Santa Musselasse

Idag är inte egentligen lucia utan en dag då alla delar med sig om sina hemska luciaupplevelser. Jag har egentliga inga förutom när mamma och pappa skrattade åt mig för alla andra gånger har jag varit tärna, gärna varit lucia men inte så att jag dog att jag inte blev det. I nian var man tvungen att bli nomierad av någon annan i kören och lucia kunde bara vara någon i kören så dagen innan valet så ökade antal medlemmar i kören markant och jag var en av dom. Jag räckte upp handen och sa jag vill nomiera mig. Man kan inte nomiera sig själv svara Musselasse (man kan bara inte tycka om någon som självmant valt de namnet och alltid hade bonge) men då fick han svar på tal, typ. Sophie nominera mig, jag henne, ingen vann och de flesta hoppa av kören samma dag precis som det skall vara och jag var en i den skaran.

Jag skulle ändå aldrig ha orkat ta mig till repititionerna för det är sån jag är. Kom inte på teaterns heller alla gånger och då fick vi ledigt i två veckor från skolan men min roll var inte så svar som sagt. Duva och trashank, en replik och blev struken från den scenen för jag började skratta åt Tengil som då skratta åt mig och då var inte den spännande scenen så himla spännande längre. Inte för jag tror att man blev speciellt rädd av att se
Katla (men fan vad rädd man blev som barn när mansåg filmen, eld och sådant, scary shit) som var gjord av lite gröna kartonger.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback