Allgot och Villgot forts.

Var i stan igår och på Nordstan när Allgot och Villgot uppträdde för en publik som var på högst 25 personer inkl mig själv. Jag gick förbi (och stannade till ett tag) och hörde hur dom försökte få med publiken och skrek "hur mår ni", varpå publiken mumlade fran ett "mmm". Inte tacksant att uppträda på Nordstan alla gånger, på Liseberg var dom superstars. Vet inte hur många gånger jag har förbannat mig  själv för att jag inte vågade gå fram på scenen och vinna kassettband och t-shirts där dom prydde när jag var och kollade på dom på Liserbeg (när jag var liiiten skall tilläggas).


I Nordstan igår stod mannen, myten, legenden med bandspelaren, mikrofonen och munspelet som står och sjunger och uppträder i sin ensamhet i ett hörn. Han finner man under kategorin "löst folk", coolers löst folk.

Gitarrmongot

Saknar även gitarrmongot (som har en film döpt efter honom) som uppträdde utanför McDonalds i Nordstan förut titt som tätt. Jag stannade alltid och lyssnade på honom, önskade "kicking your eyeballs kicking your eyeballs, motherfuckers motherfuckers"  (han ville dock aldrig sjunga den vid jultider, det kunde störa julstämningen för de som var ute och handla julklappar) och gav honom en liten peng. Kom tillbaka!
 
I alla fall hitta jag en tunika/klänning som alla andra fjortisar använder och som jag redan har i fyra färger, mina favorite örhängen i silver som jag hade ett par av innan som gick sönder och diverse onyttigheter.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback