Daniel, TV, teologenfest

Nu har Daniel kommit hem från Milano. Dom hade visst bråkat en massa i vanlig ordning, kollat runt lite i staden, gått ut mycket, varit på någon visning och så hade Daniel varit halvvägs in på Prada visningen. Hur man kan vara halvvägs inne på någon visning får ni fråga honom.

Såg på en "dokumentär" (är väl att ta i) om "Desperate Housewifes" och man fick se ett klipp när Eva Longoria var med på någon skönhetstävling och dom frågade henne om hon fick resa tillbaka i tiden, till vilken tid skulle hon resa till. Hon svarade till Jesus tid, för det är han som gett mig min moral och värderingar och att det är hemskt att människor är så materialistiska man borde istället fokusera på ens liv i himmelen. Hahahah, yeah right att hon tycker så. Men snacka om ett cheese-igt svar. Jag hade sagt något dumt som under andra världskriget för då skulle jag kämpa mot tyskarna (vilket i mitt fall betyder gömma mig, aldrig ute på något slagfält eller att vara med i någon motståndsrörelse no no, det är jag alldeles för feg för).

På torsdag är både "Insider" och "Efterlyst" tillbaka, yeaaaah, men "Grey's Anatomy" slutade för säsongen idag. Precis som mitt liv har tv-tablån sina upp- och nedgångar (jag skämtar! inte om upp- och nedgångarna utan om liknelsen, mitt liv innehåller inga polisjakter och ännu mindre såpasex).

Det är teologenfest för nykomlingarna nästa vecka och om jag kommer vara där och sätta klorna i (om det möjligtvis kommer finnas, vilket det såklart inte kommer, men man får väl drömma) en snygg, smart och viktigast icke-kristen kille. Föreläsarna kommer vara där som alltid (även om dom säger att dom inte skall komma) och dricka rödvin, prata om det ämnet dom undervisar och lägga in stöten på eleverna.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback