Stor humor

Kolla vad som fungerar nu, det var allt på tiden. Snart kommer jag stämma blogg.se som f.d glamourprinsessan Karolina Lassbo skulle göra för något år sedan då hon fortfarande bloggade. Det hette att hon hade "hade skyldigheter mot hennes klienter att skriva något inlägg varje dag".  Stor humor.

Något annat som är roligt är Rikard Palm. Satt hela natten igår och skrattade åt dessa klipp:





Annars händer det inte så mycket i mitt liv. Var ute i lördags med Chalel och var på dom vanliga ställena. Det enda som är värt att nämna var att jag fick psykbryt när jag kom och var tvungen att ha en Festis så jag åkte in till stan och 7 Eleven vid Vasaplatsen, köpte min Festis och tog spårvagnen hem sen igen. Inte det smartaste jag gjort men absolute inte den dummaste. På hemvägen satt ett äkta bortamatchpar. Hon skulle hem till honom och de kysstes, pratade om viktigheter som katt eller hund och drack en varsin öl. Ni kanske det tycker det är konstigt att de gjorde så på spårvagnen men detta är Frölunda. Lågklassmänniskor som Alex kallar dom och kanske mig med i med att jag snart bort här i två år. Undra om dom var lika nykära dagen efter, ich don't think so.

Denna vecka har jag en massa i skolan och denna gång är det på sant. Annars brukar jag skriva så och det är i och för sig är sant men jag skjuter upp allting. Nu finns det dock och tyvärr  ingen morgondag att skjuta upp det till. Nuet är din vän sa en föreläsare en gång och jag skrev ned det i mitt lilla block för jag tyckte det var tänkvärt och se nu har han rätt.

Kommentarer:
Postat av: Madicken Karamell

Klienter? Nu citerar du fel. Hon hade SKYLDIGHET GENTEMOT ANNONSÖRERNA att skriva något varje dag. Ganska förståligt eftersom annonsörerna betalar ett avtalat pris och förväntar sig ett visst antal sidladdningar för det priset. Utan nya blogginlägg = minskat antal läsare = färre sidladdningar.

JÄVLA PUCKO! Ska man citera något så ska man göra det rätt.

Postat av: anna braun

ja men hon använder sig av blogg.se och dom har ingen skyldighet mot henne. kraschar hotmail kan jag inte skrika på dom att jag inte kan se min mail för det är en GRATIStjänst. sedan citera jag fel och det medger jag.

2008-04-03 @ 12:35:07
URL: http://sellouts.blogg.se
Postat av: Madicken Karamell

Det går varken att kräva av blogger.com eller blogg.se att verktyget skall vara uppe hela tiden, det står i användaravtalet. Det är jag ÖVERTYGAD att Lassbo har kännedom om, hon är nämligen jurist, och om hon nu skrev att hon skulle stämma blogger för avbrotten var det med all sannolikhet ett skämt. Ett så kallat juristskämt, ett uttalande som en jurist skulle skratta åt. FATTAR DU INTE DET ÄR DET DU SOM ÄR JÄVLIGT PUCKAD!!

2008-04-04 @ 23:28:42
URL: http://madickenkaramell.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback