24/1

Nu i efterhand så tackar jag mig själv och att jag hade orken att ta mig till skolan för att det har räddat hela min termin. Fick reda på att "fornskandinavisk religion" och "mångkulturalitet" är utbytbart så nu kan jag inrikta mig på världsreligioner och skall läsa 5 p "judendom" och 5 p "nyandliga rörelser och new age". Anmälde mig även till teologen-festen och undrar om jag verkligen skall utsätta mig själv för detta igen, i sådana fall skall både Disco-Stu och Niklas vara där. Gick i vanlig ordning efter första rasten (jag uppför mig som en trotsig tonåring som går på högstadiet/gymnasiet och hatar skolan mest av allt, vilket är fel).

Dom som var på föreläsningen idag var 50/50, bekanta och nya ansikten. Det var två "äldre" damer som absolute yngst kan ha varit 75 år (vilket jag misstänkte genom att en av dom satt i rullstol!) som blängde på mig hela tiden. Jag ville tro att jag väckte deras moderskänslor (snarare mormorskänslor) till liv, men jag tror att fallet inte var så.

Tog mig sedan till Hvitfeldtska gymnasium och klampade in på Rebeckas (syster) dramalektion, vilket var mycket uppskattat. Jag hade inget för mig och på vägen till spårvagnshållplasten ligger Beckas gymnasium och jag har hotat så många gånger att gå dit att idag tänkte jag göra verklighet av det. Gav henne dock lunchmat som jag hade köpt (absolute inte gjort) så hon inte behövde uthärda den hemska bambamaten idag.




Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback