy fru (femte i raden, klår farfar med en fru)  Beth. Han underhöll mig många söndagsnätter tack vare kanal5. Sicken kille, sicken stil, sicken frisyr.



Sedan kallade han någon "nigger" och ja vad skall man säga? Jag vet att det är ett otroligt värdeläddat ord där i staterna men jag tycker inte det är så farligt så länge man inte är rasist. Hur många kallar inte alls med lite mörkare hud turkar, människor som är snåla för judar och använder bög som skällsord. Det enda som sklijer oss är att vissa är offentliga personer och råkar säg det framför en kamera eller blir inspelad. Spela in en valfri människas dialog en dag så skulle vi alla vara bovar i dramat utan vare sig vara rasist, nazist eller homofob. Sen att man skriver ut det här, svart på vitt, som jag gör kan kanske vara korkat. För det man inte kan läsa någonstans existera inte. I och för sig gör juh knappt denna blogg det med mina få läsare som jag älskar allihoppa. Skulle jag göra en videoblogg någongång skulle jag kunna ge varje läsare en personlig hälsning, så få är ni, haha.

Nu skall jag till skolan, ses vid gräsmattan vid Chalmershuset Vegagatannnåt nummer 6 mellan 12:00-13:00 då jag har lunch. Hoppas det är fint väder så jag kan ha (Ellens) solglasögon på mig. Hon var så sur när hon märkte att jag tagit dom när hon skulle åka till pappa i fredags, 6 missade samtal på en timme hade jag och jag har aldrig känt mig så populär. När jag kom med dom i fredags sa en kursare till mig ohhh du ser ut som en filmstjärna. Jag vägrade ta till mig de ironiska som kan ha funnits där i undertonen utan sa istället hahaha sluta...(i hjärnan: fortsätt fortsätt fortsätt).

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback