I'm all for believing

Kollar blint på apollo.se för att försöka finna någon resa till Mykonos som jag bara råkat missa alla hundratals gånger innan jag kollat, men vem försöker jag lura? Förutom mig själv? Det finns inga resor inom räckhål när det gäller varken tid och pengar, så mitt nästa försök är att pussla ihop min egna resa.

 

Man tar flyget till Santorini redan idag klockan 8:10 för ynka 2500:-, min och Alexs gemenskap och vänskap är värd minst det biljondubblade. Sedan leta reda på en färja och åka båt i några timmar till Mykonos, och sedan är jag framme. Det lät väl lätt? Förutom att min grekiska inte exsisterar och min engelska nästa likaså, att jag har dåligt lokalsinne, svårt för läsa på kartor och glömmer av namn lätt. 

 

 I sådana fall får jag 14 underbara dagar på Mykonos, bara att leta upp något gemytligt hotell och njuta av värme, sol, Alex, bad, hav, Alyossa som är kvar i några dagar till och kanske en kram eller två av Michalis. Jag undrar hur mycket kalaset skulle gå på: 2500:- för flygresan som inte är någonting, 500:- för båtresan fram och tillbaka, hotell....vad kan det gå på när det är högsäsong på fashionabla Mykonos? Sedan utsökta gormemåltider, solstolar, massvis med vatten, smått&gott, shopping, något till systrarna, alkohol att ta med hem, alkohol att dricka där, inträden, taxi, bussresor, present till Alexs pappa, glass, lunch (måste berätta att där minsann kan man beställa in pizza metervis), med mera. Jag har faktiskt inte den blekaste aning vad allt skulle gå på det enda jag vet är att jag vill, varendra liten del i min kropp vill dessutom och min impulsivitet vill absolute. Undrar bara om mamma vill?

 


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback