Annas klagosång

Annas klagosång:

När man är inne på evreka.com eller till exempel google.com för att leta upp någon information händer det ibland att man hamnar i andras bloggar där dom bara kan ha nämnt ordet man sökt efter eller har en åsiskt om just det man vill ha information om. Nu har lekmännen tagit över lite för mycket.

Att ALLA tycker om Gavin DeGraw, verkar inte spela någon roll om du är finnig och femton eller snart fyllda 40 och jobbar på en bank. Hur hemskt är inte det, vart är världen på väg? Det kan jag i och för sig svara på, det bibliska helvetet håller på att uppstå här mitt ibland oss.

Killar/män/småpojkar som bloggar är alltid antingen fulla eller bögar, och ibland båda två. Vill man läsa några tankar som kommer från någon som även är vacker att titta på för man fan leta. Vet du ens NÅGON? Please tell, så jag har någon att dagdrömma om, mitt kärleksliv är så icke-existerande det bara går.

Att min syster Beckas kompis ringer hit utan att överdriva hundra gånger om dagen och signalen ger mig huvudvärk. Jag har slutat att svara och när hon, det lata aset vars kompisar det är som ringer 99 % av tiden inte svarar får jag lyssna på telefonsignaler i minuter. Nu är det daxs att hon får en egen telefonlinje som bara har vibration och inga ringsignaler alls.

Att Stefan Sauk är "spelledare" för "Riket", att han i huvudtaget har fått visa sig i tv-rutan är en skam i sig.

Att alla institutioner på universitet verkar tvinga på deras stackars elever att köpa deras kollegers böcker och avhandlingar som en del av kurslitteraturen som sen inte ens används.

Att vädret är överdjävligt och sist men absolute inte minst att den svenska mentaliteten är helt skev ibland. Utomlands har dom inkastare här i Sverige har vi groteska, otrevliga vakter med mindrevärds komplex och som säkert inte ens kan alfabetet. I say a little pray (möjligen curse, är inte så storsint som jag kanske skulle vilja vara) for you.




Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback