HAPPY CHRISMUKAH

Becka, jag, Elsa

På bild: Becka (smickrande spökvit färg du har på bilden), jag och kusin Elsa, hos familjen Starck (Stark)/Johnsson

Kom precis från Ulla (min moster) där julen har spenderats med mamma, pappa, mina systrar Ellen och Rebecka, Ulla och hennes man Anders, min kusin Elsa och deras f.d. granne med bekant från USA. Deras bekanta från USA förstod bara engelska vilket var skrattretande i sig när både min mamma och moster använder sig av taskig svengelska och artikulerar med händerna som om det skulle höja den urusla svengelskan till klanderfri engelska. Även jag är dålig på engelska men att missa ett sådant här tillfälle att hacka ner på andra går inte att missa.


Dagen började med att Daniel kom och väckte mig med en present som innehöll Seinfeld säsong 5 & 6 och han sa värmande till att snygga till mig, och han hade rätt. In i duschen, på med smink, pröva kläder och komma fram till att efter nyår då fan skall det bli allvar med svältdiet. Kolla på ”Laguna Beach” och störa ihjäl sig på skitungarna på ”Sweet 16”.

Vi såg, vi kom, vi segrade eller vi kom, vi såg på Kalle Anka och hans vänner önskar en God Jul med en djävla långtradig Blossom som tjatade i en evighet innan huvudnumret. Tro inte för en sekund att det är dig vi vill se, Arne Weise gick an för att han alltid var stupfull och inte tryckte upp selleri i tv-kameran. Pappa sjöng med och kommenterade allt som gick att kommentera och efter det kom Torsten (Tomten). Jag vet inte hur er tomte ser ut, men vår hade inga ögonbryn då Torsten råkade elda bort dom tidigare idag hos pappa när dom skulle fylla på en tändare. Tomten gick i alla fall till sist och sen var det julklappsutdelning.

Julens bästa julklapp: alla mina dvds(”Flickan från Auschwitz”, ”The believer”, ”The Grey Zone”, ”Into the arms of strangers”, ”Varian’s War”, ”En långvarig förlovning”, ”Ingenstans i Afrika”) och Seinfeld säsong 5 & 6 jag fick av Daniel (tack tack tack)
Julens sämsta julklapp: en 800 sidor tjock kurslitteraturbok jag i och för sig önskade mig
Julens ? julklapp: fick av pappa Bodyguard, självförsvarsspray som förblindar och färgar angriparen


Fick även presentkort på H&M, örhängen som jag önskat mig (snarare begärt), pengar, mysbyxor (men tro inte för en sekund att du får tillbaka dina Daniel), Idol karoke spelat (jag sa att jag skulle flippa över om jag fick något sällskapsspel med den här får gå an)

Jag var lite nojig att min pappa som förra året hade med sig en RESVÄSKA så alla julklapparna skulle få plats inte skulle bli nöjd med sina klappar så jag har panikköpt hur mycket som helst till honom så efter att den fjärde, femte, sjätte presenten på raken var till honom från mig tog jag en chokladask som var den sista utfyllnadspresenten från mig till honom. Mycket klokt val, sitter och äter belgisk choklad, Seashells - frutis de mer (Alex vi har levt i mörker, snäckorna på 4-Gott kan inte mäta sig med dessa) och förbannar min lillasyster som var tvungen att berätta det för pappa.

Hann även med att äta en massa julmat, störa mig på den 34-åriga f.d. grannen som var lika mogen som ett vin från 2004 (hon höjde Ashlee Simpson till skyarna, sa girliegirl hela tiden och var tvungen att måla naglarna innan hon skulle iväg till sitt ex och hämta barnen), få med lobster i varje mening så pappa blev förfärad över mitt vokabulär och småbråka med Becka. Jag och Ellen bråkar med, men på ett helt annat sätt. Vi rivs, knuffas, bits och är barnsliga i överlag. Tror det har med att göra att vi var sådana pussies förut att om någon gjorde det så skvallrade den andra för mamma så vi har inte skojbråkat klart under vår barndom (deep shit!). Rebecka däremot, henne vill jag sätta på en åsnemask som maktgalna Tommy gjorde igår på "Riket". Herre djälvar vilken enerverande person.


Imorgon blir det antagligen fika hos min faster Cecilia/Jessika (antingen heter mamman Cecilia och en av kusinerna Jessika eller vice versa, släktsammanhållning på hög nivå) för att träffa min farmor (Ulla L) för en fjärde gång i mitt liv i princip. Pappa rättade mig och sa att det var minst den sjätte för att hon var med på mitt dop och när vi fira mitt 1-års dag, hur kunde jag glömma.

Dessutom måste jag säga att jag skickade ut mass-sms där jag önskade alla god jul men någonstans på vägen blev det en något strul och alla fick det inte.

Kommentarer:
Postat av: 888

Similarly street outdraw society base coup 888 casino partypoker?

2006-08-04 @ 08:17:43
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: 888

All free www 888 info minus paint.

2006-08-04 @ 08:20:11
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: slots

Their slots double!

2006-08-04 @ 13:25:32
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: omaha hi lo

One of rainbow earn online omaha hi lo ladies railbirds spades center city!

2006-08-05 @ 10:28:02
URL: http://www.ajcarvelli.com/08/4047.html
Postat av: baccarat

More ceedy soft hedge rabbits city free baccarat video kind martingale seven club!

2006-08-05 @ 18:35:48
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat
Postat av: 888


It seems to me grande jacks house 888 poker high site bullets!

2006-08-06 @ 04:44:03
URL: http://www.ajcarvelli.com/07/888.html
Postat av: 888

Also line pairs city fifth 888 credit no em trio.

2006-08-06 @ 04:45:31
URL: http://www.ajcarvelli.com/07/888.html

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback