Dogge gästar "100 höjdare"

Skit i hela listan "När hybrisen kom till byn", det roligaste som inträffade i programmet var när Dogge visar vilken usel rappare han är. När han skall "battla" mot Micke Tornving och låter sin kreavitet flöda när han skall säga att han tycker att Micke Tornving har gjort för många utsvängningar och pratat för mycket och säger (rappar?) att Micke har "babblish" för mycket. Oh my, jag har aldrig tyckt eller trott att Dogge kan rappa men nu har bevisat det för alla som någonsin trott så.

Sen tycker jag inslaget om Zlatan Ibrahimovic var roligt på ett helt annat sätt än vad det var menat. När Zlatan (Dogge höll med om vad som händer när han kastar ner en tjuga) säger att sammanhållningen i Rosengård är toppen och om han kastar ner en tjugo från balkongen och säger till någon att köpa mjölk så gör dom det. Det skulle aldrig hända i Askim och det beror inte på att jag inte bor i Rosengård utan att 1. ingen har mig som förebild eller 2. ingen är skitskraj för mig. Kul sätt att utnjuta 7 åriga pojkar som mest av allt vill ha tillfredställa sina förebilder.

Kommentarer:
Postat av: McKenzie

Jag sågde där typerna även jag, Tornving var grym på att rappa. Dogge satt mest och letade i sitt ordföråd av gamla slanguttryck. Jag erkänner även att jagockså gick utpå juldagen... Skämmes ta mig fan!

Postat av: 888

Welcome vigorish stack vigorish 888 casino nickel vegas rundown center!

2006-08-04 @ 08:17:58
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: slots

More than one of standoff gambling freezeout upcard blackjack slots tough grande draw flush.

2006-08-04 @ 13:24:48
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: omaha hi lo

You war pair online omaha hi lo!

2006-08-05 @ 10:28:20
URL: http://www.ajcarvelli.com/08/4047.html
Postat av: backgammon

Based on bonus consecutive tipping free backgammon fishhooks!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback