Söndagsmiddag

Det är mat ropa mamma och när jag går in i köket ser jag vad som står på bordet vilket är kycklingsallad med ja kyckling då, sallad, körsbärstomater, fetaost, advokado och lite sånt men jag ser ingen mat. HALLÅ jag har inte så mycket till övers för varken frukost eller lunch men vart är min middag med kolhydrater, protein och framför allt fett? Så nu sitter jag här tre salladsblad, någon tomat och lite kyckling senare och funderar på att gå och köpa en pizza och undrar vad som hände med söndagsmiddag med oxfilé, potatisgratäng och rödvinssås som vi alltid äter eller mamma, Ellen och Becka alltid äter. Jag är en picky eater och tycker köttbitar är för maffigt ibland men det är mysigt att ha det framför sig och inte en fetaostbit som ligger där och kollar upp på en. Ja ni fattar...man kan inte säga så om en fetaostbit för det är ingen mat.

Fan vad många det verkar vara som var ute igår av mina kompisar....bitches hör av er nästa gång. Capisce.

Kommentarer:
Postat av: Nickie

jag ringde ju dig! fast jag gick inte ut, utan hem :)

Postat av: anna braun

believe it or not men jag är inte alla gånger en true beauty om jag inte sminkar mig i femton år jag behöver juh tid på mig :)

2008-12-29 @ 00:53:04
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tapetklister under mina skor.

Du är så mycket vackrare än vad du tror.

2008-12-29 @ 02:31:21
Postat av: anna braun

djävla bra låt, vad hände med dom....öh jumper?

2008-12-29 @ 04:00:00
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nu vet jag inte vad du pratar om :)

Skönt att ha dig tillbaka förresten.

2008-12-29 @ 04:09:39
Postat av: anna braun

låten av jumper går den inte så.... tapetklister under mina skor, du är så mycket vackrare än du tror" eller är jag inte bananas



skönt att leva igen, men vem är du?

2008-12-29 @ 05:53:42
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Anonym

Naturligtvis är det Jumper som står bakom dessa redan historiska textrader. Jag gjorde bara ett tafatt försök att ta åt mig äran.



Jag är en trogen läsare och flitig kommenterare som ville ge dig en oskyldig komplimang i skydd av anonymitetens mörka skugga.



2008-12-29 @ 23:09:21

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback