Varje mynt

Jag såg Batman hemma vid datorn till sist och vad skall jag säga. Välgjord som fan men där slutar det nog.

Skall iväg och bada och sola imorgon med Daniel men vill egentligen inte. Han fick hota mig om att jag inte skulle få min sprit innan jag sa okej då. Senare skall han iväg med några arbetskompisar och jag skall komma förbi och så blir det ugång på det.

Måste snart ha snacket med mamma vad jag skall göra i höst. Jag skall jobba lite, sen skall jag läsa trots att mamma, pappa och alla där till tycker det är dumt att läsa något som inte ger jobb men, hey, what a girl to do.  Jag skall i alla fall läsa hinduism och buddhism spirutell som jag är, hoho. Helst skulle jag flytta ihop med
Robbie Williams och spana efter ufon, bli kompis med en häxa eller bo i ett hemsökt hus (här har vi dock med en ficklampa och kamera att göra). Jag skulle dö av lycka (och dö lycklig) om det visades sig att det fanns varelser på andra planeter, att paranomala fenomen faktiskt existerar och att det finns ett liv efter detta. Sedan älskar jag konspirationer (fast vissa skall inte behöva använda sitt lilla söta huvud och tänka på sådant), love love love. Jag förstår inte om den här personen har humor eller är funtad eller jo det är klart jag förstår han skämtar.

Men till hösten blir det som sagt lite jobb, mycket plugg, hälsa på Alex i London och hänga lite i judiska församlingen. Och så några utgångar på det. Enformigt liv som man vill spy på? Ja, men ändå varje mynt har två sidor.



Ju mindre rutin, desto mer liv. Amos Bronson Alcott

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback