Lördag

Förfester är underskattade trots att folk brukar säga att det är det bästa med kvällen. Det bästa med kvällen men trots det är det underskattat. Jag tycker däremot att efterfester är överskattade och när man druckit konstant från klockan åtta till fem vill jag helst av allt äta en hamburgare och därefter sova....länge. I lördags mötte jag upp först upp Svante med entourage som var kanoners. Det är egentligen så jag vill ha Svante men han var lite för kanoners så det blev taxi hem för honom. På vägen till Peacock gick jag på två vilsna själar jag aldrig träffat förut och som inte var från stan så jag gjorde det enda rätta och sa till att de skulle hänga på. Väl på Peacock mötte jag upp söta Elenore och så dansade vi tills lamporna tändes och partyt var slut vid 05:00. Det är då den där delen med hamburgare och sömn skall komma men jag Julle, Ogge och någonannan jag inte vet namnet gick för hämta alkohol.

Sedan åke vi på efterfest och vid nio kom vi på idén att åka och bada. Så vi tog taxi till Näsetbadet för att sola och bada hela dagen. Jag blev avundsjuk på alla ungar som fiska krabbor för det är det bästa som finns så jag bad om att hjälpa till och då stillades min hunger. Alltså jag åt dom inte men det förstår ni nog. Julle slog upp ena tån lite och skrek som ett barn och påstod sen att han däckade av på grund av smärtan i tån när somnade ett litet tag. Killar killar. Tog min hemåt vid fem och hemresan från helvetet gjorde att det tog en och en halv timme. Jag var hemma först halv sju och somnade på direkten.

Har bara massa massa text och inga bilder så jag kastar in en på Elenore och Iris från i lördags. Dock träffade jag dess värre inte Iris för hon åkte hem efter Push men det får vi ta igen snart.



Lycka vore att se en muskulös badvakt som alla kvinnor dregglar efter lämna stranden hand i hand med en annan muskulös badvakt. Johnny Carson

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback