Angående Linda Skugge

Linda Skugge

Jag har något att erkänna, jag syndar dagligen, jag läser nämligen Linda Skugges blogg trots att den ger mig mer obehag än något annat. Det är svårt om inte omöjligt att hitta en individ i detta land som inte har en åsiskt om Linda Skugge. Hon är både hatad och älskad, själv står jag någonstans mitt emellan. Jag tycker inte om det eviga klagandet, och speciellt inte när hon på kuppen tjänat pengar, blivit känd och även i vissa fall respekterat på grund av det.

 

Jag kan klaga jag med, jag är jätteduktig på att klaga och om det skulle ge mig pengar, publicitet och respekt tänker även jag klaga. Jag aldrig skall försöka finna en konstruktiv lösning till något utan bara klaga, och när jag klagat en stund skall jag klaga lite mera. 

 

Linda Skugges inlägg i skönhetsdebatten känns även onödig när hon själv sitter i tv-sofforna lika spacklad som någon annan. Hon innehaver dessutom en nätt liten figur och utan denna hemska korta lugg, svarta hårfärg, hemska ögonbryn och markerade ögon skulle hon få blickar av vem som helst, och denna gång av rätt anledning.

 

 


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback