Lugnet före stormen

Jag skall gå ner vansinnigt mycket i vikt nu, skall tills jag börjar den 2 september se ut som en sommardag (som det för övrigt varit ont om). Jag skall börja, inte ikväll (frossarkväll får det bli ikväll med daim, coca cola, nachos chips) utan imorgon. Hoppas på god mat även för mina dietprogram brukar bestå av vatten, endast. Mitt förnuft är som borta när det gäller sådant. Kanske kan göra ett - äpple - om - dagen dieten, som Christian Bale gjorde inför "The Machinist".

 

Kungen är på tv nu och intervjuas, herregud, jag skäms åt hela svenska folkets skull. Han gör sig bäst tyst och även då ger han ett ointelligent/osmart/obegåvat/korkat intryck.  

 

Var och sminkade mig precis, även om jag skall vara hemma hela dagen och har inga planer av att ta ett enda steg utanför hemmet så stod jag inte ut av att se mig osminkad. Fram med självförtroende boken, även om den är inriktad på att lära sig att kommunicera och det har jag inga som helst problem med. Skulle kanske läst brödtexten innan jag köpte den?

 


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback