Knep & knåp

Igår efter Daniel hade åkt så satt jag och pysslade ihop lite armband som jag skickade till en kompis idag precis som utlovat och till och med utlovat på fyllan för det är så jag jobbar. Inte jobbar som i jobb och profit utan att försöka få saker gjort man även lovat på fyllan. Samtidigt kollade jag på en av många julklappar jag själv klicka hem för att mamma sen betala, slog in och gav mig som var dvdboxen Förintelsen vilket jag velat ha hur länge som helst. Finns massa med annan film jag vill ha och nu när jag förstått mig på ebay, kanske lite väl för bra, och svenska internetbutiker inte har dessa så har en ny värld öppnats för mig.

Ikväll skall jag gå på bio med Daniel om jag får tag på honom. När man ringer hem till honom tar hans lilebror telefonen och innan man ens hunnit säga ens namn säger han han är inte hemma, jag vet inte vad han är.....klick tut tut tut.

Kastar in en favoritebild som gästat bloggen innan. Hehe alkoholfri cocktail precis vad de är...The Hives for president!:


Kommentarer:
Postat av: j

word! pelle före gustaf alla gånger!



fast hade ju inte tackat nej där heller iofs

Postat av: anna braun

precis det gäller att inte vara kräsen men gärna hela the hives innan någon i mando diao för dom är så djävla töntiga och tar sig på sådant allvar för att de sålt några skivor....hehe. några skivor i japan liksom vad är det, pandoro är juh fortfarande en stjärna där och dede lopez eller vad hon heter. hon som berättade om att inte kunde hålla tätt och om sin romans med ljungberg...hehe sicken tjej

2008-12-29 @ 00:56:14
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback