Detta beskriver min roll som syster relatvit bra...

Låg i min säng och kände mig alltmänt trött/hängig/bakis/välj själv och hör min syster ropa efter mig och när jag inte svarar så ropar hon igen och igen varpå jag säger "vill du mig något så får du komma till miytt rum, det är regeln, den som vill något får komma till den andra". Becka ropar ännu en gång och jag kastar argt bort täcket för att gå med bestämda steg till vardagsrummet för att säga henne ett och annat och så hittar jag henne liggandes på vardagsrumsgolvet med ett jack i ögonbrynet. Då hade hon hlet hux flux svimmat som hon har gjort två gånger innan på några veckor och behövde min hjälp. Jag kände mig smått dum och tog hennes till soffan och gav henne juice, filt, kudde och ringde efter pappa.

Det som beskrev mig som syster var inte det sistnämnda utan snarare att jag ligger i mitt rum helt handlingsförlammad och ropar på min syster att hon vill mig något får hon komma till mig när hon precis har svimmat.

Nu är i alla fall Becka på sjukhuset med mamma och jag sitter här och tycker synd om mig själv för att jag är ensam hemma (trots att jag borde sova nu för att gå upp tidigt imorgon och tentaplugga).

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback