Hata, hylla, hata.

Jag hatar hatar Idol, upplägget är så otroligt fattigt när dom tar sin lilla mikrofon från en hink på scenen och sjunger några rader till endast pianospel, gaaaah! Sen säger en att hon inte vill jämföras med Aretha Franklin, stor chans. Fame Factory i all ära, faktiskt. Riktig scen, live band, Bert Karlsson, människorna där kan faktiskt spela instrument med och skriver egna låtar.

Såg trailern inför "Floorfiller" imorgon på tv3 då audition är i GÖTEBORG. Personen som visas i trailern som står helt still på scenen i en halv minut till en Michael Jackson låt är min bästa vän Daniels lillebror Niklas, yeaaaah! Han har varit på uttagningen till både Idol i Göteborg och Sundsvall och behöver jag ens tillägga att han inte gick vidare? Nu har han fått sina fifteen minutes of fame.

Och Bosse Ringholm om du nu har sagt att polisen är slö får du stå för det, jag tycker polisen är slö och står för det. Att ta tillbaka någon man sagt går inte, det finns inga felsägningar säger Freud och undrar om jag inte håller med.

Hata hata: Idol, Bosse Ringholm
Hylla: Niklas, Bert Karlsson  




Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback