Gårkvällen

Åkte upp till Daniel för att snabbt hälla i oss champagne, lyssna på Niklas spela på sin synth och sedan bar det iväg till Tobbe. Väl där så drack vi fort fort fort, för att ta spårvagnen (!) in och prata med en medpassagerare som trodde Daniel var 15 år, haha.

Gick till KeyBar, Daniel och Tobbe hängde med hans syster till Babar så dom pendlade mellan ställena hela kvällen så vips var dom borta. Träffade/gick på hur många kända ansikten som helst: Amela, Aida, Kerim, Cilla, Bettan, Petter, Lollo, Magier (som verkade gömma sig för mig, men det har jag antagligen också gjort om jag vore någonannan) Spiik etc. Var för full för mig eget bästa och sitter här och tänker fy fan vad kul jag hade igår när jag egentligen bara minns kvällen i stora drag. Ändå så lyser dagen-efter ångesten med sin frånvaro, i like.

Hann med att vara linslus och föreviga min kväll på någon hemsk vimmelbild, skall aldrig någonsin ställa upp på bild igen och absolute inte när jag är full.

Åkte Brita-bil hem, Chippenes tog svarttaxi och pratade med mig i telefon under hela bilfärden och fick någon knäpp och pratade engelska så föraren inte skulle förstå vad han sa, öhhhh. "I scared, i gonna die, maybe get raped."

Vaknade elva på soffan, hade visst spillt ner cola i hela min säng och var tvungen att trycka i mig lite frukost för att kunna överleva dagens bravader.


Kommentarer:
Postat av: 888

Create flop outs 888 poker cage odds coup?

2006-08-04 @ 08:18:18
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: backgammon

Most cripple rake online backgammon hard cashier pocket bank royal.

Postat av: keno

Viewed as action buy bank fifth keno odds stud keno starluck?

2006-08-06 @ 12:23:15
URL: http://www.ajcarvelli.com/07/keno.html

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback