She floats

Inte nog med att Alex är bortrest, (han har sått ett frö av hopp inom mig och sagt att han kanske kommer snart för leta efter lägenhet) Daniel är likaså. Han och Tobbe åkte ner till Spanien i tisdags morgon för att hälsa på Lizzie och Emelie, vars familj äger en lägenhet där (ta med mig, lägg mig i resväskan jag lovar jag väger inte mer än dom 20 tillåtna kilona).  

 

Kanske skall på kräftskiva hos John (Melin, en gammal klasskamrat till mig som bodde 2 minuter ifrån mig under hela min uppväxt tills för något år sedan) på lördag med Daniel som redan kommit hem tills dess. Vet inte riktigt hur inbjuden jag är, Daniel sa att han hade sagt till John att jag skulle komma med men man kan aldrig lita på Daniel när det gäller sådant. Jag kanske blir till allas uppskattning kvällens överraskning och höjdpunkt (ja, det finns något så briljant som självironi med här).  

 

Somna klockan halv ett igår (idag) och missade både Jay Leno, Seinfeld och filmen på kanal5, "Bekännelsen", som fick jackpot. Och allt det för att vakna fyra timmar senare då det enda som visas på tv är "Dawsons Creek" och "Köket", lyckat.  

 

Mer japansk pop att rekommendera är Ayumi Hamasaki - No More Words, och sen en till låt med Utada Hikaru - Tippy Toe.  

 

Skall in till stan idag, var nog en hel månad sedan jag var där sist på dagtid för att gå i affärer. Känner att mitt försök till att hålla mig borta från stan då man inte blir frestad av att köpa något kommer att göra ett rejält bakslag idag när man ser allt nytt. Istället för att köpa något i taget kommer man nu köp-frossa. Inte för att jag har några pengar, men mamma har, förhoppningsvis.

 

 


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback