Jul. 28, 2013

Men tjena tjabba hallå. Är redan hemma för skall upp supertidigt imorgon, typ elva, och tvätta det sista jag skall ha med mig. Har med mig sinnes med kläder. Åtta bikinis, en burkini (okej inte men skulle vilja leva i en), fyra klänningar i samma modell men i olika färger, fyra andra klänningar, fem shorts, fiercea strandkläder, vanliga strandkläder, sovkläder som två söta satinshorts och linne, massa toppar, massa nyinköpta underkläder SOM SITTER RENT ÅT HELVETE FÖR TYDLIGEN HAR JAG ETT MINDRE OCH ETT STÖRRE BRÖST (skall kapa av fanskapen så fort jag får pengar till fina c-kupor), väskor, högklackat jag aldrig komma använda för vi är inte där på samma sätt som de andra charterturisterna i med att vi är gamla....öh....äldre.....i och för sig ingen som behöver veta det.

Sarah och Nazli kommer på måndag hoppas jag. Jag som är värsta mesen och blir lurad på allt och ej kan pruta kommer bli uppäten levande där om det inte vore för Natasha och mitt hjärta Sarah.




Men om ikväll. Träffade Cissi och Peter och spelade biljard och jag var så dålig så det inte var roligt sä vi till Pustervik och åt och dansa till ett band vars fanbase (kompisar, släkt) var borta.2


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback