En tid har gått...

En tid har gått sedan jag skrev sist och förutom att jag börjat i skolan (istället för religionvetenskap läser jag  nu filmvetenskap och HEBREISKA. Börjar förstå att shalom är det enda ordet jag någonsin kommer kunna säga och skriva om jag inte har gudarna (Guden, judendom är en monoteistisk religion det har jag lärt mig under mitt 1,5 år på religionvetenskapliga instit.) med mig för då kanske mitt ordförråd på hebreiska inkluderar l'chaim med), handlat en massa par skor och klänning för pengar som egentligen inte är mina, fått en ny kompis (som jag inte ens vet om jag har kvar efter fredagens klassfest), varit ute massvis med gånger och minns ungefär hälften, min syster har fyllt år, lånat böcker som vägde ett ton (minst) på biblioteket, Daniel har nästnästan blivit våldtagen (sanningen ligger inte långt därifrån han blev bjuden på en cigg, haha), ja ni förstår....det har inte hänt så värst mycket.

Mitt rum är nästan i samma röra som innan, mina kläder överallt, väggara fortfarande babyblå med ballonger, ja det händer inte mycket där heller.

Något som däremot har hänt är att den underbart galna Steve Irwin är död, gaaah. Och nu låtsas alla att dom sörjer honom, han var min kompis och bara min.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback