Den gamla goda tiden

Nu är alla i hemmet nerbäddade och sover, alla utom jag för att jag är lite fräckare och lite coolare än Becka och Alex. Var inne på BlondinBellas (www.blondinbella.se) blogg precis och såg hur hon var och kampanjade ute på skolor. Nu vet jag inte riktigt hur stämningen är på de skolor hon besöker men när tomtarna kom till vår skola var det lynchstämning, vi gick trots allt på Frölunda. Annat var det på högstadiet, på Hovåsskolan, där ingen kunde någonting om politik men alla visste var de var. Moderater. När vi hade det. Däremot bojkottade aldrig vår familj Föreningssparbanken när Christina tyckte det var absolute nödvändigt i sexan, haha, det var tider det.

God natt!

image604

Ser ni vad jag ser? Vilka SMÅ ögon jag har! Mandelformade my ass, dessa är klotrunda och små precis som Carl i min mellanstadieklass hade (har), why God why. När jag förklarade mitt problem för Alex ikväll så skrattade han åt mig, inget "nej, det är inte sant", "äsch, du har större ögon än Penelope Cruz" eller varför inte denna "simma kan jag, men inte dina ögon drunknar jag". Nej, han skratta, jag tror man kan kalla det hånskratt.

Kommentarer:
Postat av: Christina

Du är alldeles för söt för att kladda sådär mycke kring ögonen! Jag vill se ett kort på dej, rakt framifrån, med ett leende!
kram
p.s Det var Nordea, då Nordbanken.. hehe V'ldigt viktigt ;)

Postat av: Anonym

men jag är en racoon jag behöver mina blåtiror :).

2007-12-17 @ 17:10:11
URL: http://sellouts.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback